نوشته شده توسط : atefeh
منتخب مفاتيح الجنان اين نماز اكسير اعظم، و كبريت احمر است، و به سندهاى بسيار معتبد با فضيلت فراوان كه مهم ترين آن آمرزش گناهان بزرگ است - وارد شده، و بهترين زمان براى بجا آوردن آن، آغاز روز جمعه است، و آن چهار ركعت است با دو تشهد و دو سلام كه در ركعت اوّل پس از سوره «حمد» سوره «زلزال» و در ركعت دوّم بعد از سوره «حمد» سوره «و العاديات» و در ركعت سوم پس از سوره «حمد» سوره منبع: پايگاه اطلاع رساني دفتر حضرت استاد حسين انصاريان ، موسسه فرهنگي دارالعرفان :: بازدید از این مطلب : 92 نوشته شده توسط : atefeh
ماکاروني با تن ماهي :: بازدید از این مطلب : 46 نوشته شده توسط : atefeh
الويه با پيازچه :: بازدید از این مطلب : 64 نوشته شده توسط : atefeh
ماهي گردپيچ ( گيلان ) ( سبزي پلو با ماهي ) :: بازدید از این مطلب : 51 نوشته شده توسط : atefeh
آبگوشت کشک ( کيک کشک بادمجان ) :: بازدید از این مطلب : 42 نوشته شده توسط : atefeh
پنکيک مرغ
:: بازدید از این مطلب : 53 نوشته شده توسط : atefeh
آبگوشت قورمه سبزي :: بازدید از این مطلب : 66 نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و نحوه درست کردن کباب مرغ با رزماريمواد لازمسينه مرغ 800 گرم اين غذا با اين مواد اوليه مناسب براي چهار نفر مي باشد. طرز تهيهذرتها را با آب و مقداري نمك بپزيد و اجازه دهيد كاملا نرم شود. برگهاي ساقه رزماري را به غير از چند تاي انتهاي ساقه بگيريد. سينه مرغ را به صورت مكعبي برش داده و در مايهاي كه شامل ماست، زيره، زنجبيل، زعفران، فلفل و نمك ريخته و اجازه دهيد به مدت دو ساعت مزهدار شود. سپس مرغها را خارج كرده و در سيخهاي رزماري فرو كرده و لابهلاي آن هويج خردشده بگذاريد. تابه را با روغن چرب كرده و كبابها را در آن قرار دهيد. بعد از مدتي برگردانده تا تمام اطراف سيخ پخته شود و سپس با ذرت پخته و حلقه شده سرو كنيد. لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-200.html :: بازدید از این مطلب : 32 نوشته شده توسط : atefeh
اشگنه رب انار :: بازدید از این مطلب : 31 نوشته شده توسط : atefeh
کباب کوبيده :: بازدید از این مطلب : 41 نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و نحوه درست کردن سوهان کنجديمواد لازمکنجد يک ونيم پيمانه روش تهيهشکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکي ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا مواد کاملا حل شده و طلايي رنگ گردند.سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد را اضافه کنيد و گاهي، هم بزنيد تا کنجدها کمي طلايي شوند. لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-199.html :: بازدید از این مطلب : 32 نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و نحوه درست کردن نوقا ،شيريني محلي تبريزمواد لازمنان ميکادو 2 ورق طرز تهيهقالب مستطيل شکل 20×30 سانتي متري را چرب کنيد و يک ورق از نان ميکادو را کف قالب قرار داده کنار بگذاريد . لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-202.html :: بازدید از این مطلب : 45 نوشته شده توسط : atefeh
آش شوربا ( آش رشته ) طرز تهيه ( آش رشته ) :: بازدید از این مطلب : 41 نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و نحوه درست کردن مرغ با گردومواد لازممرغ به تعداد نفرات هشت تكه طرز تهيهتخممرغها را با دو تا سه قاشق غذاخوري آب ولرم و كمي نمك هم ميزنيم. نمك، فلفل، مغزگردو و شكر را با هم مخلوط ميكنيم. مرغ را به آرد سفيد آغشته كرده سپس در تخممرغ زده و بعد در مخلوط گردو و گرد نان ميغلتانيم و بعد مرغ را در روغن سرخ ميكنيم تا طلايي شود. براي گرفتن روغن اضافي، مرغ را روي دستمال قرار ميدهيم سپس آن را سرو ميكنيم. لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-201.html :: بازدید از این مطلب : 29
|
|
آرشیو مطالب آخرین مطالب پیوند های روزانه مطالب تصادفی مطالب پربازدید چت باکس
تبادل لینک هوشمند پشتیبانی LoxBlog.Com
|