نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و طرز تهيه سالاد

سالاد ترش و شيرين اسفناج و پرتقال

مواد لازم براي 4 نفر

اسفناج تر و تازه            1 دسته ي کوچک
پياز سفيد                    1 عدد
پرتقال                         2 عدد
سرکه بالزاميک             1 قاشق غذاخوري
دانه ي کنجد                1 قاشق غذاخوري
آب ليموترش                1 عدد

طرز تهيه سالاد رژيمي
روش تهيه

مدت زمان آماده سازي: 5 دقيقه
زمان پخت: 3 دقيقه
پياز را پوست گرفته و سپس خرد کنيد. پرتقال ها را نيز پوست گرفته و پوست نازک و هسته ها را جدا و به چهار قسمت تقسيم کنيد. داخل يک ماهيتابه ي نچسب پرتقال ها را با حرارت بسيار ملايم با سرکه بالزاميک تفت دهيد. اسفناج هاي کوچک و تر و تازه را با آب ليموترش مخلوط کنيد. سپس آن ها را با مواد ديگر مخلوط کرده و روي آن دانه ي کنجد بريزيد و سرو کنيد.

 

طرز تهيه سالاد  ,آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي


:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش نماز شب

آموزش نماز شب

مذهبي 

نماز شب يازده رکعت مي باشد.

که هشت رکعت آن به نيت نماز نافله شب و به صورت دو رکعتي خوانده مي شود در دو رکعت اول از اين هشت رکعت نماز در رکعت اول بعد از حمد شوره قل يا ايها الکافرون را بخوانيد و در رکعت دوم سوره توحيد خوانده شود

دو رکعت ديگر آن به نيت نماز شفع خوانده مي شود که بهتر است در رکعت اول آن سوره ناس و در رکعت دوم آن سوره فلق خوانده شود و قنوت هم گرفته نشود تا اينجا ده رکعت شده است.

يک رکعت باقي مانده با تيت نماز وتر خوانده مي شود در رکعت آخر مي توان سه مرتبه سوره توحيد و يکبار سوره ناس و يک مرتبه هم سور فلق خوانده مي شود و يا اينکه در سه رکعت آخر بعد از حمد سوره توحيد را بخوانيد

در قنوت نماز وتر دعا براي چهل مومن مي کنيم و به عنوان مثال مي گوييم اَللّهُمَ اغْفِرْ لفلان و بحاي کلمه فلان نام کسي را که مي خواهيد برايش دعا کنيد را مي بريم مثلا مي گوييد اللهم اغفر سيد جواد نجفيان و هفتاد مرتبه استغفر الله ربي و اتوب اليه و و هفت مرتبه هم هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ النّارِ و سيصد مرتبه العفو گفته مي شود و  در پايان هم بگوييد رَبِّ اِغْفِرْلي وَارْحَمْني وَ تُبْ عَلَيَّ اِنَّکَ اَنْتَ التَّوّابُ الْغَفُورُ الرَّحيمِ

نماز شب

نماز نافله شب ←← هشت رکعت

نماز شفع ←← دو رکعت

نماز وتر ←← يک رکعت

قنوت نماز وتر ←← 40 مرتبه اَللّهُمَ اغْفِرْ لفلان بجاي فلان نام کسي که براي آن مي خواهيم دعا کنيم را مي گوييم

                          70 مرتبه استغفر الله ربي و اتوب اليه

                          7 مرتبه هم هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ النّارِ

                          300 مرتبه العفو

                          1 مرتبه رَبِّ اِغْفِرْلي وَارْحَمْني وَ تُبْ عَلَيَّ اِنَّکَ اَنْتَ التَّوّابُ الْغَفُورُ الرَّحيمِ

 

نماز شب

براي بدست آوردن اطلاعات بيشتر به مفاتيح الجنان مراجعه کنيد.
دوستان ما را نيز از دعاي خيرتان فراموش نکنيد التماس دعا از همه شما عزيزان.
دوستاني که تمايل دارند مي توانند در اين سايت نام هاي خود را قرار دهند تا همديگر را در نماز شب دعا کنيم اگر توفيق خواندن اين نماز با ارزش را بدست آورديم
دعا براي ظهور آقامون, امام زمان (ع) را در هيچ زماني فراموش نکنيد.

