نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه رشته پلو با گوشت

آموزش و طرز تهيه رشته پلو با گوشت

 

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

مواد لازم

برنج                               400 گرم
گوشت                           500 گرم
رشته پلويي                    150 گرم
پياز                                دو عدد
رب‌گوجه‌فرنگي                 يك قاشق سوپخوري
زعفران آب‌كرده                 يك قاشق سوپخوري
روغن                             150 گرم
زردچوبه                          به ميزان لازم
فلفل                              به ميزان لازم
دارچين                           به ميزان لازم
نمك                               به ميزان لازم

طرز تهيه

برنج را يك ساعت قبل خيس كرده و آن را داخل ظرف آب‌جوشي كه روي حرارت قرار دارد مي‌ريزيم. قبل از آبكش كردن رشته‌ها را نيز به آن اضافه مي‌كنيم تا كمي جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبكش مي‌ريزيم و پس از آبكش كردن آن را دم مي‌كنيم.
گوشت را با پياز سرخ كرده، رب گوجه‌فرنگي و ادويه را به آن اضافه مي‌كنيم و روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا پخته شود. پس از اين‌كه گوشت پخت و برنج هم دم كشيد، گوشت را روي ديس كشيده و برنج را روي آن مي‌ريزيم. براي تزئين مقداري برنج زعفراني شده روي برنج مي‌ريزيم.

طرز تهيه سبزي پلو با ماهي , سبزي پلو با ماهي , آموزش سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه پلو سه رنگ

طرز تهيه پلو سه رنگ

آشپزي

مواد لازم

برنج                                                          3 پيمانه
نمک                                                         به ميزان لازم
روغن                                                        به ميزان لازم
زيره سبز                                                   2 /1 1 ق چ
گشنيز                                                      1 پيمانه
نعنا                                                          2 /1 پيمانه
فلفل سبز                                                 3 عدد
لوبيا سبز                                                  3 عدد
نخود سبز پخته                                          150 گرم
سس گوجه فرنگي                                     2 /1 پيمانه
سس قرمز تند                                           2 /1 ق چ
گوجه فرنگي خرد شده                                1 عدد

اين غذا با اين مواد اوليه براي 3 نفر مناسب مي باشد

آموزش آشپزي

طرز تهيه

1? برنج را به مدت 2-1 ساعت خيس کنيد. در اين زمان فلفل سبز، لوبيا سبز و نخود فرنگي را جداگانه بپزيد، سپس آنها را همراه گشنيز، نعنا و 3 ق س آب داخل مخلوط کن ريخته و بگذاريد تا به صورت پوره سبز رنگي درآيد. در  سپس سس ها و گوجه فرنگي خرد شده را به همراه مقداري نمک داخل روغن ريخته و  سرخ کنيد. آن را هم کنار بگذاريد.
2? اکنون برنج را به صورت کته بپزيد. بعد از آنکه برنج کاملا پخت، آن را به سه قسمت تقسيم کنيد. قسمت اول را با پوره سبز رنگ خوب مخلوط کنيد تا رنگ برنج سبز شود. قسمت دوم را با مواد داخل تابه مخلوط کنيد تا نارنجي رنگ شود. قسمت سوم را هم با زيره سبز مخلوط کنيد.
3? چند عدد قالب گرد را با مقداري روغن چرب کنيد. ابتدا مقداري از برنج نارنجي رنگ را داخل قالب بريزيد و خوب فشار دهيد، سپس برنج سفيد زيره?دار و در لايه آخر برنج سبز رنگ را بريزيد و آنها را خوب فشار دهيد. حالا قالب ها را در ظرف هاي مورد نظرتان برگردانيد و سرو کنيد. اين برنج را مي توانيد با تکه هاي مرغ يا گوشت پخته سرو کنيد.

آموزش و طرز تهيه پلو سه رنگ



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

تزيين هاي مختلفي از آش رشته

تزيين هاي مختلفي از آش رشته

تزيين هاي زيبا و مختلفي از آش رشته

آش رشته

تزيين هاي زيبا و مختلفي از آش رشته

تزيين آش رشته مناسب براي مجالس

تزيين هاي زيبا و مختلفي از آش رشته

آش رشته

 

تزيين هاي زيبا و مختلفي از آش رشته

تزيين مجلسي آش رشته

تزيين هاي زيبا و مختلفي از آش رشته

تزيين آش رشته براي مجالس

تزيين هاي زيبا و مختلفي از آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 48
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه خورش سيب

آموزش و طرز تهيه خورش سيب

آشپزي

مواد لازم

گوشت                                           نيم كيلوگرم
پياز                                                دو عدد
سيب شيرين                                   چهار عدد
لپه                                                 يك پيمانه
رب گوجه‌فرنگي                                يك قاشق غذاخوري
گوجه‌فرنگي رنده شده                        دو عدد
ليموعماني                                      پنج عدد
زعفران                                           نصف قاشق چايخوري
دارچين                                           به ميزان لازم
روغن                                             به ميزان لازم
نمك                                               به ميزان لازم
فلفل                                              به ميزان لازم
زردچوبه                                          به ميزان لازم

