نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه رولت مرغ با عسل ،غذاي ايتاليايي

آموزش و طرز تهيه رولت مرغ با عسل ،غذاي ايتاليايي

آشپزي

مواد لازم

فيله مرغ                                          4 تکه
روغن زيتون                                      2 قاشق سوپخوري
آب پرتقال (ترجيحا آبميوه تازه باشد)        4 قاشق سوپخوري
عسل                                            2 قاشق سوپخوري
زردآلو يا آلو قيسي                              5 عدد
نمک                                               به مقدار لازم

اين غذا با اين مواد اوليه براي 2 نفر مناسب مي باشد.

طرز تهيه رولت مرغ با عسل و زردآلو :

فيله هاي مرغ را پس از شستن به نمک و يک قاشق سوپخوري روغن زيتون آغشته کرده و در ظرفي دربسته در يخچال به مدت 10دقيقه بگذاريد بمانند تا مزه دار شوند.
با يک قاشق سوپخوري روغن زيتون باقيمانده، کف يک تابه را چرب کرده و فيله هاي مزه دار شده را روي آن بگذاريد تا با در بسته به مدت 10 دقيقه روي حرارت ملايم بپزند. وقتي فيله ها پختند، نوبت به سس آنها مي رسد.
عسل را با آب پرتقال مخلوط کرده، خوب هم بزنيد تا رقيق شود. آلوها يا زردآلوها را هم در کنار فيله ها در تابه بگذاريد. نصف مقدار سس (مخلوط عسل و آب پرتقال) را روي فيله ها ريخته، در تابه را بگذاريد و با درجه ملايم حدود 10 دقيقه حرارت دهيد.
بعد از اين مدت باقيمانده سس را روي فيله ها بريزيد تا مزه عسل و پرتقال به خوبي به خورد فيله ها برود و آنها را مزه‌دار و خوشرنگ کند. بعد از چند دقيقه که سس کمي غليظ شد مي توانيد حرارت را خاموش کرده و فيله ها و زردآلوها را در ظرف مورد نظر ريخته و سرو کنيد.

فوت و فن  براي پخت رولت مرغ با عسل و زردآلو :

زردآلو يا آلو قيسي در هنگام پخت با فيله مرغ و سس عسل و پرتقال شکل زيبايي به خود مي گيرد. البته اگر از کمپوت که پخته شده و نرم است استفاده مي کنيد، مي توانيد با پشت چنگال آنها را له کرده و با سس مخلوط کنيد و براي سرو کردن کنار فيله ها بگذاريد.

منبع: مجله مراحم

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-163.html

 

رولت مرغ با سبزيجات



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن کوکوي رشته اي

آموزش و نحوه درست کردن کوکوي رشته اي

آموزش آشپزي

مواد لازم

سيب زميني                        2?5 پيمانه، رشته اي رنده شده
تره فرنگي يا پيازچه               2 ساقه
آرد                                   2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ                            2 عدد، زده شده
نمک و فلفل                        به مقدار لازم

طرز تهيه

سيب زميني ها را شسته و پوست آنها را بگيريد. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته اي رنده کنيد.تره فرنگي يا پيازچه را خرد کرده و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل به سيب زميني ها اضافه کرده و مخلوط کنيد. چند قاشق روغن در ماهيتابه نسبتا بزرگي ريخته و روي حرارت بگذاريد، از مايه کوکو با فاصله درون روغن بريزيد و هر دو سمت کوکو ها را سرخ کنيد، سپس در ظرف دلخواه چيده و همراه با سبزي يا سالاد سرو کنيد.

