نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن کالزونه ،غذاي ايتاليايي

آموزش و نحوه درست کردن کالزونه ،غذاي ايتاليايي

آموزش آشپزي

مواد لازم

مواد لازم براي تهيه ي مواد مياني

سينه مرغ                                   400 گرم
نمک                                          به مقدار لازم
فلفل قرمز                                   يک دوم قاشق چايخوري
فلفل شيرين                                يک دوم قاشق چايخوري
قارچ                                          200 گرم
پياز بزرگ                                     2 عدد
فلفل دلمه اي                              يک عدد
کدو سبز                                    حدود 250 گرم
پنير رنده شده                              200 گرم
روغن                                         يک قاشق چايخوري براي تفت دادن

مواد لازم براي تهيه ي سس

پوره گوجه فرنگي                          160 گرم
آب                                            نيم پيمانه
آب گوشت                                   کمي
شکر                                          يک قاشق چايخوري
فلفل چيلي                                  يک دوم قاشق چايخوري

مواد لازم براي تهيه ي خمير

آرد گندم                                     450 گرم
خامه 18 درصد چربي                     3 قاشق چايخوري
خميرمايه                                    100 گرم
تخم مرغ                                     يک عدد
شکر                                          يک قاشق چايخوري
نمک                                          يک دوم قاشق چايخوري
مرزنجوش يا پونه کوهي                   1 قاشق غذاخوري
آب ولرم                                      يک دوم فنجان
روغن زيتون                                  يک قاشق غذاخوري
تخم مرغ                                     در صورت نياز براي ماليدن روي خمير

اين مواد اوليه ي ذکر شده براي 4 نفر است. در صورت تمايل مي توانيد مواد را کم و زياد کنيد.

روش آماده سازي

مرحله 1:
سينه ي مرغ را به تکه هاي نسبتاً بزرگ برش دهيد و به آن نمک، فلفل قرمز و فلفل شيرين را اضافه نماييد.

آموزش و نحوه درست کردن کالزونه ،غذاي ايتاليايي

مرحله 2:
سبزيجات را نيز به تکه هاي بزرگ برش دهيد.

آموزش و نحوه درست کردن کالزونه ،غذاي ايتاليايي

مرحله 3:
مرغ و سبزيجات را کمي تفت دهيد و بر روي آن مرزنجوش يا پونه کوهي بپاشيد.

کالزونه

مرحله 4:
مواد تشکيل دهنده ي سس را به مدت 5 دقيقه در حرارت کم بپزيد.

غذاي ايتاليايي

مرحله 5
گوشت و سبزيجاتِ مواد مياني را با سس مخلوط کنيد و بگذاريد کنار تا خنک شود.

غذاهاي خارجي

مرحله 6
مواد تشکيل دهنده ي خمير را با هم خوب مخلوط کنيد. سپس آن را به دونيم قسمت کنيد به طوري که يکي از قسمت ها کمي بزرگتر از ديگري باشد. بعد آن قسمت بزرگتر را به شکل يک کلوچه در آورده و بگذاريد حدود 15 دقيقه بماند تا وربيايد.

خمير کالزونه

مرحله 7
قبل از اين که اين مرحله از کار را آغاز کنيد، مطمئن باشيد که مواد مياني تان خوب پخته شده است. مواد مياني مخلوط شده با سس را روي خمير قرار دهيد. لبه هاي خارجي خميرتان نبايد با مواد مياني و سس آغشته شود؛ مانند آن چيزي که در پيتزا اتفاق مي افتد و در تصوير هم ملاحظه مي نماييد.

کالزونه مرغ و سبزيجات

مرحله 8
کم کم روي مواد را با پنير بپوشانيد.

کالزونه

مرحله 9
قسمت دوم خمير که کوچک تر بود را روي مواد گذاشته و لبه هاي خارجي خمير زيرين را روي آن آورده و کمي پيچانده و محکم کنيد؛ شبيه آن چه در پيراشکي ها انجام مي دهيد و در تصوير هم مشخص است.
سپس يک برش “به علاوه مانند” روي سطح خمير بزنيد. بعد از اين مرحله مي توانيد يک عدد تخم مرغ را خوب زده و روي کالزونه بماليد تا وقتي پخته مي شود رنگ قهوه اي طلايي زيبايي را به خود بگيرد.

غذاي ايتاليايي

مرحله 10
به مدت 15 تا 20 دقيقه مواد را در 250 درجه سانتي گراد يا 480 درجه فارنهايت يا تا زماني که خمير قهوه اي طلايي شود، بپزيد.

