نوشته شده توسط : atefeh

آموزش کباب کوبيده

آموزش و طرز تهيه کباب کوبيده

آشپزي

مواد لازم

راسته گوساله                         يک کيلوگرم
پياز                                        300 گرم
نمک                                      به مقدار کافي
فلفل سياه                              به مقدار کافي
جوش شيرين                          يک چهارم قاشق چاي خوري
تخم مرغ                                 يک عدد

طرز تهيه

طريقه آماده سازي

ابتدا گوشت را صاف کرده، يعني پوست و خرده چربي آن را گرفته و دو بار با پنجره متوسط چرخ گوشت چرخ کرده، سپس پيازها را پوست گرفته و شسته و به صورت چاپ ريز (ساطوري) خرد کرده و به همراه نمک و فلفل، جوش شيرين يا تخم مرغ به گوشت اضافه مي کنيم و مواد را به مدت پنج دقيقه ورز مي دهيم که کاملاً به خورد هم برود. مواد را به مدت يک ساعت در يخچال استراحت مي دهيم و بعد از يک ساعت از يخچال بيرون آورده و شروع به سيخ زدن مي کنيم.

طريقه سيخ زدن

طريقه سيخ زدن اين کباب با کوبيده هاي ديگر فرق دارد. به اين عنوان که با تعداد سه عدد سيخ معمولي سيخ مي شود، رونده يا مواد را به اندازه دلخواه معمولاً 200 گرم برداشته و در دست به شکل چونه نانوايي درآورده و يک عدد سيخ را در دست چپ گرفته و از قسمت بالاي سيخ به فاصله پنج سانتيمتر آزاد گذاشته و مواد را در داخل سيخ فرو برده و فشار دادن به وسيله کف دست و انگشتان، منتهاي انگشت اشاره به طرف پايين هدايت کرده و به شکل زير فرم مي دهيم و با استفاده ازتخته کار (اگر چوبي باشد بهتر است) کباب را با فشار دادن به وسيله کف دست و انگشتان روي آن پهن تر مي کنيم و به وسيله چاقوي تيغ نازک زير کباب کشيده و بلافاصله آن را روي تخته کاربر مي گردانيم و دوباره پهن تر کرده و بالا، پايين و دور و بر آن را صاف مي کنيم. دو عدد سيخ ديگر را که به عنوان کمکي از آنها استفاده مي شود به فاصله شش سانتيمتر از هم در روي تخته کار قرار داده، يکبار ديگر چاقو را زير کباب کشيده آن را برداشته و برگردانده و روي سيخ هاي کمکي قرار دهيد و با فشار دادن به کباب آن را به روي سيخ هاي کمکي هدايت کرده و دور و بر آن را با استفاده از آب دست صاف کنيد. و حال کباب ما آماده پخت است. مواظب باشيد که در حال برداشتن کباب کف دستانتان را در بالا و پايين سيخ ها قرار داده و آنها را همزمان برداريد که فرمش به هم نخورد. در روي منقل يا کباب پز قرار دهيد.

نحوه پختن کباب

طريقه پخت اين کباب با کباب کوبيده هاي ديگر فرق دارد. وقتي روي کباب پز قرار گرفت حرارت آن بايد ملايم باشد حدوداً يک دقيقه صبر مي کنيد تا حباب هاي ريز در سطح کباب ظاهر شود در اين موقع کباب را به وسيله کف دستان برمي گردانيم. اين عمل را دو الي سه بار انجام مي دهيم تا خودش را بگيرد و سيخ هاي طرفين را که به عنوان کمکي در زير کباب قرار داده بوديم خود به خود از کباب جدا شده و فقط سيخ اصلي که در وسط کباب است باقي مي ماند آن هم پس از پخت کامل از کباب در آورده و سرو مي نماييد.

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 14 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش شويد پلو با ماهي قزل آلا

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

 

شويد پلو با ماهي قزل آلا

مواد لازم

ماهي قزل آلا                      2 عدد
آرد گندم                             4 قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل                        1 قاشق غذاخوري
پودر سير                           1 قاشق چاي خوري
آرد سوخاري                       2 قاشق غذاخوري
نمک                                 به مقدار لازم
روعن                                 به مقدار لازم
برنج ايراني                         4 پيمانه
شويد خشک                      2 قاشق غذاخوري

 

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه

1-از پودر زجبيل به علت سردي ماهي استفاده مي کنيم.
2-پودر سير باعث مي شود تا بوي بد ماهي را گرفته شود.
3-اگر از شويد تازه استفاده شود حدود 250 گرم شويد لازم است.

