نوشته شده توسط : atefeh

حليم بادنجان

حليم

مواد لازم

بادنجان قلمي - پنج عدد
عدس - دو پيمانه
پيازدرشت - يك عدد
سير درشت - ده حبه
گوشت - 250 گرم
گردو آسياب شده - 200 گرم
نعنا خشك - يك قاشق غذاخوري
كشك - 500 گرم
نمك و فلفل - به ميزان لازم
روغن مايع براي سرخ كردن - به ميزان لازم

حليم
حليم

حليم

طرز تهيه

ابتدا بادنجان‌ها را سرخ كرده و كنار بگذاريد، با كاغذ روغني روغن اضافه آن را بگيريد. پياز و سير را رنده كرده و با روغن سرخ كنيد. گوشت را بگذاريد بپزد و بعد از گرفتن كف آن عدس، بادنجان سرخ‌شده، پياز، سير و گردو را اضافه كرده و حرارت را كم مي‌كنيم ، هر چند دقيقه يك‌بار آن را هم مي‌زنيم تا گوشت و عدس كاملا بپزد، وقتي كاملا مواد پخت با گوشت‌كوب آن را كاملا كوبيده و مخلوط كنيد و دوباره روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد. بعد از نيم ساعت غذا آماده است (مواظب ته گرفتن حليم باشيد) خوراك را در ظرف ريخته و با نعناداغ و كشك تزئين كرده و ميل كنيد.

حليم



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

لپه پلو

 

خورش قيمه خلال و زرشک

مواد لازم

برنج شش پيمانه
لپه يك و نيم پيمانه
گوشت گوسفندي 750 گرم
پياز يك عدد
روغن مايع سه قاشق غذاخوري
كره 50 گرم
زعفران دم‌كرده دو قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

خورش قيمه خلال و زرشک


خورش قيمه خلال و زرشک

قيمه خلال و زرشک

 

طرز تهيه

گوشت را ريز خرد كرده و با پياز خلال شده و روغن تفت مي‌‌دهيم. سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه كرده و با حرارت ملايم گوشت را مي‌‌پزيم. لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه مي‌‌كنيم تا 10 دقيقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگيرد.برنج را آبكش مي‌‌كنيم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمك مخلوط كرده و لابه‌لاي برنج آبكشي مي‌‌ريزيم و دم مي‌كنيم. وقتي برنج به بخار افتاد كره آب‌شده را نيز روي آن اضافه مي‌‌كنيم.اگر كره يا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه كنيم برنج، كره و روغن را جذب نكرده و ته قابلمه مي‌‌رود.براي ته ديگ مي‌‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق كره و يك قاشق زعفران آب‌شده را با مقداري برنج مخلوط كرده ته قابلمه ريخته و صاف مي‌‌كنيم.

خورش قيمه خلال و زرشک



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

کباب حلزوني


مواد لازم

فيله مرغ شش عدد
قارچ شش عدد
زعفران، پودر پياز و پودرسير به ميزان لازم
نمك، فلفل‌سياه و فلفل دلمه‌اي به ميزان لازم
زنجبيل قاشق چايخوري
روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
ماست دو قاشق غذاخوري

طرز تهيه کباب کوبيده

کباب کوبيده

طرز تهيه کباب کوبيده

طرز تهيه

فيله‌ها را به صورت عمودي برش مي‌زنيم. زعفران، ماست، روغن زيتون، آبليمو، پودرسير، پودرپياز نمك و فلفل را در ظرفي مخلوط كرده، فيله‌ها را به مدت يك‌ساعت درون آن مي‌خوابانيم. براي به سيخ كشيدن فيله‌ها، همانند حلزون پيچيده ابتدا يك فيله، سپس قارچ و در نهايت فلفل دلمه‌اي قرار مي‌دهيم و همين كار را مطابق شكل تكرار مي‌كنيم. در نهايت آن را داخل تابه سرخ مي‌كنيم.

طرز تهيه کباب کوبيده



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

نکات مهم در تهيه سالاد

طرز تهيه سالاد رژيمي



نکات مهم در تهيه سالاد

سبزي ها را بعد از شستن در آبکشي ريخته تا آب آن کاملا گرفته شود.سپس براي سالاد خرد نماييد.

