نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه پلو يوناني

آموزش و طرز تهيه پلو يوناني

آشپزي

مواد لازم

برنج                                              750 گرم
مرغ پخته و خردشده                        يك پيمانه
فلفل دلمه‌اي سبز و قرمز                  يك پيمانه
آب مرغ                                          دو ليتر
نخود پخته شده                              250 گرم
روغن                                            150 گرم
ذرت                                              250 گرم
پياز                                               دو عدد
زعفران دم‌كرده                                نصف پيمانه
قارچ پخته شده                               يك پيمانه
نمك و فلفل                                    به ميزان لازم
كره                                               100 گرم

طرز تهيه

پياز را خلال كرده و با روغن سرخ مي‌كنيم. برنج خيس شده را با پياز تفت مي‌دهيم. آب مرغ، زعفران، نمك و فلفل را داخل برنج مي‌ريزيم و با حرارت ملايم مي‌پزيم، زماني كه آب آن كشيده شد دم‌كني را روي برنج مي‌گذاريم تا به مدت يك ساعت دم بكشد بعد از دم كشيدن كليه مواد را به آن اضافه كرده، كره آب شده را روي برنج مي ريزيم.
شما مي توانيد اين غذا را با سليقه خودتا تزيين کنيد در اينجا با استفاده از خيار شور و کلم بروکلي و فلفل دلمه اي تزيين شده است.

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 28 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه ماهي سفيد شکم پر

آموزش و طرز تهيه ماهي سفيد شکم پر

آشپزي

مواد لازم

ماهي سفيد                                      دو کيلو
سير                                                  چهارحبه
چيلي قرمز                                         سه عدد
زنجبيل                                              يک خلال
دانه گشنيز                                          يک قاشق سوپخوري
شکر سرخ                                           يک قاشق چايخوري
زردچوبه                                              يک قاشق چايخوري
خردل سياه                                          يک و نيم قاشق چايخوري
دانه شنبليله                                        نصف قاشق چايخوري
نمک                                                   يک قاشق چايخوري
آبليمو                                                 نصف فنجان
روغن گياهي                                        نصف فنجان
گوجه خرد شده                                     يک فنجان
ادويه هندي                                          نصف قاشق چايخوري

آموزش آشپزي

طرز تهيه

براي پخت ماهي شکم پر ابتدا فر را با حرارت 400 درجه فارنهايت از قبل داغ کنيد. ماهي ها را شسته و خشک کنيد. يک قاشق چايخوري نمک را به ماهي زده و آن را کنار بگذاريد. سير، چيلي، زنجبيل، نصف گشنيزها، شکر سرخ، زردچوبه، خردل، دانه شنبليله، نمک و آبليمو را با هم مخلوط کنيد به نحوي که تبديل به  يک مايه يکدست شوند.
پيازها را در روغن سرخ کنيد تا نرم و قهوه اي طلايي شوند. مايه بدست آمده را به آن اضافه کنيد و بپزيد تا بيشتر آب آن گرفته شود. گوجه فرنگي و  ادويه هندي را به آن افزوده و به مدت 2 دقيقه آن را سرخ کنيد. ماهي را با مايه آماده شده پر کنيد، روي آن را بپوشانيد و به مدت 25 دقيقه در فر بپزيد. پس از آن به مدت 2 دقيقه روي کباب پز ماهي شکم پر را کباب کنيد. باقيمانده گشنيز را براي تزيين ماهي شکم پر، روي ماهي ريخته و سرو کنيد.
ادويه هندي مخلوطي از:  فلفل سياه، فلفل سفيد، ميخک، برگ بو، دار فلفل، زيره، هل سبز، سياه، قهوه اي، دارچين و دانه گشنيز است.

