نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طريقه خواندن نماز جناب جعفر طيار

( آموزش نماز شب  , آموزش نماز شب )

اين نماز اكسير اعظم، و كبريت احمر است، و به سندهاى بسيار معتبد با فضيلت فراوان كه مهم‏ترين آن آمرزش‏ گناهان بزرگ است – وارد شده، و بهترين زمان براى بجا آوردن آن، آغاز روز جمعه است، و آن‏ چهار ركعت است با دو تشهد و دو سلام كه در ركعت اوّل پس از سوره «حمد» سوره «زلزال» و در ركعت دوّم بعد از سوره «حمد» سوره «و العاديات» و در ركعت سوم پس از سوره «حمد» سوره

«اذا جاء نصر اللّه و الفتح»

و در ركعت چهارم بعد از سوره «حمد» يك بار سوره

«قل هو اللّه احد»

خوانده ميشود.
و هر ركعت پس از تمام شدن سوره» حمد «و سوره‏هاى ياد شده پانزده بار گفته ميشود:

سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ

و در ركوع نيز همين تسبيحات ده بار، و پس از برخاستن از ركوع ده بار، و در سجده اوّل ده بار، و پس از سر برداشتن از سجده ده بار و در سجده دوم ده بار، و پس از سجده، پيش از برخاستن براى انجام ركعت دوم ده بار گفته ميشود و اين ترتيب در هر چهار ركعت رعايت‏ ميگردد، كه مجموع تسبيحات به سيصد ميرسد.
شيخ كلينى از ابو سعيد مدائنى روايت كرده، كه امام صادق عليه السّلام به من فرمود: آيا نميخواهى ذكرى را به تو تعليم‏ دهم كه آن را در نماز جعفر بخوانى، گفتم: آرى ميخواهم، فرمود: هنگامى كه در ركعت چهارم به آخرين سجده نماز رسيدى، و از تسبيحات فارغ شدى بگو:

سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّ وَ الْوَقَارَ سُبْحَانَ مَنْ تَعَطَّفَ بِالْمَجْدِ وَ تَكَرَّمَ بِهِ سُبْحَانَ مَنْ لا يَنْبَغِي التَّسْبِيحُ إِلا لَهُ سُبْحَانَ

مَنْ أَحْصَى كُلَّ شَيْ‏ءٍ عِلْمُهُ سُبْحَانَ ذِي الْمَنِّ وَ النِّعَمِ سُبْحَانَ ذِي الْقُدْرَةِ وَ الْكَرَمِ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِمَعَاقِدِ الْعِزِّ

مِنْ عَرْشِكَ وَ مُنْتَهَى الرَّحْمَةِ مِنْ كِتَابِكَ وَ اسْمِكَ الْأَعْظَمِ وَ كَلِمَاتِكَ التَّامَّةِ الَّتِي تَمَّتْ صِدْقا وَ عَدْلا صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ

وَ أَهْلِ بَيْتِهِ وَ افْعَلْ بِي كَذَا وَ كَذَا


( مذهبي )

و بجاى كلمه «كذا و كذا» حاجات خود را از خدا درخواست كند.
شيخ طوسى و سيّد ابن طاووس از مفضل بن عمر، روايت كرده‏اند كه گفت: روزى امام صادق عليه السّلام را ديدم كه نماز جعفر بجا آوردند و پس از نماز دستها را بلند نمودند، اين دعا را خواندند: «يا ربّ يا ربّ» به اندازه‏اى كه يك نفس اجازه دهد، «يا ربّاه يا ربّاه» به قدر يك نفس، «ربّ ربّ» به‏ اندازه يك نفس، «يا اللّه يا اللّه» باز هم به قدر يك نفس، «يا حىّ يا حىّ» همپاى يك نفس، «يا رحيم يا رحيم» باز هم به اندازه‏ يك نفس، «يا رحمن يا رحمن» هفت بار، «يا ارحم الرّاحمين» هفت بار، سپس اين دعا را خواندند:

اللَّهُمَّ إِنِّي أَفْتَتِحُ الْقَوْلَ بِحَمْدِكَ وَ أَنْطِقُ بِالثَّنَاءِ عَلَيْكَ وَ أُمَجِّدُكَ وَ لا غَايَةَ لِمَدْحِكَ وَ أُثْنِي عَلَيْكَ وَ مَنْ يَبْلُغُ غَايَةَ ثَنَائِكَ

