نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و نحوه درست کردن مرغ خوشمزه
مواد لازم مرغمرغ 1 عدد
توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه1- مرغ را شسته و آن را به تکه هاي مناسب تقسيم مي نماييم که در صورت تمايل مي توانيد به 4 قسمت تقسيم کنيد.
|
مواد لازم شامي هويج
گوشت چرخ کرده 50 گرم
سيب زميني 3عدد متوسط
هويج 3 عدد بزرگ
پياز 2عدد متوسط
تخم مرغ 1عدد
آرد گندم 1قاشق غذاخوري
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهيه شامي هويج
سيب زميني و هويج و پياز را رنده و يا چرخ مي کنيم و با گوشت و آرد و تخم مرغ مخلوط مي کنيم و به آن نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه مي کنيم و روغن را داخل ظرف دلخواه که مناسب سرخ کردن است مي ريزيم و وقتي داغ شد مواد را به شکل دلخواه داخل روغن قرار مي دهيم.
وقتي يک طرف آن سرخ شد طرف ديگر را سرخ مي کنيم.
مي توانيد گوجه را سرخ کنيد و با اين غذا سرو کنيد.
براي تزيين اين غذا مي توانيد از گوجه و فلفل دلمه استفاده کنيد.
نکات:
ميتوانيد در تهيه اين غذا از پودر سير و زيره نيز استفاده کنيد.
اين غذا را مي شود در زمان کوتاه (10تا 15) آماده کرد.
اين غذا براي 6 تا 8 نفر مي باشد.
آموزش و طرز تهيه شامي هويج
“در صورت داشتن سوال و يا مشکلي و يا نظر لطفا از طريق بخش نظرات سايت با ما در ميان بگذاريد”
منبع:ميهن گرام
مواد لازم قيمه مرغ
1- لپه 1 پيمانه
2- مرغ 1عدد سينه مرغ يا ران مرغ
3- آبليمو به مقدار لازم
4- رب گوجه 2 قاشق غذاخوري
5- نمک به مقدار لازم
6- زردچوبه به مقدار لازم
7- فلفل به مقدار لازم
8- روغن به مقدار لازم
طرز تهيه قيمه مرغ
ابتدا پياز را نگيني خرد کرده و آنها را سرخ مي کنيم و رب گوجه را تفت مي دهيم و فلفل و زردچوبه و را به آن اضافه مي کنبم بعد از آن لپه ها را داخل ظرف ميريزيم و مرغ را نيز به آن اضافه مي کنيم و اجاره مي دهيم کمي تفت داده شود و يعد آب را به آن اضافه مي کنيم وقتي آب به چوش آمد زير شعله را کم مي کنيم بعداز يک ساعت آلو خورشتي را به آن اضافه مي کنيم زماني که مرغ و لپه پخته شوند غذاي شما آماده است 15 دقيقه قبل از آماده شدن غذا به آن نمک اضافه مي کنيم.
نکات:
1-بجاي آلو خورشتي مي توانيد آبليمو و يا ليمو مي توانيد استفاده کنيد.
2-زمان پخت اين غذا داخل قابلمه حدود 2تا3 ساعت طول مي کشد.
3-مقدار برخي مواد را مي توانيد بنابر سليقه خود کم با زياد کنيد(مانند رب گوجه).
4-مي توانيد از ديگر قسمت هاي مرغ هم استفاده کنيد.
طرز تهيه و آماده سازي خورش قيمه مرغ
“در صورت داشتن سوال و يا مشکلي و يا نظر لطفا از طريق بخش نظرات سايت با ما در ميان بگذاريد”
منبع:ميهن گرام
مواد لازم
راسته گوساله يک کيلوگرم
پياز 300 گرم
نمک به مقدار کافي
فلفل سياه به مقدار کافي
جوش شيرين يک چهارم قاشق چاي خوري
تخم مرغ يک عدد
ابتدا گوشت را صاف کرده، يعني پوست و خرده چربي آن را گرفته و دو بار با پنجره متوسط چرخ گوشت چرخ کرده، سپس پيازها را پوست گرفته و شسته و به صورت چاپ ريز (ساطوري) خرد کرده و به همراه نمک و فلفل، جوش شيرين يا تخم مرغ به گوشت اضافه مي کنيم و مواد را به مدت پنج دقيقه ورز مي دهيم که کاملاً به خورد هم برود. مواد را به مدت يک ساعت در يخچال استراحت مي دهيم و بعد از يک ساعت از يخچال بيرون آورده و شروع به سيخ زدن مي کنيم.