طرز تهيه سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه رشته پلو با گوشت | آموزش آشپزي

آموزش و طرز تهيه رشته پلو با گوشت

آشپزي

مواد لازم

برنج                               400 گرم
گوشت                           500 گرم
رشته پلويي                    150 گرم
پياز                                دو عدد
رب‌گوجه‌فرنگي                 يك قاشق سوپخوري
زعفران آب‌كرده                 يك قاشق سوپخوري
روغن                             150 گرم
زردچوبه                          به ميزان لازم
فلفل                              به ميزان لازم
دارچين                           به ميزان لازم
نمك                               به ميزان لازم

طرز تهيه

برنج را يك ساعت قبل خيس كرده و آن را داخل ظرف آب‌جوشي كه روي حرارت قرار دارد مي‌ريزيم. قبل از آبكش كردن رشته‌ها را نيز به آن اضافه مي‌كنيم تا كمي جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبكش مي‌ريزيم و پس از آبكش كردن آن را دم مي‌كنيم.
گوشت را با پياز سرخ كرده، رب گوجه‌فرنگي و ادويه را به آن اضافه مي‌كنيم و روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا پخته شود. پس از اين‌كه گوشت پخت و برنج هم دم كشيد، گوشت را روي ديس كشيده و برنج را روي آن مي‌ريزيم. براي تزئين مقداري برنج زعفراني شده روي برنج مي‌ريزيم.

طرز تهيه سبزي پلو با ماهي , سبزي پلو با ماهي , آموزش سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه ماکاروني پروانه اي

آموزش و طرز تهيه ماکاروني پروانه اي

آشپزي

 

مواد لازم

ماکاراني پروانه اي                  1 بسنه
پياز                                     2عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده                   150 گرم
ادويه                                   به مقدار لازم
نمک                                   به مقدار لازم
رب گوجه                             3 قاشق غذاخوري
آب                                      به مقدار لازم
روغن                                  به مقدار لازم
سيب زميني                        1 عدد بزرگ

توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه

مواد اوليه را به دلخواه خودتان مي توانيد تغيير دهيد
مي توانيد از قارچ و فلفل دلمه نيز استفاده کنيد

 

طرز تهيه

پياز را به شکل نگيني خرد مي کنيم و سرخ مي کنيم وقتي طلايي شد گوشت را به آن اضافه مي کنيم و آن را تفت مي دهيم رب گوجه و ادويه و نمک را به آن اضافه مي کنيم و آنها را تفت مي دهيم
در قابلمه اي مناسب آب مي ريزيم به مقداري که روي ماکاروني را آب بگيرد و مي گذريم تا به جوش آيد سپس نمک و روغن را به آن اضافه مي کنيم و ماکاروني را نيز داخل قابلمه مي ريزيم و مقداري زير شعله را کم مي کنيم و بعد از اينکه مقداري نرم شد آنها را آبکش مي کنيم و با آب سرد ماکاروني را مي شوييم ته يک قابلمه مناسب روغن مي ريزيم بعد اينکه داغ شد سيب زميني را حلقه حلقه مي کنيم و ته قابلمه قرار مي دهيم بعد مقداري ماکاروني مي ريزيم سپس معداري از مواد را که آماده کرديم روي آن مي ريزيم و همين کار را به صورت لايه لايه ادامه مي دهيم و آن را دم مي کنيم.
مي توانيد ته ديگ خود را نان نيز قرار دهيد

ماکاروني شکلي


آموزش آشپزي

 



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه شويد پلو با ماهي قزل آلا

آموزش ماهي قزل آلا

 

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

مواد لازم

ماهي قزل آلا                      2 عدد
آرد گندم                             4 قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل                        1 قاشق غذاخوري
پودر سير                           1 قاشق چاي خوري
آرد سوخاري                       2 قاشق غذاخوري
نمک                                 به مقدار لازم
روعن                                 به مقدار لازم
برنج ايراني                         4 پيمانه
شويد خشک                      2 قاشق غذاخوري

اين غذا با اين مواد اوليه براي 4 نفر مناسب مي باشد

 

توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه

1-از پودر زجبيل به علت سردي ماهي استفاده مي کنيم.
2-پودر سير باعث مي شود تا بوي بد ماهي را گرفته شود.
3-اگر از شويد تازه استفاده شود حدود 250 گرم شويد لازم است.

