نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن تارت انجير

آموزش و نحوه درست کردن تارت انجير

آموزش آشپزي

مواد لازم

انجير يک اندازه و رسيده بدون ترک خوردگي              750 گرم
خمير فونسه يا بريزه                                           400 گرم
کرم پاتي سير                                                  يک ليوان
کره                                                               25 گرم

طرز تهيه

براي تهيه اين تارت به قالب مخصوص تارت که ديواره آن در حدود 2 تا 3 سانت است احتياج داريم. خمير را روي يک ورقه کاغذ به فرم قالب به ضخامت تقريبا نيم سانت باز مي کنيم. دايره خمير بايد کمي بزرگتر از دهانه قالب باشد.
قالب را روي خمير مي گذاريم و اطراف آن را کمي بزرگتر از قالب مي بريم و خمير را با کاغذ بلند کرده در قالب برمي گردانيم و کاغذ را از روي آن برمي داريم و با دست روي آن را صاف کرده بايد سطح ديواره قالب از خمير پوشيده شود.
با چنگال سطح خمير را چند سوراخ مي کنيم تا نان موقع پختن پف نکند و بالا نيايد ، فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت و يا 175 درجه سانتيگراد گرم مي کنيم قالب را روي اولين پنجره فر از طرف پائين قرار مي دهيم به مدت 30 تا 35 دقيقه تا نان کمي طلائي شود ، قالب را بيرون مي آوريم و کرم پاتي سير را که قبلا آماده کرده ايم روي سطح نان مي ريزيم و با لبه کارد آنرا صاف کرده ، انجير را که شسته و خشک نموده ايم به طور منظم و نزديک هم روي سطح کرم مي چينيم، کره را آب کرده روي انجيرها مي ريزيم قالب را دوباره روي آخرين پنجره به طرف بالا قرار مي دهيم. حرارت را 450 درجه فارنهايت و يا 200 درجه سانتيگراد مي نمائيم به مدت نيم ساعت تا روي انجيرها کمي برشته شود ، قالب را بيرون مي آوريم و کمي خلال بادام روي ان مي ريزيم ، بعد از کاملا سرد شدن کمي پودر قند روي آن مي پاشيم ، گرم و سرد اين تارت مطبوع است و در صورت مصرف گرم آن بهتر است تارت را در ظرف پيرکس طبخ کنيم و با همان ظرف سر ميز ببريم.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-166.html

تارت



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

دلمه فلفل و بادمجان


( کيک کشک بادمجان
مواد لازم
– گوشت چرخ کرده 500 گرم

– برنج 5/1 پيمانه

– لپه 2/1 پيمانه – پياز 1 عدد

– سبزي معطر نيم کيلو

– سرکه يا آبليمو 5 تا 6 قاشق غذاخوري

– شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوري

– ادويه 1 قاشق مرباخوري

– رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري

– زردچوبه 1 قاشق مر باخوري

– نمک و فلفل به ميزان لازم

– گوجه ، فلفل و بادمجان جمعا 6 عدد

 
طرز تهيه
دو عدد پياز را نگيني خرد کرده با کمي روغن تفت مي دهيم بعد گوشت اضافه مي کنيم تفت مي دهيم رب گوجه و کمي زعفران ، نمک و فلفل را اضافه مي کنيم . جداگانه برنج را نيم پز مي کنيم و بعد لپه را جداگانه مي پزيم بعد برنج و لپه را اضافه مي کنيم سپس شکر و سرکه را اضافه مي کنيم در آخر سبزي را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط مي کنيم وبعد داخل فلفل و گوجه فرنگي را خالي کرده و از مواد داخل آنها ريخته و در ظرف با مخلوط سرکه و آب با حرارت ملايم مي پزيم

( کيک کشک بادمجان



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن بستي يخي شکلاتي

آموزش و نحوه درست کردن بستي يخي شکلاتي

آشپزي

مواد لازم

توت فرنگي (حلقه شده)                       1 فنجان
عصاره وانيل (خالص)                            1 قاشق چايخوري
نمک                                                1/4 قاشق چايخوري
شربت ذرت                                        1/4 فنجان
شکر                                                1 فنجان
پودر کاکائو (شيرين نشده)                     3/4 فنجان
شير (1 درصد چربي) شير                      3 فنجان

طرز تهيه

1-شير، شکر، پودر کاکائو، شربت ذرت و نمک را در يک روغن دان متوسط روي حرارت پايين مخلوط کنيد و هم بزنيد تا شکر آب شود.