طريقه سيخ زدن اين کباب با کوبيده هاي ديگر فرق دارد. به اين عنوان که با تعداد سه عدد سيخ معمولي سيخ مي شود، رونده يا مواد را به اندازه دلخواه معمولاً 200 گرم برداشته و در دست به شکل چونه نانوايي درآورده و يک عدد سيخ را در دست چپ گرفته و از قسمت بالاي سيخ به فاصله پنج سانتيمتر آزاد گذاشته و مواد را در داخل سيخ فرو برده و فشار دادن به وسيله کف دست و انگشتان، منتهاي انگشت اشاره به طرف پايين هدايت کرده و به شکل زير فرم مي دهيم و با استفاده ازتخته کار (اگر چوبي باشد بهتر است) کباب را با فشار دادن به وسيله کف دست و انگشتان روي آن پهن تر مي کنيم و به وسيله چاقوي تيغ نازک زير کباب کشيده و بلافاصله آن را روي تخته کاربر مي گردانيم و دوباره پهن تر کرده و بالا، پايين و دور و بر آن را صاف مي کنيم. دو عدد سيخ ديگر را که به عنوان کمکي از آنها استفاده مي شود به فاصله شش سانتيمتر از هم در روي تخته کار قرار داده، يکبار ديگر چاقو را زير کباب کشيده آن را برداشته و برگردانده و روي سيخ هاي کمکي قرار دهيد و با فشار دادن به کباب آن را به روي سيخ هاي کمکي هدايت کرده و دور و بر آن را با استفاده از آب دست صاف کنيد. و حال کباب ما آماده پخت است. مواظب باشيد که در حال برداشتن کباب کف دستانتان را در بالا و پايين سيخ ها قرار داده و آنها را همزمان برداريد که فرمش به هم نخورد. در روي منقل يا کباب پز قرار دهيد.
طريقه پخت اين کباب با کباب کوبيده هاي ديگر فرق دارد. وقتي روي کباب پز قرار گرفت حرارت آن بايد ملايم باشد حدوداً يک دقيقه صبر مي کنيد تا حباب هاي ريز در سطح کباب ظاهر شود در اين موقع کباب را به وسيله کف دستان برمي گردانيم. اين عمل را دو الي سه بار انجام مي دهيم تا خودش را بگيرد و سيخ هاي طرفين را که به عنوان کمکي در زير کباب قرار داده بوديم خود به خود از کباب جدا شده و فقط سيخ اصلي که در وسط کباب است باقي مي ماند آن هم پس از پخت کامل از کباب در آورده و سرو مي نماييد.
آموزش و طرز تهيه کباب کوبيده
سيب زميني 4 عدد متوسط
تخم مرغ 2 عدد
مرغ 1 سينه
خيار شور 250 عدد
سس مايونز به مقدار لازم
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري
سيب زميني را مي پزيم و تخم مرغ ها را آبپز مي کنيم و همين طور مرغ را مي پزيم بعد از اينکه مواد پخته شدند کمي صبر مي کنيم تا مواد مقداري سرد شوند و به همراه خيار شور تمامي مواد را چرخ مي کنيم و مواد چرخ شده را به همراه سس مايونز با هم ترکيب مي کنيم و مي توانيد روي آن يک قاشق روغن زيتون بريزيد بهتر است حدود 20 دقيقه الويه را داخل يخچال قرار دهيد و بعد الويه را صرف کنيد.
• مي توانيد از مقداري ذرت و نخود فرنگي پخته شده نيز استفاده کنيد.
• از هويج نيز مي توانيد استفاده کنيد.
• مي توانيد مواد را بسيار ريز خرد کنيد و يا اينکه آنها را رنده کنيد.
• براي تزيين الويه مي توانيد از گوجه,خيار شور,ذرت و … استفاده کنيد.
• در صورت داشتن سوال مي توانيد در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نماييد.
• اميدوار هستيم که اين غذا مورد علاقه شما قرار بگيرد.
