نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه جوجه کباب استانبولي

آموزش و طرز تهيه جوجه کباب استانبولي

آشپزي

مواد لازم

سينه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته                       1کيلو
سير کوبيده                                                              3 تا 4 حبه
پياز کوچک پوست گرفته                                             10-12 عدد
گوجه فرنگي کوچک                                                    8-10 عدد
فلفل دلمه اي خورد کرده                                             1-2 عدد
نعناي خشک                                                            1 قاشق مرباخوري
آبليموي تازه                                                             2-3 قاشق غذاخوري
روغن زيتون                                                              نصف پيمانه
نمک                                                                       به ميزان لازم
فلفل سياه                                                               به ميزان لازم

اين غذا با اين مواد اوليه حدوداً براي 5 تا 6 نفر مناسب مي باشد.

طرز تهيه

روغن زيتون ، آب ليمو ، نعنا ، فلفل سياه و سير را در ظرف در داري بريزيد و مخلوط کنيد ، سپس مرغ را در اين مايه بغلتانيد ، در ظرف را بينديد ، و 12 ساعت يا بيشتر در يخچال بخوابانيد . چند با زير و رو کنيد .
تکه هاي مرغ را لوله کنيد و با گوجه فرنگي و پياز و فلفل دلمه اي يک در ميان ( مرغ- گوجه فرنگي – مرغ- پياز – مرغ- فلفل – مرغ) به سيخ بکشيد.
سيخ ها را روي آتش زغال يا در کباب پز روي شعله گاز آتش بدهيد و نمک بپاشيد . دقت کنيد کباب خشک نشود .

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

جملات و اس ام اس باحال سيزده بدر

جملات و اس ام اس باحال سيزده بدر

نــمي دانم آرزويت چيست
امـا براي رسيدن به آرزويت
دسـتانم به آسمان جاري و سبزه دلم را
به نـيت تو و آرزوهايت
هر چـه كه هست، گره مي زنم
سيـزده بدر روز آرزوهايت باد

اس ام اس سيزده بدر

اخ پـشـت دستم کبود شد از بس بابا و مامانم زدن پشت دستم
وقـتي خاسـتم آجيل بخورم
.
.
.
.
هـمـش ميگن بزار روز 13 به در بايد بخوري که اون روز تموم بشه
خدايا برسـون 13 عيدو

اس ام اس سيزده بدر

سيــزدتون بدر
دشـمناتون دربدر
رفـقاتون گل به سر
خوشـيهاتون صد برابر

اس ام اس سيزده بدر

سـبزه رو از سفره بگير
ماهـي را با خودت بيار
وقتـشه بيرون بزنيم
سيـزدهمين روز بهار

اس ام اس سيزده بدر

 

اميـدوارم با جمع کردن
هفـت سين نوروزي
قرآنـش نگهدارتان
آيـنه اش روشنايي زندگيتان
سـکه اش برکت عمرتان
سـبزيش طراوت و شادابي دلتان
مـاهي اش شوق ادامه زندگيتان را به شما هديه دهد سيزده بدر مبارک

اس ام اس سيزده بدر

اميـدوارم با جمع کردن
هفـت سين نوروزي
قرآنـش نگهدارتان
آيـنه اش روشنايي زندگيتان
سـکه اش برکت عمرتان
سـبزيش طراوت و شادابي دلتان
مـاهي اش شوق ادامه زندگيتان را به شما هديه دهد سيزده بدر مبارک

سيزده بدر



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

 