طرز تهيه

آرد گندم و آرد سوخاري را به همراه نمک و پودر سير و زنجبيل باهم ترکيب مي کنيم و ماهي ها را داخل آنها غلت مي دهيم تا تمام قسمت هاي ماهي به اين مواد آغشته شوند.روغن را داخل ماهيتابه ميريزيم بعد از داغ شدن روغن ماهي ها را داخل ماهيتابه قرار مي دهيم تا کاملاً سرخ شوند.

براي تهيه شويد پلو

برنج را مي شوييم و به مدت 30 دقيقه با آب ولرم و نمک خيس مي کنيم بعد از آن يک قابلمه مناسب را به مقدار مناسب آب مي کنيم و مي گذاريم تا آب به جوش بيايد.برنج خيس خورده(بدون آبي که برنج را داخل آن خيس کرديم) را داخل قابمه مي ريزيم مقدار شعله را کم مي کنيم و مي گذاريم تا برنج 10 دقيقه بجوشد سپس آن را داخل آبکش مي ريزيم و بعد يک استکان آب سرد روي برنج موجود در سبد مي ريزيم. به مقدار لازم روغن را داخل قابلمه مي ريزيم بعد برنج ها را با کفگير داخل قابلمه مي ريزيم و شويد را نيز لابلاي آنها مي ريزيم و زير قابلمه را کم مي کنيم و نصف استکان آب را روي آن مي ريزيم و دم کني را درب قابلمه قرار مي دهيم به مدت 10 تا 15 دقيقه صبر مي کنيم تا برنج آماده شود.

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

نکات پاياني

• برنج را حدوداً با 2 قاشق غذاخوري نمک خيس مي کنيم.
• مقدار آب داخل قابلمه بايد به اندازه اي باشد که حدود 2 بند انگشت روي برنج را بگيرد.
• تمام سعي خود را کرده ايم تا به شکل ساده و کامل آموزش اين غدا را برايتان قرار دهيم.
• در صورت داشتن سوال مي توانيد در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نماييد.
• اميدوار هستيم که اين غذا مورد علاقه شما قرار بگيرد.

طرز تهيه شويد پلو با ماهي

سبزي پلو با ماهي , آموزش سبزي پلو با ماهي

منبع:ميهن گرام



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه سوفله بادمجان

سوفله بادمجان

آشپزي

مواد لازم

گوشت چرخ كرده                         500 گرم
بادمجان                                     2 كيلوگرم
پياز درشت                                 1 عدد
رب گوجه فرنگي                          1 تا 2 ق س
پنير پيتزاي رنده‌شده                     100 گرم
روغن مايع سرخ كردني                 به مقدار لازم
نمك                                          به مقدار لازم
فلفل                                         به مقدار لازم
زردچوبه                                     به مقدار لازم

مواد لازم براي سس سفيد

كره                                           50 گرم
شير                                         1پيمانه
آرد سفيد                                   2 ق س
خامه                                         2 ق س
نمك                                        به مقدار لازم
فلفل                                        به مقدار لازم