مواد لازم
نخود 1 پيمانه
لوبيا چيتي 1 پيمانه
عدس 1 پيمانه
سبزي آشي 1 کيلو
رشته 1 بسته بزرگ
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
زرچوبه به مقدار لازم
پياز 2عدد بزرگ
نعنا خشک شده به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آرد 2 قاشق غذاخوري
آب به مقدار لازم
آموزش آش رشته
طرز تهيه آش رشته
براي تهيه آش رشته ابتدا نخود و لوبيا شسته شده را داخل ظرف مناسبي قرار مي دهيم و آن را روي شعله قرار مي دهيم و وقتي نيمه پخته شدند عدس را به آن اضافه مي کنيم و بعد ظرفي که قرار است در آن آش بپزيم را را حاوي آب مي کنيم و صبر مي کنيم تا آب به جوش آيد و بعد سبزي خورد شده را به آن اضافه مي کنيم در ادامه بعد از پخته شدن سبزي( که حدود 10 دقيقه طول مي کشد)رشته خورد شده را به آن اضافه مي کنيم زير شعله را کم کرده تا رشته ها به خوبي پخته شوند نمک و زردچوبه را به آن اضافه مي کنيم وقتي رشته ها به حالت نيمه پخت درآمدند آرد را با يک ليوان آب مخلوط کرده تا آرد داخل آش به شکل گوله شده در نيايد به آن اضافه مي کنيم حدود 5 دقيقه بعد حبوبات پخته شده را به آن ضافه مي کنيم
در مرحله بعد پياز را خرد کرد و آن ها را سرخ مي کنيم و نعنا را به پيار داغ اضافه کرده مي توانبم مقداري زردچوبه به آن اضافه مي کنيم تا رنگ زيبايي به آن دهد و آن ها را نيز به آش اضافه ميکنيم و حالا آش آماده شده است
نکات
1-بهتر است حبوبات را از شب قبل خيس کنيم و اجازه دهيم که خيس بخورد
2-براي صرف کردن مي توانيد از کشک,آبغوره,رب انار,سرکه,قرقوروت و… استفاده کرد
3-در صورت دوست داشتن و مقدور بودن برايتان مي توانيد از سير داغ هم استفاده کنيد
4-مي توانيد مقداري نعنا داغ و پياز داغ براي سرو غذا روي ميز يا سفره بياوريد
5-مقدار لازم مي تواند ميزان دلخواه شما باشد و مقدار مواد را مي توانيد با سليقه خود کم و زياد کنيد
(در صورت داشتن سوال و يا مشکلي و يا نظر لطفا از طريق بخش نظرات سايت با ما در ميان بگذاريد)
آموزش تهيه آش رشته
منبع:مادربزرگ مدير ميهن گرام
آموزش رب انار
طرز تهيه رب انار
براي تهيه رب انار,به يک ديگ يا قابلمه اي نيازمند هستيم.به اندازه ي نيازمان انارها را مي شوييم مثلا10 کيلو و داخل سبدي قرار مي دهيم
انارها را داخل ظرف تميزي دون(دانه دانه)مي کنيم مقداري از آب آن را ميگيريم بعد مابقي دانه هاي انار را داخل ظرفمان مي ريزيم و بعد روي شعله گاز با آتش قرار مي دهيم تا به چوش بيايد و بايد در حين پختن رب انارمان آن را هم بزنيم تا ته نگيرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدي را درب قابلمه مناسب قرار مي دهيم و دانه هاي انار چوشيده شده را داخل آن سبد مي ريزيم و آنها را با وسيله مناسبي مانند گوش کوب که دستمان نسوزد آنها را له کرده تا تمامي گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله هاي آن باقي بماند و آب انار گرفته شده را روي آنها مي ريزيم تا مابقي گوشت دانه وارد ظرف زير سبد شوند ,بعد قابلمه زير سبد که حاوي گوشت و آب انار است را روي حرارت قرار مي دهيم تا چوشيده شود و سفت شود و رب انار شما آماده مي شود
تذکر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگيرد چرا که باعث تلخ شدن رب مي شود
در صورت داشتن سوال و يا مشکلي و يا نظر لطفا از طريق بخش نظرات سايت با ما در ميان بگذاريد.
منبع :مادربزرگ مدير سايت ميهن گرام
طرز تهيه و آماده سازي رب انار
خورشت گوشت چرخ کرده با لوبیا قرمز
( فسنجان )
مواد لازم خورشت گوشت چرخ کرده با لوبیا قرمز
? گوشت چرخ کرده:500 گرم
? فلفل دلمهای سبز بدون دانه و ریز شده: یک عدد
? پیاز خرد شده: یک عدد
? سیر خرد شده: یک حبه
? لوبیا قرمز پخته شده:500 گرم
? گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده:500 گرم
? لوبیا سبز:500 گرم
? سس گوجهفرنگی:250 میلی لیتر(یک فنجان)
? رب گوجهفرنگی:150 گرم
? فلفل قرمز:2 قاشق چایخوری
? پنیر چدار خرد شده برای تزئین: 125 گرم/نمک: به مقدار دلخواه
طرز تهیه خورشت گوشت چرخ کرده با لوبیا قرمز
گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل سبز، لوبیا قرمز پخته شده و لوبیا سبز، گوجه فرنگی و سیر را در یک ظرف تفلون با حرارت ملایم تفت دهید. رب گوجهفرنگی را هم اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا گوشتها به هم نچسبند. بعد از 10 دقیقه روغن اضافی این مواد را گرفته و مواد داخل ظرف را بجز پنیر با هم مخلوط کنید. سس گوجه فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کنید سپس روی ظرف را بپوشانید تا به مدت 30 دقیقه مواد درون ظرف در حالی که در آن بسته است با حرارت ملایم بجوشد. اکنون پنیرهای ریز شده را روی غذا بریزید و آن را میل نمایید!