طرز تهيه

آرد گندم و آرد سوخاري را به همراه نمک و پودر سير و زنجبيل باهم ترکيب مي کنيم و ماهي ها را داخل آنها غلت مي دهيم تا تمام قسمت هاي ماهي به اين مواد آغشته شوند.روغن را داخل ماهيتابه ميريزيم بعد از داغ شدن روغن ماهي ها را داخل ماهيتابه قرار مي دهيم تا کاملاً سرخ شوند.

براي تهيه شويد پلو

برنج را مي شوييم و به مدت 30 دقيقه با آب ولرم و نمک خيس مي کنيم بعد از آن يک قابلمه مناسب را به مقدار مناسب آب مي کنيم و مي گذاريم تا آب به جوش بيايد.برنج خيس خورده(بدون آبي که برنج را داخل آن خيس کرديم) را داخل قابمه مي ريزيم مقدار شعله را کم مي کنيم و مي گذاريم تا برنج 10 دقيقه بجوشد سپس آن را داخل آبکش مي ريزيم و بعد يک استکان آب سرد روي برنج موجود در سبد مي ريزيم. به مقدار لازم روغن را داخل قابلمه مي ريزيم بعد برنج ها را با کفگير داخل قابلمه مي ريزيم و شويد را نيز لابلاي آنها مي ريزيم و زير قابلمه را کم مي کنيم و نصف استکان آب را روي آن مي ريزيم و دم کني را درب قابلمه قرار مي دهيم به مدت 10 تا 15 دقيقه صبر مي کنيم تا برنج آماده شود.

طرز تهيه ماهي قزل آلا

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

نکات پاياني

• برنج را حدوداً با 2 قاشق غذاخوري نمک خيس مي کنيم.
• مقدار آب داخل قابلمه بايد به اندازه اي باشد که حدود 2 بند انگشت روي برنج را بگيرد.
• تمام سعي خود را کرده ايم تا به شکل ساده و کامل آموزش اين غدا را برايتان قرار دهيم.
• در صورت داشتن سوال مي توانيد در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نماييد.
• اميدوار هستيم که اين غذا مورد علاقه شما قرار بگيرد.

 

آموزش و طرز تهيه سبزي پلو با ماهي

منبع:ميهن گرام



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 14 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش خورش قيمه خلال و زرشک


آشپزي

آموزش و طرز تهيه خورش قيمه خلال و زرشک

مواد لازم

گوشت گوساله                          500 گرم
زرشك                                      50 گرم
خلال بادام                                100 گرم
پيازمتوسط                               يك عدد
نمك و فلفل                              به ميزان لازم
روغن براي سرخ‌كردن                  دو قاشق غذاخوري
شكر                                       يك قاشق غذاخوري
زعفران                                    نصف قاشق چايخوري
ليمو عماني                              چهار عدد

اين غذا با اين مواد اوليه براي 6 نفر مناسب مي باشد

طرز تهيه

پياز را خرد كرده، با كمي روغن تفت مي‌دهيم. در همين حالت رب را هم اضافه مي‌كنيم سپس گوشت را قيمه‌اي خورد كرده به مواد اضافه  و همه مواد را كمي تفت مي‌دهيم، پس از آن دو ليوان آب اضافه كرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را كم مي‌كنيم و مي‌گذاريم به مدت يك ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقيقه ليمو عماني‌ها را با چنگال سوراخ كرده و در خورش مي‌اندازيم و اجازه مي‌دهيم خورش به مدت يك ساعت ديگر با شعله كم بپزد. زرشك را شسته با كمي روغن (ترجيحا روغن حيواني) و شكر تفت مي‌دهيم و در پايان به همراه زعفران به خورش اضافه كرده و خورش را پنج دقيقه با حرارت ملايم روي شعله نگه مي‌داريم.خورش در اصل با زرشك سياه طبخ مي‌شود.