لينک مستقيم:http://mihangram.com/ashpazi-162.html

کوکو سيب زميني رنده اي



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه کرم پاتي سير (کرم انگليسي)

آموزش و طرز تهيه کرم پاتي سير (کرم انگليسي)

آموزش آشپزي

مواد لازم

زرده تخم مرغ                                          چهار عدد
شکر                                                    100 گرم
وانيل                                                    نصف قاشق چايخوري
آرد گندم سفيد يا آرد سيب زميني                يک قاشق سوپخوري
شير                                                     يک ليوان

طرز تهيه

چهار عدد زرده تخم مرغ را با 100 گرم شکر و نصف قاشق چايخوري وانيل مخلوط کرده ، هم مي زنيم تا کاملا سفيد و کشدار شود. يک قاشق سوپخوري آرد گندم سفيد يا آرد سيب زميني را در ظرف کوچک لعابي مي ريزيم. يک ليوان شير را کم کم داخل آرد ريخته، هم مي زنيم تا آرد در شير کاملا حل شود. ظرف مايه را روي حرارت ملايم مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا شير جوش آمده ، مايه کمي غليظ گردد . زرده تخم مرغ آماده شده را کم کم داخل شير مي ريزيم و باز هم، هم مي زنيم تا مايه يکي دو جوش بزند و کمي غليظ تر شود ، بعد کرم پاتيسير را مي گذاريم سرد شود.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-165.html

کرم



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه خمير فونسه يا خمير بريزه

آموزش و طرز تهيه خمير فونسه يا خمير بريزه

آشپزي

اين خمير براي تارت و نان هاي شيرين کوچک مصرف مي شود.

مواد لازم

آرد                                 500 گرم
کره                                300 گرم
پودر قند                           يک قاشق سوپخوري
آب يا شير                        در حدود نصف پيمانه
نمک                               به مقدار کم

با اين مواد در حدود يک کيلوگرم خمير به دست مي آيد که براي تارت بزرگ و يا 30 عدد از نانهاي کوچک کافي است.

طرز تهيه

آرد را در ظرف گودي مي ريزيم . نمک و پودر قند و آب يا شير را وسط آرد مي ريزيم و به هم مي زنيم،بعد کره را قطعه قطعه و کوچک خرد مي کنيم و وسط خمير مي ريزيم و با نوک انگشت خمير را با کره مخلوط مي کنيم به طوري که مرطوب شود و چسبندگي پيدا کند ولي کش نيايد.
نکته حساس در اين خمير آن است که نبايد اين خمير زياد ورز داده شود و کافي است که خمير چسبندگي پيدا کند و قابل باز شدن باشد.
بعد خمير را در کيسه نايلون مي گذاريم تا دو سه ساعت بماند و به هر طريق که بخواهيم از آن استفاده مي کنيم.
مي شود اين خمير را با انواع روغن نباتي جامد تهيه کنيم در اين صورت 200 تا 250 گرم روغن کافي مي باشد.هر قدر روغن اين خمير بيشتر باشد تردتر مي شود البته حداکثر آن 250 گرم است.
ميتوان دو عدد زرده تخم مرغ با خمير مخلوط کرد در اينصورت خمير کمي سفت تر مي شود .
در صورت مصرف زرده تخم مرغ زرده ها را با شير و پودر قند و نمک وسط آرد مي ريزيم و مخلوط ميکنيم بعد کره را اضافه مي کنيم.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

