نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه چيپس و پنير

آموزش و نحوه ي درست کردن چيپس و پنير

آشپزي

 

مواد لازم

چيپس                                2 بسته
سوسيس                           1 عدد
قارچ                                   5 عدد
فلفل دلمه ي                       1 عدد
نمک و ادويه                         به مقدار لازم
سس قرمز                          به مقدار لازم
پنير پيتزا                             به مقدار لازم

 

توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه

1- مي توانيد از سوسيس استفاده نکنيد و يا به جاي آن از مرغ و يا گوشت چرخ کرده استفاده کنيد.
2- از خيار شور و مواد دلخواه ديگر هم مي توانيد استفاده کنيد.
3- مقدار مواد را مي توانيد کم و يا زياد کنيد.

 

طرز تهيه
چيپس و پنير

ابتدا قارچ ها را خرد مي کنيم و بهمراه مقداري آبليمو داخل قابلمه اي روي شعله قرار مي دهيم تا نرم شوند سپس آنها را داخل سبد مناسبي قرار مي دهيد و آب آن را کاملاً مي گيريم و سوسيس و فلفل دلمه را نيز خرد مي کنيم
ماهيتابه مناسبي را انتخاب مي کنيم و کف و ديواره هاي آن را چرب مي کنيم سپس يک رديف سيب زميني چيپس شده مي چنيم و روي آن سس قرمز و ترکيبي از موادمان را به همراه مقداري پنير پيتزا مي ريزيم ومي توانيد دوباره همين کار را انجام دهيد سپس مقداري پنير پيتزا روي مواد مي ريزيم و ماهيابه داخل ماکرويو روي پايه بلند قرار مي دهيم و و با استفاده (از کليد Micro ) توان ماکرويو و زمان را حدود 4 تا 5 دقيقه انتخاب مي کنيم تا زماني که پينير پيتزا آب شود.

طرز تهيه چيپس و پنير

نکات پاياني

• براي سرو مي توانيد لازانيا را به شکل دلخواه برش دهيد.
• در کنار اين غذا مي توانيد از سبزي خوردن و زيتون استفاده کنيد.
• در صورت داشتن سوال مي توانيد در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نماييد.
• اميدوار هستيم که اين غذا مورد علاقه شما قرار بگيرد.

 

منبع:اختصاصي ميهن گرام

چيپس و پنير



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن مرغ خوشمزه

آموزش و طرز تهيه مرغ خوشمزه

 

 

 

مواد لازم  مرغ

مرغ                                  1 عدد
پياز                                   1 عدد
رب گوجه                            4 قاشق غذا خوري
روغن                                4 قاشق غذا خوري
آلو بخارا                             6 عدد
هويج                                 2 عدد متوسط
فلفل دلمه اي                        1 عدد
آب                                   1 ليوان
نمک                                 به مقدار لازم
ادويه                                به مقدار لازم

 

توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه

1- مرغ را شسته و آن را به تکه هاي مناسب تقسيم مي نماييم که در صورت تمايل مي توانيد به 4 قسمت تقسيم کنيد.
2-هويج را گرد خرد نماييد و فلفل دلمه اي را به شکل نگيني خرد مي کنيم.

 


طرز تهيه مرغ

پياز را رنده مي کنيم و روغن را به آن ضافه مي کنيم و آن را تفت مي دهيم سپس رب گوجه و ادويه و نمک را به آنها اضافه مي کنيم و مقداري آنها را تفت مي دهيم فلفل دلمه و هويج را اضافه کرده و آنها را نيز تفت مي دهيم بعد مرغ را داخل اين مواد قرار مي دهيم سپس آب را اضافه مي کنيم و آلو را به آن اضافه مي کنيم درب قابلمه را مي گذاريم و به مدت 1 ساعت قابلمه را روي شعله کم قرار مي دهيم تا مرغ کاملاً پخته شود.

