نوشته شده توسط : atefeh

ميني برگر

 

ساندويچ همبرگر

مواد لازم

گوشت چرخ‌كرده 150 گرم
پياز يك عدد
نمك، فلفل و جوزهندي به ميزان لازم
آرد سوخاري يك قاشق سوپخوري
برگ شاهي 10 برگ
گوجه‌فرنگي دو ورق
پنير گودا ورقه‌اي دو ورق
سس مايونز و كچاپ به ميزان لازم
نان همبرگر کوچک دو عدد

ساندويچ همبرگر

ساندويچ همبرگر

همبرگر

طرز تهيه

پياز را پوست كنده و رنده كنيد. گوشت، نمك و فلفل را اضافه كرده، جوزهندي را به اندازه  قاشق چايخوري روي گوشت رنده كرده و آرد سوخاري را اضافه كنيد. تمام مواد را مخلوط و خوب ورز دهيد تا چسبنده شود. مواد را به دو قسمت تقسيم و مثل همبرگر پهن كرده و در تابه چدني با يك قاشق روغن كباب كنيد.

در اين فاصله نان‌ها را از وسط بريده و روي آن سس مايونز و كچاب بماليد و روي هر كدام يك ورق پنير و شاهي بچينيد. روي شاهي گوشت و گوجه‌فرنگي قرار دهيد، سپس سر نان را روي آن گذاشته و يك خلال دندان ميان آن فرو كرده و با يك گوجه‌فرنگي مينياتوري ميني برگر را تزئين كنيد. نكته u اين دستور براي مهماني‌هاي عصرانه يا تولد بسيار مناسب است.آرد سوخاري باعث مي‌شود همبرگر در تابه روي حرارت جمع نشود.

ساندويچ همبرگر



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه شويد پلو با نخود فرنگي

آموزش و طرز تهيه شويد پلو با نخود فرنگي

آموزش آشپزي

مواد لازم

برنج                                   4 پيمانه
نخود فرنگي                        300 گرم
شويد خرد شده                   300 گرم
روغن مايع                          2 قاشق سوپخوري
کره يا روغن                        5/1 قاشق سوپخوري
زعفران آبکرده                     1 قاشق سوپخوري
نمک                                 به ميزان لازم

طرز تهيه

شويد پلو با نخود فرنگي بسيار طعم دلچسبي دارد و امتحان آن به جاي شويد پلو خالي از لطف نيست.برنج را از شب قبل با نمک و آب داغ خيس کنيد در قابلمه اي متناسب با مقدار نخود فرنگي آب بجوش آورده و نخود فرنگي را به آن بيفزائيد 5 دقيقه که جوشيد در آبکش ريخته و فوراً در ظرفي از آب و يخ قرار دهيد تا رنگ و خواص آن حفظ شود. سپس برنج را آبکش کنيد و درست قبل از آبکش نخودفرنگي را اضافه کنيد. در قابلمه 2 قاشق سوپخوري روغن بريزيد مقداري از برنج ونخود فرنگي را ته قابلمه ريخته و روي آن شويد بريزيد و مجدداً اين کار را تکرار کنيد. تا لايه آخر برنج سفيد روي همه مواد را بپوشانيد. برنج را دم بيندازيد و قبل از سرو کره يا روغن را داغ کرده روي برنج بدهيد. مقداري از برنج سفيد را با زعفران آب کرده مخلوط کنيد، مابقي برنج را بکشيد و با برنج زعفراني تزئين کنيد. اين پلو با مرغ سرو مي شود.

شويد پلو



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش کنجد

رب انار )

خورش کنجد با مرغ

مواد لازم

کنجد آسياب شده 2 پيمانه
فيله سينه مرغ 300 گرم
کدو حلوايي پخته شده 1 پيمانه
پياز داغ 1 پيمانه
رب انار 3/1 پيمانه
شکر 2/1 پيمانه
کره به ميزان لازم
نمک و زردچوبه به ميزان لازم
آب 4 پيمانه

رب انار )

 

طرز تهيه

فيله مرغ را با کره تفت مي دهيم. زردچوبه اضافه مي کنيم و بعد کنجد را اضافه کرده و خيلي کم تفت مي دهيم (اگر زياد تفت دهيم مي سوزد و تلخ مي شود) بعد آب را هم اضافه مي کنيم به همراه کدو حلوايي و مي گذاريم خورش به جوش آيد. بعد زير آنرا کم مي کنيم و مي گذاريم تا حدودا" 5/1 ساعت ريز بجوشد. در آخر نمک و شکر و رب انار را اضافه مي کنيم و مي گذاريم مجددا" حدود نيم ساعت تا خورش جا بيافتد