اَللّهُمَ عَجِّلْ لِوَليِّکَ اْلفَرَج

آموزش نماز شب



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه ساندويچ مرغ

آموزش و طرز تهيه ساندويچ مرغ

 

مواد لازم براي تهيه ساندويچ بزرگ مرغ

گوجه فرنگي                            چهار عدد متوسط

کاهو                                       150 گرم

سينه کامل مرغ                        دو عدد

پياز                                           چهار عدد

روغن                                       نصف فنجان

زعفران                                    يک چهارم قاشق چاي خوري

نان ساندويچي                         شش عدد بزرگ

با اين مقدار مواد لازم به اندازه 6 ساندويچ بزرگ از ”‌ ساندويچ مرغ “خواهيم داشت.

مواد لازم ساندويچ مرغ

چهار عدد گوجه فرنگي متوسط (معادل 250 گرم)، نصف فنجان روغن (حدود 50 گرم)

شش عدد نان ساندويچي بزرگ (مگ دونالد) جمعاً حدود 450 گرم نان در يک بشقاب ميوه خوري قرار دارد، چهار عدد پياز متوسط (جمعاً معادل 400 گرم)

دو عدد سينه کامل مرغ معادل دو کاسه ماست خوري سرپر سينه خرد کرده (معادل 800 گرم)، يک چهارم قاشق چاي خوري زعفران

150 گرم کاهو پاک کرده (معادل ده برگ کاهو)

طرز تهيه ساندويچ مرغ (بزرگ )

دو عدد سينه کامل مرغ را با دو پياز متوسط و کمي نمک، آب‌پز مي‌کنيم. تا مرغ پخته شود و آب آن نيز بخار شده، به خورد مرغ برود. سپس پياز پخته شده را دور مي‌ريزيم و مرغ پخته شده را خرد مي‌کنيم.

دو عدد پياز را با نصف فنجان روغن سرخ مي‌کنيم. سپس مرغ خرد شده و زعفران آب کرده را اضافه مي‌کنيم. تفت مي‌دهيم.

نان ساندويچي‌هاي گرد بزرگ را برش داده، لاي هر کدام مرغ تفت داده شده، گوجه فرنگي و کاهو خرد شده قرار مي‌دهيم. ساندويچ مرغ آماده مي‌باشد.

آموزش و طرز تهيه ساندويچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

 

 

طرز تهيه رب انار

براي تهيه رب انار,به يک ديگ يا قابلمه اي نيازمند هستيم.به اندازه ي نيازمان انارها را مي شوييم مثلا10 کيلو و داخل سبدي قرار مي دهيم
انارها را داخل ظرف تميزي دون(دانه دانه)مي کنيم مقداري از آب آن را ميگيريم بعد مابقي دانه هاي انار را داخل ظرفمان مي ريزيم و بعد روي شعله گاز با آتش قرار مي دهيم تا به چوش بيايد و بايد در حين پختن رب انارمان آن را هم بزنيم تا ته نگيرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدي را درب قابلمه مناسب قرار مي دهيم و دانه هاي انار چوشيده شده را داخل آن سبد مي ريزيم و آنها را با وسيله مناسبي مانند گوش کوب که دستمان نسوزد آنها را له کرده تا تمامي گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله هاي آن باقي بماند و آب انار گرفته شده را روي آنها مي ريزيم تا مابقي گوشت دانه وارد ظرف زير سبد شوند ,بعد قابلمه زير سبد که حاوي گوشت و آب انار است را روي حرارت قرار مي دهيم تا چوشيده شود و سفت شود و رب انار شما آماده مي شود