يک  دستور ديگر

250 گرم آرد را در ظرف گودي مي ريزيم. نصف ليوان شير را با 1 قاشق سوپخوري پودر قند مخلوط مي نمائيم و آن را ميان آرد ريخته ، هم مي زنيم تا آرد مرطوب شود. 150 گرم کره را کمي گرم مي کنيم و آن را در قطعات کوچک داخل آرد ريخته ، کره و آرد را مخلوط مي کنيم ، به طوري که کره به هيچ وجه در آرد ديده نشود و خمير چسبندگي پيدا کرده و نرم و لطيف گردد.
بهتر است خمير يکي دو ساعت بماند. بعد آن را روي يک ورقه کاغذ روغني مي گذاريم و با نورد به ضخامت نيم سانتيمتر و به شکل دايره باز کرده ، دقت مي کنيم همه جاي آن صاف و يکنواخت بشود .
قالب گرد فلزي را که بهتر است اطراف آن به صورت دالبر باشد ، انتخاب مي نمائيم. خمير را با کاغذ بلند کرده ، در قالب بر مي گردانيم و کا غذ را از روي آن بر ميداريم.
بايد سطح و ديواره قالب از خمير پوشيده شود. خمير زيادي اطراف قالب را مي بريم و کنار مي گذاريم و اطراف خمير ا کاملا صاف کرده با چنگال در سطح خمير چند سوراخ مي کنيم تا خمير در موقع طبخ بالا نيايد.
فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد گرم مي کنيم و قالب را روي اولين پنجره فر از طرف پائين قرار مي دهيم. در مدت 30 تا 40 دقيقه بايد سطح و اطراف پاي پخته و کمي برشته شود. بعد از اين مدت قالب را بيرون مي آوريم و مي گذاريم کاملا سرد شود.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-164.html

خمير تارت



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

نماز براي مهمات

( نماز جعفر طيار )

منتخب مفاتيح الجنان

چهار ركعت بجا ميآورى، و قنوت و اركان آن را به نيكى انجام ميدهى، در ركعت اول پس از سوره حمد، هفت مرتبه
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ
و خداوند ما را بس است و چه خوب كارگشايى است
و در ركعت دوم پس از سورّ حمد، هفت مرتبه آيه:
ماشآءَاللَّهُ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّهِ اِنْ تَرَنِ اَنَا اَقَلَّ مِنْكَ مالاً وَ وَلَداً
آنچه خدا خواست شود هيچ نيرويى جز به خداوند نيست اگر ببينى كه من در مال و فرزند از تو كمتر
و در ركعت سوم پس از سوره حمد، هفت مرتبه: لا اله الاّ انت سبحانك انّى كنت من الظّالمين.
و در ركعت چهارم بعد از سوره حمد هفت مرتبه افوّض امرى الى اللّه انّ اللّه بصير بالعباد.
سپس حاجت خود را بخواه.

منبع: پايگاه اطلاع رساني دفتر حضرت استاد حسين انصاريان ، موسسه فرهنگي دارالعرفان

( نماز جعفر طيار )



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

نماز رفع عسر و سختي

( نماز شب  )

منتخب مفاتيح الجنان
از حضرت صادق عليه السّلام روايت شده: چون كارى بر تو دشوار شود، هنگام زوال دو ركعت نماز بگذار، در ركعت اول پس از سوره حمد
قل هو اللّه احد
و
انّا فتحنا لك فتحا مبينا
، و
ينصرك اللّه نصرا عزيزا
و در ركعت دوم پس از سوره حمد
قل هو اللّه احد
و الم نشرح.
بخوان، و اين نماز به تجربه رسيده است.
منبع: پايگاه اطلاع رساني دفتر حضرت استاد حسين انصاريان ، موسسه فرهنگي دارالعرفان

( نماز شب



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

عاملي که در سختي ها نيز موجب آرامش خاطر مي شود

عاملي که در سختي ها نيز موجب آرامش خاطر مي شود

مذهبي

تعبيري که در بيانات رهبري در ديدار با فعالان قرآني بيان شد و با اين آيه بيان فرمودند که با داشتن اين آرامش و سکينه مسير بندگي ، تقوا و ايمان هموارتر مي شود…