رب انار ), طرز تهيه رب انار



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه رولت مرغ با سبزيجات

آموزش و طرز تهيه رولت مرغ با سبزيجات

آشپزي

مواد لازم

سينه مرغ                                      يك عدد
هويج                                            يك عدد
فلفل دلمه‌اي رنگي                           يك عدد
كرفس                                          دو ساقه
كدو                                              يك عدد
پودرپياز                                          يك قاشق چايخوري
پودرسير                                        نصف قاشق چايخوري
كره، روغن                                     به ميزان لازم
نمك، فلفل                                     به ميزان لازم
آبليمو                                           به ميزان لازم

طرز تهيه

سينه مرغ را نصف كرده و با بيفتك‌كوب مي‌كوبيم بعد با پودر سير و پياز، نمك، فلفل و آبليمو به مدت يك ‌ساعت مي‌گذاريم تا مزه‌دار شود. سبزيجات (كدو، كرفس، فلفل دلمه‌اي و هويج) را به صورت خلالي خرد كرده و بخارپز مي‌كنيم تا كمي نرم شوند.
سپس سينه مرغ را پهن مي‌كنيم، سبزيجات را روي آن چيده و مرغ را به دور آن مي‌پيچيم و دور آن را با نخ مي‌بنديم، داخل تابه روغن و كمي كره ريخته مرغ را داخل آن گذاشته و در آن را مي بنديم و با حرارت ملايم مي‌گذاريم تا پخته شود. وقتي دو طرف مرغ پخته شد مي‌گذاريم تا سرد شود و بعد آن را برش مي‌زنيم.‌

طرز تهيه ساندويچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه کيک کشک بادمجان

آموزش و طرز تهيه کيک کشک بادمجان

آموزش آشپزي

مواد لازم

بادمجان                                     3 عدد
کشک                                       250 گرم
پياز                                           2 عدد
گردو                                         به مقدار لازم
نعنا                                          به مقدار لازم
کنجد                                        به مقدار لازم
روغن                                        به مقدار لازم
آب                                           1 استکان
نمک و ادويه                               به مقدار لازم
نان تست                                  1 بسته
سبزي خوردن                             به مقدار لازم

 

طرز تهيه

طرز تهيه کشک بادمجان

يک عدد پياز را به صورت نگيني خرد مي کنيم و با مقداري روغن سرخ مي کنيم پياز که طلايي رنگ شد بادمجان (بادمجان را مي شوييم و پوست مي گيريم و خرد مي کنيم) را به آن اضافه مي کنيم و مقداري نمک و ادويه داخل آنها مي ريزيم سپس آب را به آنها اضافه مي کنيم و حدود نيم ساعت اجازه مي دهيم با شعله کم بامجان ها کاملا بپزنند بعد از آن مقداري نعنا داغ درست مي کنيم و بادمجان که مقداري سرد شد کشک و مقداري نعنا داغ را به آن اضافه مي کنيم

آموزش و [طرز تهيه کيک کشک بادمجان]

براي تهيه کيک کشک بادمجان

کناره هاي نان تست را مي گيريم و به شکلي که دوست داريم کيکمان باشد نان هاي تست را قرار مي دهيم ما در اينجا 4 عدد نان تست را به شکل مربع کنار هم قرار داديم سپس مقداري کشک بادمجان را روي نان ها قرار مي دهيم و پخش مي کنيم بعد 4 عدد نان ديگر را بر مي داريم کناره هاشون را مي گيريم و روي مواد قرار مي دهيم و مقداري فشار مي دهيم تا به هم بچسبند همين کار را تا چند لايه انجام مي دهيم در لايه آخر بعد گذاشتن نان ديگه کشک بادمجان روي آنها نمي ريزيم و روي لايه آخر و همين طور دورتا دور کيکمان (نان ها) را کشک مي ماليم و داخل يخچال قرار مي دهيم و 1 ساعت قبل از صرف کردن آن را از يخجال بيرون آوريد و سپس آن را به شکل دلخواه خودتان تزيين کنيد

کيک کشک بادمجان
تزيين کيک

در اينجا براي تزيين کيک يک عدد پياز را به صورت نگيني خرد مي کنيم و سرخ مي کنيم  و همين طور از مقداري کنجد و گردو و نعنا داغ استفاده شده است و بوسيله پوست بادمجان و خلال پاپيون درست کرديم و وسط آن يک تربچه قرار داديم و براي تزيين دور ظرفمان از مقداري سبزي خوردن استفاده کرده ايم.

