نوشته شده توسط : atefeh

آموزش نماز شب

آموزش نماز شب

مذهبي:در اينجا براي شما عزيزان آموزش نماز شب را قرار داده ايم.

نماز شب يازده رکعت مي باشد.

که هشت رکعت آن به نيت نماز نافله شب و به صورت دو رکعتي خوانده مي شود در دو رکعت اول از اين هشت رکعت نماز در رکعت اول بعد از حمد شوره قل يا ايها الکافرون را بخوانيد و در رکعت دوم سوره توحيد خوانده شود

دو رکعت ديگر آن به نيت نماز شفع خوانده مي شود که بهتر است در رکعت اول آن سوره ناس و در رکعت دوم آن سوره فلق خوانده شود و قنوت هم گرفته نشود تا اينجا ده رکعت شده است.

يک رکعت باقي مانده با تيت نماز وتر خوانده مي شود در رکعت آخر مي توان سه مرتبه سوره توحيد و يکبار سوره ناس و يک مرتبه هم سور فلق خوانده مي شود و يا اينکه در سه رکعت آخر بعد از حمد سوره توحيد را بخوانيد

در قنوت نماز وتر دعا براي چهل مومن مي کنيم و به عنوان مثال مي گوييم اَللّهُمَ اغْفِرْ لفلان و بحاي کلمه فلان نام کسي را که مي خواهيد برايش دعا کنيد را مي بريم مثلا مي گوييد اللهم اغفر سيد جواد نجفيان و هفتاد مرتبه استغفر الله ربي و اتوب اليه و و هفت مرتبه هم هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ النّارِ و سيصد مرتبه العفو گفته مي شود و  در پايان هم بگوييد رَبِّ اِغْفِرْلي وَارْحَمْني وَ تُبْ عَلَيَّ اِنَّکَ اَنْتَ التَّوّابُ الْغَفُورُ الرَّحيمِ

براي بدست آوردن اطلاعات بيشتر به مفاتيح الجنان مراجعه کنيد.
دوستان ما را نيز از دعاي خيرتان فراموش نکنيد التماس دعا از همه شما عزيزان.

 
 نماز شب,آموزش نماز شب



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش ساندويچ کاسه اي مرغ

مواد لازم


سينه مرغ آبپز شده 3 عدد
نان ساندويچي بلند به مقدار لازم
هويج 1 عدد متوسط
پياز 1 عدد متوسط
سس مايونز 2 قاشق غذاخوري
خامه زده شده 2/1 ليوان
طعم دهنده غذا 1 عدد
پنير پيتزا رنده شده به مقدار لازم


طرز تهيه ساندويچ مرغ


ابتدا نانها را طبق شکل  برش داده سپس داخل نانها را خالي کنيد. دقت کنيد زير نانها خالي نشود.پياز را ريز کرده همراه کمي روغن تفت دهيد سپس  هويج رنده شده را به پياز اضافه کرده کمي تفت دهيد.مرغ آبپز را در ظرفي ريش ريش کرده به مواد اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.طعم دهنده غذا را به مواد اضافه کرده همراه مواد تفت دهيد سپس خامه و سس مايونز را به مواد اضافه کنيد بگذاريد مواد کمي جوشيده و غليظ شود.داخل نانها را از مواد پر کرده روي آن کمي پنير پيتزا رنده شده بريزيد.نانها را  در سيني فر کنار هم چيده سپس ظرف را به مدت 5 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا پنير ذوب شده و روي آن طلايي رنگ شود

طرز تهيه ساندويچ مرغ , ساندويچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش ترخينه دوغ