آماده سازي رب انار

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

طرز تهيه رب انار

براي تهيه رب انار,به يک ديگ يا قابلمه اي نيازمند هستيم.به اندازه ي نيازمان انارها را مي شوييم مثلا10 کيلو و داخل سبدي قرار مي دهيم
انارها را داخل ظرف تميزي دون(دانه دانه)مي کنيم مقداري از آب آن را ميگيريم بعد مابقي دانه هاي انار را داخل ظرفمان مي ريزيم و بعد روي شعله گاز با آتش قرار مي دهيم تا به چوش بيايد و بايد در حين پختن رب انارمان آن را هم بزنيم تا ته نگيرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدي را درب قابلمه مناسب قرار مي دهيم و دانه هاي انار چوشيده شده را داخل آن سبد مي ريزيم و آنها را با وسيله مناسبي مانند گوش کوب که دستمان نسوزد آنها را له کرده تا تمامي گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله هاي آن باقي بماند و آب انار گرفته شده را روي آنها مي ريزيم تا مابقي گوشت دانه وارد ظرف زير سبد شوند ,بعد قابلمه زير سبد که حاوي گوشت و آب انار است را روي حرارت قرار مي دهيم تا چوشيده شود و سفت شود و رب انار شما آماده مي شود

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

تذکر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگيرد چرا که باعث تلخ شدن رب مي شود
در صورت داشتن سوال و يا مشکلي و يا نظر لطفا از طريق بخش نظرات سايت با ما در ميان بگذاريد.

منبع :مادربزرگ مدير سايت ميهن گرام

طرز تهيه و آماده سازي رب انار



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

مرغ سوخاري اسپايسي


مواد لازم:
مرغ 1 عدد (يک و نيم کيلويي)
پودر سوخاري 2 پيمانه
آرد گندم 1 پيمانه
ادويه سوخاري* 2 قاشق سوپخوري
آب يخ يک ظرف بزرگ
آب ليمو 2 قاشق سوپخوري
روغن مايع به ميزان لازم

طرز تهيه مرغ

طرز تهيه:
مرغ را به 8 قسمت تقسيم کنيد و دقت داشته باشيد که پوست مرغ را نَکَنيد.
تکه¬هاي مرغ را با آب ليمو مزه دار کنيد و بعد نيمي از ادويه سوخاري را به مرغ اضافه کنيد تا طعم دار شود. سپس نيم ديگر ادويه را به آرد سوخاري بيفزاييد. بعد از اين مرحله، مرغ ها را يک ساعت در ظرف دربسته در يخچال قرار دهيد.
پس از اين مدت، مرغ را ابتدا در ظرفي حاوي آرد گندم بغلتانيد و خارج کنيد. سپس تکه هاي مرغ آغشته به آرد را درون ظرفي که محتوي آب يخ است قرار دهيد. بعد هر تکه از مرغ را در ظرفي که محتوي مخلوط آرد سوخاري و ادويه است بغلتانيد. اين کار را با حرکت دادن مرغ در ظرف آرد سوخاري انجام دهيد تا گوشت مرغ به شکل پولک هاي ماهي درآيد و در اصطلاح پولکي شود.
سپس در يک زودپز يک و نيم پيمانه روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا کاملاً داغ شود. در اين مرحله، تکه هاي مرغ را درون روغن داغ بيندازيد و در زودپز را ببنديد و براي 5 دقيقه به آن زمان دهيد تا يک طرف مرغ ها برشته شود. سپس در زودپز را باز کنيد و مرغ ها را زير و رو کنيد و دوباره در زودپز را ببنديد و 5 دقيقه ديگر زمان دهيد تا مرغ ها کاملاً سوخاري شوند.
مرغ ها را از زودپز خارج کنيد و با سس کچاپ سرو کنيد.

 

طرز تهيه مرغ

* ادويه سوخاري شامل:
پودر تخم گشنيز يک قاشق سوپخوري، پودر فلفل قرمز يک قاشق سوپخوري، پودر سير يک قاشق سوپخوري، پودر فلفل سياه يک قاشق سوپخوري، پودر زنجفيل يک قاشق چايخوري، جوهر ليمو يک قاشق چايخوري، پودر فلفل سفيد يک قاشق چايخوري و نمک 2 قاشق سوپخوري مي باشد.