آموزش و طرز تهيه مرغ خوشمزه

نکات پاياني

• استفاده از آلو بخارا و هويج و فلفل دلمه اي به صورت اختياري مي باشد.
• در صورت عدم استفاده از آلو از 1 الي 2 قاشق غذا خوري آبليمو استفاده نماييد.
• در صورتي که تمايل داشته باشيد مي توانيد از مقداري نخود سبز و همين طور نصف يک شاخه کرفس (به صورت خرد ) شده استفاده کنيد و همراه هويج به غدا اضافه نماييد.
• اين غذا در زودپز حدود 15 الي 20 دقيقه آماده مي شود.
• براي تزئين اين غذا مي توانيد از سيب زميني سرخ کرده نيز استفاده کنيد.
• در صورت داشتن سوال مي توانيد در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نماييد.
• اميدوار هستيم که اين غذا مورد علاقه شما قرار بگيرد.

 

آموزش و طرز تهيه مرغ خوشمزه

منبع:ميهن گرام



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه ي درست کردن شامي هويج

آموزش و طرز تهيه شامي هويج

 

 

مواد لازم شامي هويج

گوشت چرخ کرده                           50 گرم
سيب زميني                                 3عدد متوسط
هويج                                          3 عدد بزرگ
پياز                                            2عدد متوسط
تخم مرغ                                     1عدد
آرد گندم                                     1قاشق غذاخوري
نمک                                          به مقدار لازم
فلفل                                         به مقدار لازم
زردچوبه                                      به مقدار لازم
روغن                                         به مقدار لازم


طرز تهيه
شامي هويج

سيب زميني و هويج و پياز را رنده و يا چرخ مي کنيم و با گوشت و آرد و تخم مرغ مخلوط مي کنيم و به آن نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه مي کنيم و روغن را داخل ظرف دلخواه که مناسب سرخ کردن است مي ريزيم و وقتي داغ شد مواد را به شکل دلخواه داخل روغن قرار مي دهيم.

 

وقتي يک طرف آن سرخ شد طرف ديگر را سرخ مي کنيم.

 

مي توانيد گوجه را سرخ کنيد و با اين غذا سرو کنيد.
براي تزيين اين غذا مي توانيد از گوجه و فلفل دلمه استفاده کنيد.

 

نکات:
ميتوانيد در تهيه اين غذا از پودر سير و زيره نيز استفاده کنيد.
اين غذا را مي شود در زمان کوتاه (10تا 15) آماده کرد.
اين غذا براي 6 تا 8 نفر مي باشد.

آموزش و طرز تهيه شامي هويج

آموزش و طرز تهيه شامي هويج

“در صورت داشتن سوال و يا مشکلي و يا نظر لطفا از طريق بخش نظرات سايت با ما در ميان بگذاريد”
منبع:ميهن گرام



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهيه و آموزش خورش قيمه مرغ

طرز تهيه و آماده سازي خورش قيمه مرغ

 

مواد لازم قيمه مرغ

1- لپه                          1 پيمانه
2- مرغ                        1عدد سينه مرغ يا ران مرغ
3- آبليمو                        به مقدار لازم
4- رب گوجه                 2 قاشق غذاخوري
5- نمک                       به مقدار لازم
6- زردچوبه                  به مقدار لازم
7- فلفل                        به مقدار لازم
8- روغن                     به مقدار لازم

طرز تهيه و آماده سازي خورش قيمه مرغ

طرز تهيه قيمه مرغ

ابتدا پياز را نگيني خرد کرده و آنها را سرخ مي کنيم و رب گوجه را تفت مي دهيم و فلفل و زردچوبه و را به آن اضافه مي کنبم بعد از آن لپه ها را داخل ظرف ميريزيم و مرغ را نيز به آن اضافه مي کنيم و اجاره مي دهيم کمي تفت داده شود و يعد آب را به آن اضافه مي کنيم وقتي آب به چوش آمد زير شعله را کم مي کنيم بعداز يک ساعت آلو خورشتي را به آن اضافه مي کنيم زماني که مرغ و لپه پخته شوند غذاي شما آماده است 15 دقيقه قبل از آماده شدن غذا به آن نمک اضافه مي کنيم.


