نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهيه و آماده سازي خورش قيمه مرغ

طرز تهيه و آماده سازي خورش قيمه مرغ

 

مواد لازم قيمه

1- لپه                          1 پيمانه
2- مرغ                        1عدد سينه مرغ يا ران مرغ
3- آبليمو                        به مقدار لازم
4- رب گوجه                 2 قاشق غذاخوري
5- نمک                       به مقدار لازم
6- زردچوبه                  به مقدار لازم
7- فلفل                        به مقدار لازم
8- روغن                     به مقدار لازم

طرز تهيه و آماده سازي خورش قيمه مرغ

طرز تهيه قيمه مرغ

ابتدا پياز را نگيني خرد کرده و آنها را سرخ مي کنيم و رب گوجه را تفت مي دهيم و فلفل و زردچوبه و را به آن اضافه مي کنبم بعد از آن لپه ها را داخل ظرف ميريزيم و مرغ را نيز به آن اضافه مي کنيم و اجاره مي دهيم کمي تفت داده شود و يعد آب را به آن اضافه مي کنيم وقتي آب به چوش آمد زير شعله را کم مي کنيم بعداز يک ساعت آلو خورشتي را به آن اضافه مي کنيم زماني که مرغ و لپه پخته شوند غذاي شما آماده است 15 دقيقه قبل از آماده شدن غذا به آن نمک اضافه مي کنيم.


نکات:
1-بجاي آلو خورشتي مي توانيد آبليمو و يا ليمو مي توانيد استفاده کنيد.
2-زمان پخت اين غذا داخل قابلمه حدود 2تا3 ساعت طول مي کشد.
3-مقدار برخي مواد را مي توانيد بنابر سليقه خود کم با زياد کنيد(مانند رب گوجه).
4-مي توانيد از ديگر قسمت هاي مرغ هم استفاده کنيد.


طرز تهيه و آماده سازي خورش قيمه مرغ


منبع
:ميهن گرام



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش قلقل


آش غلغل

مواد لازم

سر دست گوساله 500 گرم

پياز متوسط 1 عدد

لپه باقالي 100 گرم

گندم پوست کنده  150 گرم

برنج 50 گرم

لوبيا قرمز  100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانيد)

نخود 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانيد)

لوبيا چشم بلبلي 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانيد)

عدس  100 گرم (24 ساعت در آب بخوابانيد)

نعنا و سير داغ

نمک، فلفل سياه، فلفل قرمز

پياز داغ

زردچوبه، پودر ليموعماني يک قاشق سوپخوري

(طرز تهيه آش رشته )

طرز تهيه

برنج و گندم را با مقداري آب روي حرارت قرار مي ‏‏‌دهيم تا کاملا پخته و نرم شود.سپس گوشت را با 1 عدد پياز خام و مقداري آب روي حرارت قرار دهيد تا کاملا پخته شود.حبوبات را که از شب قبل خيس کرده‌‏ايد به ترتيب پخت، اول نخود را بپزيد کمي که نيم ‏پز شد لوبيا قرمز و لوبيا چشم ‏بلبلي را اضافه کنيد و بعد از آن که نيم ‏پز شدند لپه باقالي را به همراه عدس اضافه کنيد تا زماني که کاملا پخته شوند.

گندم و برنج پخته شده را به حبوبات اضافه نموده و با گوشت کوب‌ يا هر وسيله‌ي ديگري که مي‌توانيد، کمي حبوبات را نرم کنيد.در اين زمان روغن را داغ کنيد و زردچوبه و فلفل را تفت داده به آش اضافه کنيد.

گوشت را از ظرف خارج کنيد و آن را بکوبيد يا ريش ريش کنيد و داخل آش بريزيد. آب گوشت را نيز به همراه پودر ليمو عماني در آش ريخته و اجازه دهيد تا آش شما کاملا جا افتاده و لعاب‌دار شود. روي آش را با فلفل و پودر ليمو عماني و کمي نعنا داغ و پياز داغ تزيين نماييد.

آموزش تهيه آش رشتهآش رشته



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهیه و آماده سازی رب انار

طرز تهیه و آماده سازی رب انار

 

