نوشته شده توسط : atefeh

شامي هويج - قم


مواد لازم

 گوشت چرخ کرده 400 گرم

هويج رنده شده 250 گرم

تخم مرغ 3 عدد

سرکه يک دوم پيمانه

پياز رنده شده 1 عدد متوسط

نمک، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم

رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري

آرد نخودچي 3 قاشق غذاخوري

شکر  2 قاشق غذاخوري

روغن به ميزان لازم

طرز تهيه شامي هويج

 تهيه سس شامي

 

ظرف را روي حرارت ميگذاريم تا داغ شود مقداري روغن داخل آن ميريزيم رب را داخل آن تفت ميدهيم بعد از اينکه رب تفت خورد شکر را اضافه ميکنيم و دوباره تفت ميدهيم وقتي که شکر کمي حل شد سرکه اضافه ميکنيم سس رقيقي به دست مي آيد وقتي شامي آماده شد اين سس را روي آن ميريزيم.

 

در نوع سنتي اين شامي گاهي 1 قاشق چايخوري رب انار و 1 قاشق غذاخوري پياز داغ هم به سس اضافه ميکنند همراه مواد گفته شده.

 

مي توان براي داخل شامي از سيب زميني هم استفاده کرد که در آن صورت شبيه کتلت ميشود.

 

پياز و هويج رنده شده را داخل ظرفي ميريزيم و گوشت را اضافه ميکنيم زردچوبه، فلفل سياه و نمک اضافه ميکنيم 3 قاشق آرد نخوچي اضافه ميکنيم و 2 عدد از تخم مرغها را اضافه ميکنيم بعد اگر لازم بود و مواد شل بود تخم مرغ سوم را اضافه خواهيم کرد.

 

مواد را خوب ورز ميدهيم. بهتر است آرد نخودچي را خودتان در منزل تهيه کنيد يعني نخودچي را تهيه کرده و آسياب کنيد. در آن صورت کيفيت آن بهتر خواهد بود.

 

ماهي تابه را روي حرارت ميگذاريم روغن را داخل آن ميريزيم.

 

چون تخم مرغهاي ما درشت بود نيازي به تخم مرغ سوم نشد. بستگي به اندازه تخم مرغها و ميزان رطوبت آرد دارد.

 

به اندازه نارنگي از مواد را برميداريم در دست صاف ميکنيم وسط آن با انگشت حفره ايجاد ميکنيم و داخل روغن که کامل داغ شده ميگذاريم ضخامت شامي 1 سانتي متر باشد. وقتي يک طرف آن کامل طلايي شد برميگردانيم تا طرف ديگر نيز طلايي شود.

 

براي سرو اين غذا با سس دو روش وجود دارد يا سس را در آخر که همه شامي ها سرخ شد داخل ماهي تابه شامي ها ريخته و ميگذاريم شامي ها داخل سس چند جوش بزنند تا سس به خورد آنها برود يا اينکه وقتي شامي ها آماده شد آنها را داخل ديس ميکشيم و سس را روي آنها ميريزيم که اين روش براي مهمانيها مناسب تر است.

 

اگر شامي داخل ماهي تابه کامل سرخ شده باشد به راحتي ميتوانيم آن را برگردانيم اما اگر يک طرف آن کامل سرخ نشده باشد وقتي قاشق را زير آن ميگذاريم و بلند ميکنيم ميشکند و بر نميگردد.

 

براي شامي ها حرارت بايد زياد باشد و مقدار روغن نيز زياد باشد دقت کنيد اگر ميزان روغن کم باشد بيشتر جذب شامي ميشود و اگر ميزان روغن بيشتر و حرارت زياد باشد کمتر جذب ميشود.

 

پس از اينکه شامي ها آماده شد روي دستمال ميگذاريم تا روغن اضافي اگر داشته باشند گرفته شود.

شامي هويج

 



:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن ديزي خوشمزه در منزل

آموزش و نحوه درست کردن ديزي خوشمزه در منزل

آشپزي

مواد لازم

حبوبات                             يک پيمانه
آب                                  به مقدار لازم
گوشت آبگوشتي                250 گرم
پياز                                 1 عدد متوسط
سيب زمين                       1 عدد متوسط
رب گوجه                          2 قاشق غذاخوري
نمک و ادويه                      به مقدار لازم

آموزش و نحوه درست کردن ديزي خوشمزه در منزل

توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه

1- حبوبات شامل نخود و لوبيا سفيد مي باشد.
2- حبوبات را حداقل از 2 ساعت قبل خيس مي کنيم.
3- ادويه شامل زردچوبه و فلفل سياه و زيره و دارچين مي باشد.