مواد لازم


نخود و لوبيا 1 ليوان

عدس 4/3 ليوان

ترخينه نيم کيلو

پياز داغ نصف ليوان

سبزي آش نيم کيلو

نمک و فلفل و زرد چوبه به ميزان لازم

نعناع داغ وپياز داغ براي تزيين

طرز تهيه آش


ترخينه : بلغور گندم 1 ليوان دوغ 3 ليوان 1ق سبزي کوهي معطر همه را با هم مي جوشانيم تا دوغ به خورد بلغور برود توسفت شود وبعد آن را به صورت کلوچه کرده مي گذاريم خشک شود. : از شب قبل نخود و لوبيا را خيس مي کنيم بعد آنها را پخته ( اولين آبش را دور مي ريزيم) و عدس و ترخينه را به آن اضافه مي کنيم وقتي ترخينه ها باز شد ند پياز داغ و زردچوبه تفت داده را به همراه نمک وفلفل افزوده به مدت 1 ساعت اين پخت بايد انجام شود سپس سبزي آش را به مواد اضافه کرده و دوباره به مدت 1 ساعت مي پزيم تا آش جا بيفتد سپس سطح آن را با پياز داغ و نعناع داغ عتزيين مي کنيم

آموزش تهيه آش رشته,آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

کويي تره

مواد لازم

کدو حلوايي نصف عدد
سير سه حبه
گردو 150 گرم
رب انار و رب گوجه فرنگي و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوري
نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادويه و آب به ميزان لازم


طرز تهيه

سير را له و با روغن سرخ کرده بعد کدوي پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آوريد و در همان روغن سرخ کنيد. گردوي ساييده‌شده، رب انار، رب گوجه‌فرنگي، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بريزيد و به مدت دو ساعت با حرارت ملايم بجوشانيد. کدو، سير، گلپر و ادويه را به آن اضافه کرده و هم بزنيد تا يک مخلوط غليظي به دست آيد.

طرز تهيه و آماده سازي رب انار



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

فسنجان با مايکروفر
مواد لازم :  

گردو  125 گرم
رب انار  0.1 ليتر
گوشت مرغ  450 گرم
شکر  3 قاشق سوپخوري
آب  0.55 ليتر
پياز داغ عسلي  3 قاشق سوپخوري
شير هموژنيزه  قدري
زعفران  قدري

طرز تهيه :خورش فسنجان

گردو را در يک ظرف کم عمق مناسب (بشقاب گود ) ريخته و به مدت 6-3 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد و در اين مدت يکبار آن را هم بزنيد . مرغ را همراه گردو ، پياز داغ ، آب ، نمک و زعفران در يک ظرف مناسب گود ريخته و به مدت 20 دقيقه با قدرت 100% با درب داخل مايکروفر قرار داده ، سپس رب انار و شکر را به آن اضافه کرده و آن را به مدت 12-10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکرو فر قرار دهيد .
بدين ترتيب غذا آماده است.

فسنجون , خورش فسنجان با گوشت قلقلي



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه سالاد توپي


مواد اوليه آموزش و طرز تهيه سالاد توپي

شکر                                           به ميزان لازم
ماست                                        به ميزان لازم
سيب زميني (متوسط)                  4عدد
ژامبون مرغ                                  1ليوان
خيارشور                                     5عدد
فلفل دلمه اي                              1عدد
کلم (سفيد و بنفش)                    به ميزان لازم
کاهو                                          به ميزان لازم
هويج                                         به ميزان لازم
سس مايونز                                به ميزان لازم
آبليمو                                        به ميزان لازم

اين سالاد با اين مواد اوليه براي 6 نفر مناسب مي باشد

(طرز تهيه سالاد رژيمي )

طرز تهيه آموزش و طرز تهيه سالاد توپي

در ابتدا سيب زميني ها را شسته و آبپز کنيد و بعد کاملا بکوبيد تا يکدست شود. خيارشورها را ريز رنده کنيد، فلفل دلمه اي را نيز ريزخرد کنيد و با ژامبون خرد شده مخلوط نماييد.سس مايونز،ماست،آبليمو و نمک و شکر را مخلوط کرده و سس دلخواه را تهيه کنيد(سس نبايد شل باشد). مقداري از مايه سيب زميني برداريد و کف دست تان پهن کنيد و مقداري از مخلوط کالباس و خيارشور و فلفل دلمه اي را داخل آن قرار دهيد و از اطراف مانند يک توپ گرد کنيد.