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 14 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

اس ام اس عاشقانه


مــــــن
بـلـد نيــستم
دوســتـت نـداشتـه بـاشـم
ســوادم
تـا دوسـت داشـتــنت
قــد مــيدهد


اس ام اس عاشقانه


غـم که نوشتن ندارد
نفوذ مي کـند در استخوان هايت
جاسـوس مي شود در قلبت
و آرام آرام از چـشم هايت مي ريزد بيرون


اس ام اس عاشقانه


خـاص
.
.
ي چـيزايي هست ک تکراري نيس
مث خـنده هاي تو
مث چشـماي تو


اس ام اس عاشقانه


وقتي مي گويـي حالَـت چگونه است
حالَـــم خوب مـي شود


اس ام اس عاشقانه


يک عمر با نِگات گفتـي: دوسـتت دارم
اما گوش نمي کردنـد چشم هام
بيشتر مواقـع پشت جمله ي عيبي نداره و مهم نيست
يه دل شـکسـته وجود داره


اس ام اس عاشقانه


دختر: من حـسوديم ميشه موقعي که دخترا بهت نگاه ميکنن
پسر: حسودي نـکن عزيزم
دخـتر: چرا
پسر: چون تو چيـزي داري که اونا ندارن
دختر: چـي
پسر: قلـبم

 


اس ام اس عاشقانه



:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

اس ام اس خنده دار

هی زنـدگی خستم خیلی




الکی مـثلا من عاشق شدم

اس ام اس خنده دار

مامانم واسـم هدیه گرفته بهش میگم به چه مناسبتی میگه




الکی مثلا تو شـاگرد اول شدی
بله اینـجوریشم داریم

اس ام اس خنده دار

امشب ساعت 6 رفـتم خونه
همین که وارد اتـاق شدم
بابام یهو با جفـت پا اومد تو شکمم
از هوش رفـتم به هوش که اومدم
میگم چرا آخـه همچین میکنین




میگه الکـی مثلا شب دیر اومدی خونه

اس ام اس خنده دار

صبح همگی خوش.آفـتاب لندن خیلی قشنگ شده




الکی مـثلا من لـندنم

اس ام اس خنده دار

این پاشـنه در چرا کنده شده




الکی مـثلن من خواستگار زیاد دارم

اس ام اس خنده دار

خخخـخخخخخخ خخخـخخخخ خخخـخخخخخ




الکی مــثلا دارم میخندم

اس ام اس خنده دار

ب?ار هم?نـجا آب پرتقالـش خنک باشه




الـک? مث?‌ خدمتکارم پرس?ده صبحانمو تو رختخواب م?خـورم ?ا تو باغ

اس ام اس خنده دار



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

کلاپ ساندويچ دست پيچ

? مواد لازم
? 1 و 4/1 پيمانه ژامبون گوشت يا سينه بوقلمون که به قطعات ضخيم خرد شده باشد
? 1 پيمانه گلهاي کوچک کلم بروکلي
? 4/1 پيمانه پنير چدار رنده شده
? حدود 300 گرم خمير پيتزا يا خمير نان فانتزي
? 1 ق.س. شير

( ساندويچ مرغ)

? روش تهيه :
1) براي داخل دست پيچ، ژامبون، کلم بروکلي و پنير را در يک کاسه متوسط ريخته و مخلوط کنيد. سيني فر را با يک ورق کاغذ آلومينيومي بپوشانيد و روي آنرا با کمي روغن چرب کنيد و کنار بگذاريد.
2) خمير را بر روي سطحي که کمي آردپاشي کرده ايد قرار داده و آنرا به شکل يک مربع به عرض 30 سانتيمتر باز کنيد. سپس با يک چاقوي تيز خمير را به 9 مربع به عرض 10 سانتيمتر برش ميزنيم. 3/1 پيمانه از مخلوط ژامبون را در ميان هر مربع کوچک قرار داده، لبه هاي خمير را با کمي آب مرطوب کنيد، خمير را بر روي مواد داخل آن تا زده و لبه ها را با استفاده از نوک چنگال محکم کنيد. روي دست پيچ را هم با نوک چنگال چند بار سوراخ کنيد تا بخار مواد داخلي خارج شود.
3) دست پيچها را بر روي سيني فر چيده، روي آنها کمي شير ماليده و داخل فر 400 درجه فارنهايت يا 204 درجه سانتيگراد قرار دهيد.دست پيچها پس از 13 تا 15 دقيقه آماده هستند. آنها را داغ و همراه سس مورد علاقه خود سرو کنيد.