طرز تهيه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

قورمه سبزي

 مواد لازم

برنج  :  1000 گرم
گوشت چرخ کرده  :  750 گرم
تره فرنگي  :  500 گرم
شنبليله  :  500 گرم
جعفري ساطوري شده  :  500 گرم
روغن  :  250 گرم
ليمو عماني  :  3 قاشق سوپخوري

طرز تهيه قورمه سبزي


ابتدا برنج را خيس مي‌کنيم گوشت را تکه مي‌کنيم مي‌گذاريم بپزد به‌طوري که بعد از پختن يک ليوان آب داشته باشد و يا کوفته ريز را سرخ مي‌کنيم، سبزي را به‌دقت تميز مي‌کنيم و مي‌شوئيم و داخل سبد مي‌ريزيم تا آب آن برود آن را خرد مي‌نمائيم با 3 تا 4 قاشق روغن سبزي را کمي سرخ مي‌کنيم و داخل گوشت مي‌ريزيم کمي نمک و گرد ليمو عماني را داخل گوشت و سبزي مي‌ريزيم مي‌گذاريم چند جوش بزند به‌طوري که بعد از پختن نصف ليوان آب داشته باشد، در صورتي‌که کوفته ريزه مصرف کرديم کوفته سرخ کرده را با سبزي سرخ کرده و يک ليوان آب و کمي گرد ليمو مي‌گذاريم چند جوش بزند برنج را آبکش مي‌کنيم مايه گوشت و سبزي را لاي برنج مي‌گذاريم و کمي گرد ليمو روي گوشت و سبزي مي‌پاشيم کمي از آب گوشت و سبزي و کمي روغن را مخلوط مي‌کنيم بعد از گرفتن عرق برنج، روي برنج مي‌دهيم و برنج را دم مي‌کنيم موقع کشيدن پلو روي ديس را مقداري روغن داغ کرده و کمي برنج زعفراني مي‌دهيم.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافي است.

قرمه سبزي

? طرز خيس کردن برنج به طريق زير انجام مي‌شود:
برنج را به‌دقت تميز مي‌کنيم با آب نيم گرم چند دفعه بدون اينکه زياد چنگ بزنيم مي‌شوئيم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روي برنج مقداري آب گرم به حدي که دست را نسوزاند ولي گرمي آن کاملاً محسوس باشد مي‌ريزيم آب بايد 4 انگشت تقريباً بالاتر از سطح برنج قرار بگيرد، بعد به نسبت هر يک کيلو برنج يک کيلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفيدي مي‌پيچيم روي برنج قرار مي‌دهيم بهتر است برنج را روز يا شب قبل خيس کنيم يا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خيس نمائيم در صورتي‌که براي خيس کردن برنج فرصت بيشتري باشد مقدار نمک يک کيلو و در فرصت کم يک کيلونيم خواهد بود.

قورمه سبزي



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

تزيين هاي زيبا و مختلفي از آش رشته

تزيين آش رشته براي مجالس

تزيين هاي زيبا و مختلفي از آش رشته

آش رشته

تزيين هاي مختلفي از آش رشته

 

آش رشته

تزيين هاي زيبا و مختلفي از آش رشته

تزيين آش رشته مجلسي

آش رشته , طرز تهيه  آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه کباب کوبيده

آموزش و طرز تهيه کباب کوبيده

مواد لازم

راسته گوساله                         يک کيلوگرم
پياز                                        300 گرم
نمک                                      به مقدار کافي
فلفل سياه                              به مقدار کافي
جوش شيرين                          يک چهارم قاشق چاي خوري
تخم مرغ                                 يک عدد

طرز تهيه کباب کوبيده

طريقه آماده سازي

ابتدا گوشت را صاف کرده، يعني پوست و خرده چربي آن را گرفته و دو بار با پنجره متوسط چرخ گوشت چرخ کرده، سپس پيازها را پوست گرفته و شسته و به صورت چاپ ريز (ساطوري) خرد کرده و به همراه نمک و فلفل، جوش شيرين يا تخم مرغ به گوشت اضافه مي کنيم و مواد را به مدت پنج دقيقه ورز مي دهيم که کاملاً به خورد هم برود. مواد را به مدت يک ساعت در يخچال استراحت مي دهيم و بعد از يک ساعت از يخچال بيرون آورده و شروع به سيخ زدن مي کنيم.