طرز تهيه

1?  ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست بگيريد، سپس آنها را به صورت حلقه حلقه برش دهيد و كمي نمك روي آنها بپاشيد و در سبدي بريزيد و كنار بگذاريد.
2? در تابه مقداري روغن بريزيد  پس از داغ شدن روغن، بادمجان‌ها را در آن سرخ كنيد.
3? پياز را پوست گرفته و پس از شستن، داخل گوشت چرخ‌كرده، رنده كنيدسپس كمي نمك و فلفل و زردچوبه به آن بيفزاييد. حالا در يك تابه ديگر، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و مخلوط گوشت و پياز را در آن سرخ كنيد.
نكته: شما مي‌توانيد پياز داخل گوشت چرخ‌كرده را   به همراه كمي زردچوبه در روغن تفت دهيد؛ سپس گوشت چرخ كرده را به پياز داغ اضافه كرده و به همراه آن سرخ كنيد و بگذاريد تا كمي بپزد. در ضمن، اگر مي‌خواهيد به آن رب گوجه فرنگي اضافه كنيد، زمان آن در همين مرحله است. پس از آن، نوبت به درست كردن سس سفيد است.
4? فر را روي حرارت 180درجه سانتي‌گراد گرم کنيد. حالا يك ظرف پيركس يا ظرف مخصوص فر را  آماده كنيد و بادمجان‌هاي   سرخ شده را كف ظرف بچينيد.   سطح بادمجان ها  را با لايه‌اي از گوشت چرخ كرده بپوشانيد. حالا سس سفيد را روي گوشت ريخته و روي آن پنير پيتزا بپاشيد. لايه‌هاي بعدي را  هم به همين ترتيب   ادامه دهيد.
5? ظرف را در طبقه وسط فر قرار داده و  30تا45 دقيقه صبر كنيد تا مواد بپزد. پس از طي اين مدت، شعله بالاي فر را روشن كنيد و به مدت 10 دقيقه حرارت دهيد تا سطح سوفله، طلايي‌رنگ شود.

آموزش آشپزي
طرز تهيه سس سفيد

كره را در يك قابلمه بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. پس از آن، شير را كم‌كم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنيد. حالا خامه و نمك و فلفل را اضافه كنيد و مقدار ديگري حرارت دهيد تا سس غليظ شود. به اين ترتيب سس آماده مي‌شود.



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش تهیه ترش تره

آموزش تهیه ترش تره

 

(طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )

مواد لازم برای ۶ نفر:

۱ پیمانه برنج
۱ بوته سیر
۱ پیمانه آب‌نارنج
۲ عدد تخم‌مرغ
به میزان لازم نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
۱ کیلوگرم مخلوط جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و چغندر

طرز تهیه:

۱. سبزی‌ها را ساطوری و ریز کنید و درون قابلمه با ۲ لیوان آب بگذارید بجوشد.
۲. حالا برنجی را که از قبل خیس کرده‌اید اضافه کنید.
۳. وقتی برنج خوب پخت، سیر نگینی خرد شده، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.
۴. حالا آب‌نارنج را اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.
۵. در ۵ دقیقه آخر خورش را از روی حرارت بردارید. تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید. ترش تره با برنج سفید سرو می‌شود.

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی , سبزی پلو با ماهی , آموزش سبزی پلو با ماهی



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه خورش کرفس

آموزش و طرز تهیه خورش کرفس

آشپزی

مواد لازم

کرفس                                      ۱ کیلو
سبزی                                      ۲۵۰ گرم
گوشت                                     ۲۵۰ کرم
روغن                                        به مقدار لازم
آب                                           ۲ لیوان
آبغوره                                       ۳ فاشق غذاخوری
رب گوجه                                  ۱ قاشق غذاخوری
نمک                                        به مقدار لازم
ادویه                                        به مقدار لازم
پیاز                                          ۱ عدد

خورش کرفس

توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه

۱-سبزی کرفس شامل:جعفری و نعنا و برگ های کرفس
۲-مفدار آبغوره را برجسب سلیقه می توانید کمتر و یا زیاد تر استفاده کنید

 

آموزش آشپزی

طرز تهیه

کرفس ها را خرد میکنیم  و می شوییم بعد داخل روغن آنها را سرخ می کنیم سبزی را بعد از شستن خورد می کنیم و داخل روغن تفت می دهیم.پیاز را به شکل مکعبی خرد می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم

طرز تهیه خورش کرفس

سپس گوشت خورد شده را به آن اضافه می کنیم ورب گوجه و ادویه را به همراه مخلوط کرفس و سبزی را به آن اضافه می کنیم