توپ را داخل سس بگردانيد و داخل ظرفي قرار دهيد. کلم سفيد ، کلم قرمز ، جعفري و هويج را رنده کنيد سپس به نوبت هر توپ سيب زميني را داخل اين سبزيجات بچرخانيد تا تمام سطح آن به سبزيجات آغشته شود . براي سرو سالاد کاهوها را خرد کنيد و داخل ظرف سالاد قرار دهيد و سالادهاي توپي را روي کاهوها بگذاريد سپس روي توپ ها را با سس تزيين کنيد.
نکات:

1)در صورت تمايل مغز دلخواه مثل تخم مرغ آبپز را داخل سيب زميني قرار دهيد.
2)ميتوانيد با اضافه کردن آب لبو يا زعفران به سس مايونز رنگ هاي جالبي از سس داشته باشيد ، همچنين ميتوانيد علاوه بر کلم و جعفري و هويج از لبوي پخته ساطوري شده هم براي پوشش اطراف توپ ها استفاده کنيد.

طرز تهيه سالاد رژيمي ,آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي


:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه شويد پلو با ماهي قزل آلا

آموزش ماهي قزل آلا

 

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

مواد لازم

ماهي قزل آلا                      2 عدد
آرد گندم                             4 قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل                        1 قاشق غذاخوري
پودر سير                           1 قاشق چاي خوري
آرد سوخاري                       2 قاشق غذاخوري
نمک                                 به مقدار لازم
روعن                                 به مقدار لازم
برنج ايراني                         4 پيمانه
شويد خشک                      2 قاشق غذاخوري

اين غذا با اين مواد اوليه براي 4 نفر مناسب مي باشد

 

توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه

1-از پودر زجبيل به علت سردي ماهي استفاده مي کنيم.
2-پودر سير باعث مي شود تا بوي بد ماهي را گرفته شود.
3-اگر از شويد تازه استفاده شود حدود 250 گرم شويد لازم است.

طرز تهيه

آرد گندم و آرد سوخاري را به همراه نمک و پودر سير و زنجبيل باهم ترکيب مي کنيم و ماهي ها را داخل آنها غلت مي دهيم تا تمام قسمت هاي ماهي به اين مواد آغشته شوند.روغن را داخل ماهيتابه ميريزيم بعد از داغ شدن روغن ماهي ها را داخل ماهيتابه قرار مي دهيم تا کاملاً سرخ شوند.

براي تهيه شويد پلو

برنج را مي شوييم و به مدت 30 دقيقه با آب ولرم و نمک خيس مي کنيم بعد از آن يک قابلمه مناسب را به مقدار مناسب آب مي کنيم و مي گذاريم تا آب به جوش بيايد.برنج خيس خورده(بدون آبي که برنج را داخل آن خيس کرديم) را داخل قابمه مي ريزيم مقدار شعله را کم مي کنيم و مي گذاريم تا برنج 10 دقيقه بجوشد سپس آن را داخل آبکش مي ريزيم و بعد يک استکان آب سرد روي برنج موجود در سبد مي ريزيم. به مقدار لازم روغن را داخل قابلمه مي ريزيم بعد برنج ها را با کفگير داخل قابلمه مي ريزيم و شويد را نيز لابلاي آنها مي ريزيم و زير قابلمه را کم مي کنيم و نصف استکان آب را روي آن مي ريزيم و دم کني را درب قابلمه قرار مي دهيم به مدت 10 تا 15 دقيقه صبر مي کنيم تا برنج آماده شود.

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

نکات پاياني

• برنج را حدوداً با 2 قاشق غذاخوري نمک خيس مي کنيم.
• مقدار آب داخل قابلمه بايد به اندازه اي باشد که حدود 2 بند انگشت روي برنج را بگيرد.
• تمام سعي خود را کرده ايم تا به شکل ساده و کامل آموزش اين غدا را برايتان قرار دهيم.
• در صورت داشتن سوال مي توانيد در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نماييد.
• اميدوار هستيم که اين غذا مورد علاقه شما قرار بگيرد.