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

رب انار

تذکر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگيرد چرا که باعث تلخ شدن رب مي شود

 

منبع :مادربزرگ مدير سايت ميهن گرام

طرز تهيه و آماده سازي رب انار



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش تهيه آش رشته

 

مواد لازم  آش رشته

نخود                                       1 پيمانه
لوبيا چيتي                              1 پيمانه
عدس                                     1 پيمانه
سبزي آشي                            1 کيلو
رشته                                     1 بسته بزرگ
نمک                                      به مقدار لازم
فلفل                                      به مقدار لازم
زرچوبه                                   به مقدار لازم
پياز                                        2عدد بزرگ
نعنا خشک شده                      به مقدار لازم
روغن                                     به مقدار لازم
آرد                                        2 قاشق غذاخوري
آب                                        به مقدار لازم

طرز تهيه آش رشته

براي تهيه آش رشته ابتدا نخود و لوبيا شسته شده را داخل ظرف مناسبي قرار مي دهيم و آن را روي شعله قرار مي دهيم و وقتي نيمه پخته شدند عدس را به آن اضافه مي کنيم و بعد ظرفي که قرار است در آن آش بپزيم را را حاوي آب مي کنيم و صبر مي کنيم تا آب به جوش آيد و بعد سبزي خورد شده را به آن اضافه مي کنيم در ادامه بعد از پخته شدن سبزي( که حدود 10 دقيقه طول مي کشد)رشته خورد شده را به آن اضافه مي کنيم زير شعله را کم کرده تا رشته ها به خوبي پخته شوند نمک و زردچوبه را به آن اضافه مي کنيم وقتي رشته ها به حالت نيمه پخت درآمدند آرد را با يک ليوان آب مخلوط کرده تا آرد داخل آش به شکل گوله شده در نيايد به آن اضافه مي کنيم حدود 5 دقيقه بعد حبوبات پخته شده را به آن ضافه مي کنيم
در مرحله بعد پياز را خرد کرد و آن ها را سرخ مي کنيم و نعنا را به پيار داغ اضافه کرده  مي توانبم مقداري زردچوبه به آن اضافه مي کنيم تا رنگ زيبايي به آن دهد و آن ها را نيز به آش اضافه ميکنيم و حالا آش آماده شده است

آموزش تهيه آش رشته توسط عذرا يزديان ورجاني

آش رشته

 

نکات
1-بهتر است حبوبات را از شب قبل خيس کنيم و اجازه دهيم که خيس بخورد
2-براي صرف کردن مي توانيد از کشک,آبغوره,رب انار,سرکه,قرقوروت و… استفاده کرد
3-در صورت دوست داشتن و مقدور بودن برايتان مي توانيد از سير داغ هم استفاده کنيد
4-مي توانيد مقداري نعنا داغ و پياز داغ براي سرو غذا روي ميز يا سفره بياوريد
5-مقدار لازم مي تواند ميزان دلخواه شما باشد و مقدار مواد را مي توانيد با سليقه خود کم و زياد کنيد

آموزش تهيه آش رشته توسط عذرا يزديان ورجاني

آموزش تهيه آش رشته
منبع
:مادربزرگ مدير ميهن گرام



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه رشته پلو با گوشت | آموزش آشپزي

آموزش و طرز تهيه رشته پلو با گوشت

آشپزي

مواد لازم

برنج                               400 گرم
گوشت                           500 گرم
رشته پلويي                    150 گرم
پياز                                دو عدد
رب‌گوجه‌فرنگي                 يك قاشق سوپخوري
زعفران آب‌كرده                 يك قاشق سوپخوري
روغن                             150 گرم
زردچوبه                          به ميزان لازم
فلفل                              به ميزان لازم
دارچين                           به ميزان لازم
نمك                               به ميزان لازم