نکات:
1-بجاي آلو خورشتي مي توانيد آبليمو و يا ليمو مي توانيد استفاده کنيد.
2-زمان پخت اين غذا داخل قابلمه حدود 2تا3 ساعت طول مي کشد.
3-مقدار برخي مواد را مي توانيد بنابر سليقه خود کم با زياد کنيد(مانند رب گوجه).
4-مي توانيد از ديگر قسمت هاي مرغ هم استفاده کنيد.


طرز تهيه و آماده سازي خورش قيمه مرغ

“در صورت داشتن سوال و يا مشکلي و يا نظر لطفا از طريق بخش نظرات سايت با ما در ميان بگذاريد”
منبع
:ميهن گرام



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه ي درست کردن کباب کوبيده

آموزش و طرز تهيه کباب کوبيده

مواد لازم

راسته گوساله                         يک کيلوگرم
پياز                                        300 گرم
نمک                                      به مقدار کافي
فلفل سياه                              به مقدار کافي
جوش شيرين                          يک چهارم قاشق چاي خوري
تخم مرغ                                 يک عدد

طرز تهيه کباب کوبيده

طريقه آماده سازي

ابتدا گوشت را صاف کرده، يعني پوست و خرده چربي آن را گرفته و دو بار با پنجره متوسط چرخ گوشت چرخ کرده، سپس پيازها را پوست گرفته و شسته و به صورت چاپ ريز (ساطوري) خرد کرده و به همراه نمک و فلفل، جوش شيرين يا تخم مرغ به گوشت اضافه مي کنيم و مواد را به مدت پنج دقيقه ورز مي دهيم که کاملاً به خورد هم برود. مواد را به مدت يک ساعت در يخچال استراحت مي دهيم و بعد از يک ساعت از يخچال بيرون آورده و شروع به سيخ زدن مي کنيم.

طريقه سيخ زدن

طريقه سيخ زدن اين کباب با کوبيده هاي ديگر فرق دارد. به اين عنوان که با تعداد سه عدد سيخ معمولي سيخ مي شود، رونده يا مواد را به اندازه دلخواه معمولاً 200 گرم برداشته و در دست به شکل چونه نانوايي درآورده و يک عدد سيخ را در دست چپ گرفته و از قسمت بالاي سيخ به فاصله پنج سانتيمتر آزاد گذاشته و مواد را در داخل سيخ فرو برده و فشار دادن به وسيله کف دست و انگشتان، منتهاي انگشت اشاره به طرف پايين هدايت کرده و به شکل زير فرم مي دهيم و با استفاده ازتخته کار (اگر چوبي باشد بهتر است) کباب را با فشار دادن به وسيله کف دست و انگشتان روي آن پهن تر مي کنيم و به وسيله چاقوي تيغ نازک زير کباب کشيده و بلافاصله آن را روي تخته کاربر مي گردانيم و دوباره پهن تر کرده و بالا، پايين و دور و بر آن را صاف مي کنيم. دو عدد سيخ ديگر را که به عنوان کمکي از آنها استفاده مي شود به فاصله شش سانتيمتر از هم در روي تخته کار قرار داده، يکبار ديگر چاقو را زير کباب کشيده آن را برداشته و برگردانده و روي سيخ هاي کمکي قرار دهيد و با فشار دادن به کباب آن را به روي سيخ هاي کمکي هدايت کرده و دور و بر آن را با استفاده از آب دست صاف کنيد. و حال کباب ما آماده پخت است. مواظب باشيد که در حال برداشتن کباب کف دستانتان را در بالا و پايين سيخ ها قرار داده و آنها را همزمان برداريد که فرمش به هم نخورد. در روي منقل يا کباب پز قرار دهيد.

نحوه پختن کباب

طريقه پخت اين کباب با کباب کوبيده هاي ديگر فرق دارد. وقتي روي کباب پز قرار گرفت حرارت آن بايد ملايم باشد حدوداً يک دقيقه صبر مي کنيد تا حباب هاي ريز در سطح کباب ظاهر شود در اين موقع کباب را به وسيله کف دستان برمي گردانيم. اين عمل را دو الي سه بار انجام مي دهيم تا خودش را بگيرد و سيخ هاي طرفين را که به عنوان کمکي در زير کباب قرار داده بوديم خود به خود از کباب جدا شده و فقط سيخ اصلي که در وسط کباب است باقي مي ماند آن هم پس از پخت کامل از کباب در آورده و سرو مي نماييد.