بستني يخي

2-مخلوط را از روي شعله برداريد و وانيل را اضافه کنيد و هم بزنيد.
3-قابلمه را داخل يک کاسه بزرگ آب و يخ قرار دهيد تا دماي مخلوط به دماي اتاق برسد و خنک شود. مواظب باشيد آب داخل قابلمه نريزد.

آموزش و نحوه درست کردن بستي يخي شکلاتي

4- 2قاشق سوپخوري توت فرنگي داخل هر قالب بستني يخي بريزيد سپس روي آن مخلوط شيري را بريزيد.

بستي يخي شکلاتي

5- 1 ساعت در فريزر قرار دهيد سپس چوب بستني را در آن فرو کنيد سپس 24 ساعت ديگر در فريزر قرار دهيد تا سفت شود.
6-وقتي مي خواستيد بستني را سرو کنيد دور قالب آب گرم بگيريد تا بستني از قالب جدا بشود.

منبع: مجله مراحم

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-168.html

بستني يخي



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

نماز هديه معصومين(ع)

( نماز جعفر طيار )
منتخب مفاتيح الجنان
 از معصومان عليهم السّلام روايت شده: عبد در روز جمعه هشت ركعت نماز بجا آورد و در پايان هر دو ركعت سلام بگويد: چهار ركعت آن را هديه رسول خدا صلى اللّه عليه و آله و چهار ركعت ديگر را هديه حضرت زهرا عليها السّلام نمايد، و در روز شنبه چهار ركعت بخواند و هديه امير مؤمنان عليه السّلام كند، و همچنين هر روز چهار ركعت بجا آورد و هديه امامى نمايد به ترتيب آن حضرات، تا روز پنجشنبه كه چهار ركعت بخواند و هديه حضرت صادق عليه السّلام كند، باز در روز جمعه هشت ركعت بجا آورد، چهار ركعت هديه به رسول خدا، و چهار ركعت هديه به حضرت زهرا عليها السّلام نمايد، و در روز شنبه چهار ركعت هديه به موسى بن جعفر عليها السّلام، و همچنين هر روز چهار ركعت بخواند و هديه امامى كند به ترتيب آن حضرات، تا روز پنجشنبه كه چهار ركعت بجا آورد، و هديه به امام عصر (عجّل اللّه تعالى فرجه) نمايد، و بين هر دو ركعت از اين نمازها اين دعا را بخواند:
اَللّهُمَّ اَنْتَ السَّلامُ وَ مِنْكَ السَّلامُ وَ اِلَيْكَ يَعُودُ السَّلامُ حَيِّنا رَبَّنا مِنْكَ بِالسَّلامِ اَللّهُمَّ اِنَّ هذِهِ الرَّكَعاتِ هَدِيَّةٌ مِنّا اِلى وَلِيِّكَ فُلان فَصَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ بَلِّغْهُ اِيّاها وَاَعْطِنى اَفْضَلَ اَمَلى وَ رَجآئى فيكَ وَ فى رَسُولِكَ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ فيهِ
خدايا توى سلام، و از توست سلام، و به سوى تو باز مى گردد سلام، از جانب خود پروردگارا به ما تحيت فرست به سلام.
خدايا اين ركعات هديه اي است از ما به سوى ولىّ ات.
پس بر محمّد و خاندانش درود فرست.
و اين هديه را به او برسان، و به من عطا كن بهترين آرزو و اميدم را درباره خود و رسولت درودت بر او و خاندانش.
پس هر دعايى را كه مى خواهد بخواند و بجاى «فلان» نام آن امامى كه نماز را براى او خوانده بگويد.