طريقه سيخ زدن

طريقه سيخ زدن اين کباب با کوبيده هاي ديگر فرق دارد. به اين عنوان که با تعداد سه عدد سيخ معمولي سيخ مي شود، رونده يا مواد را به اندازه دلخواه معمولاً 200 گرم برداشته و در دست به شکل چونه نانوايي درآورده و يک عدد سيخ را در دست چپ گرفته و از قسمت بالاي سيخ به فاصله پنج سانتيمتر آزاد گذاشته و مواد را در داخل سيخ فرو برده و فشار دادن به وسيله کف دست و انگشتان، منتهاي انگشت اشاره به طرف پايين هدايت کرده و به شکل زير فرم مي دهيم و با استفاده ازتخته کار (اگر چوبي باشد بهتر است) کباب را با فشار دادن به وسيله کف دست و انگشتان روي آن پهن تر مي کنيم و به وسيله چاقوي تيغ نازک زير کباب کشيده و بلافاصله آن را روي تخته کاربر مي گردانيم و دوباره پهن تر کرده و بالا، پايين و دور و بر آن را صاف مي کنيم. دو عدد سيخ ديگر را که به عنوان کمکي از آنها استفاده مي شود به فاصله شش سانتيمتر از هم در روي تخته کار قرار داده، يکبار ديگر چاقو را زير کباب کشيده آن را برداشته و برگردانده و روي سيخ هاي کمکي قرار دهيد و با فشار دادن به کباب آن را به روي سيخ هاي کمکي هدايت کرده و دور و بر آن را با استفاده از آب دست صاف کنيد. و حال کباب ما آماده پخت است. مواظب باشيد که در حال برداشتن کباب کف دستانتان را در بالا و پايين سيخ ها قرار داده و آنها را همزمان برداريد که فرمش به هم نخورد. در روي منقل يا کباب پز قرار دهيد.

نحوه پختن کباب

طريقه پخت اين کباب با کباب کوبيده هاي ديگر فرق دارد. وقتي روي کباب پز قرار گرفت حرارت آن بايد ملايم باشد حدوداً يک دقيقه صبر مي کنيد تا حباب هاي ريز در سطح کباب ظاهر شود در اين موقع کباب را به وسيله کف دستان برمي گردانيم. اين عمل را دو الي سه بار انجام مي دهيم تا خودش را بگيرد و سيخ هاي طرفين را که به عنوان کمکي در زير کباب قرار داده بوديم خود به خود از کباب جدا شده و فقط سيخ اصلي که در وسط کباب است باقي مي ماند آن هم پس از پخت کامل از کباب در آورده و سرو مي نماييد.

کباب کوبيده

 آموزش و طرز تهيه کباب کوبيده



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه شويد پلو با ماهي قزل آلا

آموزش ماهي قزل آلا

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

مواد لازم

ماهي قزل آلا                      2 عدد
آرد گندم                             4 قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل                        1 قاشق غذاخوري
پودر سير                           1 قاشق چاي خوري
آرد سوخاري                       2 قاشق غذاخوري
نمک                                 به مقدار لازم
روعن                                 به مقدار لازم
برنج ايراني                         4 پيمانه
شويد خشک                      2 قاشق غذاخوري

اين غذا با اين مواد اوليه براي 4 نفر مناسب مي باشد

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه

1-از پودر زجبيل به علت سردي ماهي استفاده مي کنيم.
2-پودر سير باعث مي شود تا بوي بد ماهي را گرفته شود.
3-اگر از شويد تازه استفاده شود حدود 250 گرم شويد لازم است.