 

 آموزش و طرز تهيه کباب کوبيده



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه سالاد الويه خوشمزه

آموزش و طرز تهيه سالاد الويه خوشمزه

 

تزيين سالاد الويه

مواد لازم

سيب زميني                             4 عدد متوسط
تخم مرغ                                   2 عدد
مرغ                                         1 سينه
خيار شور                                 250 عدد
سس مايونز                              به مقدار لازم
روغن زيتون                               1 قاشق غذاخوري

طرز تهيهسالاد الويه

سيب زميني را مي پزيم و تخم مرغ ها را آبپز مي کنيم و همين طور مرغ را مي پزيم بعد از اينکه مواد پخته شدند کمي صبر مي کنيم تا مواد مقداري سرد شوند و به همراه خيار شور تمامي مواد را چرخ مي کنيم و مواد چرخ شده را به همراه سس مايونز با هم ترکيب مي کنيم و مي توانيد روي آن يک قاشق روغن زيتون بريزيد بهتر است حدود 20  دقيقه الويه را داخل يخچال قرار دهيد و بعد الويه را صرف کنيد.

آموزش و طرز تهيه سالاد الويه خوشمزه و با دستور پخت ساده
نکات پاياني

• مي توانيد از مقداري ذرت و نخود فرنگي پخته شده نيز استفاده کنيد.
• از هويج نيز مي توانيد استفاده کنيد.
• مي توانيد مواد را بسيار ريز خرد کنيد و يا اينکه آنها را رنده کنيد.
• براي تزيين الويه مي توانيد از گوجه,خيار شور,ذرت و … استفاده کنيد.
• در صورت داشتن سوال مي توانيد در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نماييد.
• اميدوار هستيم که اين غذا مورد علاقه شما قرار بگيرد.

الويه



:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش تهيه آش رشته

مواد لازم

نخود                                       1 پيمانه
لوبيا چيتي                              1 پيمانه
عدس                                     1 پيمانه
سبزي آشي                            1 کيلو
رشته                                     1 بسته بزرگ
نمک                                      به مقدار لازم
فلفل                                      به مقدار لازم
زرچوبه                                   به مقدار لازم
پياز                                        2عدد بزرگ
نعنا خشک شده                      به مقدار لازم
روغن                                     به مقدار لازم
آرد                                        2 قاشق غذاخوري
آب                                        به مقدار لازم

آموزش آش رشته

آموزش تهيه آش رشته توسط عذرا يزديان ورجاني

طرز تهيه آش رشته

براي تهيه آش رشته ابتدا نخود و لوبيا شسته شده را داخل ظرف مناسبي قرار مي دهيم و آن را روي شعله قرار مي دهيم و وقتي نيمه پخته شدند عدس را به آن اضافه مي کنيم و بعد ظرفي که قرار است در آن آش بپزيم را را حاوي آب مي کنيم و صبر مي کنيم تا آب به جوش آيد و بعد سبزي خورد شده را به آن اضافه مي کنيم در ادامه بعد از پخته شدن سبزي( که حدود 10 دقيقه طول مي کشد)رشته خورد شده را به آن اضافه مي کنيم زير شعله را کم کرده تا رشته ها به خوبي پخته شوند نمک و زردچوبه را به آن اضافه مي کنيم وقتي رشته ها به حالت نيمه پخت درآمدند آرد را با يک ليوان آب مخلوط کرده تا آرد داخل آش به شکل گوله شده در نيايد به آن اضافه مي کنيم حدود 5 دقيقه بعد حبوبات پخته شده را به آن ضافه مي کنيم
در مرحله بعد پياز را خرد کرد و آن ها را سرخ مي کنيم و نعنا را به پيار داغ اضافه کرده  مي توانبم مقداري زردچوبه به آن اضافه مي کنيم تا رنگ زيبايي به آن دهد و آن ها را نيز به آش اضافه ميکنيم و حالا آش آماده شده است