ديزي

طرز تهيه

سبب زمين و پياز را پوست مي گيرم پياز را 4 قسمت مي کنيم و به همراه حبوبات و گوشت داخل ديزي مي ريزيم و آب را به آن اضافه ميکنيم (به حدي که ديزي 4 نفره پر شود ) سپس اجازه مي دهيم تا به چوش بيايد بعد رب گوجه و ادويه را به آن اضافه مي کنيم و زير شعله را کمِ کم ميکنيم, مي توانيد روي گاز خود شعله بخش کن قرار دهيد و سپس ديزي را روي آن قرار بدهيد بعد درب ديزي را مي گذاريم و يک کاسه روحي را آب مي کنيم و روي درب ديزي قرار مي دهيم 6 الي 7 ساعت اجازه مي دهيم تا آبگوشت کاملا جا بيفتد حدوداً يک ساعت قبل از آماده شده غذا مقداري نمک را به آن اضافه مي کنيم.

ديزي خانگي

نکات پاياني

• در کنار اين غذا مي توانيد از سبزي خوردن و پياز و ترشي استفاده کنيد.
• در صورت داشتن سوال مي توانيد در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نماييد.
• اميدوار هستيم که اين غذا مورد علاقه شما قرار بگيرد.

آبگوشت

منبع: اختصاصي ميهن گرام

لينک مستقيم : http://mihangram.com/ashpazi-134.html

ديزي



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

کلوچه بادنجان کبابي

کيک کشک بادمجان

مواد لازم

روغن مايع و آب از هر کدام نصف پيمانه
نمك يك قاشق چايخوري
كره يك قاشق سوپخوري
بادنجان كبابي دو عدد
پنير سفيد 50 گرم
پنير پيتزا 20 گرم
نمك و فلفل و کنجد و آرد به ميزان لازم
زرده تخم‌مرغ يك عدد

کلوچه بادنجان کبابي

كلوچه بادنجان كبابي

طرز تهيه

 آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كم‌كم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايي كه خمير يك‌دستي به وجود آيد و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوري خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رنده‌شده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد. از مايه بادنجان كمي داخل خميرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه‌رو را به هم رسانده و مثل بقچه پيچ داده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها ابتدا زرده تخم‌مرغ ماليده و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 الي 25 دقيقه قرار دهيد.
کيک کشک بادمجان



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه فرني آرد برنج

آموزش و طرز تهيه فرني آرد برنج

آموزش آشپزي:

مواد لازم

آرد برنج                     10 گرم معادل يك قاشق غذاخوري پر
شكر                         4 گرم معادل 1 قاشق مربا خوري
شير                        210 گرم معادل 1 ليوان

طرز تهيه

ابتدا شير ( جوشيده سرد) را با آرد برنج و شكر مخلوط كرده در حالي كه شعله ملايم است بهم بزنيد تا كم كم آرد برنج پخته شود و قوام بيايد معمولاٌ زمان جوش آمدن 5 الي 10 دقيقه است . حرارت ملايم براي قوام آمدن مناسب است .

لينک مستقيم : http://mihangram.com/ashpazi-131.html

فرني



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن رولت بادمجان

آموزش و نحوه درست کردن رولت بادمجان
آموزش شپزي

مواد لازم رولت بادمجان

بادنجان                             يك كيلوگرم
گوشت چرخ‌كرده                  150 گرم
پياز سرخ‌كرده                     چهار قاشق غذاخوري
زرشك                              دو قاشق غذاخوري
نمك                                 به ميزان لازم
فلفل                                به ميزان لازم
روغن                                به ميزان لازم

طرز تهيه رولت بادمجان

بادنجان را به قطر يك سانتي‌متر از طول برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد. گوشت و پيازداغ را تفت داده و زرشك، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و روي بادنجان پهن شده مخلوط گوشت را بريزيد سپس رول كرده و با خلال محكم كنيد. براي تزئين از ماست چكيده استفاده كنيد.