آموزش آشپزي

طرز تهيه

ابتدا پيازها را رنده كرده با زردچوبه و روغن سرخ مي‌كنيم، سپس گوشت‌ها را قيمه‌اي خرد كرده و در پياز سرخ مي‌كنيم و دارچين و فلفل را مي‌افزاييم. بعد گوجه‌فرنگي‌ها و رب گوجه‌فرنگي را داخل مواد مي‌ريزيم. آن‌گاه لپه را كه از قبل خيس كرده‌ايم آبكش كرده و داخل مايه سرخ مي‌كنيم (براي جلوگيري از وا رفتن لپه) آب ريخته و مي‌گذاريم بپزد بعد از 5/1 ساعت ليموعماني، زعفران و نمك را اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم خورش جا بيفتد 45 دقيقه قبل از سرو، سيب‌هاي خرد شده را اضافه مي‌كنيم (به اين دليل كه سيب زرد له مي‌شود.)

آموزش و طرز تهيه خورش سيب



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

 

رب انار

طرز تهيه

براي تهيه رب انار,به يک ديگ يا قابلمه اي نيازمند هستيم.به اندازه ي نيازمان انارها را مي شوييم مثلا10 کيلو و داخل سبدي قرار مي دهيم
انارها را داخل ظرف تميزي دون(دانه دانه)مي کنيم مقداري از آب آن را ميگيريم بعد مابقي دانه هاي انار را داخل ظرفمان مي ريزيم و بعد روي شعله گاز با آتش قرار مي دهيم تا به چوش بيايد و بايد در حين پختن رب انارمان آن را هم بزنيم تا ته نگيرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدي را درب قابلمه مناسب قرار مي دهيم و دانه هاي انار چوشيده شده را داخل آن سبد مي ريزيم و آنها را با وسيله مناسبي مانند گوش کوب که دستمان نسوزد آنها را له کرده تا تمامي گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله هاي آن باقي بماند و آب انار گرفته شده را روي آنها مي ريزيم تا مابقي گوشت دانه وارد ظرف زير سبد شوند ,بعد قابلمه زير سبد که حاوي گوشت و آب انار است را روي حرارت قرار مي دهيم تا چوشيده شود و سفت شود و رب انار شما آماده مي شود

رب انار

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

تذکر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگيرد چرا که باعث تلخ شدن رب مي شود

منبع :مادربزرگ مدير سايت ميهن گرام

طرز تهيه و آماده سازي رب انار



:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه سبزي پلو با ماهي

آموزش و طرز تهيه سبزي پلو با ماهي

 

آموزش سبزي پلو با ماهي

مواد لازم:

ماهي قزل آلا 2 عدد

برنج 2 پيمانه

آرد 3 قاشق غذا خوري

سبزي (تره-جعفري-گشنيز-شويد-سير)250 گرم

ادويه مخصوص ماهي-نمک-زردچوبه به ميزان لازم

 

طرز تهيه:

1- آب را به جوش مي آوريم و برنج را داخل آن ميريزيم

2-وقتي برنج جوش زد سبزي را اضافه ميکنيم(نمک+روغن)

3-برنج که کمي نرم شد آبکش ميکنيم و برنج را دم ميکنيم

4- ماهي ها را در آرد و زردچوبه و ادويه مي غلطانيم

5-روغن را داغ کرده و ماهي را درون تابه قرار ميدهيم

6- وقتي يک سمت ماهي سرخ شد آن را بر ميگردانيم تا سمت ديگر هم سرخ شود

آموزش سبزي پلو با ماهي

نکات:

1) برنج از شب قبل شسته و با نمک خيس کنيد.
2) سبزي را شسته و در آبکش بريزيد تا آب آن کاملا” گرفته شود و سپس آن را کاملا” خرد نمائيد.
3) سير تازه را بعد از گرفتن ساقه هاي آن خرد نموده وداخل سبزي مي ريزيم.
4)ميتوانيد سير را بصورت درسته در روي برنج دم کرده بگذاريد که فقط از عطر آن استفاده نمائيد.