منبع: پايگاه اطلاع رساني دفتر حضرت استاد حسين انصاريان

( نماز جعفر طيار



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

نماز براي والدين و اولاد و اموات
منتخب مفاتيح الجنان

( نماز شب  )

 دو ركعت است: در ركعت اول سوره حمد و ده مرتبه:
رَبِّ اغْفِرْلى وَ لِوالِدَىَّ وَ لِلْمُؤْمِنينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسابُ
پروردگارا مرا و پدر و مادرم و همه اهل ايمان را روزى كه حساب برپا ميشود بيامرز
و در ركعت دوم سوره حمد و ده مرتبه
رَبِّ اغْفِرْلى وَ لِوالِدَىَّ وَ لِمَنْ دَخَلَ بَيْتِىَ مُؤْمِناً وَ لِلْمُؤْمِنينَ وَ الْمُؤْمِناتِ
پروردگارا مرا و پدر و مادرم و هركه وارد خانه ام شد و مردان مؤمن و زنان مؤمن را بيامرز
خوانده و پس از سلام ده مرتبه بگويد:
رَبِّ ارْحَمْهُما كَما رَبَّيانى صَغيراً
پروردگارا به پدر و مادرم رحم كن، چنان كه مرا در كودكى پروريدند

منبع: پايگاه اطلاع رساني دفتر حضرت استاد حسين انصاريان

( نماز شب 



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

مطالبي در رابطه با گوشهاي عذاب قيامت

مطالبي در رابطه با گوشهاي عذاب قيامت

مذهبي

اگر در آيات مربوط به عذاب كه نوعاً در سى جزء قرآن آمده دقت كنيم، به بخشى از عذاب كافران، مشركان، منافقان، فاجران آگاه ميشويم، من لازم نميدانم آياتى را در اين فصل ذكر كنم، زيرا در فصول آينده به هر آيهاى از آيات عذاب كه رسيدم شرح و توضيح لازم را به خواست حضرت حق و به توفيق او خواهم نوشت، در اين قسمت براى بيدارى بيشتر قلب، و تقويت روح خوددارى از گناه به ذكر چند روايت اكتفا ميكنم.

به سند صحيح از ابوبصير روايت شده كه: خدمت حضرت صادق (ع) عرضه داشتم اى فرزند رسول خدا مرا از عذاب الهى بترسان كه دلم زنگ قساوت گرفته است.

فرمود: اى ابومحمد آماده زندگى دور و درازى باش كه زندگى آخرت است، كه آن زندگى را نهايت نيست، درباره آن زندگى انديشه كن و براى آن توشه فراهم نما.

اى ابوبصير روزى امين وحى با چهرهاى تلخ كه آثار اندوه از آن ميريخت به محضر رسول خدا آمد، درحالى كه پيش از آن هرگاه به محضر حضرت مشرف ميشد متبسم و خوشحال بود.

رسول خدا به جبرئيل فرمود: چرا امروز با چهره گرفته و محزون آمده اى؟ عرضه داشت: امروز نفخه و دمى كه بر آتش دوزخ ميدميدند از دست نهادند! فرمود دمهاى آتش دوزخ چيست؟ گفت: اى محمد خداوند فرمان داد هزار سال بر آتش دوزخ دميدند تا سپيد شد، پس هزار سال ديگر دميدند تا سرخ شد، آنگاه هزار سال ديگر دميدند تا سياه شد، و اكنون سياه است و تاريك.

و اگر قطرهاى از آشاميدنى دوزخ كه محصولى از چرك و زخم عورت زنان زناكار است و در ديگهاى دوزخ جوشانده ميشود و به عوض آب به اهل جهنم ميخورانند در آبهاى اهل دنيا بريزند هر آينه همه اهل دنيا از بوى بدش بميرند، و اگر يك حلقه از زنجيرى كه هفتاد زرع است و بر گردن اهل دوزخ ميگذارند بر دنيا بگذارند از حرارت آن تمام دنيا بگدازد، و اگر پيراهنى از پيراهنهاى اهل آتش را در ميان آسمان و زمين بياويزند اهل دنيا از بوى بد آن هلاك شوند.

چون امين وحى اين مطالب را بيان كرد رسول خدا و جبرئيل به گريه افتادند، خداوند فرشتهاى را نازل فرمود كه: پروردگار به شما سلام ميرساند، و ميفرمايد: من شما را از آنچه مستوجب عذاب ميگردد ايمنى دادم.