کالزونه

 

منبع: موسسه فرهنگي و اطلاع رساني تبيان

 

لينک مستقيم http://mihangram.com/ashpazi-150.html

برنج ايتاليايي



:: بازدید از این مطلب : 48
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن کيک ميوه

آموزش و نحوه درست کردن کيک ميوه

آشپزي

مواد لازم

آرد سفيد                                     150 گرم
شکر                                           150 گرم
خامه                                           200 گرم
تخم‌مرغ                                        يک عدد
کاکائو                                          يک قاشق سوپخوري
ميوه با سليقه خودتان                      کمپوت زردآلو، توت‌فرنگي و کيوي
شيره مرباي زردآلو و توت‌فرنگي            به مقدار لازم
پودر نارگيل                                    به مقدار لازم

طرز تهيه

ابتدا کرم کيک را تهيه مي‌کنيد بدين طريق که سفيده و زرده تخم‌مرغ را جدا جدا در ظرفي ريخته و به هم مي‌زنيم، سپس شکر، کاکائو و کمي وانيل به عنوان اسانس به زرده تخم‌مرغ هم زده شده اضافه مي‌کنيم و با سفيده که قبلا زده‌ايم مخلوط و آرد را به آن اضافه مي‌کنيم و خوب به هم مي‌زنيم تا مواد مخلوط شوند. پس از اين مرحله مايه را در قالب ريخته و در فر مي‌گذاريم، پس از آنکه آماده شد، از فر خارج مي‌‌کنيم و روي آن و کنارش را با شيره مربا زردآلو يا توت‌فرنگي به دلخواه کاملا مي‌پوشانيم و روي آن پودر نارگيل مي‌ريزيم و به مدت يک دقيقه، توجه داشته باشيد! تنها يک دقيقه در فر مي‌گذاريد تا مرباي روي کيک خودش را بگيرد، سپس کيک را از فر بيرون مي‌آوريد و با توت‌فرنگي، زردآلو و کيوي آن را تزئين مي‌کنيد، يا با هر ميوه‌اي که تمايل داشتيد، مثلا به جاي توت‌فرنگي مي‌توانيد از سيب استفاده کنيد.

لينک مستقيم http://mihangram.com/ashpazi-151.html

کيک



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه عدس پلو مخصوص

آموزش و طرز تهيه عدس پلو مخصوص

آموزش آشپزي

مواد لازم

عدس                                               يك پيمانه
برنج                                                 دو پيمانه
سيرتازه                                            يك ساقه خردشده
گوشت چرخ‌كرده                                  200 گرم
كشمش و خرما                                   به ميزان لازم
سيب‌زميني خردشده                            دو عدد
خلال ‌بادام                                          100 گرم
زعفران آب‌كرده                                    سه قاشق غذاخوري

طرز تهيه

برنج را به مدت چهار ساعت خيس مي‌كنيم. عدس را از قبل مي‌پزيم. گوشت و سيب‌زميني‌ را هم سرخ مي‌كنيم. پس از آبكش كردن برنج، يك لايه از برنج را درون ظرف مي‌ريزيم. سپس مواد ديگر را با هم مخلوط مي‌كنيم و يك لايه بر روي برنج اضافه مي‌كنيم. پس از گذشت دو دقيقه آب زعفران حل شده را به مخلوط گفته شده اضافه مي‌كنيم. پس از دم كشيدن درون ظرف مناسب كشيده و با خلال بادام تزئين مي‌كنيم.

لينک مستقيم http://mihangram.com/ashpazi-149.html

عدس پلو



:: بازدید از این مطلب : 48
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن گارني ياريخ

آموزش و نحوه درسست کردن گارني ياريخ

آشپزي

مواد لازم

بادنجان                                  شش عدد
گوشت چرخ كرده                      250گرم
نمك                                      به ميزان لازم
جعفري                                  به ميزان لازم
سير                                      چهارحبه
رب گوجه فرنگي                       دو قاشق سوپخوري
پياز                                       يك عدد

طرز تهيه

بادنجان‌ها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسط‌شان يك برش زده و به آنها نمك مي‌زنيم تا تلخي خود را پس بدهد. پياز خردشده را در مقدار كمي روغن تفت داده، بعد  گوشت و نمك را مي‌افزاييم آن‌گاه رب گوجه فرنگي را اضافه مي‌كنيم و در آخر پخت جعفري و سير ريز خردشده را نيز افزوده و از روي حرارت بر مي‌داريم. در اين لحظه بادنجان‌ها را در روغن مايع سرخ كرده و درون صافي مي‌گذاريم. مواد گوشتي را داخل بادنجان‌ها پر كرده و در مقداري رب‌گوجه‌فرنگي سرخ شده كه يك ليوان آب به آن افزوده‌ايم ده دقيقه مي‌پزيم.