انسان مادامي که در دنيا به سر مي برد دچار انواع تغييرات روحي و رواني مي شود. گاهي سرخوش و پر انرژي است و گاهي کسل و بي حوصله، گاهي در ترس و وحشت به سر مي برد و گاهي در امنيت خاطر، زماني سرشار از اميد به زندگي است و زماني نگران و افسرده، لحظاتي آتش خشم و غضب و نفرت از جانش زبانه مي کشد و مدتي در پشيماني وحسرت و سرخوردگي است و اين جا است اين است که نبي مکرم اسلام (صلي الله عليه و آله) در توصيف حالات روحي انسان چنين مي فرمايد: (مثل القلب کمثل ريشة  بالفلات تعلقت في اصل شجرة يقلبها الريح ظهراً لبطن) (1) دل انسان مانند يک پر است که در بياباني به درختي آويزان کرده باشند، و باد آن را دائما زير و رو  کند.
مثنوي اين حديث را اينگونه به نظم در آورده است:
گفت پيغمبر که دل همچون پري است* در بياباني اسير صرصري است
باد پر را هر طرف راند گزاف * گر چپ و گر راست با صد اختلاف
آرامش مسئله اي حياتي
اين حالات گوناگون باعث شده تا انسان يکي از حياتي ترين مسائل زندگي خود را آرامش بداند.در جهان امروز هر کسي از طريقي به دنبال آرامش است و نسخه ي خاص خود را دنبال مي کند. يکي تصور مي کند با گوش دادن به آهنگ هاي بي کلام به آرامش مي رسد و ديگري دل سپردن به موسيقي طبيعت را چاره ي کار مي داند.
انسان مادامي که در دنيا به سر مي برد دچار انواع تغييرات روحي و رواني مي شود. گاهي سرخوش و پر انرژي است و گاهي کسل و بي حوصله، گاهي در ترس و وحشت به سر مي برد و گاهي در امنيت خاطر، زماني سرشار از اميد به زندگي است و زماني نگران و افسرده، لحظاتي آتش خشم و غضب و نفرت از جانش زبانه مي کشد و مدتي در پشيماني وحسرت و سرخوردگي است

بعضي سپري کردن اوقات را در کنار دوستان و بعضي مسافرت و خلوت در ميان کوه و دشت و صحرا را بهترين راه رسيدن به آرامش مي دانند و البته که بعضي بدترين راه را براي فراموشي دردها و رنج ها انتخاب مي کنند و آن استفاده از مشروبات الکلي و مواد مخدر است.
به راستي کدام راه، انسان را به خواسته اش مي رساند و کداميک مي تواند نفس سرکش و مضطربش را رام و آرام کند؟

نسخه ي الهي

براي رسيدن به آرامش بايد راهي را انتخاب کنيم که داراي بهترين تناسب با ساختار وجودي ما باشد.چه کسي مي تواند ادعا کند من نسبت به تمام زواياي وجودي انسان اطلاعات دقيق و صحيحي دارم و جسم و جان او را حتي بهتر از خودش مي شناسم جز خالق انسان ها و خالق کل هستي… آري تنها اوست که مي تواند به جان خسته و درمانده ي ما جاني دوباره بخشد و به ما زندگي سرشار از زيبايي و اميد و شادابي عطا کند. تنها اوست که مي تواند بر زمين هاي ظلمت زده ي جان هايمان بتابد و سرزمين دل هايمان را غرق در نور هدايت و بصيرت کند.