 طرز تهیه رب انار

برای تهیه رب انار,به یک دیگ یا قابلمه ای نیازمند هستیم.به اندازه ی نیازمان انارها را می شوییم مثلا10 کیلو و داخل سبدی قرار می دهیم
انارها را داخل ظرف تمیزی دون(دانه دانه)می کنیم مقداری از آب آن را میگیریم بعد مابقی دانه های انار را داخل ظرفمان می ریزیم و بعد روی شعله گاز با آتش قرار می دهیم تا به چوش بیاید و باید در حین پختن رب انارمان آن را هم بزنیم تا ته نگیرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدی را درب قابلمه مناسب قرار می دهیم و دانه های انار چوشیده شده را داخل آن سبد می ریزیم و آنها را با وسیله مناسبی مانند گوش کوب که دستمان نسوزد آنها را له کرده تا تمامی گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله های آن باقی بماند و آب انار گرفته شده را روی آنها می ریزیم تا مابقی گوشت دانه وارد ظرف زیر سبد شوند ,بعد قابلمه زیر سبد که حاوی گوشت و آب انار است را روی حرارت قرار می دهیم تا چوشیده شود و سفت شود و رب انار شما آماده می شود

 آماده سازی رب انار

تذکر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگیرد چرا که باعث تلخ شدن رب می شود

منبع :سایت میهن گرام

طرز تهیه و آماده سازی رب انار



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه رولت خامه اي با توت فرنگي

آموزش و طرز تهيه رولت خامه اي با توت فرنگي

آموزش آشپزي

مواد لازم

آرد سفيد                       120 گرم
آرد ذرت                         30 گرم
آب‌جوش                        دو قاشق غذاخوري
شكر                            150 گرم
تخم‌مرغ                        شش عدد
وانيل                           نصف قاشق چايخوري
بيكينگ‌پودر                    يك قاشق چايخوري

طرز تهيه

زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را جدا كرده و هم مي‌‌زنيم به زرده، شكر و وانيل اضافه مي‌‌كنيم تا كرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه كرده هم مي‌‌زنيم در اين هنگام سفيده زده شده را افزوده و آرام مي‌‌زنيم. آرد و بيكينگ‌پودر را مخلوط كرده و به مواد اضافه مي‌‌كنيم و آرام با همزن مي‌‌زنيم.
فر را با حرارت180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده، قالبي را كه كف آن كاغذ پهن كرده‌ايم آماده مي‌‌كنيم. (قالب به شكل مربع يا مستطيل باشد و مواد كيك بايد به اندازه يك سانتي‌متر قالب را پر كند) مواد را در قالب ريخته و به مدت 15 دقيقه در فر مي‌‌گذاريم تا بپزد توجه داشته باشيد كيك خشك نشود. بعد كيك را از فر خارج و آن را از طول لوله مي‌‌كنيم (مي‌‌توانيد از پارچه نمدار براي لوله كردن كيك استفاده كنيد) و مي‌‌گذاريم تا خنك شود. بعد خامه زده‌شده را روي كيك ريخته و صاف كرده و آن را باز لوله مي‌‌كنيم. بعد روي رولت را با خامه و توت‌فرنگي تزئين مي‌‌كنيم.براي تهيه خامه زده شده، 200 گرم خامه ساده را با دو قاشق پودر شكر و 200 گرم خامه قنادي هم مي‌‌زنيم تا فرم بگيرد.

طرز تهيه رولت



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

دمي گشنيز و اسفناج

(  قورمه سبزي )

مواد لازم دمي گشنيز و اسفناج

برنج دو ليوان
اسفناج و گشنيز پاک‌شده، شسته و خرد شده نيم‌کيلو
آب مرغ دو ليوان
آب و نمک به ميزان لازم
کره 50 گرم
پياز متوسط يک عدد
اسکلت، بال و گردن مرغ نيم‌کيلو (براي تهيه آب مرغ)

(  قورمه سبزي )

قورمه سبزي

طرز تهيه دمي گشنيز و اسفناج

ابتدا اسکلت، بال و گردن مرغ را با پياز خرد شده و کمي نمک و سه ليوان آب روي حرارت بگذاريد تا خوب پخته شود و آب به دست آمده از آن را صاف کرده و کنار بگذاريد.

برنج را با کره و آب مرغ به دست آمده و سبزي‌هاي خرد شده روي حرارت بگذاريد تا آب مرغ جذب برنج شود و برنج و سبزي‌ها با آب مرغ نرم و پخته شود. در اين غذا لازم نيست برنج کشيده و قد بلند شود بلکه بايد به صورت کته يا دمي در آيد. اين غذا بسيار مقوي است و براي بيماري آبله‌مرغان و زونا به ويژه در اوايل بيماري بسيار مفيد است.

در غذاهاي مخصوص بيماران آبله‌مرغان و زونا از ادويه، فلفل و موادغذايي با طبع گرم و محرک از جمله؛ گردو، خرما و زنجبيل و غيره استفاده نکنيد به ويژه در اوايل دوران بيماري. لذا بهتر است از موادغذايي با طبع سر مانند؛ اسفناج، گشنيز، برنج، ماست، ليموشيرين و هندوانه به کار بريد.