کيک کشک بادمجان



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

سوفله کدو بادمجان

کيک کشک بادمجان
مواد لازم :
بادمجان :نيم کيلو
کدو :نيم کيلو
گوشت چرخ کرده :200گرم
پياز سرخ کرده :يک قاشق
قارچ خرد شده :250گرم
فلفل دلمه ايي خرد شده:100گرم
پنير پيتزا :250گرم
رب گوجه فرنگي :يک قاشق
سس سفيد :يک ليوان
روغن :به اندازه لازم
نمک وفلفل :به اندازه کافي

طرز تهيه:
بادمجان وکدو ها راپس از پوست کندن از طول به چهار قسمت تقسيم کرده وسرخ نموده وجدا ميگذاريم سپس گوشت را تف داده و قارچ وفلفل دلمه ايي را اضافه وبعد پياز سرخ شده ورب ونمک وفلفل را اضافه و تفت ميدهيم ويک استکان آب ريخته ودرآن را بسته وميگذاريم که آب آن تمام شود.
يک ظرف پيرکس مناسب برداشته ته آنرا چرب ميکنيم ويک بادمجان و يک کدو سرخ شده ميچينيم تا ته ظرف پر شود حالامقداري از مايع مخلوطمان را روي بادمجان وکدو قرارداده ودو قاشق مايع سس سفيد به همراه پنير پيتزا روي مايعمان اضافه وصاف ميکنيم مجدد کدو و بادمجان را چيده و همين روش را ادامه ميدهي تا مواد ما تمام شود و روي آنرا با پنير پيتزا ميپوشانيم فر را که قبلا گرم کرده اي ظرف را در آن قرار ميدهيم بمدت 10دقيقه تا پنير آن آب شود سپس فر را خاموش و ظرف را پس از ده دقيقه از فر خارج و با همان ظرف غذا را سرو مينماييم

کيک کشک بادمجان



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش فسنجان

مواد لازم

 
? مرغ
? مرغابي
? گوشت
? مغز گردو
? پياز
? رب انار ( ميتوان به جاي رب انار از آب انار استفاده نمائيد )
? شکر
? نمک و فلفل
? روغن

طرز تهيه فسنجان


مغز گردو را بعد ار پاک کردن چرخ کنيد و با کمي روغن تا سرخ شود اين تفت دادن نبايد طوري باشد که گردو بسوزد و تلخ شود.
زعفران را در کمي آب جوش حل کنيد.
پياز را ختات کرده و با روغن تفت دهيد تا اينکه طلائي شود.
مرغ – مغز گردو – پياز سرخ شده – کمي نمک و فلفل و مقداري آب زعفران و چهار تا پنج پيمانه آب را در يک ظرف مناسب ريخته و بر روي حرارت ملايم بگذاريد.
مي توانيد مرغ را با کمي آب زعفران جداگانه بپزيد و سپس مغز گردو و پياز سرخ شده‚ نمک و فلفل و آب را به آن اضافه نموده و حرارت دهيد.
اگر از گوشت چرخ کرده مي خواهيد استفاده نمائيد گوشت و پياز رنده کرده و نمک را با هم مخلوط و ورز دهيد و سپس به صورت قلقل هاي ريز در آورده و باکمي روغن تفت دهيد و سپس با کمي آب زعفران‚ مغز گردو و پياز سرخ کرده نمک و فلفل و آب را در ظرف مناسب ريخته و حرارت دهيد.
بعد از کمي پخت‚ رب انار و شکر را به خورشت اضافه نمائيد.
اگر در زمان پخت مرغ پخته شد ولي هنوز خورشت جا نيفتاده باشد مرغ را از خورشت جدا کرده و بگذاريد که خورشت آماده شود و در پايان مرغ را به آن اضافه نمائيد.
در آخر پخت بر اساس ترشي و شيريني خورشت شکر اضافه نمائيد .
خورشت در پايان پخت به روغن افتاده باشد و آب نداشته باشد در صورتي که هنوز به روغن نيفتاده باشد ميتوانيد در چندين مرتبه کمي آب سرد به خورشت اضافه نمائيد .
اگر خورشت روي حرارت ملايم در مدت زمان بيشتري پخته شود خوش مزه تر و رنگ آن بهتر مي شود .