به دنبال آرامش در ميان کلام خالق

قرآن کلام خالق هستي است. قرآن کتاب هدايت است.هدايت از ظلمت ها به سمت نور و هدايت و از پستي ها به اوج قله هاي سعادت! آنچه را که انسان براي رسيدن به آرامش به آن نياز دارد به همراه نمونه هاي تاريخي آن در اين کتاب شريف بيان شده است.
قرآن کريم مهمترين عاملي را که سبب آرامش خاطر مي شود ، ايمان به خداوند متعال معرفي کرده است. ايمان به خداوند باعث مي شود تا انسان در شديدترين سختي ها  و هول انگيزترين لحظات داراي آرامش خاطر باشد.
به نمونه هايي در اين باب اشاره مي کنيم:
1? در جنگ حنين تعداد مسلمين طبق روايات مشهور و صحيح دوازده هزار نفر بود. اين تعداد در هيچ يک از جنگ هاي گذشته سابقه نداشت و اين امر باعث شد تا برخي مسلمانان دچار غرور شده و بگويند :” لن نغلب اليوم” (هيچ گاه با اين همه جمعيت امروز شكست نخواهيم خورد).
اما از آنجا که در ميان اين جمعيت ، افراد تازه مسلمان و ضعيف الايمان هم حضور داشتند درگيري در ابتدا به نفع دشمن تمام شد و موجب فروپاشي سپاه مسلمين شد و جز عده ي کمي (که در حدود ده نفر بودند) در اطراف پيامبر باقي نماندند؛ وضعيت به گونه اي بود که خداوند متعال چنين تعبيري را به کار مي برد: (وَ ضاقَتْ عَلَيْكُمُ الْأَرْضُ بِما رَحُبَتْ ثُمَّ وَلَّيْتُمْ مُدْبِرِين) (2) زمين با آن همه وسعتش بر شما تنگ شد، سپس پشت به دشمن كرده و فرار نموديد.
قرآن کريم مهمترين عاملي را که سبب آرامش خاطر مي شود ، ايمان به خداوند متعال معرفي کرده است. ايمان به خداوند  باعث مي شود تا انسان در شديدترين سختي ها  و هول انگيزترين لحظات داراي آرامش خاطر باشد.

خواننده محترم حتما مي تواند اوج سختي و وحشتي را که مسلمين را در برگرفته بود تصور کند. سوال اينجاست که چه کسي جز خداوند قادر متعال مي توانست به اين افراد مايوس و وحشت زده آرامش عطا کند؟ خداوند مومنين را ياري کرد و آرامش را بر دل هاي آنان نازل کرد: (ثُمَّ أَنْزَلَ اللَّهُ سَكِينَتَهُ عَلى  رَسُولِهِ وَ عَلَى الْمُوْمِنِين) خداوند آرامش و اطمينان خويش را بر پيامبرش و بر مومنان نازل کرد.
تعبيري که در آيه شريفه آمده است نشان مي دهد که اين سکينه و آرامشي که موجب مي شود انسان پيچيده ترين مسائل را در خود هضم کند فقط بر پيامبر و مومنين فرود آمد نه بر همه ي مسلمين.
2? پيامبر صلي الله عليه و آله در مدينه خوابى مي بيند كه به اتفاق يارانش براى انجام مناسك “عمره” وارد مكه مى شوند، اين خواب را براى ياران خود بيان مي کند و همگى شاد و خوشحال مي شوند.
در ماه ذى القعده سال ششم هجرت، پيغمبر اكرم صلي الله عليه و آله با جمعيتي در حدود هزار و چهارصد نفر به قصد عمره به سوى مكه حركت مي کنند. اما مشرکين جلوي آنها را مي گيرند و از ورودشان به مکه جلوگيري مي کنند. در نهايت ماجرا به پيماني ختم مي شود که در ظاهر پيروزي کفار و شکست مسلمين است چرا که از نوشتن بسم الله الرحمن الرحيم و رسول الله در اين صلح نامه جلوگيري شد و قرار بر اين شد تا اگر كسى از قريش مسلمان شد و به مدينه پناه آورد مسلمانان او را به خانواده اش تحويل دهند، اما عكس آن لازم نيست ! هر کدام از اين مسائل به تنهايي  کافي بود تا مسلمين و علي الخصوص مومنين را در غم و اندوه عميقي فرو برد. اما خداوند متعال سکينه و آرامش خود را بر قلوب آنها مسلط کرد تا نه تنها از ايمان و استقامت آنها کم نشود بلکه بر ايمان ايشان نيز افزوده شود: (هُوَ الَّذِي أَنْزَلَ السَّكِينَةَ فِي قُلُوبِ الْمُوْمِنِين  لِيَزْدادُوا إِيماناً مَعَ إِيمانِهِم) (3) او كسى است كه سكينه و آرامش را بر دلهاى مومنان نازل كرد تا ايمانى بر ايمانشان بيفزايد. آن چنان آرامشى كه در فاصله اي طولاني با شهر خود در ميان انبوه دشمنان سلاح به دست، با نداشتن اسلحه كافى (چون براى زيارت آمده بودند نه براى جنگ) ترس و وحشتى به دل راه نمى دادند، و همچون كوه استوار و پا بر جا ايستاده بودند. (در اين آيه شريف نيز خداوند متعال نزول سکينه را مخصوص قلوب مومنين مي داند)