وَ أَمَدَ مَجْدِكَ وَ أَنَّى لِخَلِيقَتِكَ كُنْهُ مَعْرِفَةِ مَجْدِكَ وَ أَيَّ زَمَنٍ لَمْ تَكُنْ مَمْدُوحاً بِفَضْلِكَ مَوْصُوفاً بِمَجْدِكَ عَوَّاداً

عَلَى الْمُذْنِبِينَ بِحِلْمِكَ تَخَلَّفَ سُكَّانُ أَرْضِكَ عَنْ طَاعَتِكَ فَكُنْتَ عَلَيْهِمْ عَطُوفاً بِجُودِكَ جَوَاداً بِفَضْلِكَ عَوَّاداً بِكَرَمِكَ

يَا لا إِلَهَ إِلا أَنْتَ الْمَنَّانُ ذُو الْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ.

پس حضرت فرمود: اى مفضّل هرگاه تو را حاجت ضرورى پيش آيد نماز جعفر را بخوان، و اين دعا را قرائت كن، و حاجتت را از خدا بخواه، كه به خواست خدا برآورده ميشود.
مؤلف گويد: شيخ طوسى براى برآورده‏شدن حاجت از امام صادق عليه السّلام روايت كرده: روزهاى چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه را روزه بدار، و چون روز پنجشنبه به آخر رسد به ده مسكين، هر مسكينى يك مدّ [به مقدار تقريبى 10 سير] طعام صدقه بده.
و در آغاز روز جمعه غسل كن و به محراب برو و نماز جناب جعفر را، بخوان، آنگاه زانوها را برهنه ساز و بر زمين بگذار و بگو:

يَا مَنْ أَظْهَرَ الْجَمِيلَ وَ سَتَرَ [عَلَيَ‏] الْقَبِيحَ يَا مَنْ لَمْ يُؤَاخِذْ بِالْجَرِيرَةِ وَ لَمْ يَهْتِكِ السِّتْرَ يَا عَظِيمَ الْعَفْوِ يَا حَسَنَ التَّجَاوُزِ

يَا وَاسِعَ الْمَغْفِرَةِ يَا بَاسِطَ الْيَدَيْنِ بِالرَّحْمَةِ يَا صَاحِبَ كُلِّ نَجْوَى وَ مُنْتَهَى كُلِّ شَكْوَى يَا مُقِيلَ الْعَثَرَاتِ يَا كَرِيمَ الصَّفْحِ

يَا عَظِيمَ الْمَنِّ يَا مُبْتَدِئا بِالنِّعَمِ قَبْلَ اسْتِحْقَاقِهَا يَا رَبَّاهْ يَا رَبَّاهْ يَا رَبَّاهْ،

[اى پروردگار] ده مرتبه، يا اللّه يا اللّه يا اللّه‏ [اى خدا] ده مرتبه، يا سداه يا سيداه [اى سرور] ده مرتبه، «يا مولاياه، يا مولاياه» [اى مولا] ده مرتبه، «يا رجاءاه» [اى اميد] ده مرتبه، «يا غياثاه» [اى پناه] ده مرتبه «يا غاية رغبتاه» [اى نهايت رغبت] ده مرتبه، «يا رحمن» [اى بخشاينده] ده مرتبه، «يا رحيم» [اى مهربان] ده مرتبه، «يا معطى الخيرات» [اى عطابخش] ده مرتبه و

صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ كَثِيرا طَيِّبا كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ خَلْقِكَ

ده مرتبه و حاجت خود را بطلب.
مؤلف گويد: درباره روزه اين سه روز و بجا آوردن دو ركعت نماز مستحب به هنگام ظهر روز جمعه، براى برآورده شدن حاجت، روايات بسيارى وارد شده.