طرز تهیه خورش کرفس
سپس آب را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به حرارت ملایم جا بیفتد و کاملاً پخته شود که جدود ۲ تا ۳ ساعت طول می کشد بعد نمک و آبغوره را به آن اضافه می کنیم و حدود ۱۵ دقیقه زیر شعله را کم کم می کنیم تا غذا روغن بیندازد

خورش کرفس

نکات پایانی

• این غدا داخل زودپز حدود ۳۰ دقیقه طول می کشد تا پخته شود
• در اینجا ما از قبل کرفس و سبزی را سرخ کردیم و فیز شده استفاده کردیم
• در صورت داشتن سوال می توانید در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نمایید.
• امیدوار هستیم که این غذا مورد علاقه شما قرار بگیرد.

کرفس

خورشت کرفس



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهیه و آموزش شیرین پلوآموزش آشپزی

شیرین پلو

آشپزی

مواد لازم

مرغ                                                                 ۱ کیلوگرم
گوشت بدون استخوان پخته شده گوسفند              ۸۰۰ گرم
پیاز متوسط                                                       ۲ عدد
برنج                                                                 ۷۵۰ گرم
کره                                                                  ۱۰۰ گرم
خلال بادام                                                        ۱ پیمانه
خلال پسته                                                       ۱ پیمانه
خلال پوست پرتقال و پوست نارنج خشک                ۴/۳ پیمانه
زعفران                                                             ۱ قاشق چایخوری
شکر                                                                ۱٫۵ پیمانه
آب                                                                   ۲ پیمانه
نمک                                                                به میزان لازم
روغن                                                               به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا خلال پوست پرتقال و نارنج را دو بار در آب جوشانده و آن را به مدت ۶ ساعت در آب خنک قرار داده و دو بار آب آنرا عوض کرده تا مزه تلخ آن گرفته شود.پس از آن خلال پوست پرتقال و نارنج را در سبد یا صافی ریخته تا آب آن گرفته شود.
دو پیمانه آب و شکر را مخلوط کرده و کمی بجوشانید سپس خلال پوست پرتقال و نارنج که قبلا تلخی آن را گرفته اید به شربت حاصل اضافه نمایید و مدتی صبر کنید تا چند جوش بزند و طعم شیرین شربت به خلال ها نفوذ کند.
ظرف شربت و خلال پوست پرتقال را برداشته و بگذارید تا خنک شود،خلال بادام و خلال پسته را آب بکشید و داخل ظرف شربت و پوست پرتقال بریزید.
برنج را در آب به مدت دو ساعت خیس نمایید.
پیازها را خرد کرده و در ماهیتابه با روغن سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی شود.تکه های مرغ را به پیاز داغ اضافه نموده و کمی دو طرف آن را سرخ می کنیم.نمک،فلفل و ۵۰ گرم کره به همراه یک لیوان آب به مرغ اضافه کرده و می گذاریم تازمانی که نصف لیوان آب باقی بماند مرغ بپزد و بعد از آن استخوان های مرغ را جدا نمایید.به جای مرغ می توان از گوشت پخته شده بره استفاده نمود.
برنج خیس شده را طبخ کرده و سپس مانند پلوی ساده آبکش کرده، روغن در کف دیگ ریخته و ته دیگ را با چند کفگیر برنج بوشانید.سپس روی آن تکه های مرغ را بچینید و با کفگیر سوراخدار خلال ها را از شربت بگیرید و روی مرغ ها یا گوشت بپاشید.
باقیمانده برنج را روی مواد بریزید و ۵۰ گرم کره را آب کرده به همراه آب مرغ باقیمانده و زعفران روی آن بدهید و بگذارید روی حرارت ملایم تا بپزد.
بعد از پخت شیرین پلو آن را در دیس کشیده و روی آن را با یک لایه برنج زعفرانی بپوشانید و با باقیمانده خلال ها دیس شیرین پلو را تزئین نمایید. در صورت لزوم می توانیدکمی هم دارچین روی آن بپاشید و یا از زرشک هم برای تزئین استفاده نمایید.