طرز تهيه کيک کشک بادمجان

منبع:اختصاصي ميهن گرام

کيک کشک بادمجان



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

لواشک انار

( رب انار )

رب انار

 

مواد لازم

دانه انار 1 کيلو

روغن مايع 1 قاشق غذاخوري

نمک 1 قاشق مرباخوري


رب انار
 
طرز تهيه

نمک را روي دانه هاي انار ريخته و به مدت 2 ساعت مي گذاريم تا بماند. سپس آنرا بلندر مي کنيم . از صافي رد مي کنيم تا لعاب اضافي آن گرفته شود.. سپس آن را به مدت 15 دقيقه مي جوشانيم. بعد از اين مدت مي گذاريم تا خنک شود. داخل سيني مورد نظرمان را چرب کرده و مواد را در آن مي ريزيم به گونه اي که يکسان در سيني پخش شود. سيني را مقابل آفتاب مي گذاريم تا خشک شود.
نکته : اگر مي خواهيد رنگ لواشک تيره تر شود و زودتر خشک شود آب انار را به مدت 35 دقيقه بجوشانيد. براي طعم دهي بهتر و لعاب بيشتر 200 گرم زرشک خيس خورده را ابتدا با دانه هاي انار بلندر کنيد.

طرز تهيه رب انار , رب انار
 

 



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش گوشت


مواد لازم

براي شش نفر

گوشت گوسفند خرد شده - 300 گرم
عدس - نصف پيمانه
كوليس گوجه‌فرنگي - پيمانه
جعفري خرد شده - يك پيمانه
كرفس ريز خرد شده - يك پيمانه
پياز ريز خرد شده - 5/1 پيمانه
چوب دارچين - حدود هفت سانتي‌متر
پودر زنجبيل - نصف قاشق چايخوري
زعفران ساييده - حدود يك قاشق چايخوري
نخود خيس خورده - يك پيمانه
كره - يك قاشق غذاخوري
آرد - يك قاشق غذاخوري
رشته آش نازك يا رشته سوپي خرد شده - 100 گرم
تخم‌مرغ - يك عدد
آبليموي تازه - نصف عدد
نمك و فلفل - به ميزان لازم

آش رشته

آش رشته

آش رشته

طرز تهيه

گوشت خورشي خرد شده، عدس، كوليس گوجه‌فرنگي، جعفري، گشنيز، كرفس، پياز، دارچين، زنجبيل و زعفران را در قابلمه بزرگي بريزيد و نخود را به آن بيفزاييد. هشت پيمانه آب در آن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا جوش بيايد. سپس حرارت را كم كنيد تا آش بجوشد و نخود بپزد.آرد را در يك پيمانه آب حل كنيد و در آش بريزيد. حرارت را زياد كنيد و وقتي آش جوش آمد رشته خرد شده را به آن اضافه كنيد.تخم‌مرغ را به همراه آبليمو خوب بزنيد و در سوپ بريزيد و هم بزنيد. حرارت را كم كنيد تا آش 15 دقيقه ديگر بپزد. سپس نمك و فلفل را به آن بيفزاييد.اين آش را مي‌توانيد به همراه سس تند سرو كنيد.


طرز تهيه كوليس گوجه‌ فرنگي

براي تهيه كوليس‌‌گوجه‌فرنگي چهار گوجه متوسط را شسته و با چاقوي تيزي در زير آن به شكل ضربدر برش بزنيد. يك قابلمه آب سرد را روي حرارت قرار دهيد و وقتي جوش آمد گوجه‌فرنگي‌ها را به مدت 15 دقيقه در آن بيندازيد و سپس آبكشي كنيد. پوست گوجه‌فرنگي‌ها را بگيريد و آنها را از وسط نصف كنيد.