منبع:پايگاه عرفان

نماز جعفر طيار



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه نان پنيري روماني پاسکا

آموزش و طرز تهيه نان پنيري روماني پاسکا

آشپزي

مواد لازم

مواد مورد نياز خميرنان پنيري روماني

آرد گندم                                  چهار و نيم پيمانه
شير                                       پرچرب يک پيمانه
پودر خمير مايه                         دو قاشق چايخوري
کــره ذوب شده                         1/4 پيمانه
تخم مرغ                                  يک عدد
شکر                                       100 گرم
نمــک                                      يک قاشق چايخوري
وانيل                                       يک قاشق چايخوري
روغن هسته انگور يا ذرت             1/4 پيمانه

مواد مورد نياز مايه پنيري

پنير خامه اي                             يک پيمانه
تخم مرغ                                   دو عدد
شکر                                        1/4 پيمانه
وانيل                                       يک قاشق چايخوري
افشره ليمو                              به ميزان لازم
کشمش                                  نصف پيمانه
عسل                                     دو قاشق سوپخوري
شير                                       دو قاشق سوپخوري

طرز تهيه

در ظرفي، يک پيمانه آرد، شير پرچرب و مايه خمير را هم زده تا مخلوط شوند. نصف پيمانه آرد را به مواد افزوده و مي‌گذاريم تا در دماي اتاق 15 دقيقه بماند تا مواد ترکيب شده، حجم آن افزايش يافته و روي آرد ترک بخورد. کره، تخم‌مرغ، شکر، وانيل و نمک را به مواد افزوده و به وسيله ليسک مواد را هم زده و همزمان سه پيمانه آرد باقيمانده را اضافه مي‌کنيم تا مواد کاملا مخلوط شود. با درجه کند همزن، مخلوط کردن مواد را ادامه داده و در همين هنگام روغن را نيز به مواد مي‌افزاييم. وقتي تمام روغن را اضافه کرديد، خمير بايد حالت کششي داشته و نرم شود.
اگر خمير خشک بود کمي روغن به آن مي‌افزاييم. خمير را درکاسه‌اي گذاشته، در آن را با کيسه فريزر پوشانده و دو ساعت در دماي اتاق مي‌گذاريم تا حجم آن دو برابر شود، سپس خمير را به چهار قسمت مساوي تقسيم مي‌کنيم. يکي از تکه‌هاي خمير را وردنه کشيده تا به شکل دايره‌اي به اندازه 25 سانتي‌متر برسد. يک قالب کمربندي 25 سانتي‌متري را کاملا چرب نموده و خمير گرد را کف قالب پهن مي‌کنيم. سه تکه باقيمانده خمير را به شکل طناب‌هاي يک اندازه درآورده و در کنار هم مي‌گذاريم، سپس خميرها را به هم بافته تا به شکل گيس‌بافت درآيد. بعد آن را درون قالب گذاشته و انتهاي آن را به هم چسبانده تا شبيه دايره شود. روي قالب را پوشانده و 40 دقيقه ديگر استراحت مي‌دهيم. فر را با حرارت 190 درجه سانتي‌گراد گرم مي‌کنيم.

طرز تهيه مايه پنيري

پنير، تخم‌مرغ‌ها، شکر، کشمش، وانيل و افشره ليمو را ريخته و هم مي‌زنيم تا کاملا مخلوط شوند. اين مايه را در وسط گيس‌بافت خميري ريخته و 15 دقيقه در فر مي‌گذاريم تا بپزد. بدون‌ اينکه در فر را باز کنيم، حرارت آن را پايين آورده و به 160 درجه رسانده و 45 دقيقه ديگر اجازه مي‌دهيم درون فر بماند تا رويه نان قهوه‌اي شود. نان را از فر درآورده و مي‌گذاريم کاملا خنک شود، سپس آن را از قالب بيرون آورده و پيش از سرو روي آن را با ترکيب شير و عسل پوشانده و برش مي‌زنيم.

 

آموزش و طرز تهيه نان پنيري روماني پاسکا



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

دمي گشنيز و اسفناج

(  قورمه سبزي )

مواد لازم دمي گشنيز و اسفناج

برنج دو ليوان
اسفناج و گشنيز پاك‌شده، شسته و خرد شده نيم‌كيلو
آب مرغ دو ليوان
آب و نمك به ميزان لازم
كره 50 گرم
پياز متوسط يك عدد
اسكلت، بال و گردن مرغ نيم‌كيلو (براي تهيه آب مرغ)

(  قورمه سبزي )

قورمه سبزي

طرز تهيه دمي گشنيز و اسفناج

ابتدا اسكلت، بال و گردن مرغ را با پياز خرد شده و كمي نمك و سه ليوان آب روي حرارت بگذاريد تا خوب پخته شود و آب به دست آمده از آن را صاف كرده و كنار بگذاريد.