طرز تهيه شويد پلو با ماهي

سبزي پلو با ماهي , آموزش سبزي پلو با ماهي

منبع:ميهن گرام



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

مرغ سوخاري


مواد لازم براي چهار نفر

 

 

مرغ ---------------------------- 5-6 تکه ( سينه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1-2 تکه بيشتر )

تخم مرغ ----------------------  2 عدد کامل

آرد سفيد ---------------------  2 پيمانه

آرد سوخاري ------------------ 3 پيمانه

ادويه * ------------------------ به مقدار لازم

روغن سرخ کردني ------------ بسته به سايز ظرف مخصوص سرخ کردن

پودر سير و اورگانو ------------ به دلخواه

 

  طرز تهيه مرغ  )

 

طرز تهيه :

 

تکه هاي مرغ را قبل از سرخ کردن با يک عدد پياز و  آب و نمک آب پز کنيد ، نه در حدي که مرغ ها کاملا نرم شوند ، فقط اندازه اي که کمي از حالت خام بودن در بيايند . ( حدود 20 دقيقه کافيست )

 

تخم مرغ هارا در ظرف گودي شکسته و با چنگال هم بزنيد تا خوب با هم مخلوط و يکدست شوند .

آرد سفيد را بهتر است الک کنيد و در يک ديس تخت لبه دار بريزيد .

آرد سوخاري و ادويه * را هم خوب با هم مخلوط کنيد و مثل آرد سفيد در يک ديس تخت لبه دار بريزيد .

 

* ادويه اين غذا بستگي به ذائقه شما دارد. معمولا اين غذا به دو صورت اسپايسي (تند) و  معمولي تهيه ميشود .

روش اسپايسي به اين صورت است که مقدار زيادي فلفل قرمز ( براي اين مقدار مرغ 2 قاشق غذا خوري سر پر فلفل قرمز لازم است ) و نمک را به آرد سوخاري اضافه ميکنند .

مزه اين غذا به محتويات درون آرد سوخاري آن بستگي دارد .

در روش معمولي هم  فقط نمک و کمي فلفل سياه به آرد سوخاري اضافه ميشود .

  طرز تهيه مرغ  )

تکه هاي مرغ را بعد از نيم پز شدن و بعد از اينکه کاملا سرد شدند ، ابتدا در آرد سفيد بغلتانيد ، بعد به تخم مرغ آغشته کنيد و بعد در آرد سوخاري خوب بغلتانيد تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاري پوشانده شود .

 

در ظرف نسوزي - که کمي گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ کردن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا کاملا داغ شود . توجه کنيد هرچه روغن بيشتر و داغ تر باشد مقدار جذب روغن کمتر ميشود .

ميتوانيد مرغها را در دستگاه سرخ کن ( روي درجه مناسب سرخ کردن مرغ ) نيز سرخ کنيد ولي به درد سر شستن سرخ کن نميارزد !

تکه هاي مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زياد سرخ کنيد . اگر حرارت کم باشد رنگ مرغ ها تيره ميشود . در ظرف را هم باز بگذاريد تا تخم مرغ به کار رفته در مواد ، اصطلاحا کف نکند .

 

حدودا 6-10 دقيقه زمان لازم است تا مرغ ها با شرايط فوق کاملا سرخ ( سوخاري ) شوند  .

بعد از سرخ شدن مرغ ها يک حوله کاغذي تميز را در بشقابي قرار دهيد و تکه هاي مرغ را روي آن بچينيد تا روغن اضافه آن گرفته شود . هنگام سرو کمي پودر سير و اورگانو ( در صورت تمايل ) روي آنها بپاشيد .