آب و تخم آنها را در كاسه‌اي بريزيد و از صافي رد كنيد سپس آب را به همراه گوشت گوجه‌ها در مخلوط كن بريزيد تا به شكل پوره درآيد.
آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش مرغ با سير و انار


مواد لازم

ران و سينه مرغ پنج تكه
انار ترش‌ دانه‌‌كرده يك پيمانه
سير خلال‌شده نصف پيمانه
پياز داغ 1/4 پيمانه
كره 50 گرم
روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
آب نارنج چهار قاشق غذاخوري
زردچوبه و نمك از هر كدام يك قاشق چايخوري
فلفل سياه، دارچين و هل ساييده‌شده از هركدام نصف قاشق چايخوري
زيره و زعفران از هر كدام 1/4 قاشق چايخوري

طرز تهيه مرغ

طرز تهيه مرغ

طرز تهيه مرغ

طرز تهيه

مرغ‌ها را با ادويه، روغن زيتون و مقداري سير خلال‌شده مخلوط كرده و حدود يك‌ساعت مي‌گذاريم بماند. (اصطلاحا مرغ را بيات مي كنيم.)

بعد از آنكه مرغ‌ها را در كره تفت داديم با يك ليوان آب و روي حرارت ملايم مي‌پزيم. مرغ پخته‌شده را خلال كرده و پياز داغ و انار ترش را به آن اضافه كرده و با كمي آب مي‌گذاريم تا خوب پخته شود.

در صورت نياز مي‌توان آب را كمي بيشتر ريخت. در انتها آب نارنج را نيز به آن مي‌افزاييم.

نكته: بيات كردن گوشت يا مرغ با روغن زيتون باعث نرم و لذيذ شدن آن مي‌شود.

طرز تهيه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش مرغ با سير و انار


مواد لازم

ران و سينه مرغ پنج تكه
انار ترش‌ دانه‌‌كرده يك پيمانه
سير خلال‌شده نصف پيمانه
پياز داغ 1/4 پيمانه
كره 50 گرم
روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
آب نارنج چهار قاشق غذاخوري
زردچوبه و نمك از هر كدام يك قاشق چايخوري
فلفل سياه، دارچين و هل ساييده‌شده از هركدام نصف قاشق چايخوري
زيره و زعفران از هر كدام 1/4 قاشق چايخوري

طرز تهيه مرغ

طرز تهيه مرغ

طرز تهيه مرغ

طرز تهيه

مرغ‌ها را با ادويه، روغن زيتون و مقداري سير خلال‌شده مخلوط كرده و حدود يك‌ساعت مي‌گذاريم بماند. (اصطلاحا مرغ را بيات مي كنيم.)

بعد از آنكه مرغ‌ها را در كره تفت داديم با يك ليوان آب و روي حرارت ملايم مي‌پزيم. مرغ پخته‌شده را خلال كرده و پياز داغ و انار ترش را به آن اضافه كرده و با كمي آب مي‌گذاريم تا خوب پخته شود.

در صورت نياز مي‌توان آب را كمي بيشتر ريخت. در انتها آب نارنج را نيز به آن مي‌افزاييم.

نكته: بيات كردن گوشت يا مرغ با روغن زيتون باعث نرم و لذيذ شدن آن مي‌شود.

طرز تهيه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش قيمه  آلو


مواد لازم

گوشت بدون استخوان 500 گرم
لپه 150 گرم
روغن مايع 100 گرم
آلوخشك 200 گرم
پياز 100 گرم
رب گوجه‌فرنگي يک قاشق چايخوري
ليموعماني سه عدد
زردچوبه و دارچين از هر كدام يك قاشق چايخوري
آب، نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم

خورش قيمه مرغ
قيمه مرغ

خورش قيمه مرغ

طرز تهيه

پياز را خرد كرده و سرخ مي‌كنيم. وقتي طلايي شد گوشت را خرد كرده و داخل پياز مي‌ريزيم. سپس  رب‌گوجه‌فرنگي، زردچوبه، دارچين، نمك و فلفل را اضافه مي‌كنيم. آن‌گاه لپه را شسته و به بقيه مواد مي‌افزاييم و به اندازه سه ليوان آب ريخته تا با شعله ملايم خوب پخته شود.

پس از پخته شدن، ليموعماني را از پوست در آورده و در خورش مي‌ريزيم. آلو را كه از قبل با آب گرم خيس كرده بوديم داخل خورش ريخته و به مدت 20 دقيقه با آلو مي‌جوشانيم تا خورش جا بيافتد و آماده شود.

قيمه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()