نکات
1-بهتر است حبوبات را از شب قبل خيس کنيم و اجازه دهيم که خيس بخورد
2-براي صرف کردن مي توانيد از کشک,آبغوره,رب انار,سرکه,قرقوروت و… استفاده کرد
3-در صورت دوست داشتن و مقدور بودن برايتان مي توانيد از سير داغ هم استفاده کنيد
4-مي توانيد مقداري نعنا داغ و پياز داغ براي سرو غذا روي ميز يا سفره بياوريد
5-مقدار لازم مي تواند ميزان دلخواه شما باشد و مقدار مواد را مي توانيد با سليقه خود کم و زياد کنيد

آموزش تهيه آش رشته توسط عذرا يزديان ورجاني
(در صورت داشتن سوال و يا مشکلي و يا نظر لطفا از طريق بخش نظرات سايت با ما در ميان بگذاريد)

آموزش تهيه آش رشته
منبع
:مادربزرگ مدير ميهن گرام



:: بازدید از این مطلب : 60
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

 

آموزش  رب انار

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

طرز تهيه رب انار

براي تهيه رب انار,به يک ديگ يا قابلمه اي نيازمند هستيم.به اندازه ي نيازمان انارها را مي شوييم مثلا10 کيلو و داخل سبدي قرار مي دهيم
انارها را داخل ظرف تميزي دون(دانه دانه)مي کنيم مقداري از آب آن را ميگيريم بعد مابقي دانه هاي انار را داخل ظرفمان مي ريزيم و بعد روي شعله گاز با آتش قرار مي دهيم تا به چوش بيايد و بايد در حين پختن رب انارمان آن را هم بزنيم تا ته نگيرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدي را درب قابلمه مناسب قرار مي دهيم و دانه هاي انار چوشيده شده را داخل آن سبد مي ريزيم و آنها را با وسيله مناسبي مانند گوش کوب که دستمان نسوزد آنها را له کرده تا تمامي گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله هاي آن باقي بماند و آب انار گرفته شده را روي آنها مي ريزيم تا مابقي گوشت دانه وارد ظرف زير سبد شوند ,بعد قابلمه زير سبد که حاوي گوشت و آب انار است را روي حرارت قرار مي دهيم تا چوشيده شود و سفت شود و رب انار شما آماده مي شود

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

تذکر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگيرد چرا که باعث تلخ شدن رب مي شود
در صورت داشتن سوال و يا مشکلي و يا نظر لطفا از طريق بخش نظرات سايت با ما در ميان بگذاريد.

منبع :مادربزرگ مدير سايت ميهن گرام

طرز تهيه و آماده سازي رب انار



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh


خورشت گوشت چرخ کرده با لوبیا قرمز


 ( فسنجان )

مواد لازم خورشت گوشت چرخ کرده با لوبیا قرمز
 

? گوشت چرخ کرده:500 گرم
? فلفل دلمه‌ای سبز بدون دانه و ریز شده: یک عدد
? پیاز خرد شده: یک عدد
? سیر خرد شده: یک حبه
? لوبیا قرمز پخته شده:500 گرم
? گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده:500 گرم
? لوبیا سبز:500 گرم
? سس گوجه‌فرنگی:250 میلی لیتر(یک فنجان)
? رب گوجه‌فرنگی:150 گرم
? فلفل قرمز:2 قاشق چایخوری
? پنیر چدار خرد شده برای تزئین: 125 گرم/نمک: به مقدار دلخواه

طرز تهیه خورشت گوشت چرخ کرده با لوبیا قرمز


گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل سبز، لوبیا قرمز پخته شده و لوبیا سبز، گوجه فرنگی و سیر را در یک ظرف تفلون با حرارت ملایم تفت دهید. رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا گوشت‌ها به هم نچسبند. بعد از 10 دقیقه روغن اضافی این مواد را گرفته و مواد داخل ظرف را بجز پنیر با هم مخلوط کنید. سس گوجه فرنگی و نمک و فلفل را اضافه کنید سپس روی ظرف را بپوشانید تا به مدت 30 دقیقه مواد درون ظرف در حالی که در آن بسته است با حرارت ملایم بجوشد. اکنون پنیرهای ریز شده را روی غذا بریزید و آن را میل نمایید!