طرز تهيه قرمه سبزي, آموزش قرمه سبز



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي

آموزش و طرز تهيه انواع سالاد رژيمي

سالاد ورميشل و ماهي آزاد

مواد لازم براي 2 نفر

 

ورميشل                        1 بسته
فيله ي ماهي آزاد            4 عدد
خامه ي تازه ي کم چرب   2 قاشق غذاخوري
سير                             1 عدد
موسير                          1 عدد
سرکه                           1 قاشق
روغن                            1 قاشق
کاهو                             چند برگ
نمک و فلفل                   به مقدار لازم

آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي
روش تهيه

مدت زمان آماده سازي: 10 دقيقه
مدت زمان پخت: 3 دقيقه
ورميشل ها را داخل آب جوش ريخته و بعد از 3 دقيقه آبکش کنيد. داخل ماهيتابه کمي روغن بريزيد و ماهي آزاد که به فيله هاي نازک برش داده ايد را داخل آن بريزيد. سير و موسير را پوست بگيريد و له کنيد. سپس آن ها را به ماهي اضافه کنيد. ماهي را سرخ کنيد. 2 قاشق خامه را با ورميشل ها مخلوط کنيد و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوش طعم کنيد. کاهو را شسته و خرد کنيد و اجازه دهيد آب آن ها کشيده شود. کمي سرکه به آن ها اضافه کنيد. سپس مواد را با ورميشل ها ترکيب کرده و هم بزنيد و سرو کنيد.

 

طرز تهيه سالاد رژيمي ,آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي


:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه کباب کوبيده

آموزش و طرز تهيه کباب کوبيده

 

مواد لازم کباب کوبيده

راسته گوساله                         يک کيلوگرم
پياز                                        300 گرم
نمک                                      به مقدار کافي
فلفل سياه                              به مقدار کافي
جوش شيرين                          يک چهارم قاشق چاي خوري
تخم مرغ                                 يک عدد

طرز تهيه

طريقه آماده سازي

ابتدا گوشت را صاف کرده، يعني پوست و خرده چربي آن را گرفته و دو بار با پنجره متوسط چرخ گوشت چرخ کرده، سپس پيازها را پوست گرفته و شسته و به صورت چاپ ريز (ساطوري) خرد کرده و به همراه نمک و فلفل، جوش شيرين يا تخم مرغ به گوشت اضافه مي کنيم و مواد را به مدت پنج دقيقه ورز مي دهيم که کاملاً به خورد هم برود. مواد را به مدت يک ساعت در يخچال استراحت مي دهيم و بعد از يک ساعت از يخچال بيرون آورده و شروع به سيخ زدن مي کنيم.

طريقه سيخ زدن

طريقه سيخ زدن اين کباب با کوبيده هاي ديگر فرق دارد. به اين عنوان که با تعداد سه عدد سيخ معمولي سيخ مي شود، رونده يا مواد را به اندازه دلخواه معمولاً 200 گرم برداشته و در دست به شکل چونه نانوايي درآورده و يک عدد سيخ را در دست چپ گرفته و از قسمت بالاي سيخ به فاصله پنج سانتيمتر آزاد گذاشته و مواد را در داخل سيخ فرو برده و فشار دادن به وسيله کف دست و انگشتان، منتهاي انگشت اشاره به طرف پايين هدايت کرده و به شکل زير فرم مي دهيم و با استفاده ازتخته کار (اگر چوبي باشد بهتر است) کباب را با فشار دادن به وسيله کف دست و انگشتان روي آن پهن تر مي کنيم و به وسيله چاقوي تيغ نازک زير کباب کشيده و بلافاصله آن را روي تخته کاربر مي گردانيم و دوباره پهن تر کرده و بالا، پايين و دور و بر آن را صاف مي کنيم. دو عدد سيخ ديگر را که به عنوان کمکي از آنها استفاده مي شود به فاصله شش سانتيمتر از هم در روي تخته کار قرار داده، يکبار ديگر چاقو را زير کباب کشيده آن را برداشته و برگردانده و روي سيخ هاي کمکي قرار دهيد و با فشار دادن به کباب آن را به روي سيخ هاي کمکي هدايت کرده و دور و بر آن را با استفاده از آب دست صاف کنيد. و حال کباب ما آماده پخت است. مواظب باشيد که در حال برداشتن کباب کف دستانتان را در بالا و پايين سيخ ها قرار داده و آنها را همزمان برداريد که فرمش به هم نخورد. در روي منقل يا کباب پز قرار دهيد.