لينک مستقيم:  http://mihangram.com/ashpazi-127.html

رولت بادمجان



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن کباب مرغ يوناني

آموزش و نحوه درست کردن کباب مرغ يوناني

آشپزي

مواد لازم

سينه يا ران مرغ بدون استخوان                   500 گرم
سير                                                    1 تا 2 حبه
پودر جعفري                                           2 قاشق سوپخوري
پودر اورگانو                                            2/1 قاشق سوپخوري
آويشن                                                 1 قاشق سوپخوري
آب ليموي تازه                                         2 تا 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون                                            3 تا 4 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل سياه                                   مقداري
سيخ چوبي                                            به ميزان لازم

طرز تهيه

گوشت مرغ را به قطعات 2 تا 5/2 سانتي خرد مي کنيم. سير رنده شده را در کاسه گوشت مرغ ريخته و پودر جعفري، پودر اورگانو، آويشن، آب ليموي تازه، روغن زيتون ونمک و فلفل سياه را به مدت 2 دقيقه خوب مخلوط کنيد و سپس در هر سيخ چوبي 3 تا 4 تکه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت 8 دقيقه الي 10 دقيقه با درجه زياد کباب پز برقي و يا مدت 5 الي 6 دقيقه براي هر طرف در تابه با حرارت متوسط با کمي روغن سرخ کردني، سرخ نماييد و با ديپ ماست ميل نماييد.اين غذا را با گوشت گوسفند هم مي توان طبخ نمود.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-128.html

کباب



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن شارلوت رويال

آموزش و نحوه درست کردن شارلوت رويال

آشپزي

مواد لازم

يک عدد کيک اسفنجي                           6 تخم مرغي
خامه                                                 350 گرم
پودر قند                                              5 قاشق سوپخوري
کمپوت آناناس خرد شده                         2 ليوان
آلبالو يا گيلاس                                     براي تزئين
سفيده تخم مرغ                                   1 عدد
بادام ورقه شده يا خلال بوداده                 100 گرم

ابتدا کيک اسفنجي را بدين طريق آماده مي کنيم

مواد لازم براي کيک

تخم مرغ                                            6 عدد
آرد سفيد گندم                                    6 قاشق سوپخوري (150 گرم)
شکر                                                 6 قاشق سوپخوري (150 گرم)
وانيل                                                نصف قاشق چايخوري

طرز تهيه

نکته اساسي در تهيه اين کيک، خوب زدن زرده و سفيده تخم مرغ است تا کيک بدون بکين پادر پف کرده ، لطيف شود .

قالب گرد مناسبي را چرب کرده به آن آرد مي پاشيم و قالب را مي گردانيم تا کف و اطراف قالب با آرد آغشته شود، بعد زرده و سفيده را از هم جدا کرده،زرده را با شکر و وانيل مخلوط مي کنيم و خوب هم مي زنيم تا کاملا زرده سفيد و سفت و کشدار شود. سفيده را جداگانه آنقدر مي زنيم تا مثل پنبه سفيد و سفت شود،به طوري که اگر کاسه را برگردانيم سفيده از کاسه نريزد.
زرده و سفيده را به سرعت مخلوط مي کنيم . آرد را کم کم ريخته ، هم مي زنيم ، به حدي که تمام مواد فقط مخلوط شود . بعد از مخلوط کردن ، مايه را نبايد زياد هم زد، چون پف آن مي خوابد فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد گرم مي کنيم.
قالب را مي گذاريم طبقه وسط فر به مدت 45 دقيقه تا کيک بالا آمده،روي آن زرين شود. با انگشت روي آن فشار مي آوريم ، بايد چيزي به دست نچسبد . قالب را از فر خارج کرده ، مي گذاريم سرد شود. کيک را از قالب خارج مي کنيم و يک دايره از روي آن بر مي داريم . داخل کيک را خالي مي نمائيم ، بايد اطراف و کف کيک به اندازه 2 سانتيمتر باقي بماند، 100 گرم کره را گرم کرده ، با قاشق به کف و اطراف کيک مي ريزيم.
دوباره کيک را در فر مي گذاريم تا کيک کمي برشته شود و بعد مي گذاريم تا سرد شود . خامه را با پودر قند و نصف قاشق چايخوري وانيل مخلوط مي کنيم و ظرف خامه را روي يخ مي گذاريم . خامه را مي زنيم تا کاملا سفت شده ، فرم بگيرد.
يک عدد سفيده تخم مرغ را آنقدر مي زنيم تا کاملا سفت شود، بعد آن را کم کم داخل خامه مي ريزيم و مخلوط مي کنيم . 1 ليوان از خامه را کنار مي گذاريم ، چند تکه از آناناس را بر مي داريم ، بقيه را با خامه مخلوط کرده، داخل کيک مي ريزيم و دايره کيک را که از روي آن برداشته ايم ، مجددا روي آن قرار مي دهيم . کمي روي آن را فشار مي دهيم که کيک و خامه به هم بچسبد.
اطراف و روي شارلوت را با خامه مي پوشانيم و بادام را اطراف کيک مي پاشيم، به طوري که به خامه بچسبد. بقيه خامه را در قيف مي ريزيم و روي شارلوت را با خامه در قيف و تکه هاي آناناس و آلبالو تزئين مي کنيم.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-129.html

