نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه کباب ترکي خانوادگي

آموزش و طرز تهيه کباب ترکي خانوادگي

 

( کباب کوبيده )

مواد لازم کباب ترکي

گوشت فيله گوساله                   2 تکه
گوشت فيله مرغ                        4 تا 5 عدد
قارچ                                        300 گرم
فلفل دلمه                                1 عدد
نمک                                       به ميزان لازم
فلفل                                       به ميزان لازم
سير                                        2 تا3 عدد
پياز                                         يک عدد بزرگ
روغن                                       به ميزان لازم
سيب زميني                             2 عدد متوسط

( کباب کوبيده )

طرز تهيه کباب ترکي

1? ابتدا در يک ماهيتابه گود، مقداري روغن بريزيد و پياز را نگيني خرد و سرخ کنيد. سير را خرد کرده و به آن اضافه کنيد.
2? گوشت گوساله و مرغ را به ورقه هاي نازک برش بزنيد و با حرارت زياد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کنيد.
3? قارچ و فلفل دلمه را خرد کنيد و به گوشت هاي ورقه اي و سرخ شده بيفزاييد (قبل از سرخ کردن قارچ ها، يک قاشق آّب ليمو به آن اضافه کنيد تا رنگ آن تيره نشود).
4? اکنون همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آنها بزنيد. در ظرف را ببنديد و آن را از روي حرارت برداريد تا مواد نرم و طعمدار شوند. سيب زميني را خلال کرده، کمي آب پز کنيد (دقت کنيد نيمه پز شده باشد). سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشيد و سرخ کنيد.
5? غذا را در يک ظرف مناسب کشيده و سيب زميني را کنار ديس بريزيد و با سبزيجات تازه و زيتون تزيين کنيد. همچنين مي توانيد همه مخلفات آماده شده را در نان گذاشته به شکل ساندويچ مصرف کنيد

طرز تهيه کباب کوبيده ,  آموزش کباب کوبيده



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه لازانيا خوشمزه

لازانيا

 

 

مواد لازم
لازانيا

گوشت چرخ کرده                           300 گرم
پياز                                             2 عدد متوسط
روغن                                          به مقدار لازم
نمک                                           به مقدار لازم
ادويه                                           به مقدار لازم
لازانيا                                          1 بسته
آب                                              به مقدار لازم
رب گوجه                                     3 قاشق غذاخوري
پنير پيتزا                                      1 بسته
سس سفيد                                1 قاشق غذاخوري

توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه

شما مي توانيد از فلفل دلمه اي نيز استفاده نماييد.
به جاي گوشت گوسفند مي توانيد از گوشت مرغ استفاده نماييد.
مقدار مواد اوليه را مي توانيد برحسب سليقه کم يا زياد کنيد.

طرز تهيه لازانيا

يک عدد پياز را داخل گوشت چرخ کرده رنده مي کنيم و آنها را با هم ترکيب مي کنيم يک عدد پياز را به صورت مکعبي ريز خرد مي کنيم و بعد داخل روغن آنها را سرخ مي کنيم سپس ترکيب گوشت را به آن اضافه مي کنيم و سرخ مي کنيم رب گوجه را به آنها اضافه مي کنيم و تاب مي دهيم و ادويه و نمک را نيز به آنها اضافه مي کنيم بعد از اينکه مواد کاملاً با هم ترکيب شدند زير شعله را خاموش مي کنيم و اجازه مي دهيم تا مواد مقداري سرد شوند.

 

يک قابلمه مناسب را مقداري آب مي کنيم تا حدي که آب روي لازانياها قرار گيرد و مي گذاريم تا جوش آيد و يک مقدار روغن و نمک به آب اضافه مي کنيم و لازانيا ها را دونه دونه داخل آب مي ريزيم بعد از حدود 10 تا 15 دقيقه آنها آبکش مي کنيم و آنها را دونه دونه با آب سرد مي شوريم.