سپس حضرت صادق (ع) فرمود: در آن روز اهل آتش عظمت دوزخ و عذاب الهى را درك ميكنند، و اهل بهشت عظمت بهشت و نعيم آن را آگاه ميشوند، و چون اهل دوزخ وارد دوزخ ميشوند هفتاد سال ميكوشند تا خود را به بالاى دوزخ ميرسانند هنگامى كه به كنار دوزخ ميرسند، فرشتگان گرزهاى آهن بر سر آنان ميكوبند تا به قعر دوزخ بازگردند، پوستهاى دوزخيان را پس از سوختن به پوست جديد تغيير ميدهند، تا عذاب بر آنان تأثير بيشترى بگذارد.

پس امام صادق (ع) به ابوبصير فرمود: آنچه برايت گفتم تو را بس است؟ ابوبصير گفت: آرى مرا بس است: «1»

در حديثى از حضرت صادق (ع) آمده كه: رسول خدا فرمود: در شب معراج چون وارد عرصه ملكوت شدم، هر فرشتهاى مرا ديد خندان و خوشحال شد، تا رسيدم به فرشتهاى از فرشتگان كه عظيمتر از او ملكى نديدم، صورت و قيافهاى بسيار زشت داشت و خشم از جبينش ظاهر بود، پس آنچه فرشتگان ديگر از تحيت و دعا نسبت به من بجا آوردند او بجا آورد ولى تبسمى در چهره نداشت و از شادى و نشاط ديگران در او خبرى نبود، از امين وحى پرسيدم اين كيست كه من از ديدن او بسيار ترسيدم!!

امين وحى گفت: گنجايش دارد كه از او بترسى چون همه ما فرشتگان از او ترسانيم!

و خويشتن و پيروانشان را به غرور و كبر و تعصبهاى غيرمنطقى و حكومت هواى نفس و پس از آن به لغزشها و زبونيها و سقوط به اسفل سافلين دچار كنند، اين كفر پس از هدايت، و لغزش خطرناك و خطرزا پس آمدن دلايل و بينات و آثار شوم لغزش پس از اتمام حجّت به اندازه لازم در آيات 209 و 210 سوره بقره توضيح داده شد.

آرايش يافتن زندگى مادى در نظر كافران

انسان زمانى كه از حريم توحيد و نبوت و ولايت دور شود بدون شك دچاى هواى نفس يعنى خواستههاى بيمحاسبه و غيرمعقول و گرفتار فرهنگ شيطان ميگردد و ضرورتاً دچار تنگ نظرى و عدم ديد نسبت به عاقبت خويش، و اسير

محدوديت باطن و غافل از جهان آخرت ميشود و منظرگاهش منحصر به چهارچوب حيات مادى ميگردد، و اين حيات محدود و زودگذر كه تنها مقصد و هدفش را تشكيل ميدهد از طريق هواى نفس و وسوسههاى شيطان و شيطان صفتان در نظرش زيبا جلوه مينمايد و او را به هر وسيله ممكن جذب كرده، و برده و بنده خويش ميكند.

برترى همه جانبه اهل تقوا بر ديگران

هر انسان كفر پيشهاى چون ايمان به آخرت و ارزشهاى انسانى و اخلاقى و ملكوتى ندارد، وقتى ميبيند مؤمنان داراى ادب الهى و آداب انسانى هستند، و در گردونه عبادت رب و خدمت به خلق به سر ميبرند، و هر قدمى كه بر ميدارند براى آبادى آخرت كه طرف مقابلشان قبول ندارد بر ميدارند، و با كمك روح تقوا و پرهيزگارى از گناهان كبيره اجتناب ميكنند و از اصرار بر صغير دورى ميجويند مورد تمسخر و ريشخند قرار ميدهد، و روش و منش آنان را بيفايده به حساب ميآورد، و از آنان تعبير به امُّل و مرتجع و عقب افتاده و ناهمگون با تمدن و پيشرفت روزگار مينمايد، و به آنچه پاكان و با تقوايان انجام ميدهند ميخندد!!

اين انسان گرفتار كور باطنى، آنان را كه از صحنه اين نمايشهاى فريبنده برتر آمده، وراء اين دنيا آخرت را مينگرند و به آن ميگروند، بيبهره از زندگى و ساده ميپندارند، و با پوز خندى تلخ به مسخره كردن آنان دست مييازند.