برنج را با كره و آب مرغ به دست آمده و سبزي‌هاي خرد شده روي حرارت بگذاريد تا آب مرغ جذب برنج شود و برنج و سبزي‌ها با آب مرغ نرم و پخته شود. در اين غذا لازم نيست برنج كشيده و قد بلند شود بلكه بايد به صورت كته يا دمي در آيد. اين غذا بسيار مقوي است و براي بيماري آبله‌مرغان و زونا به ويژه در اوايل بيماري بسيار مفيد است.

در غذاهاي مخصوص بيماران آبله‌مرغان و زونا از ادويه، فلفل و موادغذايي با طبع گرم و محرك از جمله؛ گردو، خرما و زنجبيل و غيره استفاده نكنيد به ويژه در اوايل دوران بيماري. لذا بهتر است از موادغذايي با طبع سر مانند؛ اسفناج، گشنيز، برنج، ماست، ليموشيرين و هندوانه به كار بريد.

طرز تهيه قرمه سبزي, آموزش قرمه سبزي

 



:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

چلو مرغ


مواد لازم

ران مرغ يك عدد
نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم
پيازداغ يك قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي و آبليمو يك قاشق چايخوري
زعفران حل شده نصف قاشق چايخوري
 آب 3/4 پيمانه
 طرز تهيه مرغ  )
طرز تهيه

نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كرده، مرغ را كاملا به اين ادويه‌ها آغشته مي‌‌كنيم. سپس در روغن سرخ كرده و در روغن باقي ‌مانده رب را تفت مي‌دهيم. بعد آب، پياز داغ، آبليمو، زعفران و مرغ را به رب اضافه كرده در ظرف را بسته و حرارت را ملايم مي‌كنيم تا مرغ بپزد. پس از آماده شدن غذا اطراف خوراك مرغ را با سيب‌زميني و هويج سرخ کرده تزيين كرده و با چلو سفيد سرو مي‌كنيم.
 طرز تهيه مرغ ,آموزش و طرز تهيه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه سالاد سالمون

آموزش و طرز تهيه سالاد سالمون

 

مواد لازم سالاد

فيله سالمون پخته يا سرخ شده                       يک عدد
ساقه کرفس خرد شده                                   2 عدد
پياز قرمز خرد شده                                         نصف يک عدد
کَبَر                                                             1 قاشق غذاخوري
عصاره يک عدد ليموترش                                 يک عدد
روغن زيتون                                                  1 قاشق غذاخوري
شويد تازه خرد شده                                      2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه تازه                                    به مقدار لازم

طرز تهيه

داخل يک کاسه ماهي را به تکه هاي کوچک خرد کنيد. کرفس، پياز، کَبَر، عصاره ليموترش، روغن زيتون و شويد را هم در يک بشقاب ديگر به خوبي مخلوط کنيد. حالا اين مخلوط را به آرامي به کاسه اي که سالمون ها داخل آن هستند اضافه کرده و هم بزنيد.
براي طعم دار کردن سالاد نمک و فلفل را اضافه کرده و سالاد را براي 30 دقيقه داخل يخچال بگذاريد تا طعم ها به خوبي با هم ترکيب شوند.
سالاد را با يک تکه ليموترش سرو کنيد.

طرز تهيه سالاد رژيمي ,آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي


:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

پلاف

رب انار )

مواد لازم پلاف

براي چهار نفر

نخودفرنگي نصف پيمانه
هويج سه عدد
سير دو حبه
پياز سفيد چهار عدد
گوشت گوساله ريز و قيمه‌اي شده 400 گرم
برنج سه پيمانه
روغن‌زيتون يا روغن كانولا به ميزان لازم
زعفران، نمك، ادويه و فلفل‌سياه به ميزان لازم

طرز تهيه پلاف

پيازها را نگيني خرد كرده و در روغن سرخ كنيد. سپس هويج را خلالي كنيد و به همراه پياز تفت دهيد.

آن‌گاه گوشت خردشده را به پياز و هويج بيفزاييد و تفت دهيد. نخودفرنگي را از قبل در يك ليوان آب بپزيد و به گوشت اضافه كنيد، سير را رنده و به همراه دو ليوان آب با گوشت و هويج بگذاريد پخته شود، وقتي گوشت پخته شد به آن نمك و فلفل بزنيد. آن‌گاه برنج را كه از قبل خيس كرده بوديد آبكش كنيد و در قابلمه لابه‌لاي برنج، مواد فوق را بريزيد، زعفران آب كرده و ادويه پلويي را هم بيفزاييد تا برنج كاملا رنگ بگيرد.