شارلوت



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

رونالدو: روني بازيکن بسيار ويژه اي است

کريستيانو رونالدو، ستاره تيم ملي پرتغال به تمجيد از وين روني پرداخت و گفت که کاپيتان انگليس نقش بسيار مهمي در اين تيم ايفا مي‌کند.
 رونالدو
به گزارش "ورزش سه"،‌ با آمادگي بسيار بالاي جيمي واردي و هري کين، حضور وين روني در ترکيب فيکس انگليس براي يورو 2016 فعلا نامشخص است. گفته مي‌شود که روي هاجسون از روني در خط مياني استفاده خواهد کرد و حال رونالدو، هم تيمي سابق روني به تمجيد از او پرداخت.
او گفت:" بازي کردن مقابل انگليس براي من خيلي احساسي خواهد بود، به خاطر وين روني و به خاطر خيلي چيزهاي ديگر. روني حالا کاپيتان آن تيم است و اين عجيب نيست. هميشه مطمئن بودم او ستاره انگليس خواهد شد و روزي بازوبند را به دست خواهد کرد. اين وظيفه پس از دوره ديويد بکام و جان تري براي روني فوق‌العاده است. براي من روني بازيکن خاصي است و شخصين ويژه اي دارد. او هنوز بازيکن خيلي مهمي براي انگليس است."
منبع: ورزش 3

 رونالدو



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

 مدير بارسلونا:
ماسکرانو و نيمار بارسلونا را ترک نمي کنند

مدير بارسلونا تاکيد کرد که 2 ستاره آرژانتيني و برزيلي اين تيم جايي نخواهند رفت.
نيمار

به گزارش "ورزش سه"، روبرت فرناندس، مدير بارسلونا، تاکيد کرد که علي رغم شايعات اخير اين باشگاه هيچ برنامه اي براي فروش خاوير ماسکرانو و نيمار به تيم هاي ديگر ندارد.

 
فرناندس گفت:" کوچک ترين ترديدي ندارم که ماسکرانو در بارسلونا باقي خواهد ماند. او يک مهره حياتي برااي بارسلونا محسوب مي شود. وضعيت نيمار نيز همين گونه خواهد بود. او براي سال هاي زيادي در بارسلونا حضور خواهد داشت."

 
يوونتوس جدي ترين مشتري ماسکرانو محسوب مي شود و رئال مادريد نيز همواره از علاقه مندان به نيمار بوده است.

منبع: ورزش 3

نيمار



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

 ادعاي موندو دپورتيوو
بارسلونا جانشين بارترا را مشخص کرد

با جدايي مارک بارترا و پيوستن او به دورتموند، يک جاي خالي در فاز دفاعي بارسلونا ديده مي شود.
بارسلونا
به گزارش "ورزش سه"، پس از اينکه جدايي بارترا از بارسلونا قطعي شد، مديران اين باشگاه حالا در پي يافتن جانشيني مناسب براي اين بازيکن هستند و طبق ادعاي موندو دپورتيوو، روي مدافع چپ پاي باشگاه ليون يعني ساموئل اومتيتي به جمع بندي رسيده اند.

اومتيتي که اصالتا کامروني است، با 22 سال سن، بازيکن فيکس ليون از فصل 2012-2013 تا به امروز محسوب مي شود. او با توجه به مصدوميت ژرمي متيو، جاي اين بازيکن را در فهرست فرانسه براي يورو 2016 اشغال کرد. انتظار مي رود که مذاکرات بارسلونا و ليون بر سر اومتيتي، در روزهاي آينده شکل جدي تري به خود بگيرد.

 بارسا البته همچنان قصد دارد يک مدافع ديگر نيز به خدمت بگيرد و از بين مارکينيوس، لاپورته و جان استونز يکي به خدمت گرفته خواهد شد. اورتون براي استونز مبلغ 60 ميليون يورو تقاضا کرده و قيمت مارکينيوس و لاپورته نيز 50 ميليون يورو تخمين زده مي شود.
منبع: ورزش 3

بارسلونا



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 خرداد 1395 | نظرات ()