 طرز تهيه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

قورمه سبزي

آموزش و طرز تهيه قرمه سبزي به شکل ساده و خانگي

 

 مواد لازم

برنج  :  1000 گرم
گوشت چرخ کرده  :  750 گرم
تره فرنگي  :  500 گرم
شنبليله  :  500 گرم
جعفري ساطوري شده  :  500 گرم
روغن  :  250 گرم
ليمو عماني  :  3 قاشق سوپخوري

طرز تهيه قورمه سبزي


ابتدا برنج را خيس مي‌کنيم گوشت را تکه مي‌کنيم مي‌گذاريم بپزد به‌طوري که بعد از پختن يک ليوان آب داشته باشد و يا کوفته ريز را سرخ مي‌کنيم، سبزي را به‌دقت تميز مي‌کنيم و مي‌شوئيم و داخل سبد مي‌ريزيم تا آب آن برود آن را خرد مي‌نمائيم با 3 تا 4 قاشق روغن سبزي را کمي سرخ مي‌کنيم و داخل گوشت مي‌ريزيم کمي نمک و گرد ليمو عماني را داخل گوشت و سبزي مي‌ريزيم مي‌گذاريم چند جوش بزند به‌طوري که بعد از پختن نصف ليوان آب داشته باشد، در صورتي‌که کوفته ريزه مصرف کرديم کوفته سرخ کرده را با سبزي سرخ کرده و يک ليوان آب و کمي گرد ليمو مي‌گذاريم چند جوش بزند برنج را آبکش مي‌کنيم مايه گوشت و سبزي را لاي برنج مي‌گذاريم و کمي گرد ليمو روي گوشت و سبزي مي‌پاشيم کمي از آب گوشت و سبزي و کمي روغن را مخلوط مي‌کنيم بعد از گرفتن عرق برنج، روي برنج مي‌دهيم و برنج را دم مي‌کنيم موقع کشيدن پلو روي ديس را مقداري روغن داغ کرده و کمي برنج زعفراني مي‌دهيم.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافي است.

قرمه سبزي

? طرز خيس کردن برنج به طريق زير انجام مي‌شود:
برنج را به‌دقت تميز مي‌کنيم با آب نيم گرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم مي‌شوئيم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روي برنج مقداري آب گرم به حدي که دست را نسوزاند ولي گرمي آن کاملاً محسوس باشد مي‌ريزيم آب بايد 4 انگشت تقريباً بالاتر از سطح برنج قرار بگيرد، بعد به نسبت هر يک کيلو برنج يک کيلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفيدي مي‌پيچيم روي برنج قرار مي‌دهيم بهتر است برنج را روز يا شب قبل خيس کنيم يا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خيس نمائيم در صورتي‌که براي خيس کردن برنج فرصت بيشتري باشد مقدار نمک يک کيلو و در فرصت کم يک کيلونيم خواهد بود.

قورمه سبزي



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه پلو يوناني | آموزش آشپزي

آموزش و طرز تهيه پلو يوناني

آشپزي

مواد لازم

برنج                                              750 گرم
مرغ پخته و خردشده                        يك پيمانه
فلفل دلمه‌اي سبز و قرمز                  يك پيمانه
آب مرغ                                          دو ليتر
نخود پخته شده                              250 گرم
روغن                                            150 گرم
ذرت                                              250 گرم
پياز                                               دو عدد
زعفران دم‌كرده                                نصف پيمانه
قارچ پخته شده                               يك پيمانه
نمك و فلفل                                    به ميزان لازم
كره                                               100 گرم

طرز تهيه

پياز را خلال كرده و با روغن سرخ مي‌كنيم. برنج خيس شده را با پياز تفت مي‌دهيم. آب مرغ، زعفران، نمك و فلفل را داخل برنج مي‌ريزيم و با حرارت ملايم مي‌پزيم، زماني كه آب آن كشيده شد دم‌كني را روي برنج مي‌گذاريم تا به مدت يك ساعت دم بكشد بعد از دم كشيدن كليه مواد را به آن اضافه كرده، كره آب شده را روي برنج مي ريزيم.
شما مي توانيد اين غذا را با سليقه خودتا تزيين کنيد در اينجا با استفاده از خيار شور و کلم بروکلي و فلفل دلمه اي تزيين شده است.

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()