كمي آب و روغن كنار برنج ريخته و برنج را دم كنيد. مي‌توانيد برنج را جداگانه دم كرده و هنگام كشيدن غذا در سيني مخلوط گوشت و هويج را لابه‌لاي برنج ريخته و در پايان زعفران و ادويه پلويي را درون مخلوط گوشت و هويج بريزيد.

طرز تهيه  رب انار , رب انار ,آماده سازي رب انار



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش ماش

مواد لازم


? گوشت چرخ کرده 250 گرم
? پياز رنده شده نصف فنجان
? ماش 250 گرم
? عدس 100 گرم
? پياز داغ يک فنجان
? برنج نصف فنجان
? جعفري و گشنيز 250 گرم
? زردچوبه،نمک وفلفل به قدر لازم

(طرز تهيه آش رشته )


طــــــــــــــــــــرز تـــــــهيــــــــــــــــــه


عدس و ماش را قبلاً شسته و خيس کنيد و بگذاريد پخته شود.
گوشت چرخ کرده را با پياز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و آن را به صورت کوفته ريزه در آورده و در روغن سرخ کنيد .
پياز داغ را به عدس و ماش پخته شده اضافه کنيد. برنج و سبزي خرد شده را هم اضافه کرده و مرتب هم بزنيد تا آش ته نگيرد.
در صورت تمايل مي توانيد 3 تا 4 عدد شلغم خرد شده هم به اين آش اضافه کنيد. آش آماده شده را در کاسه بزرگي بريزيد و روي آش را با کوفته ريزه سرخ شده و نعناع داغ و پياز داغ تزئين کنيد.

 آش رشته , طرز تهيه آش رشته

 



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

سبزي پلو با ماهي را با ادويه جات گرم بخوريد

بسياري از افراد عادت دارند سبزي پلو با ماهي را با ماست بخورند يا به توصيه کارشناسان تغذيه براي جذب بهتر آهن ماهي، آن را با چاشني آبليمو يا آب نارنج طعم دار کنند، اما بايد بدانيد از نظر طب سنتي ماهي طبع سردي دارد. البته به گفته حکما ماهي‌هاي اقيانوسيه و جنوب به دليل پرورش در آب‌هاي شور، سردي کمتر و ماهي‌هاي آب‌هاي شيرين معتدل‌تر هستند، اما در هر حال ماهي نوعي آبزي است که با مزاج‌هاي سرد و تر سر ناسازگاري داشته و شمالي و جنوبي آن هم مي‌تواند دردسرساز باشد. يعني ممکن است موجب ناراحتي‌هاي گوارشي، رخوت، خواب آلودگي، تهوع و استفراغ شود و هضم ثقيلي داشته باشد. حال اگر شما اين آبزي سرد مزاج را با آبليمو، ترشي ليته، سير ترشي، ماست، دوغ يا تخم‌مرغ بخوريد، حتي اگر پرفشاري خون هم داشته باشيد عواقب سردي آن دوچندان خواهد شد.

سبزي پلو با ماهي

در نتيجه توصيه شده است بويژه افرادي که نوع مزاج خود را نمي‌شناسند يا سرد مزاج هستند سبزي پلو، ماهي، ميگو و کوکو سبزي را با سبزي‌ها يا ادويه‌جات گرم همچون نعنا، گشنيز، ترخون، گلپر، زيره، دارچين، زنجبيل يا فلفل سياه ميل کنند تا سردي آن را به اعتدال رسانند. البته حکما گفته‌اند آب نارنج تنها چاشني ترشي است که طبع گرم دارد و بهترين طعم‌دهنده آبزيان محسوب مي‌شود.

جالب است بدانيد از آنجا که جنوبي‌ها، ماهي خورهاي قهاري هستند براي دوري از علائم سرد مزاجي اين غذا، هميشه پس از صرف ماهي چند عدد خرما مي‌خورند تا طبع گرم اين ميوه بر سردي ماهي فائق آيد و به هضم بهتر غذا نيز کمک کند.