سخن آخر

ايمان به خداوند سبب مي شود که مومن در هيچ لحظه اي آرامش خود را از دست ندهد و با توکل به او همواره اميد به ياري خداوند داشته باشد ، چرا که اين وعده اي است از طرف خداوند متعال: (وَ كانَ حَقًّا عَلَيْنا نَصْرُ الْمُوْمِنِينَ) (4) “همواره اين حق بر ما بوده است كه مومنان را يارى كنيم”
به اميد روزي که همه ي دلها آرام به ياد خدا باشد.

پي نوشت ها:

1? نهج الفصاحة ص: 346
2? توبه 25
3? فتح 4
4? روم47

منبع: موسسه فرهنگي و اطلاع رساني تبيان

مذهبي



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

سينه مرغ با سس اسفناج و گردو

طرز تهيه مرغ  )

مواد لازم


سينه مرغ بدون پوست و استخوان 1 عدد

ادويه شامل : تخم گشنيز و فلفل بهار و زيره و زردچوبه همه آسياب شده به مقدار لازم

پياز ورقه شده 1 عدد

نمک و فلفل سياه به مقدار لازم


مواد براي تهيه سس :

پياز نگيني خرد شده 1 عدد

سير پوره شده 1 حبه

اسفناج خرد شده 2 پ

آرد سفيد 2 ق س

مغز گردوي خرد شده 3/2 پ

 آب مرغ 3 تا 4 پ

خامه 3/2 پ

سيب زميني متوسط 4 عدد

روغن زيتون به ميزان لازم

زيره ، نمک ، فلفل به ميزان لازم

 
طرز تهيه
سينه مرغ را با ادويه هاي ذکر شده و نمک و فلفل مزه دار کنيد سپس با پياز ورقه شده را روي حرارت کم قرار دهيد ( بدون آب ) تا بپزد.
طرز تهيه سس: پياز را تفت دهيد تا نرم و براق شود سپس سير و اسفناج را اضافه کرده همراه با پياز تفت دهيد آرد سفيد و مغز گردوي خرد شده را افزوده هم بزنيدسپس آب مرغ ( استاک مرغ ) را اضافه و هم زده و با در بسته روز حرارت کم بپزيد . اواخر طبخ نمک و فلفل سس را تست نموده و خامه را اضافه و هم بزنيد بلافاصله از روي حرارت برداريد و با سينه مرغ پخته شده فوق و سيب زميني ذيل سرو نمائيد.
طرز تهيه سيب زميني : سيب زميني شسته شده را با پوست بشکل فيله برش نمائيد و روي فويل چرب شده در سيني قرار دهيد نمک و فلفل و زيره و روغن زيتون را اضافه و کاملاً زيرورو کنيد سپس آنرابا فويل بپوشانيد و در فر 350 درجه فارنهايت طبقه وسط قرار دهيد تا بپزد سپس از فر خارج و با خوراک فوق سرو نمائيد .
توضيح : در صورت دلخواه مي توان ابتدا سينه مرغ را کمي تفت داد و در فر متوسط 350 درجه فارنهايت قرار دهيد تا بريان شود سپس باسس فوق سرو نمائيد.