طرز تهيه

برنج را يك ساعت قبل خيس كرده و آن را داخل ظرف آب‌جوشي كه روي حرارت قرار دارد مي‌ريزيم. قبل از آبكش كردن رشته‌ها را نيز به آن اضافه مي‌كنيم تا كمي جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبكش مي‌ريزيم و پس از آبكش كردن آن را دم مي‌كنيم.
گوشت را با پياز سرخ كرده، رب گوجه‌فرنگي و ادويه را به آن اضافه مي‌كنيم و روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا پخته شود. پس از اين‌كه گوشت پخت و برنج هم دم كشيد، گوشت را روي ديس كشيده و برنج را روي آن مي‌ريزيم. براي تزئين مقداري برنج زعفراني شده روي برنج مي‌ريزيم.

آموزش و طرز تهيه رشته پلو با گوشت

آموزش و طرز تهيه رشته پلو با گوشت



:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

نخود پلو با کشمش

 

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

 

مواد لازم نخود پلو با کشمش

برنج آبكش‌شده سه پيمانه
نخود و کشمش از هر کدام يك پيمانه
رب انار ترش دو قاشق غذاخوري
مرغ يا گوشت 300 گرم
پياز متوسط دو عدد
نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم


سبزي پلو با ماهي
طرز تهيه نخود پلو با کشمش


نخود‌ها را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شوند و بعد آنها را بپزيد. پيازها را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكه‌هاي مرغ يا گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد نخود‌ها و كشمش‌ها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در پايان مواد را لابه‌لاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد.

طرز تهيه سبزي پلو با ماهي , سبزي پلو با ماهي , آموزش سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش خلال کرمانشاه

آشپزي

مواد لازم براي 4 نفر :

 

کره --------------------------------   25 گرم

گوشت خورشي ------------------   300 گرم

خلال بادام درشت ----------------   250 گرم

زرشک ----------------------------   ¾ ليوان

زعفران دم شده ------------------   1  استکان

گلاب ------------------------------  ¼  استکان

رب گوجه فرنگي ------------------   2 قاشق غذا خوري

پياز --------------------------------   1 عدد متوسط

دارچين نسائيده -------------------  يک تکه 3 سانتي

نمک و زردچوبه --------------------  به مقدار لازم

 

طرز تهيه :

 

کره را خارج از يخچال قرار دهيد تا به دماي محيط برسد و نرم شود .

در قابلمه مناسبي مقداري روغن گرم کنيد و بعد پياز ريز خرد شده و زردچوبه را تفت دهيد تا پياز سبک شود، بعد رب گوجه را همراه گوشت خرد شده به قابلمه اضافه کنيد و تفت دهيد تا رنگ گوشت کاملا تغيير کند. 3 ليوان آب داخل ظرف بريزيد و يک ساعت و نيم زمان دهيد تا گوشت با حرارت متوسط و درب بسته بپزد.

 

خلال بادام پاک شده را به مدت 15 دقيقه در آب ولرم خيس کنيد تا نرم شود، بعد آب آن را خالي کنيد و به مدت 5 دقيقه ديگر در محلول زعفران دم شده بخيسانيد. بعد از اين مدت مخلوط خلال بادام و زعفران را همراه با چوب دارچين به خورش اضافه کنيد و مواد را هم بزنيد .

آب خورش در اين مرحله بايد به اندازه اي باشد که کاملا روي مواد را به ارتفاع 2 – 3 سانتي متر بپوشاند.

اگر کمتر از اين حد بود به مقدار لازم آب جوش به خورش اضافه کنيد .

حرارت زير خورش را کم کنيد و اجازه دهيد خورش به مدت 1 ساعت ديگر روي حرارت ملايم بماند.

 

20 – 30 دقيقه قبل از طبخ کامل خورش، زرشک شسته شده را همراه با گلاب و کره نرم شده به خورش اضافه کنيد و باقي زمان پخت را اجازه دهيد خورش با درب باز روي حرارت متوسط بماند تا کاملا جابيفتد .

در انتهاي طبخ، چوب دارچين را از خورش خارج کنيد، نمک خورش را اندازه کنيد و به ظرف مورد نظر انتقال دهيد.