اگر مي‌خواهيد شب، خواب آرامي داشته باشيد بهتر است سبزي پلو با ماهي و کوکوي اشپل را در روز عيد و هنگام ناهار ميل کنيد و همراه آن آب ننوشيد. زيرا آب سبب رقيق شدن شيره معدي و دير هضمي و سنگيني بيشتر ماهي و تخم‌هايش مي‌شود. سبزي‌هاي پلويي که حاوي شويد، تره و جعفري بيشتري باشد مي‌تواند تا حدود زيادي طبع سرد ماهي و برنج را تعديل دهد.

اين را هم بدانيد سير طبع بسيار گرمي دارد و اگر چند عدد آن را همراه ساقه سبزش روي دمي سبزي پلو بگذاريد يا در روغن يا در حين بخار پز کردن ماهي استفاده کنيد نه‌تنها از عطر و طعم اشتهابرانگيز آن سود مي‌بريد بلکه خوشمزگي آن را دوچندان مي‌کنيد.

طرز تهيه سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه قارچ سوخاري

آموزش و طرز تهيه قارچ سوخاري مناسب تهيه در منزل

آشپزي

مواد لازم

آرد گندم                         1 قاشق غذاخوري
آرد سوخاري                    5 قاشق غذاخوري
تخم مرغ                         1 عدد
قارچ                               250 گرم
پودر سير                        نصف قاشق چاي خوري
نمک                              به مقدار لازم
فلفل                              به مقدار لازم
روغن                              به مقدار لازم

توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه

1- شما مي توانيد در مواد اوليه خود از ادويه مورد علاقه خودتان به مقدار لازم استفاده کنيد.
2- شما مي توانيد از فلفل استفاده نکنيد.
3- مواد اوليه را مي توانيد به دلخواه کم و زياد کنيد.
4- اگر ترکيب آرد شما اضافه آمد از آن براي سري بعد استفاده نماييد.

 

طرز تهيه

قارچ ها را به خوبي مي شوييم و پوست آنها را مي گيريم و آنها را به اندازه مناسب خرد مي کنيم و بعد آنها را روي حرارت مي گذاريم تا مقداري نرم شوند قارچ ها را داخل سبدي مي ريزيم تا آب آن گرفته شود.
تخم مرغ را داخل ظرف مناسب مي شکنيم و به قدري هم مي زنيم تا زرده و سفيده آن کاملاً با هم ترکيب شود و کاملاً روان شوند. در ظرف مناسب آرد سوخاري و آرد گندم و پودر سير و نمک و فلفل با هم ترکيب مي کنيم.
قارچ ها که مقداري خنک شدند داخل ترکيب آردها مي زنيم و بعد داخل تخم مرغ مي گذاريم سپس دوباره داخل ترکيب آرد مي زنيم روغن را داخل ظرف مناسب مي ريزيم بعد از اينکه روغن داغ شد قارچ ها را داخل روغن قرار مي دهيم تا سرخ شوند.

قارچ سوخاري

نکات پاياني

•در صورت تمايل مي توانيد قارچ ها را با سس قرمز ميل نماييد و يا سس سير آنها را ميل نماييد.
•مي توانيد قارچ ها را به صورت خام در ترکيب آرد و تخم مرغ قرار دهيد و آنها را سرخ کنيد.
•اگر قارچ ها در اندازه کوچک باشند مي توانيد آن ها را به صورت درسته استفاده نماييد

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش ميگو

آشپزي

مواد لازم


 يک قاشق غذاخوري روغن زيتون

 يک عدد پياز متوسط


 دو حبه سير


 40 گرم گوجه فرنگي خردشده


 يک چهارم فنجان جعفري خردشده


 يک قاشق غذاخوري شويد خردشده


450 گرم ميگو


 کمي نمک کمي فلفل


 80 گرم پنير فتا


طرز تهيه
روغن را در تابه‌اي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد، سپس پياز خردشده را براي سه دقيقه در آن تفت دهيد. بعد سير را به آن اضافه کنيد. پس از 30 ثانيه گوجه‌فرنگي‌هاي خرد شده را اضافه کرده و براي 5 تا 10 دقيقه آنها را تفت دهيد. جعفري و شويد را به مواد اضافه کنيد و پس از يک دقيقه ميگوها را به آن بيفزاييد و براي 10 تا 12 دقيقه مواد را با هم حرارت دهيد تا ميگوها پخته شوند. اين خورشت را مي‌توان با نان، برنج يا ماکاروني سرو کرد.
آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 اسفند 1394 | نظرات ()