طرز تهيه ساندويچ مرغ , آموزش ساندويچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

برنج ليمو ترش

 

( فسنجان )

مواد لازم برنج ليمو ترش

برنج خام 200 گرم
 روغن زيتون يک قاشق غذاخوري
 برگ بو شش عدد
 چوب دارچين دو عدد کوچک
 ميخک 2 تا 3 عدد *هل 4 عدد
 زيره سياه 2 قاشق مرباخوري
 پودر زردچوبه يک چهارم قاشق مرباخوري
 ليمو تازه يک عدد درشت
 آب 450 ميلي ليتر
 کمي نمک و جعفري براي تزئين

خورش فسنجان

طرز تهيه برنج ليمو ترش

برنج خيس شده را آب کش کنيد و کنار بگذاريد.روغن را در قابلمه نچسب گرم کنيد و سپس برگ بو، دارچين، ميخک، هل، زيره و زردچوبه را به آن اضافه کنيد و به مدت 30 ثانيه تفت دهيد، سپس برنج را به مواد اضافه کنيد.
 آب ليمو ترش، نمک و آب را به برنج اضافه کنيد و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنيد و آن را با دمکش بپوشانيد و بگذاريد بپزد. برنج آماده را با جعفري خرد شده تزئين و سرو کنيد.

خورش فسنجان ,طرز تهيه خورش فسنجان , طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي

 



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه کباب ترکي خانوادگي

آموزش و طرز تهيه کباب ترکي خانوادگي

آشپزي

مواد لازم

گوشت فيله گوساله                   2 تکه
گوشت فيله مرغ                        4 تا 5 عدد
قارچ                                        300 گرم
فلفل دلمه                                1 عدد
نمک                                       به ميزان لازم
فلفل                                       به ميزان لازم
سير                                        2 تا3 عدد
پياز                                         يک عدد بزرگ
روغن                                       به ميزان لازم
سيب زميني                             2 عدد متوسط

طرز تهيه

1? ابتدا در يک ماهيتابه گود، مقداري روغن بريزيد و پياز را نگيني خرد و سرخ کنيد. سير را خرد کرده و به آن اضافه کنيد.
2? گوشت گوساله و مرغ را به ورقه هاي نازک برش بزنيد و با حرارت زياد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کنيد.
3? قارچ و فلفل دلمه را خرد کنيد و به گوشت هاي ورقه اي و سرخ شده بيفزاييد (قبل از سرخ کردن قارچ ها، يک قاشق آّب ليمو به آن اضافه کنيد تا رنگ آن تيره نشود).
4? اکنون همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آنها بزنيد. در ظرف را ببنديد و آن را از روي حرارت برداريد تا مواد نرم و طعمدار شوند. سيب زميني را خلال کرده، کمي آب پز کنيد (دقت کنيد نيمه پز شده باشد). سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشيد و سرخ کنيد.
5? غذا را در يک ظرف مناسب کشيده و سيب زميني را کنار ديس بريزيد و با سبزيجات تازه و زيتون تزيين کنيد. همچنين مي توانيد همه مخلفات آماده شده را در نان گذاشته به شکل ساندويچ مصرف کنيد

 

 

طرز تهيه کباب ترکي



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه کباب ترشآموزش آشپزي

آموزش و طرز تهيه کباب ترش

آشپزي

مواد لازم کباب ترش

گوشت راسته گوساله                             500گرم
گردو آسياب شده                                    100گرم
رب انار ترش                                           دو قاشق
سير تازه                                                دو حبه
پياز متوسط                                            يک عدد
نمک                                                     به ميزان لازم
فلفل                                                     به ميزان لازم
گوجه فرنگي                                           به ميزان لازم
روغن زيتون                                            يک دوم پيمانه
سبزي معطر محلي                                  سه قاشق ساطوري شده

در صورتي که سبزي محلي موجود نبود مي توانيد از برگهاي گشنيز، ترخون، مرزه استفاده کنيد.( مي توانيد از گشنيز ونعناع فقط استفاده کنيد ولي گشنيز بيشتر از نعناع باشد).