 

ماهيتابه مناسبي را بر مي داريم و کف و ديواره هاي آن را با روغن چرب مي کنيم يک لايه لازانيا کف ظرف قرار مي دهيم سپس مواد را روي آن مي ريزيم و مقداري پنير پيتزا را روي آنها مي ريزيم.

 

يک ورق لازانيا را روي مواد قرار مي دهيم و اين کار را چند مرتبه انجام مي دهيم و چند لايه لازانيا را روي هم قرار مي دهيم.


روي لايه آخر مواد را به همراه مقداري سس سفيد مي ريزيم در اين جا به جاي سس سفيد از سس مايونز استفاده کرديم و مقداري از مواد را با سس ترکيب کرديم و روي لايه ي آخر قرار داديم.


سپس مقداري پنير پيتزا روي مواد مي ريزيم و ماهيابه داخل ماکرويو روي پايه بلند قرار مي دهيم.

 

و با ستفاده (از کليد Micro ) توان ماکرويو و زمان را حدود 5 تا 6 دقيقه انتخاب مي کنيم.

 

نکات پاياني

• اين روش مناسب لازانياي نيمه آماده نمي باشد.
• در اينجا 5 لايه لازانيا روي هم قرار داده شده است.
• براي سرو مي توانيد لازانيا را به شکل دلخواه برش دهيد.
• در صورت داشتن سوال مي توانيد در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نماييد.
• اميدوار هستيم که اين غذا مورد علاقه شما قرار بگيرد.

لازانيا

طرز تهيه لازانيا



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه خورش سيب

آموزش و طرز تهيه خورش سيب

آشپزي

مواد لازم

گوشت                                           نيم كيلوگرم
پياز                                                دو عدد
سيب شيرين                                   چهار عدد
لپه                                                 يك پيمانه
رب گوجه‌فرنگي                                يك قاشق غذاخوري
گوجه‌فرنگي رنده شده                        دو عدد
ليموعماني                                      پنج عدد
زعفران                                           نصف قاشق چايخوري
دارچين                                           به ميزان لازم
روغن                                             به ميزان لازم
نمك                                               به ميزان لازم
فلفل                                              به ميزان لازم
زردچوبه                                          به ميزان لازم

طرز تهيه

ابتدا پيازها را رنده كرده با زردچوبه و روغن سرخ مي‌كنيم، سپس گوشت‌ها را قيمه‌اي خرد كرده و در پياز سرخ مي‌كنيم و دارچين و فلفل را مي‌افزاييم. بعد گوجه‌فرنگي‌ها و رب گوجه‌فرنگي را داخل مواد مي‌ريزيم. آن‌گاه لپه را كه از قبل خيس كرده‌ايم آبكش كرده و داخل مايه سرخ مي‌كنيم (براي جلوگيري از وا رفتن لپه) آب ريخته و مي‌گذاريم بپزد بعد از 5/1 ساعت ليموعماني، زعفران و نمك را اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم خورش جا بيفتد 45 دقيقه قبل از سرو، سيب‌هاي خرد شده را اضافه مي‌كنيم (به اين دليل كه سيب زرد له مي‌شود.)

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه سالاد الويه خوشمزه

آموزش و طرز تهيه سالاد الويه خوشمزه

 

مواد لازم سالاد الويه

سيب زميني                             4 عدد متوسط
تخم مرغ                                   2 عدد
مرغ                                         1 سينه
خيار شور                                 250 عدد
سس مايونز                              به مقدار لازم
روغن زيتون                               1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه سالاد الويه

سيب زميني را مي پزيم و تخم مرغ ها را آبپز مي کنيم و همين طور مرغ را مي پزيم بعد از اينکه مواد پخته شدند کمي صبر مي کنيم تا مواد مقداري سرد شوند و به همراه خيار شور تمامي مواد را چرخ مي کنيم و مواد چرخ شده را به همراه سس مايونز با هم ترکيب مي کنيم و مي توانيد روي آن يک قاشق روغن زيتون بريزيد بهتر است حدود 20  دقيقه الويه را داخل يخچال قرار دهيد و بعد الويه را صرف کنيد.