خورش فسنجان ,طرز تهیه خورش فسنجان , طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

 



:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 20 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

مذهبی:(لطفا برای اطلاع از احکام دینی خود فقط به این مطالب اکتفا نکنید و به مرجع تقلید خود رجوع کنید)

این مطالب از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) در این پست قرار داده شده است.

(آموزش نماز شب )

س : با توجه به این که آخر وقت نماز عصر، مغرب است و آخر وقت نماز ظهر نزدیک مغرب است به مقداری که برای خواندن نماز عصر به آن نیاز است، می‏خواهم سؤال کنم که منظور از مغرب چیست؟ آیا مراد زمان غروب خورشید است یا زمانی که اذان مغرب طبق افق هر مکانی گفته می‏شود؟
ج: وقت نماز عصر تا غروب آفتاب است.
س : فاصله زمانی بین غروب خورشید و اذان مغرب چند دقیقه است؟
ج: ظاهر این است که با اختلاف فصل‏هاى سال تفاوت مى‏کند.
س : من تا دیر وقت سر کارم هستم، به‌طوری که ساعت یازده شب به منزل بر می‏گردم و در هنگام کارهم به خاطر کثرت مراجعه کنندگان وقت خواندن نماز مغرب و عشا را ندارم. آیا خواندن نماز مغرب و عشا بعد از ساعت یازده شب صحیح است؟
ج: اگر از نصف شب به تأخیر نیفتد، اشکال ندارد، ولى تلاش کنید که از ساعت یازده شب به تأخیر نیفتد بلکه تا مى‏توانید نماز را در اول وقت آن بخوانید.
س : چه مقدار از نماز اگر در وقت ادا واقع شود، نیت ادا صحیح است؟ در صورت شک در این که این مقدار، داخل وقت واقع شده یا خیر، وظیفه چیست؟
ج: وقوع یک رکعت نماز در داخل وقت براى این که نماز، ادا محسوب شود، کافى است و در صورت شک در این که وقت لااقل به مقدار یک رکعت باقى است یا خیر، نماز را به قصد مافى‏الذمّه بخوانید.
س : سفارتخانه‏ها و کنسولگری‏های جمهوری اسلامی ایران در خارج، جدول‏های زمانی برای تعیین اوقات شرعی پایتخت‏ها و شهرهای بزرگ تهیه می‏کنند. سؤال این است که تا چه مقدار می‏توان به این جدولها اعتماد کرد؟
ج: معیار در احراز دخول وقت، حصول اطمینان براى مکلّف است، و اگر براى او اطمینان به مطابقت این جدولها با واقع حاصل نشود، باید احتیاط نموده و صبر کند تا یقین به داخل شدن وقت شرعى نماید.
س : نظر شما درباره فجر صادق و کاذب چیست؟ و نمازگزار در این مورد چه تکلیفی دارد؟
ج: معیار شرعى در مورد وقت نماز و روزه، فجر صادق است و احراز آن موکول به تشخیص مکلّف است.
س : مسئولین یکی از دبیرستان‏های تمام وقت، نماز جماعت ظهر و عصر را ساعت دو بعد از ظهر، کمی قبل از شروع درسهای شیفت عصر اقامه می‏کنند. علت تأخیر، این است که درسهای شیفت صبح، چهل و پنج دقیقه قبل از ظهر شرعی تعطیل می‏شود و نگهداشتن دانش‏آموزان تا ظهر شرعی مشکل است. با توجه به اهمیت اقامه نماز در اول وقت، نظر شریف خود را در این‌باره بیان فرمایید.
ج: تأخیر نماز جماعت براى این که نمازگزاران در نماز حاضر شوند، با این فرض که در اول وقت در مدرسه نیستند، اشکال ندارد.

آموزش نماز شب ,طریقه خواندن نماز شب , آموزش نماز شب



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 20 فروردين 1395 | نظرات ()