طرز پخت کباب ترش

گوشت را به اندازه يکسان خرد کنيد تا هنگام کباب کردن همگي با هم مغز پخت شوند. پياز رنده شده، سبزي معطر ساطوري شده و گردوي سائيده شده و رب انار و سير را به گوشت خرد شده اضافه کنيد.
فلفل سياه را نيز افزوده و کاملا مواد را با هم مخلوط کنيد در اين زمان روغن زيتون را اضافه کنيد. حدود 5/1 تا 2 ساعت گوشت را در يخچال بگذاريد. نکته مهم اينکه زماني که خواستيد کباب را سيخ بزنيد، گوشت¬ها را به صورت فاصله دار در سيخ جاي دهيد تا همه قسمت ها يکسان بپزد و با حفظ فاصله حدود 5 تا 6 سانتي متري از حرارت کباب پز قرار دهيد. چون ممکن است در غير اينصورت سسي که روي سطح گوشت ها را پوشانده، سريع بسوزد و مغز کباب خام مي ماند، اين کباب بايد با حرارت ملايم و حفظ فاصله از حرارت آتش به آرامي مغز پخت شود.
با نمکدان روي سيخ ها نمک بپاشيد تا گوشت ترد و لطيف بماند.بعضي ها کيوي رنده شده چند دقيقه قبل از به سيخ کشيدن به آن مي زنند تا نرم شود ولي يادتان باشد اگر کباب با کيوي زياد بماند کبابها له شده و از سيخ مي ريزد

مواد لازم کته گيلاني

برنج              سه پيمانه
نمک             به ميزان لازم

ميزان آب بستگي دارد به نوع برنج که تازه باشد يا چند ساله. تازه باشد آب کمتر مي ريزيم( معمولا يک بند انگشت يا کمي بيشتر بسته به نوع برنج و تازگي آن داردآب بريزيد.

روش پخت

کته غذاي مورد علاقه ي مردم گيلان است. برنج را پاک کنيد و با دو تا سه پيمانه آب بشوييد. (اگر برنج دودي بود نبايد زياد شسته شود چون عطر دود آن با شستن زياد از بين مي رود.)
برنج دو ساله را شسته و با شش پيمانه آب يا کمي بيشترو نمک بگذاريد دو تا سه ساعت خيس بخورد. سپس به روي حرارت قرار دهيد. حرارت تند تا زود به جوش آيد.
بعد از اينکه آب برنج تمام حرارت را ملايم و کم کنيد و به روي در قابلمه ي برنج دم کني بگذاريد. حدود نيم ساعت ديگر کته شما آماده است.

 

آموزش و طرز تهيه کباب

 



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

کباب چيکن ساتاي


(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

مواد لازم کباب چيکن ساتاي

    خامه ترش  2/3 پيمانه
    ريحان تازه دو قاشق غذاخوري
    شکر قهوه‌اي 1 قاشق غذاخوري
    کره آب شده 1 قاشق غذاخوري
    ادويه تايلندي 1 قاشق چايخوري
    سير رنده شده  1 حبه
    آناناس تازه 1 عدد
    روغن
    سينه مرغ بدون استخوان 450 گرم
    برنج پخته شده 2 پيمانه
    فلفل قرمز تازه

 

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )


سبزي پلو با ماهي

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

 

 

طرز تهيه کباب چيکن ساتاي

براي تهيه سس تايلندي مخصوص اين کباب، در يک کاسه کوچک، خامه ترش، ريحان تازه خرد شده، شکر قهوه‌اي، کره، ادويه تايلندي و سير را با يکديگر مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
سر و ته آناناس را بگيريد. آن را از وسط دو نيم کنيد و نيمه‌ها را به برش‌هاي کوچک تقسيم کند. روي آنها روغن بماليد و کنار بگذاريد.
مرغ‌ها را خرد کنيد و آنها را به سيخ‌هاي چوبي بکشيد.
براي کباب کردن، کباب‌پز را با حرارت ملايم روشن کنيد. مرغ‌ها را 10 تا 12 دقيقه روي آن کباب کنيد تا کاملا مغزپخت شوند. البته بايد در ميانه مراحل پخت، روي هر دو طرف آنها سس بماليد.
آناناس‌ها را نيز 6 تا 8 دقيقه کباب کنيد.
آنها را روي برنج پخته شده قرار دهيد و سرو کنيد. مي‌توانيذ با فلفل قرمز و ريحان خرد شده تازه نيز روي آنها را تزئين کنيد.

آموزش سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 اسفند 1394 | نظرات ()