پاكان كه علاوه بر ايمان قلبى داراى تقوا هستند، تقوائى كه سبب تحرك و تفوق است، در روز قيامت كه ظاهر و باطن جهان و انسان منقلب و دگرگون ميشود بر مسخره چيان فرومايه برترى دارند، و در آن روز در هيچ زمينهاى با هم مشابهت و هماهنگى ندارند، اينان در اعلا عليين و آنان در اسفل سافلين هستند.

اين از خود راضيهاى متعصب و مغروران جاهل، و مسخره چينان پوك و بيارزش بايد بدانند كه: روزى آن نيست كه در تصرف دست انسان باشد و در انبارها و مخزنها انباشته گردد، روزى حقيقى آن است كه از سوى حضرت حق بخاطر ايمان و تقوا بدون حساب در فضاى خيمه حيات ابدى به انسان برسد.

پي نوشت :

______________________________

(1)- تفسير قمى 438- بحار، ج 8، ص 280?

مطالب فوق برگرفته شده از:

کتاب  : تفسير حکيم جلد ششم

نوشته  : استاد حسين انصاريان

منبع : پايگاه عرفان

لينک مستقيم: http://mihangram.com/mazhabi-67.html

عذاب قيامت



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن شيشليک مخصوص

آموزش و نحوه درست کردن شيشليک مخصوص

آشپزي

مواد لازم

گوشت راسته گوسفندي با استخوان        600 گرم
پياز                                                  دو عدد
آب ليمو                                            1/3پيمانه
فلفل دلمه‌اي                                      يك عدد
روغن زيتون                                        نصف پيمانه
کره                                                 50 گرم
زعفران دم‌کرده                                   يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل                                       به ميزان لازم

اين غذا با اين مواد اوليه براي سه نفر مناسب مي باشد.

طرز تهيه

گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پياز خردشده، روغن زيتون، زعفران و آب ليمو مخلوط كنيد. روي آن را نمک و فلفل بريزيد و بگذاريد نصف روز در محل خنکي بماند تا ترد شود. سپس قطعات گوشت را به ترتيب به سيخ باريک و بلند بکشيد و مانند کباب معمولي روي آتش بپزيد. کباب را بايد آبدار برداريد و در ظرف مناسب گذاشته روي آن کره بريزيد.
شيشليک واژه‌اي تركي به معناي کباب سيخي است و تقريبا در منوي غذاي اکثر رستوران‌هاي خارجي پيدا مي‌شود.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-169.html

شيشليک



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش جو

( آش رشته )

مواد لازم


▪ گوشت ماهیچه سردست: نیم کیلو
▪ جوی پوست گرفته: دو و یک دوم فنجان
▪ پیاز متوسط :۴عدد
▪ تره- اسفناج- جعفری و گشنیز خرد شده :نیم کیلو
▪ کشک سائیده غلیظ :۳ فنجان
▪ سیر داغ و نعناع داغ :به مقدار دلخواه
▪ نمک و فلفل :به مقدار دلخواه


طرز تهیه


جو را قبلاً شسته و خیس کنید. سپس با گوشت و پیاز درسته با شعله ملایم بپزید. پیاز را از صافی سیمی رد کرده و با سبزی خرد
کرده، به آش اضافه کنید. سپس کشک را به آش اضافه کرده وبگذارید کشک در آش کاملاً جوشیده و جا بیفتد. آش را در ظرف کشیده و روی آن را با کمی کشک سائیده، سیر داغ و نعناع داغ تزئین کنید
● نکات لازم برای تهیه انواع آش:
۱) اولین نکته قابل ذکر، خوب جا افتادن آش می باشد و حبوبات آش هم باید کاملاً پخته باشد.
۲) برای خوب پخته شدن و خوش رنگ بودن آش، حبوبات را یک روز قبل از پختن خیس کنید.
۳) سبزیهای دیرپز را ۱۵ دقیقه قبل از سبزیهای زودپز به آش اضافه کنید.
۴) سعی کنید پس از اضافه کردن برنج، آش را مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد و شعله کاملاً ملایم باشد.
۵) سبزی آش را بعد از پخته شدن برنج اضافه کنید.
● چند نکته لازم برای تهیه آب مرغ یا آب گوشت :
۱) برای تهیه آب مرغ بهتر است از پیاز، ساقه کرفس ، کمی نمک و فلفل استفاده کنیم. از آب مرغ برای تهیه انواع سوپ ها و سس ها می توانیم استفاده کنیم.
۲) برای اغلب سوپ ها و سسس ها و بعضی از غذاها نیاز به آب گوشت داریم و معمولاً گوشتی که تهیه می کنیم مقداری خرده ریز دارد و ما می توانیم با اضافه کردن قلم و به خصوص قلم ماهیچه گوساله و اضافه کردن پیاز، ساقه کرفس، برگ بو، یا برگ رزماری و چند حبه سیر و چند لیوان آب سرد آب گوشت مناسبی تهیه کنیم.