طرز تهيه مرغ  



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

بادمجان شکم پر - شكم پاره

( کيک کشک بادمجان )

مواد لازم براي 4 نفر

 

 

بادمجان درسته در اندازه متوسط ---------------------------- به تعداد نفرات + 1 الي 2 عدد اضافه

مخلوط گوشت چرخ كرده و سويا ---------------------------- 200 گرم

پياز ----------------------------------------------------------- دو عدد متوسط

فلفل سبز قلمي --------------------------------------------- يك – دو عدد

گوجه فرنگي ------------------------------------------------- 4 عدد متوسط

نمك ، روغن -------------------------------------------------- به مقدار لازم

 

 

 

 

طرز تهيه :

 

بادمجانها را پوست بگيريد و نمك بزنيد و يك ساعت بگذاريد تا تلخي آنها گرفته شود . بعد در مقداري روغن خوب سرخ كنيد . و بگذاريد تا سرد شود .

1 عدد پياز را خلال خرد كنيد و در تابه اي با مقداري روغن سرخ كنيد . بعد از اينكه طلايي شد ، مخلوط سويا و گوشت چرخ كرده را به پياز اضافه كنيد و هم بزنيد تا سرخ شود . دو عدد گوجه را ريز رنده كنيد و بعد از اينكه كمي آب گوشت و سويا كشيده شد به مخلوط اضافه كنيد . وقتي آب گوجه هم كشيده شد فلفل سبز را خرد كنيد و همراه با نمك به مخلوط اضافه كنيد و 10 دقيقه با حرارت ملايم و درب بسته بگذاريد تا خوب مواد بپزند . ( اگر لازم بود يك استكان آب در تابه بريزيد )

 

بادمجانها را طوري از وسط برش بزنيد كه نصف نشوند . در حد يك شكاف . لازم نيست داخل بادمجانها را خالي كنيد . و بعد از مواد آماده شده داخل بادمجانها بريزد .

در اين مرحله يك عدد پياز باقيمانده را در تابه سرخ كنيد و وقتي كاملا طلايي شد ، دو عدد گوجه باقيمانده را نيز رنده كنيد و داخل تابه بريزيد و بگذاريد تا كاملا بجوشد . كمي هم نمك و فلفل به آن بيفزاييد تا مزه دار شود .

 بادمجانهاي پر شده را داخل سس بگذاريد و با درب بسته حدود 15-30 دقيقه صبر كنيد تا بادمجانها خوب بپزند .

بعد همراه با نان در ظرف مناسب سرو كنيد .

 

در مواد داخل بادمجان ميتوانيد به دلخواه موادي كم يا زياد كنيد . به طور مثال ميتوانيد از قارچ خرد شده يا فلفل دلمه اي و .. نيز در اين مخلوط استفاده كنيد .

من مقداري سبزي معطر هم به مواد بالا اضافه كردم .

کيک کشک بادمجان

 



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش فسنجان با مايكروويو



مواد لازم :
250 گرم مغز گردو چرخ كرده
600 گرم مرغ
5/3ـ3 ليوان (700ـ600 ميلي ليتر) آب
5ـ4 قاشق غذاخوري شكر
5 قاشق غذاخوري رب انار
2 قاشق غذاخوري پياز سرخ كرده
به ميزان لازم نمك و زعفران
 
طرز تهيه فسنجان
مغز گردوي چرخ شده را در يك ظرف مسطح مي ريزيم و به مدت 6ـ4 دقيقه با قدرت 100% در مايكروويو قرار مي دهيم. در اين فاصله دوبار آنرا هم مي زنيم تا گردو تفت داده شود. سپس مرغ را خرد كرده و به همراه گردو،‌ پيازداغ، آب و نمك داخل ظرف گودي قرار مي دهيم ظرف را با درپوش به مدت 15 دقيقه با قدرت 70%‌ حرارت مي دهيم. سپس رب انار، شكر و زعفران حل شده در آب را به آن اضافه كرده و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت 15ـ8 دقيقه با قدرت 80% داخل مايكروويو قرار مي دهيم تا خورش كاملاً به روغن بيافتد.
ميزان شكر و رب انار بنا به سليقه تغييرپذير مي باشد.

خورش فسنجان با گوشت قلقلي

 



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 مرداد 1395 | نظرات ()