هميشه براي تهيه سالادهاي سبزي از سبزيجات و ميوه هاي تازه استفاده نماييد تا سالاد شما طراوت بيشتري داشته باشد و مطبوع تر باشد.

اگر در سالاد از کنسرو ماهي يا تخم مرغ ژخته استفاده مي نماييد حتما هنگام سرو سالاد تخم مرغ و کنسرو را اضافه نماييد.

سس سالاد بايد نزديک صرف سالاد با آن مخلوط شود زيرا در صورتيکه سس زودتر در سالاد بريزيم سبزيها پلاسيده مي شوند و آب مي اندازند.

سرکه سالاد به طور متوسط بايد يک سوم روغن زيتون باشد مگر آنکه سالاد را ترش تر دوست داشته باشيم.

نمک و فلفل را بايد در سرکه حل کنيم و بعد روغن روغن زيتون را به آن اضافه نمائيم .

در صورتيکه بخواهيم در سالاد سيب زميني بريزيم ، سيب زميني را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط مي کنيم ، بعد روغن زيتون را مي ريزيم زيرا در اين صورت ترشي بهتر جذب سيب زميني ميشود.

در صورت مصرف کنسرو قارچ احتياج به سرخ کردن ندارد.

منبع: www.groohashpazi.blogfa.com

طرز تهيه سالاد رژيمي


:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

تارت تن ماهي


مواد لازم

آرد يك پيمانه
زرده تخم‌مرغ يك عدد
كره 50 گرم
نمك قاشق چايخوري
آب به ميزان لازم
تن ماهي يك قوطي
فلفل دلمه‌اي خرد شده سه قاشق سوپخوري
ذرت پخته‌شده چهار قاشق سوپخوري

سبزي پلو با ماهي

سبزي پلو با ماهي

سبزي پلو با ماهي

طرز تهيه

 آرد را الك كرده و با كره مخلوط مي‌كنيم. بايد با نوك انگشتان ورز داده تا كره به خورد آرد برود. بعد زرده تخم‌مرغ را مي‌ريزيم. آب را تا جايي به مواد اضافه مي‌كنيم كه خمير يك‌دست شود و به دست نچسبد. (حدود يك الي دو قاشق سوپخوري). خمير را داخل نايلون قرار داده و يك ساعت در يخچال استراحت مي‌دهيم. بعد از اين مدت خمير را با وردنه باز كرده و داخل قالب تارت چرب شده پهن مي‌كنيم به طوري كه لبه‌هاي قالب به يك اندازه پوشانده شود.

با چنگال چند سوراخ روي خمير ايجاد كرده و روي آن كاغذ روغني گذاشته و مقداري حبوبات خشك هم روي آن مي‌ريزيم و در فري كه از قبل گرم شده با دماي 190 درجه سانتي‌گراد به مدت هفت دقيقه قرار مي‌دهيم. بعد از اين مدت از فر در آورده و كاغذ روغني و حبوبات را خارج كرده و دوباره هفت دقيقه در فر قرار مي‌گذاريم. سپس كنار گذاشته تا خنك شود. تارت‌ها را از قالب در مي‌آوريم. تن ماهي را كه در آبجوش جوشانديم در صافي ريخته تا روغن اضافي‌اش برود. بعد با فلفل دلمه‌اي و ذرت مخلوط مي‌كنيم و در هر تارت كمي از آن را مي‌ريزيم و دوباره در فر به مدت 10 دقيقه قرار مي‌‌دهيم تا پخته شوند.

نكته : اين ميزان مواد براي شش عدد قالب تارت مي‌باشد. در صورتي كه بخواهيد 12 تارت درست كنيد بايد مواد دو برابر باشد.در صورت تمايل مي‌توان روي مواد پنير پيتزاي رنده‌شده ريخت و بعد در فر قرار داد تا پنيرها طلايي شوند.

سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

شامي بابلي



مواد لازم

سبزي معطر چرخ شده (اناريجه، زلنگ، نعنا، گشنيز، تره، برگ سير)150  گرم

گوشت مغز ران هر کدام 500 گرم

لپه 250 گرم

پياز دو عدد

تخم‌مرغ چهار تا پنج عدد

آب زعفران يک قاشق غذاخوري

نمک، فلفل وزردچوبه، روغن به ميزان لازم

شامي هويج

شامي هويج

شامي هويج

 

طرز تهيه

ابتدا گوشت را با دو عدد پياز، ادويه زردچوبه و دو ليوان آب روي حرارت قرار مي‌‌دهيم تا کاملا بپزد به طوري که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خيس کرده ايم، مي‌پزيم به طوري که آبي از آن نماند.