نحوه پختن کباب

طريقه پخت اين کباب با کباب کوبيده هاي ديگر فرق دارد. وقتي روي کباب پز قرار گرفت حرارت آن بايد ملايم باشد حدوداً يک دقيقه صبر مي کنيد تا حباب هاي ريز در سطح کباب ظاهر شود در اين موقع کباب را به وسيله کف دستان برمي گردانيم. اين عمل را دو الي سه بار انجام مي دهيم تا خودش را بگيرد و سيخ هاي طرفين را که به عنوان کمکي در زير کباب قرار داده بوديم خود به خود از کباب جدا شده و فقط سيخ اصلي که در وسط کباب است باقي مي ماند آن هم پس از پخت کامل از کباب در آورده و سرو مي نماييد.

 

 آموزش و طرز تهيه کباب کوبيده



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

سالاد الويه خوشمزه

آموزش و طرز تهيه سالاد الويه خوشمزه

 

مواد لازم سالاد الويه

سيب زميني                             4 عدد متوسط
تخم مرغ                                   2 عدد
مرغ                                         1 سينه
خيار شور                                 250 عدد
سس مايونز                              به مقدار لازم
روغن زيتون                               1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه سالاد الويه

سيب زميني را مي پزيم و تخم مرغ ها را آبپز مي کنيم و همين طور مرغ را مي پزيم بعد از اينکه مواد پخته شدند کمي صبر مي کنيم تا مواد مقداري سرد شوند و به همراه خيار شور تمامي مواد را چرخ مي کنيم و مواد چرخ شده را به همراه سس مايونز با هم ترکيب مي کنيم و مي توانيد روي آن يک قاشق روغن زيتون بريزيد بهتر است حدود 20  دقيقه الويه را داخل يخچال قرار دهيد و بعد الويه را صرف کنيد.

نکات پاياني

• مي توانيد از مقداري ذرت و نخود فرنگي پخته شده نيز استفاده کنيد.
• از هويج نيز مي توانيد استفاده کنيد.
• مي توانيد مواد را بسيار ريز خرد کنيد و يا اينکه آنها را رنده کنيد.
• براي تزيين الويه مي توانيد از گوجه,خيار شور,ذرت و … استفاده کنيد.
• در صورت داشتن سوال مي توانيد در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نماييد.
• اميدوار هستيم که اين غذا مورد علاقه شما قرار بگيرد.

الويه



:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ماهي کنجدي

ماهي کنجدي

مواد لازم

فيله ماهي (شير، قباد...) - 300 گرم
كنجدخام - دو قاشق غذاخوري
سس خردل - دو قاشق غذاخوري
شير - دو قاشق غذاخوري

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

طرز تهيه

شير و سس خردل را مخلوط كنيد و فيله‌هاي پاك و آب گرفته شده را درون آن بغلتانيد، سپس فيله را در كنجد خام قرار دهيد (كمي فيله را دركنجد‌ها فشار داده و سپس با تكان كوچك كنجدهاي اضافي را بگيريد.)

فر را از قبل 220‌درجه سانتي‌گراد داغ كنيد. ماهي‌ها را روي سيني چرب شده فر بچينيد و به مدت 10 تا 12 دقيقه بپزيد. سيب‌زميني آب‌پز يا سالاد سيب‌زميني يا هر نوع سالاد تازه فصل مي‌تواند با اين ماهي سرو شود.

سبزي پلو با ماهي , آموزش سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

نحوه درست کردن تست باقالي و پنير فتا

نحوه درست کردن تست باقالي و پنير فتا

آشپزي

مواد لازم

باقالي (تازه يا منجمد)                                         350 گرم
پنير فتا                                                            100 گرم
برگ نعناع خرد شده                                            2 قاشق غذاخوري
روغن زيتون                                                        1 قاشق غذاخوري
مخلوط سالاد برگ (سبزي هاي مورد علاقه خودتون)     50 گرم
گوجه گيلاسي                                                  10
آبليمو                                                              1 قاشق چايخوري
نان باگت (سفيد يا قهوه اي)                                 4 تکه

طرز تهيه

يک قابلمه کوچک برداشته و داخلش آب بريزين تا جوش بياد. بعد باقالي ها رو اضافه کرده و اجازه بدين براي 4 دقيقه بجوشه و بپزه. بعد براي سرد کردنش زير آب سرد آبکشي اش کنين. اگه باقالي ها رو با پوست در قابلمه گذاشتين، پوستشون رو جدا کنين و اونا رو داخل کاسه بريزين.
پنير روي برگ نعناع ريخته و با فلفل سياه و دو قاشق روغن زيتون چاشني اش بزنين و خوب با هم ترکيب کنين.
مخلوط سالاد برگ و گوجه ها رو با باقي مانده روغن زيتون و آبليمو ترکيب کرده و بين دو بشقاب تقسيم کنين. نان ها رو با تستر يا گريل تست کنين تا زماني که هر دو طرفش طلايي و ترد بشه.

تست باقالي و پنير فتا



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()