 

نکته :


براي اين خورش بهتر است از گوشت گوسفندي استفاده کنيد .

 

اين خورش در انتها نبايد زياد آبدار باشد . اگر قبل از سرو آب خورش زياد بود، کمي حرارت را بالا ببريد تا آب اضافي آن چيده شود .

 

نيازي به خيس کردن زرشک قبل از استفاده نيست.

 

اگر از خلال بادام تازه استفاده ميکنيد نيازي به خيس کردن آن نيست. فقط به مدت 5 دقيقه در محلول زعفران بخيسانيد تا خوشرنگ شود.

استفاده از چوب دارچين به اين علت است که رنگ خورش در اثر استفاده از پودر دارچين تيره نشود. چوب دارچين يا دارچين نسائيده در تمام عطاري ها به راحتي در دسترس است.

مصرف اين خورش به کساني که معده حساس دارند " به هيچ وجه " توصيه نميشود !

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

اس ام اس عاشقانه

گـــــفتـه باشــــم
مـــن درد مــــــــي کـــشـــم
تــــو امــــا چشـم هـــــايـت را ببنـــــــد
سخـت است بـدانـــــم مي بيــني و بي خيـــــــــــالي

اس ام اس عاشقانه

بـاور کن من هرگز لايـق دوســتت دارم هاي تو نبودم
ملتمـسانه از تو ميـخواهم
دوستـت دارم هايت را به کســي بگويي
که لايق دروغـهايـت باشد

اس ام اس عاشقانه

حرفي نـيسـت فقط مي نويسم
رفت آن احسـاسي که تـو را دوست ميداشت

اس ام اس عاشقانه

گفـتـم بيا
گـفت پاهـايم يخ زده
و من به پـايـش سوختم
گرم شــد
رفت به ســوي ديگري

اس ام اس عاشقانه

بزرگتـرين دروغت را يادت هست
گفته بودي من هميـشه راست مي گويم

اس ام اس عاشقانه

قرار نيـسـت منم دل يکي ديگه رو بسـوزونم
برعکـس اونو اونقدرخوشبخت ميکـنم
که به هر روزي که جاي اون نيـستي لعنت بفرستـي عزيزم

اس ام اس عاشقانه

به بعــضيا بايد بگي
اين مشـکل تو نيس که نميفهمي
مـشکل از منه که توقع دارم بفهـمي

اس ام اس خنده دار , اس ام اس خنده دار



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

قيمه نثار

 

 طرز تهيه مرغ  )

مواد لازم  قيمه نثار

-گوشت گوساله 250 گرم

- پيازداغ 2 قاشق غذاخوري

- رب 1 قاشق غذاخوري

- زعفران آب کرده 2تا3 قاشق غذاخوري

- خلال بادام 150 گرم

- زرشک 150 گرم

- دارچين 1 قاشق چايخوري

- برنج 4 پيمانه

  طرز تهيه مرغ  )

طرز تهيه قيمه نثار
درابتدايک عددپيازراخردکرده سرخ مي کنيم وبعدگوشت تکه شده که بصورت قيمه اي خرد کرده ايم داخل پيازداغ ريخته و تفت مي دهيم سپس رب گوجه فرنگي را اضافه کرده و بعد زغفران حدود 2  قاشق غذاخوري اضافه کرده و در نهايت آب مي ريزيم ومي گذاريم کاملا بپزد، بايد بصورت سس غليظ درآيد. وبعدخلال بادام وزرشکي که ازقبل تفت داده ايم به مايه قيمه اضافه کرده وحدوديک تا 2 دقيقه بجوشدوکنارمي گذاريم ،بعدازاينکه برنج دم کشيد داخل ظرف موردنظر کشيده و از مايه قيمه لابه لاي پلو مي دهيم.

طرز تهيه مرغ ,آموزش و طرز تهيه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 اسفند 1394 | نظرات ()