گوشت، لپه و سبزي را از چرخ‌گوشت رد مي‌کنيم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط مي‌کنيم. تخم‌مرغ را يکي‌يکي افزوده و مواد شامي را ورز مي‌دهيم. در تابه مناسبي روغن ريخته و مي‌گذاريم تا داغ شود. سپس شامي‌ها را روي حرارت ملايم سرخ مي‌کنيم.

شامي هويج



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه سادویچ مونته کریستو

آموزش و طرز تهیه سادویچ مونته کریستو

آشپزی

مواد لازم

كالباس گوشت                                      ۲۰۰ گرم
آرد سوخاري                                         دو پيمانه
تخم‌مرغ                                               دو عدد
نمك                                                    نصف قاشق چايخوري
فلفل                                                   ۱/۴ قاشق چايخوري
پنير پيتزاي رنده شده                              ۲۰۰ گرم
روغن                                                   يك پيمانه
كره                                                      ۳۰ گرم
نان تست                                             يك بسته

روش تهیه

دور نان‌ها را كاملا برش زده و قسمت سفت آن را جدا مي‌كنيم، سپس آنها را به شكل مثلث به چهار قسمت برش مي‌زنيم.
روي هر قسمت با قلم‌مو كمي كره ماليده، سپس به ترتيب يك برش كالباس و پنير پيتزا قرار داده، دوباره يك برش نان روي مواد قرار مي‌دهيم و با خلال دندان آن را به هم وصل مي‌كنيم، سپس در ظرف مناسبي تخم‌مرغ‌ها را شكسته، به آن نمك و فلفل اضافه مي‌كنيم. ساندويچ‌ها را به كمك خلال دندان در تخم‌مرغ‌ها زده، در آرد سوخاري مي‌غلتانيم و در روغن داغ با حرارت مــلايم سرخ مي‌كنيم.

منبع:اصفهان امروز

ساندویچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن ذرت تامالس

آموزش و نحوه درست کردن ذرت تامالس

آشپزي

مواد لازم

ذرت كامل (بلال)                                    800 گرم
فلفل دلمه‌اي سبز ريز خردشده                   يك عدد
پياز ريزخردشده                                      سه قاشق سوپخوري
سير له شده                                         1/4 پيمانه
گوشت فيله نرم گوساله                           150 گرم
پودر زيره سبز                                        دو قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي                                     دو قاشق سوپخوري
روغن براي سرخ‌كردن                               به ميزان لازم
نمك                                                    يك و نيم قاشق سوپخوري

طرز تهيه

دسته يا چوب ذرت را از انتها قطع و با دقت برگ‌هاي ذرت را جدا كرده و يكي‌يكي كنار هم قرار دهيد با استفاده از چاقو دانه‌هاي ذرت را جدا و در دستگاه غذاساز ريخته كاملا پوره و له كنيد. گوشت را ريز خردكرده و همراه سير، پياز و فلفل با كمي روغن تفت دهيد. رب گوجه‌فرنگي و زيره را نيز اضافه و مخلوط كنيد و 30 دقيقه با حرارت ملايم و با در بسته بپزيد سپس با پوره ذرت مخلوط كنيد. قابلمه‌اي را آب كرده همراه نمك روي حرارت قرار داده تا به جوش آيد. در اين فاصله برگ‌هاي ذرت را باز كرده و داخل هر برگ، برگ ديگري را خلاف جهت قرار دهيد و از مواد به اندازه چهار قاشق ميان برگ قرار داده و آنها را مثل بقچه ببنديد و دور آن را با نخ آشپزي يا نخ دندان محكم ببنديد و در آب جوشان به مدت 20 دقيقه بپزيد سپس از آب خارج كرده و در آبكش قرار داده تا آب اضافي آن گرفته شود. نخ را از دور آن باز كرده در ظرف سرو قرار دهيد مي‌توانيد اين غذا را و با خلال دندان و فلفل دلمه‌اي و پوست ليموترش تزئين كنيد.ذرت تامالس مخصوص کشور کوبا مي باشد.

