نوشته شده توسط : atefeh
سالاد الويه خوشمزه
مواد لازم سالاد الويه
سيب زميني 4 عدد متوسط طرز تهيه سالاد الويهسيب زميني را مي پزيم و تخم مرغ ها را آبپز مي کنيم و همين طور مرغ را مي پزيم بعد از اينکه مواد پخته شدند کمي صبر مي کنيم تا مواد مقداري سرد شوند و به همراه خيار شور تمامي مواد را چرخ مي کنيم و مواد چرخ شده را به همراه سس مايونز با هم ترکيب مي کنيم و مي توانيد روي آن يک قاشق روغن زيتون بريزيد بهتر است حدود 20 دقيقه الويه را داخل يخچال قرار دهيد و بعد الويه را صرف کنيد. نکات پاياني• مي توانيد از مقداري ذرت و نخود فرنگي پخته شده نيز استفاده کنيد. :: بازدید از این مطلب : 46 نوشته شده توسط : atefeh
ماهي کنجديمواد لازم سبزي پلو با ماهي , آموزش سبزي پلو با ماهي :: بازدید از این مطلب : 33 نوشته شده توسط : atefeh
نحوه درست کردن تست باقالي و پنير فتامواد لازمباقالي (تازه يا منجمد) 350 گرم طرز تهيهيک قابلمه کوچک برداشته و داخلش آب بريزين تا جوش بياد. بعد باقالي ها رو اضافه کرده و اجازه بدين براي 4 دقيقه بجوشه و بپزه. بعد براي سرد کردنش زير آب سرد آبکشي اش کنين. اگه باقالي ها رو با پوست در قابلمه گذاشتين، پوستشون رو جدا کنين و اونا رو داخل کاسه بريزين. :: بازدید از این مطلب : 33 نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و طرز تهيه تصويري کالباس به صورت خانگيمواد لازم کالباسمرغ : 1 کيلو ( بهتر است هم از سينه و هم از ران مرغ استفاده شود ) مواد لازم ادويه کالباسنمک : 1و 1/2 قاشق سوپخوري طرز تهيهابتدا مرغ را به همراه سير سه بار چرخ ميکنيم وسپس آرد را را مواد اضافه ميکنيم و خوب ورز ميدهيم حال ادويه ها را با هم مخلوط ميکنيم و الک ميکنيم و به مواد بالا اضافه ميکنبم و باز ورز ميدهيم سپس زرده ها را به مواد اضافه کرده و در آخر روغن را اضافه ميکنيم مواد را آنقدر ورز ميدهيم تا حالت خميري بگيرد و به ظرف نچسبد حال موا را بر روي يک ورق آلومينيومي بسيار نازک پهن ميکنيم يا سلفون پهن ميکنيم و براي اين مرحله ميتوانيد وسط کالباس هويج و قارچ و پسته بريزيد که من فقط هويج ريختم و با کمک ورق آلومينيومي کالباس را رول ميکنيم و سپس به خوبي ورق الومينيوم را دور کالباس ميپيچيم بهتر است سه لايه ورق آلونيوم دور کالباس بپيچيد تا هنگام پخت آب به هيچ وجه به داخل آلومينيوم نفوذ نکنه حال يک قابلمه را آب ميکنيم و ميگذاريم تا آب جوش بيايد و سپس کالباس ها را درون اب ميگذاريم بهتر است آب دو سانت روي کالباس باشد تا اگر آب بخار شد باز هم کالباس در داخل آب باشد اگر ديديد کالباس روي آب ميايستد يک بشقاب نشکن روش بزارين تا داخل آب برود و يک ساعت زمان بدهيد تا کالباس پخته شود شما ميتوانيد کالباس را بخار پز هم بکنيد سپس از آب در بياوريد کالباس ها را به مدت 12 ساعت در داخل يخچال بگذاريد تا خوب خودش را بگيرد حال کالباس را از داخل آلومينيوم بيرون بياوريد و برش دهيد :: بازدید از این مطلب : 25 نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و نحوه درست کردن پايلا ،غذاي فرنگيمواد لازمبرنج 600 گرم اين غذا با اين مواد اوليه براي 6 نفر مناسب مي باشد. طرز تهيهبرنج را يک ساعت قبل از طبخ مي شوئيم و آن را با 5 تا 6 ليوان آب گرم (مقدار آب بستگي به نوع برنج دارد) و نصف قاشق غذاخوري نمک و 100 گرم از روغن مخلوط کرده ، مي گذاريم بماند. مرغ را شسته با نصف ليوان آب و 1 تا 2 پره سير ويک عدد پياز خرد کرده و کمي نمک با حرارت ملايم مي پزيم . به حدي که بعد از پختن کمي آب داشته باشد. :: بازدید از این مطلب : 39 نوشته شده توسط : atefeh