آموزش و طرز تهيه سبزي پلو با ماهي

آموزش و طرز تهيه سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه ماکاروني پروانه اي

آموزش و طرز تهيه ماکاروني پروانه اي

آشپزي

 

مواد لازم

ماکاراني پروانه اي                  1 بسنه
پياز                                     2عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده                   150 گرم
ادويه                                   به مقدار لازم
نمک                                   به مقدار لازم
رب گوجه                             3 قاشق غذاخوري
آب                                      به مقدار لازم
روغن                                  به مقدار لازم
سيب زميني                        1 عدد بزرگ

توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه

مواد اوليه را به دلخواه خودتان مي توانيد تغيير دهيد
مي توانيد از قارچ و فلفل دلمه نيز استفاده کنيد

آموزش آشپزي

طرز تهيه

پياز را به شکل نگيني خرد مي کنيم و سرخ مي کنيم وقتي طلايي شد گوشت را به آن اضافه مي کنيم و آن را تفت مي دهيم رب گوجه و ادويه و نمک را به آن اضافه مي کنيم و آنها را تفت مي دهيم
در قابلمه اي مناسب آب مي ريزيم به مقداري که روي ماکاروني را آب بگيرد و مي گذريم تا به جوش آيد سپس نمک و روغن را به آن اضافه مي کنيم و ماکاروني را نيز داخل قابلمه مي ريزيم و مقداري زير شعله را کم مي کنيم و بعد از اينکه مقداري نرم شد آنها را آبکش مي کنيم و با آب سرد ماکاروني را مي شوييم ته يک قابلمه مناسب روغن مي ريزيم بعد اينکه داغ شد سيب زميني را حلقه حلقه مي کنيم و ته قابلمه قرار مي دهيم بعد مقداري ماکاروني مي ريزيم سپس معداري از مواد را که آماده کرديم روي آن مي ريزيم و همين کار را به صورت لايه لايه ادامه مي دهيم و آن را دم مي کنيم.
مي توانيد ته ديگ خود را نان نيز قرار دهيد

ماکاروني

آموزش و طرز تهيه ماکاروني پروانه اي



:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهيه و آماده سازي خورش قيمه مرغ


آشپزي

طرز تهيه و آماده سازي خورش قيمه مرغ

 

 

مواد لازم

1- لپه                          1 پيمانه
2- مرغ                        1عدد سينه مرغ يا ران مرغ
3- آبليمو                        به مقدار لازم
4- رب گوجه                 2 قاشق غذاخوري
5- نمک                       به مقدار لازم
6- زردچوبه                  به مقدار لازم
7- فلفل                        به مقدار لازم
8- روغن                     به مقدار لازم

طرز تهيه و آماده سازي خورش قيمه مرغ

طرز تهيه قيمه مرغ

ابتدا پياز را نگيني خرد کرده و آنها را سرخ مي کنيم و رب گوجه را تفت مي دهيم و فلفل و زردچوبه و را به آن اضافه مي کنبم بعد از آن لپه ها را داخل ظرف ميريزيم و مرغ را نيز به آن اضافه مي کنيم و اجاره مي دهيم کمي تفت داده شود و يعد آب را به آن اضافه مي کنيم وقتي آب به چوش آمد زير شعله را کم مي کنيم بعداز يک ساعت آلو خورشتي را به آن اضافه مي کنيم زماني که مرغ و لپه پخته شوند غذاي شما آماده است 15 دقيقه قبل از آماده شدن غذا به آن نمک اضافه مي کنيم.


نکات:
1-بجاي آلو خورشتي مي توانيد آبليمو و يا ليمو مي توانيد استفاده کنيد.
2-زمان پخت اين غذا داخل قابلمه حدود 2تا3 ساعت طول مي کشد.
3-مقدار برخي مواد را مي توانيد بنابر سليقه خود کم با زياد کنيد(مانند رب گوجه).
4-مي توانيد از ديگر قسمت هاي مرغ هم استفاده کنيد.


 

“در صورت داشتن سوال و يا مشکلي و يا نظر لطفا از طريق بخش نظرات سايت با ما در ميان بگذاريد”
منبع
:ميهن گرام

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه شامي هويج

آموزش و طرز تهيه شامي هويج

 

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

مواد لازم شامي هويج

گوشت چرخ کرده                           50 گرم
سيب زميني                                 3عدد متوسط
هويج                                          3 عدد بزرگ
پياز                                            2عدد متوسط
تخم مرغ                                     1عدد
آرد گندم                                     1قاشق غذاخوري
نمک                                          به مقدار لازم
فلفل                                         به مقدار لازم
زردچوبه                                      به مقدار لازم
روغن                                         به مقدار لازم

 

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

طرز تهيه شامي هويج

سيب زميني و هويج و پياز را رنده و يا چرخ مي کنيم و با گوشت و آرد و تخم مرغ مخلوط مي کنيم و به آن نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه مي کنيم و روغن را داخل ظرف دلخواه که مناسب سرخ کردن است مي ريزيم و وقتي داغ شد مواد را به شکل دلخواه داخل روغن قرار مي دهيم.

 

وقتي يک طرف آن سرخ شد طرف ديگر را سرخ مي کنيم.