طرز تهیه شیرین پلو



:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه پيتزا گوشت چرخ کرده

آموزش و طرز تهيه پيتزا گوشت چرخ کرده

آشپزي

مواد لازم

مواد لازم براي تهيه ي خمير

آرد                                    2 پيمانه
مايه خمير                          1 قاشق چاي خوري
شکر                                 1 قاشق چاي خوري
آب                                    يک ليوان
نمک                                 1 قاشق چاي خوري
روغن مايع                          3 قاشق غذا خوري

مواد لازم براي تهيه مواد روي پيتزا

گوشت چرخ کرده                200 گرم
پياز                                  1 عدد بزرگ
قارچ                                 150 گرم
فلفل دلمه اي                    2 عدد متوسط
نمک و ادويه                      به مقدار لازم
پنير پيتزا                          به مقدار لازم
سس قرمز                       به مقدار لازم

اين پيتزا با اين مواد اوليه حدوداً براي 4 نفر مناسب مي باشد

 

توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه

1-مقدار مواد روي پيتزا را مي توانيد به مقدار دلخواه کم و زياد کنيد.
2-مي توانيد از فلفل دلمه در رنگ هاي مختلف استفاده کنيد.

آموزش آشپزي

طرز تهيه

براي تهيه ي خمير

مايه ي خمير را به همراه نمک و شکر در آب داغ مخلوط مي کنيم و 5 دقيقه به آن استراحت مي دهيم بعد از گذشت اين زمان دو پيمانه آرد به آن اضافه مي کنيم و همه ي مواد را با هم ترکيب مي کنيم و نيم تا يک ساعت در جايي که گرم باشد قرار مي دهيم

براي تهيه مواد روي پيتزا

ابتدا قارچ ها را خرد مي کنيم و بهمراه مقداري آبليمو داخل قابلمه اي روي شعله قرار مي دهيم تا نرم شوند سپس آنها را داخل سبد مناسبي قرار مي دهيد و آب آن را کاملاً مي گيريم .پياز را به شکل ريز خرد مي کنيم و سرخ مي کنيم گوشت چرخ کرده را نيز سرخ مي کنيم چند دقيقه قبل از کامل سرخ شدن گوشت فلفل را به آن اضافه مي کنيم سپس تمامي مواد را به همرا نمک و ادويه مورد علاقيتان ترکيب مي کنيم بعد از آن اجاز مي دهيم تا موادمان کمي سرد شوند ماهيتابه مناسبي را برمي داريم و کف و دورتا دور آن را با روغن چرب مي کنيم سپس خمير را درون آن پهن مي کنيم و بعد در خمير چند تا سوراخ با چنگال و يا هر شيء مناسب ديگري ايجاد مي کنيم و روي شعله قرار مي دهيم تا مقداري خودش را بگيرد سپس شعله را کم مي کنيم و مقداري سس قرمز و پنير پيتزا روي آن مي ريزيم سپس مواد را روي آنها مي ريزيم و درب ماهيتابه را روي آن قرار مي دهيم و مراقب باشيد تا مواد آب نيندازد خمير که به طور کامل خودش را گرفت و پخت پنير پيتزا را روي مواد ميريزم و درب ماهيتابه را مي گذاريم. پنير که آب شد پيتزا آماده است.

pizza
نکات پاياني

• خمير با قطر زياد (خيلي پهن) در ماهيتابه پهن نکنيد.
• اگر مواد داخل پيتزا آب انداخت مقداري کف خمير را سوراخ کنيد تا آب تبخير شود
• مي توانيد در لابلاي مواد نيز پنير بريزيد
• مراقب باشيد خمير نسوزد.
• مي توانيم پيتزا را با سس قرمز و آويشن سرو کنيم.
• در صورت داشتن سوال مي توانيد در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نماييد.
• اميدوار هستيم که اين غذا مورد علاقه شما قرار بگيرد.

پيتزا

آموزش و طرز تهيه پيتزا گوشت چرخ کرده

منبع:ميهن گرام



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 اسفند 1394 | نظرات ()