ساندويچ کاليفرنيا
(طرز تهيه ساندويچ مرغ ) طرز تهيه ساندويچ مرغ , آموزش ساندويچ مرغ :: بازدید از این مطلب : 28 نوشته شده توسط : atefeh
خورش فسنجان با رب ازگيل
مواد لازم فسنجان طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي :: بازدید از این مطلب : 40 نوشته شده توسط : atefeh
اشکنه با رب انارمواد لازم :: بازدید از این مطلب : 37 نوشته شده توسط : atefeh
خورشت گوشت چرخ کرده با لوبيا قرمز
طرز تهيه خورشت گوشت چرخ کرده با لوبيا قرمز خورش فسنجان ,طرز تهيه خورش فسنجان , طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي :: بازدید از این مطلب : 38 نوشته شده توسط : atefeh
نحوه درست کردن ساندويچ همبرگر دوبلمواد لازمگوشت چرخ كرده 300 گرم طرز تهيهگوشت چرخكرده را با يك عدد پياز رنده شده و نمك و فلفل مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد. سپس آن را براي يك ساعت در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد. بعد از يك ساعت نصف گوشت چرخ كرده را پهن كنيد و روي آن پنير ، گوجه ، سبزي و كاهو بگذاريد. :: بازدید از این مطلب : 48 نوشته شده توسط : atefeh
طرز تهيه خورش قيمه خلال و زرشک(خورش قيمه مرغ ) مواد لازمگوشت گوساله 500 گرم اين غذا با اين مواد اوليه براي 6 نفر مناسب مي باشد طرز تهيه قيمهپياز را خرد کرده، با کمي روغن تفت ميدهيم. در همين حالت رب را هم اضافه ميکنيم سپس گوشت را قيمهاي خورد کرده به مواد اضافه و همه مواد را کمي تفت ميدهيم، پس از آن دو ليوان آب اضافه کرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را کم ميکنيم و ميگذاريم به مدت يک ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقيقه ليمو عمانيها را با چنگال سوراخ کرده و در خورش مياندازيم و اجازه ميدهيم خورش به مدت يک ساعت ديگر با شعله کم بپزد. زرشک را شسته با کمي روغن (ترجيحا روغن حيواني) و شکر تفت ميدهيم و در پايان به همراه زعفران به خورش اضافه کرده و خورش را پنج دقيقه با حرارت ملايم روي شعله نگه ميداريم.خورش در اصل با زرشک سياه طبخ ميشود. (خورش قيمه مرغ ) :: بازدید از این مطلب : 52 نوشته شده توسط : atefeh
ساندويچ مرغ در فر
طرز تهيه ساندويچ مرغ ابتدا استخوانهاي مرغ را مي گيريم و به قطعات کوچک تقسيم مي کنيم. پياز را خورد مي کنيم و در روغن سرخ مي کنيم تا طلايي رنگ شود. گوجه فرنگي را به تکه هاي کوچک خرد مي کنيم و همراه با پياز کمي تفت مي دهيم تا گوجه فرنگي ذوب شود. بعد مرغ را به آن اضافه مي کنيم وکمي تفت مي دهيم تا طلايي رنگ شود و ادويه مي زنيم. نان هاي تست را از داخل چرب مي کنيم و سپس در فر مي گذاريم طوريکه بين نانها فاصله نباشد. سپس مخلوط مرغ را روي آن مي ريزيم. سپس يک طرف نانهاي باقيمانده را به سس مايونز آغشته کرده و طرف سسي را روي مخلوط مرغ مي گذاريم تا تمام سطح آنرا بپوشاند. بشامل را روي آن بريزيد و با قاشق روي آن را صاف کنيد طوريکه تمام سطح نانها را بپوشاند. تخم مرغ زده شده را هم روي آن بريزيد. سيني را در فر که قبلا گرم کرده ايم با 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه مي گذاريم تا روي آن طلايي رنگ شود. سپس آن را به صورت مربع هاي کوچک خرد مي کنيم. طرز تهيه ساندويچ مرغ , آموزش ساندويچ مرغ :: بازدید از این مطلب : 39 نوشته شده توسط : atefeh