خورش فسنجان ,طرز تهیه خورش فسنجان , طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی
مذهبی:(لطفا برای اطلاع از احکام دینی خود فقط به این مطالب اکتفا نکنید و به مرجع تقلید خود رجوع کنید)
این مطالب از پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی سیدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) در این پست قرار داده شده است.
(آموزش نماز شب )
س : با توجه به این که آخر وقت نماز عصر، مغرب است و آخر وقت نماز ظهر نزدیک مغرب است به مقداری که برای خواندن نماز عصر به آن نیاز است، میخواهم سؤال کنم که منظور از مغرب چیست؟ آیا مراد زمان غروب خورشید است یا زمانی که اذان مغرب طبق افق هر مکانی گفته میشود؟
ج: وقت نماز عصر تا غروب آفتاب است.
س : فاصله زمانی بین غروب خورشید و اذان مغرب چند دقیقه است؟
ج: ظاهر این است که با اختلاف فصلهاى سال تفاوت مىکند.
س : من تا دیر وقت سر کارم هستم، بهطوری که ساعت یازده شب به منزل بر میگردم و در هنگام کارهم به خاطر کثرت مراجعه کنندگان وقت خواندن نماز مغرب و عشا را ندارم. آیا خواندن نماز مغرب و عشا بعد از ساعت یازده شب صحیح است؟
ج: اگر از نصف شب به تأخیر نیفتد، اشکال ندارد، ولى تلاش کنید که از ساعت یازده شب به تأخیر نیفتد بلکه تا مىتوانید نماز را در اول وقت آن بخوانید.
س : چه مقدار از نماز اگر در وقت ادا واقع شود، نیت ادا صحیح است؟ در صورت شک در این که این مقدار، داخل وقت واقع شده یا خیر، وظیفه چیست؟
ج: وقوع یک رکعت نماز در داخل وقت براى این که نماز، ادا محسوب شود، کافى است و در صورت شک در این که وقت لااقل به مقدار یک رکعت باقى است یا خیر، نماز را به قصد مافىالذمّه بخوانید.
س : سفارتخانهها و کنسولگریهای جمهوری اسلامی ایران در خارج، جدولهای زمانی برای تعیین اوقات شرعی پایتختها و شهرهای بزرگ تهیه میکنند. سؤال این است که تا چه مقدار میتوان به این جدولها اعتماد کرد؟
ج: معیار در احراز دخول وقت، حصول اطمینان براى مکلّف است، و اگر براى او اطمینان به مطابقت این جدولها با واقع حاصل نشود، باید احتیاط نموده و صبر کند تا یقین به داخل شدن وقت شرعى نماید.
س : نظر شما درباره فجر صادق و کاذب چیست؟ و نمازگزار در این مورد چه تکلیفی دارد؟
ج: معیار شرعى در مورد وقت نماز و روزه، فجر صادق است و احراز آن موکول به تشخیص مکلّف است.
س : مسئولین یکی از دبیرستانهای تمام وقت، نماز جماعت ظهر و عصر را ساعت دو بعد از ظهر، کمی قبل از شروع درسهای شیفت عصر اقامه میکنند. علت تأخیر، این است که درسهای شیفت صبح، چهل و پنج دقیقه قبل از ظهر شرعی تعطیل میشود و نگهداشتن دانشآموزان تا ظهر شرعی مشکل است. با توجه به اهمیت اقامه نماز در اول وقت، نظر شریف خود را در اینباره بیان فرمایید.
ج: تأخیر نماز جماعت براى این که نمازگزاران در نماز حاضر شوند، با این فرض که در اول وقت در مدرسه نیستند، اشکال ندارد.
آموزش نماز شب ,طریقه خواندن نماز شب , آموزش نماز شب
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
متن دلخواه شما
|
|