غذاهاي خارجي



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه ليموناد هندوانه و توت فرنگي

آموزش و طرز تهيه ليموناد هندوانه و توت فرنگي

آشپزي:

به دنبال يک نوشيدني جديد و خاص هستيد؟ اين ليموناد فوق العاده خاص را حتما امتحان کنيد.
هندوانه و توت فرنگي سرشار از آب و مواد مغذي و آنتي اکسيدان ها هستند، پس اين نوشيدني علاوه بر طعم فوق العاده اش بسيار سالم نيز هست.

مواد لازم

يک ليوان هندوانه که به صورت مکعبي برش برش خورده باشند، بعلاوه چند قطعه براي تزئين
يک ليوان توت فرنگي خرد شده، بعلاوه چند قطعه اضافي براي تزئين
يک قاشق چاي خوري سرکه بالزاميک
يک هشتم قاشق چاي خوري پودر فلفل قرمز
دو پيمانه شربت ليو يا آبليمو
آب معدني خنک ( اگر مايل بوديد مي توانيد از آب معدني هاي گازدار استفاده کنيد )

روش تهيه

در يک کاسه ي متوسط هندوانه، توت فرنگي، سرکه بالزاميک و پودر فلفل را ترکيب کنيد.
دو سوم از ميوه ها را به صورت مساوي بين دو ليوان بلند تقسيم کنيد. به هر ليوان يک پيمانه شربت ليمو يا آبليمو اضافه کنيد.
باقي مانده ميوه ها را داخل ليوان ها بريزيد، و با آب معدني خنک ليوان را پر کنيد.
بالاي ليوان ها را با هندوانه و توت فرنگي تزئين کنيد.

اطلاعات تغذيه اي

مواد گفته شده در اين دستور براي دو وعده در نظر گرفته شده است. هر وعده شامل يک ليوان ميوه و يک پيمانه شربت مي شود.
اطلاعاتي که در ادامه خواهد آمد مربوط به يک وعده از اين دستور است.

کالري: 161
چربي دريک وعده: 0?4 گرم
چربي اشباع در يک وعده: 0?0 گرم
چربي غير اشباع در يک وعده: 0?1 گرم
چربي داراي حلقه هاي غير اشباع: 0?2 گرم
پروتئين در يک وعده: 1 گرم
کربوهيدرات در يک وعده: 39 گرم
فيبر در يک وعده: 2 گرم
کلسترول در يک وعده: 0?0 ميلي گرم
آهن در يک وعده: 1 ميلي گرم
سديم در يک وعده: 61 ميلي گرم
کلسيم در يک وعده: 24 ميلي گرم

منبع :کاري از گروه تغذيه به اندام ( دکتر کرماني )

ليموناد



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه ماهي بخار پز

آموزش و طرز تهيه ماهي بخار پز

آموزش آشپزي

مواد لازم

فيله ماهي (ترجيحا بچه شير)                    150 گرم
پياز کوچک                                             2عدد
ليمو                                                     يک عدد
فلفل دلمه رنگي                                     نصف يک عدد
خيار شور                                              100 گرم
سبزي خوردن + گوجه فرنگي                     100 گرم
قارچ                                                    100 گرم
پودر پياز و نمک و زعفران                           به مقدار لازم
فلفل                                                  در صورت تمايل

طرز تهيه

ماهي را بعد از خشک کردن با دستمال در يک ظرف با يکي از پيازها که خلال باريک شده و نصف ليمو و کمي پودر پياز و در صورت تمايل مقدار بسيار کمي پودر سير به مدت يکساعت با در بسته نگه ميداريم.سپس پياز دوم را در يک ظرف چدني يا تفلون
خرد کرده و ماهي را از طرفي که پوست دارد روي آن قرار ميدهيم سپس کمي نمک و پودر پياز و کمي زعفران در صورت تمايل فلفل ترجيحا سياه روي آن ميپاشيم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسيار کم به حال خود ميگذاريم تا رنگ پيازها تغيير کند و ماهي بپزد .
سپس نصف ديگر ليمو را روي ماهي ميريزيم وقارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را ميگذاريم تا قارچ کمي نرم شود.در آخر ماهي و قارچ فوق العاده خوشمزه را در بشقاب ميکشيم و با سبزيجات تازه و خوشرنگ و کم کالري تزيين ميکنيم .نوش جان!

ايران ناز

سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 ارديبهشت 1395 | نظرات ()