آموزش تهيه آش رشتهمواد لازم آش رشته نخود 1 پيمانه طرز تهيه آش رشته براي تهيه آش رشته ابتدا نخود و لوبيا شسته شده را داخل ظرف مناسبي قرار مي دهيم و آن را روي شعله قرار مي دهيم و وقتي نيمه پخته شدند عدس را به آن اضافه مي کنيم و بعد ظرفي که قرار است در آن آش بپزيم را را حاوي آب مي کنيم و صبر مي کنيم تا آب به جوش آيد و بعد سبزي خورد شده را به آن اضافه مي کنيم در ادامه بعد از پخته شدن سبزي( که حدود 10 دقيقه طول مي کشد)رشته خورد شده را به آن اضافه مي کنيم زير شعله را کم کرده تا رشته ها به خوبي پخته شوند نمک و زردچوبه را به آن اضافه مي کنيم وقتي رشته ها به حالت نيمه پخت درآمدند آرد را با يک ليوان آب مخلوط کرده تا آرد داخل آش به شکل گوله شده در نيايد به آن اضافه مي کنيم حدود 5 دقيقه بعد حبوبات پخته شده را به آن ضافه مي کنيم
نکات
آموزش تهيه آش رشته :: بازدید از این مطلب : 36 نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و نحوه ي درست کردن چيپس و پنيرمواد لازمچيپس 2 بسته
توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه1- مي توانيد از سوسيس استفاده نکنيد و يا به جاي آن از مرغ و يا گوشت چرخ کرده استفاده کنيد.
طرز تهيهابتدا قارچ ها را خرد مي کنيم و بهمراه مقداري آبليمو داخل قابلمه اي روي شعله قرار مي دهيم تا نرم شوند سپس آنها را داخل سبد مناسبي قرار مي دهيد و آب آن را کاملاً مي گيريم و سوسيس و فلفل دلمه را نيز خرد مي کنيم نکات پاياني• براي سرو مي توانيد لازانيا را به شکل دلخواه برش دهيد.
منبع:اختصاصي ميهن گرام :: بازدید از این مطلب : 49 نوشته شده توسط : atefeh
طرز تهيه و آماده سازي رب انار
طرز تهيه رب انار براي تهيه رب انار,به يک ديگ يا قابلمه اي نيازمند هستيم.به اندازه ي نيازمان انارها را مي شوييم مثلا10 کيلو و داخل سبدي قرار مي دهيم
منبع :مادربزرگ مدير سايت ميهن گرام طرز تهيه و آماده سازي رب انار :: بازدید از این مطلب : 45 نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و نحوه درست کردن پلو شوشتريمواد لازمبرنج يك كيلوگرم طرز تهيه ابتدا برنج را خيس و آبكش كرده و كنار بگذاريد. سپس يك عدد پياز سرخ شده را با فيلهمرغ تكهتكه شده تفت دهيد و زعفران را به آن اضافه كنيد و با ادويهها و يك استكان آب بگذاريد تا جايي بپزد كه آب آن بخار شود بعد شويد خرد شده را به آن اضافه كنيد و لوبياي چشمبلبلي پخته شده را هم به آن بيفزائيد و لابهلاي برنج آبكش شده ريخته و دم كنيد پس از 45 دقيقه اين غذا آماده است. نكته: با گوشت چرخكرده قلقلي يا تكههاي گوشت شترمرغ نيز ميتوان اين پلو را تهيه كرد. در ضمن به جاي شويد تازه ميتوان از يك ليوان شويد خشك استفاده كرد. :: بازدید از این مطلب : 33
|
|
آرشیو مطالب آخرین مطالب پیوند های روزانه مطالب تصادفی مطالب پربازدید چت باکس
تبادل لینک هوشمند پشتیبانی LoxBlog.Com
|