( آش رشته 



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

شش انداز

( رب انار )

مواد لازم

گردو 100 گرم
پياز سرخ‌شده سه قاشق غذاخوري
بادنجان يك عدد
پوست هندوانه‌ رنده‌شده يك پيمانه
گوجه‌فرنگي رنده‌شده يك پيمانه
رب انار دو قاشق غذاخوري
رب گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري
گلپر، نمك و فلفل به ميزان لازم

شش انداز

شش انداز

طرز تهيه

قسمت سفيد هندوانه كه مابين پوست سبز و قسمت قرمز هندوانه است را گرفته و رنده كنيد و با يك قاشق روغن در قابلمه سرخ كرده تا بپزد، سپس گوجه‌فرنگي را به آن بيفزاييد. بادنجان را نگيني خرد كرده و سرخ كنيد و در انتها گردو ساييده شده را با رب انار، گوجه‌فرنگي، پيازداغ، ادويه و بادنجان به مخلوط اضافه كرده، بگذاريد تا دو ساعت به آرامي بجوشد تا غليظ شود.

( رب انار



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

املت بادمجان

( کيک کشک بادمجان )

مواد لازم براي 4 نفر :

 

بادمجان قلمي --------------------- 3 عدد متوسط

گوجه فرنگي ----------------------- 1 عدد متوسط

تخم مرغ --------------------------- 4 عدد

سير -------------------------------- 2 حبه

جعفري خرد شده ------------------ نصف استکان

آرد ---------------------------------- 1 قاشق غذا خوري

نمک، فلفل، زردچوبه -------------- به مقدار لازم

 

طرز تهيه :

 

بادمجانها را پوست بگيريد و در مقداري آب و نمک بخوابانيد تا تلخي آنها گرفته شود.

بعد بشوئيد و خشک کنيد و به صورت حلقه اي با ضخامت هاي يکدست خرد کنيد .

            

 

در تابه اي مقداري روغن گرم کنيد و با حرارت ملايم بادمجانها را سرخ کنيد .

وقتي هر دو طرف بادمجانها سرخ شد، يک عدد گوجه را پوره کنيد داخل تابه بريزيد.

سير را نيز خرد کنيد و همراه با جعفري خرد شده بعد از گوجه به تابه اضافه کنيد .

حرارت را کمي بالا ببريد تا آب گوجه کشيده شود .

            

 

تخم مرغ ها را در کاسه اي بشکنيد و با چنگال هم بزنيد تا مخلوط شوند.

نمک، فلفل، زردچوبه و آرد را به تخم مرغ ها اضافه کنيد و خوب مخلوط کنيد .

حرارت زير تابه را پائين بياوريد و مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بريزيد .

تابه را به آرامي تکان دهيد تا مايه تخم مرغ در تمام قسمتها به صورت يکنواخت پخش شود.

 
             

درب تابه را ببنيد و صبر کنيد تا تخم مرغ ها کاملا سفت و يک روي املت برشته شود. سپس املت را در تابه برگردانيد و روي ديگر آن را نيز سرخ کنيد .

 

 

زمان آماده سازي بادمجانها : حدود يک ساعت

زمان طبخ غذا بعد از آماده شدن بادمجانها : حداکثر 15 دقيقه

( کيک کشک بادمجان



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()