نکات پاياني

• مي توانيد از مقداري ذرت و نخود فرنگي پخته شده نيز استفاده کنيد.
• از هويج نيز مي توانيد استفاده کنيد.
• مي توانيد مواد را بسيار ريز خرد کنيد و يا اينکه آنها را رنده کنيد.
• براي تزيين الويه مي توانيد از گوجه,خيار شور,ذرت و … استفاده کنيد.
• در صورت داشتن سوال مي توانيد در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نماييد.
• اميدوار هستيم که اين غذا مورد علاقه شما قرار بگيرد.

الويه



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

تزيين آش رشته

آش رشته

تزيين هاي زيبا و مختلفي از آش رشته

تزيين آش رشته

تزيين آش رشته

تزيين آش رشته براي مجالس

تزيين آش رشته

آش رشته

تزيين هاي زيبا و مختلفي از آش رشته

تزئين آش رشته

تزيين آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

تزيين سالاد الويه مناسب مهماني

تزيين مجلسي سالاد الويه

تزيين سالاد الويه

تزيين سالاد الويه

تزيين هاي زيبا و مختلفي از سالاد الويه مناسب مهماني

الويه

تزيين سالاد الويه

سالاد الويه

تزيين سالاد الويه



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه حليم براي سفره هاي افطار

آموزش و طرز تهيه حليم براي سفره هاي افطار

آشپزي

مواد لازم

گندم پوست کنده                                        2 پيمانه
گوشت کمي چرب                                       300 گرم
دارچين                                                      مقداري
نمک                                                         1 قاشق چايخوري
شکر                                                         به ميزان لازم
کره                                                           100 گرم
پياز متوسط                                                يک عدد
آبگوشت                                                    5 ليوان

طرز تهيه

در قابلمه گندم پوست گرفته را با پياز و مقداري اب ابگوشت مي پزيم. گوشت وگندم پخته را با هم مخلوط کرده و مي کوبيم تا حالت کش دار شود همچنين مي توان گندم پخته و کمي خنک شده را در مخلوط کن بريزيم و با گوشت کوبيده شده مخلوط و هم ميزنيم. در صورت سفت بودن حليم کمي اب گرم مي ريزيم و ارام روي حرارت بهم مي نيم تا ته نگيرد و جا بيفتد. در کاسه اي حليم را مي کشيم و روي ان را با شکر و دارچين مي پوشانيم و کره اب شده را روي ان مي دهيم تا با نان مصرف کنيم.
مي توان حليم را با گوشت مرغ يا بوقلمون تهيه کرد.

منبع:آکاايران

حليم



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه ماکاروني پروانه اي

آموزش و طرز تهيه ماکاروني پروانه اي

آشپزي

ماکاروني

مواد لازم

ماکاراني پروانه اي                  1 بسنه
پياز                                     2عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده                   150 گرم
ادويه                                   به مقدار لازم
نمک                                   به مقدار لازم
رب گوجه                             3 قاشق غذاخوري
آب                                      به مقدار لازم
روغن                                  به مقدار لازم
سيب زميني                        1 عدد بزرگ

توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه

مواد اوليه را به دلخواه خودتان مي توانيد تغيير دهيد
مي توانيد از قارچ و فلفل دلمه نيز استفاده کنيد

 

