آموزش و طرز تهيه پيتزا تخم مرغي | آموزش آشپزي | طرز تهيه پيتزا تخم مرغي

آشپزي
مواد لازم
تخممرغ هفت عدد
پنير پيتزا دو کاسه ماستخوري
گوشت چرخکرده يک کاسه ماستخوري
روغن نصف فنجان
رب گوجهفرنگي دو قاشق غذاخوري
زعفران يکچهارم قاشق چايخوري
پياز دو عدد
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافي
جعفري خردکرده دو قاشق غذاخوري
کنسرو نخودفرنگي نصف فنجان
با اين مقدار مواد لازم بهاندازه يک ماهيتابه بزرگ از «پيتزا تخممرغي» خواهيم داشت.
آشنايي با روش تهيه پيتزا
دو عدد پياز را در نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمي زردچوبه به آن اضافه ميکنيم. نصف پيازداغ (بدون روغن) را جدا کرده، کنار ميگذاريم. دو قاشق رب گوجه را در يک فنجان آب حل ميکنيم و در بقيه پيازداغ تفت ميدهيم. سپس گوشت چرخکرده، کمي نمک و فلفل به آن اضافه کرده، تفت ميدهيم.
نصف فنجان کنسرو نخودفرنگي را اضافه ميکنيم تا مايه گوشتي آماده شود. سپس ماهيتابه را کمي کج ميکنيم تا روغن آن جدا شود.
هفت عدد تخممرغ، دو قاشق جعفري خردکرده، زعفران آب کرده، پيازداغ جدا کرده، کمي نمک و فلفل را مخلوط کرده، هم ميزنيم تا مايه تخممرغي به دست آيد.
روغن مايه گوشتي را جدا کرده، در يک ماهيتابه بزرگ روي شعله ميگذاريم. سپس مايه تخممرغي را اضافه کرده، در ماهيتابه را براي مدت 5 الي 10 دقيقه ميگذاريم تا تخممرغها تقريباً بسته شوند.
کمي پنير سپس مايه گوشتي را اضافه ميکنيم و روي آن را دوباره پنير ميريزيم.
در ماهيتابه را براي مدت 5 الي 10 دقيقه ميگذاريم تا پنير ذوب شود. اکنون شعله را خاموش ميکنيم.
پيتزا تخممرغي را در ديس کشيده سپس آن را برش ميزنيم تا آماده پذيرايي شود.

آموزش و طرز تهيه پيتزا تخم مرغي