خورش فسنجان با گوشت قلقلي



:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

شامي گيلاني
( شامي هويج )
مواد لازم

براي 6 نفر:
? گوشت گوسفند يا گوساله: 500 گرم
? پياز: 1 عدد
? سيب زميني: 2 عدد
? لپه: 250 گرم
? مغز گردو: 75 گرم
? سبزي معطر (جعفري، تره، نعنا و ترخان): 500 گرم
? تخم مرغ: 5 تا 6 عدد
? روغن مايع: به ميزان لازم
? زعفران دم کرده: 1 قاشق چاي خوري
? نمک و فلفل: به ميزان لازم

طرز تهيه

گوشت، پياز و لپه را بپزيد تا آب آن تمام شود. سبزي را پاک کرده، شسته و خرد کنيد. سيب زميني را بپزيد و رنده کنيد و همراه سبزي، گوشت و لپه چرخ کنيد. مغز گردوي خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بيفزاييد و ورز دهيد. به انداز? يک گردو از آن را در کف دست پهن کنيد و در روغن داغ سرخ نماييد. سپس در ظرف مناسب بچينيد و سرو کنيد.

شامي هويج



:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

قيمه پيچاق
( قيمه مرغ )
مواد لازم
– گوشت قيمه اي 350 گرم

– پياز سرخ شده 1 کيلو

– خلال بادام 150 گرم

– نمک ،فلفل و ادويه و زعفران به ميزان لازم

– تخم مرغ 6 عدد

 
طرز تهيه
گوشت را با پياز کمي پخته ، پياز سرخ شده را با خلال بادام کمي تفت مي دهيم . نمک ، فلفل و ادويه و کمي زعفران اضافه کرده مي گذاريم تا کمي جا بيفتد (5 دقيقه ) اين مواد را به گوشتي که نصف استکان آب داشته باشد اضافه مي کنيم ، مي گذاريم کاملا جا بيفتد در انتهاي پخت به تعداد نفرات تخم مرغ وسط اين خورشت مي شکنيم .با قاشق روي تخم مرغها را زعفران مي دهيم . بعد از بسته شدن تخم مرغ غذا را در ظرف سرو مي کنيم

قيمه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش تويگا

( آش رشته )

مـواد لازم


? پيازمتوسط ساطوري شده : 2 عدد
? نخود :: 50 گرم
? گندم پوست کنده : 80 گرم
? آرد گندم : 2 قاشق غذاخوري سر پر
? ماست :: 2 ليوان سر خالي
? روغن ماع : 2 قاشق
? نعناع خشک : 1 قاشق سوپخوري
? فلفل قرمز : 1 قاشق مرباخوري سرخالي
? آب گوشت : 4 ليوان
? نمک به ميزان لازم


طـرز تهيه


روغن را در تابه اي مي ريزيم و پياز را در آن تفت مي دهيم. نخود و گندم را که از شب قبل خيس کرده ايم، همراه با آب گوشت به پياز تفت داده اضافه مي کنيم و روي حرارت ميگذاريم تا بپزد و کاملا جا بيفتد (حدود 50 دقيقه). آرد و ماست را با هم مخلوط مي کنيم، با مقداري نمک در آش مي ريزيم و مي گذاريم ده دقيقه ديگر بپزيد .
نعنا خشک و فلفل قرمز را به مدت يک دقيقه در روغن داغ تفت مي دهيم و روي آش را با آن تزيين مي کنيم. در صورتي که اضافه وزن داريد مي توانيد به جاي نعنا داغ از کمي نعنا خشک استفاده کنيد، به جاي روغن مايع از روغن زيتون استفاده کرده و چربي آب گوشت را هم بگيريد. اين آش را با کشک، ماست، آبغوره و يا سرکه بنا به سليقه و ذائقه خود ميتوانيد ميل کنيد .

آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 تير 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

رب پلو شيراز

( رب انار )
مواد لازم :
برنج يک کيلو، رب انار يک ليوان، گردو يک ليوان، کشمش نصف ليوان، شکر به اندازه کافي (بستگي به ترشي مزه رب دارد )، پياز بزرگ دو عدد، روغن

طرز تهيه:
پيازها را خلال کرده سرخ مي نمايند . بعد ازسرخ شدن، کشمش و گردو را با آن تفت مي دهند. رب انار و شکر را جوشانده و دو قاشق روغن به آن اضافه مي کنند.

مقداري آب را به جوش آورده و برنج ها را که از چند ساعت قبل خيس کرده اند در آب جوش مي پزند و به صورت چلو دم مي کنند. قبل از آن که برنج کاملاً دم بکشد آن را از روي اجاق برداشته با کفگير ( اسم ) کم کم به داخل چلو صافي (ترش باله ) ريخته ، از محلول رب و شکر کم کم به آن اضافه کرده، مخلوط مي کنند. سپس برنج را در ديگ يا قابلمه ريخته، باقيمانده رب و شکر را به آن مي افزايند . وقتي که بخار اطراف برنج را پوشاند ، کشمش و گردو و پياز داغ را وسط آن گذاشته ، دم مي کنند . کمي بعد رب پلو حاضر و آماده است .

رب انار



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 تير 1395 | نظرات ()