آموزش و طرز تهيه ماکاروني پروانه اي

طرز تهيه

پياز را به شکل نگيني خرد مي کنيم و سرخ مي کنيم وقتي طلايي شد گوشت را به آن اضافه مي کنيم و آن را تفت مي دهيم رب گوجه و ادويه و نمک را به آن اضافه مي کنيم و آنها را تفت مي دهيم
در قابلمه اي مناسب آب مي ريزيم به مقداري که روي ماکاروني را آب بگيرد و مي گذريم تا به جوش آيد سپس نمک و روغن را به آن اضافه مي کنيم و ماکاروني را نيز داخل قابلمه مي ريزيم و مقداري زير شعله را کم مي کنيم و بعد از اينکه مقداري نرم شد آنها را آبکش مي کنيم و با آب سرد ماکاروني را مي شوييم ته يک قابلمه مناسب روغن مي ريزيم بعد اينکه داغ شد سيب زميني را حلقه حلقه مي کنيم و ته قابلمه قرار مي دهيم بعد مقداري ماکاروني مي ريزيم سپس معداري از مواد را که آماده کرديم روي آن مي ريزيم و همين کار را به صورت لايه لايه ادامه مي دهيم و آن را دم مي کنيم.
مي توانيد ته ديگ خود را نان نيز قرار دهيد

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه ي درست کردن کباب بختياري

آموزش و نحوه ي درست کردن کباب بختياري

آشپزي

مواد لازم

راسته گوسفندي                                  500 گرم يا فيله گوساله
سينه مرغ                                           500 گرم
کره                                                     50 گرم
پياز                                                      سه عدد رنده شده
زعفران دم کرده                                      به مقدار لازم
آبليمو ترش تازه                                      به مقدار لازم
نمک و فلفل                                           به مقدار لازم
ماست                                                  يک ليوان

طرز تهيه

گوشت راسته را به اندازه يک انگشت خرد کنيد و در مخلوط پياز رنده شده و ماست و زعفران دم کرده و فلفل به مدت 2 الي 3 ساعت مارينه کرده و در يخچال بذاريد. سينه مرغ رو نيز به اندازه يک انگشت خرد و سپس در مخلوط پياز رنده شده و زعفران دم کرده و نمک – آبليموترش و ماست به مدت 2 الي 3 ساعت مارينه و در يخچال قرار بدين. منقل را آماده کرده و گوشت‌ها را از يخچال بيرون آورده و به سيخ بکشين. براي به سيخ کشيدن يک تکه گوشت و يک تکه از جوجه بردارين تا اين که سيخ پر بشه. بهتره که اولين و آخرين تکه‌ها گوشت باشن. زيرا جوجه زودتر کباب ميشه و ميسوزه. کباب را روي حرارت ملايم پخته و سپس به آن کره بماليد.

منبع:سيري در ايران

طرز تهيه کباب کوبيده



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه شيريني پنج طعم کره اي

آموزش و طرز تهيه شيريني پنج طعم کره اي

آشپزي

مواد لازم

كره                                                   کدام نصف پيمانه
شکر                                                 کدام نصف پيمانه
تخم‌مرغ                                             يك عدد
خامه                                                 دو قاشق سوپخوري
بيكينگ‌پودر                                         نصف قاشق چايخوري
وانيل                                                 نصف قاشق چايخوري
نمك                                                  1/8 قاشق چايخوري
آرد                                                    دو پيمانه

طرز تهيه

همه مواد را غير از آرد با هم مخلوط كرده و كم‌كم آرد را به آن اضافه مي‌كنيم. اين خمير به تنهايي شيريني كره‌اي با طعم وانيل است. يك قاشق غذاخوري از اين خمير را روي كاغذ داخل سيني قرار داده و به كمك ته قاشق يا ليوان آن را پهن مي‌كنيم. براي تهيه اين شيريني با طعم شكلات به خمير يك پيمانه شكلات چيپسي اضافه مي‌كنيم، با طعم پرتقال يك پيمانه پودر نارگيل و يك قاشق چايخوري پوست پرتقال رنده شده، با طعم كشمش نصف پيمانه كشمش و با طعم گردو و دارچين يك پيمانه گردو خردشده و يك قاشق چايخوري دارچين اضافه مي‌كنيم.

شيريني



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 فروردين 1395 | نظرات ()