طرز تهيه

آرد گندم و آرد سوخاري را به همراه نمک و پودر سير و زنجبيل باهم ترکيب مي کنيم و ماهي ها را داخل آنها غلت مي دهيم تا تمام قسمت هاي ماهي به اين مواد آغشته شوند.روغن را داخل ماهيتابه ميريزيم بعد از داغ شدن روغن ماهي ها را داخل ماهيتابه قرار مي دهيم تا کاملاً سرخ شوند.

براي تهيه شويد پلو

برنج را مي شوييم و به مدت 30 دقيقه با آب ولرم و نمک خيس مي کنيم بعد از آن يک قابلمه مناسب را به مقدار مناسب آب مي کنيم و مي گذاريم تا آب به جوش بيايد.برنج خيس خورده(بدون آبي که برنج را داخل آن خيس کرديم) را داخل قابمه مي ريزيم مقدار شعله را کم مي کنيم و مي گذاريم تا برنج 10 دقيقه بجوشد سپس آن را داخل آبکش مي ريزيم و بعد يک استکان آب سرد روي برنج موجود در سبد مي ريزيم. به مقدار لازم روغن را داخل قابلمه مي ريزيم بعد برنج ها را با کفگير داخل قابلمه مي ريزيم و شويد را نيز لابلاي آنها مي ريزيم و زير قابلمه را کم مي کنيم و نصف استکان آب را روي آن مي ريزيم و دم کني را درب قابلمه قرار مي دهيم به مدت 10 تا 15 دقيقه صبر مي کنيم تا برنج آماده شود.

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

نکات پاياني

• برنج را حدوداً با 2 قاشق غذاخوري نمک خيس مي کنيم.
• مقدار آب داخل قابلمه بايد به اندازه اي باشد که حدود 2 بند انگشت روي برنج را بگيرد.
• تمام سعي خود را کرده ايم تا به شکل ساده و کامل آموزش اين غدا را برايتان قرار دهيم.
• در صورت داشتن سوال مي توانيد در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نماييد.
• اميدوار هستيم که اين غذا مورد علاقه شما قرار بگيرد.

طرز تهيه شويد پلو با ماهي

آموزش و طرز تهيه سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آشپزي

آموزش و طرز تهيه خورش چغاله بادام

آموزش و طرز تهيه خورش چغاله بادام

مواد لازم

چغاله                                                   500 گرم
سبزي                                                  300 گرم
گوشت گوسفندي                                  500 گرم
آبغوره                                                   يک چهارم پيمانه
نمك                                                     به ميزان لازم
فلفل و زرد چوبه                                     به ميزان لازم
روغن                                                   دو قاشق غذاخوري

سبزي شامل نعنا و جعفري مي باشد

طرز تهيه

سبزي را خرد كرده به همراه روغن تفت مي‌دهيم. گوشت، زردچوبه و فلفل را به سبزي اضافه كرده كمي ديگر  تفت مي‌دهيم. حدود  سه ليوان آب به مواد اضافه مي‌كنيم تا گوشت به مدت يك ساعت بپزد. سپس چغاله‌ها را اگر درشت هستند از طول دو نيمه مي‌كنيم و اگر كوچك باشند درسته به خورش اضافه مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم يك ساعت ديگر بپزد. آبغوره و نمك را اضافه كرده مي‌گذاريم تا خورش جا بيفتد.

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 فروردين 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

تزيين سالاد الويه

تزيين الويه براي تولد

تزيين سالاد الويه مناسب تولد

آموزش و طرز تهيه سالاد الويه خوشمزه

تزيين سالاد الويه

تزيين سالاد الويه

تزيين سالاد الويه

تزيين الويه به شکل مار

تزيين سالاد الويه به شکل مار

تزيين الويه

طرز تهيه سالاد الويه



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 فروردين 1395 | نظرات ()