 

مي توانيد گوجه را سرخ کنيد و با اين غذا سرو کنيد.
براي تزيين اين غذا مي توانيد از گوجه و فلفل دلمه استفاده کنيد.

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

نکات:
ميتوانيد در تهيه اين غذا از پودر سير و زيره نيز استفاده کنيد.
اين غذا را مي شود در زمان کوتاه (10تا 15) آماده کرد.
اين غذا براي 6 تا 8 نفر مي باشد.

آموزش و طرز تهيه شامي هويج

آموزش سبزي پلو با ماهي

“در صورت داشتن سوال و يا مشکلي و يا نظر لطفا از طريق بخش نظرات سايت با ما در ميان بگذاريد”
منبع:ميهن گرام



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه اسلايد مرغ

آموزش و طرز تهيه اسلايد مرغ

آشپزي

مواد لازم :

نان تست بزرگ                          2 بسته
سس مايونز                              200 گرم
مرغ پخته شده                          200 گرم
پنير خامه اي                             100 گرم
ماست خامه اي                         100 گرم
هويج ابپز                                  1 عدد
سيب زميني ابپز کوچک                     2 عدد
فلفل دلمه نگيني خام                        1 عدد کوچک
گردو نگيني تست شده                      نصف پيمانه
نمک                                               به مقدار لازم
فلفل سياه                                       به مقدار لازم
آبليموي تازه                                     يک قاشق غذا خوري
خيار شور                                         50 گرم

طرزتهيه :

مرغهاي پخته شده رو تکه تکه ريز کنيد و سيب زميني رو روش رنده کنيد و بعد هم خيار شور رو رنده کنيد و هويج رو نگيني خيلي ريز خرد کنيد و اضافه کنيد. حالا بهش گردو سس و ماست و پنير رو اضافه کنيد و نمک و ادويه و در آخر بهش فلفل دلمه اي خرد شده اضافه کنيد. گردو رو حتما تست کنيد تا طعمش عالي بشه و وقتي زير دندونتون مي ياد لذت ببريد و ابليمو. دقت کنيد اين غذا الويه نيست پس سيب زميني زياد و آلبيمو زياد طعمش رو خراب مي کنه و شما انگار داريد الويه ميخوريد.

بيس اصلي و طعم قالب بايد مرغ باشه و يکي دو تا سيب زميني کوچولو کمک به چسبندگي و به صرفه شدن اين غذاست.ابليمو رو حتما تازه و فقط يک قاشق اضافه کنيد نه بيشتر.

سفتي و شلي مايه تون خيلي مهمه. مثل تصوير سعي کنيد مايه کمي رو به سفتي باشه. مواد خيلي شل هنگام برش از لاي نونها بيرون مي زنه و خيلي سفت هم چون خود نونها کمي رطوبتش رو مي گيره بعدا زيادي سفت مي شه و به نونها چسبندگي نميده و همينطور وقت خوردن خشک و سفت مي شه.
پس دقت کنيد تا غلظت مواد خوب باشه. ماست باعث مي شه که کل رطوبت به خورد نون نره و غذاتون از رطوبت کافي برخوردار باشه.
پنير خامه اي طعم خوبي بهش ميده که از الويه و .. متمايزش مي کنه.ميزان مواد هم اگه زياد باشه بين نونها بيرون مي زنه و شکل زيبايي نميده و اگه خيلي کم باشه انگار داريد نون خالي ميخوريد.

اينها نکته هاي ريزي هست که شايد ساده باشه اما رعايت کردنشون بهتون نتيجه خوب و عالي ميده.
اگه خيلي ميخواهيد لذيذ تر باشه خيلي خيلي کم دو طرف نون رو سس بماليد و بعد مواد بگذاريد. بازم اگه سس زياد باشه مواد ليز ميخوره از لاي نون وقت گاز زدن يا برش زدن.

هميشه در همه کار اعتدال رو رعايت کنيد.بعد از گذاشتن مواد لاي نونها کمي اونها رو فشرده کنيد و بعد با چاقوي تيز اره اي لبه هاي نون رو برش بديد تا کارتون تميز تر و زيبا تر ديده بشه و اسلايسهايي نرم و سفيد داشته باشيد.
هويج به زيبايي برش ها و ايجاد رنگ هاي زيبا در غذا کمک مي کنه و بايد مقدارش کم باشه تا طعم رو عوض نکنه.

فلفل دلمه خام طعم خيلي خوب و متفاوتي بهش ميده که براي فلفل دوستان عاليه. همينطور ترکيب رنگيه خوبي تو برش ها مي ده.در آخر تمامي برش ها تون رو دو نيم کنيد تا مثلث هايي زيبا و خوشمزه داشته باشيد. و با هر انچه دوست داريد تزيينشون کنيد. من با کمي گوجه گيلاسي و سس خردل و مايونز تزيينش کردم.

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 اسفند 1394 | نظرات ()