نوشته شده توسط : atefeh

اس ام اس خنده دار

ديشب رفتم تو اتاق داداشـم
چند ثانيه نگاش کردم اومدم بيرون
از تو اتاق داد مـيزنه ميگه





حس يخـچال بودن بهم دست داده

اس ام اس خنده دار

از يارو مي پرســـــن مي توني پيانو بزني
ميگه: نــه ولــي يه داداش دارم

اونــم نه

اس ام اس خنده دار

تو کوچه راه ميرم
يه خانـمه با ماشين رفت تو چاله آب پاشيد
همه صورتم و لباسام خيس شد
وايـساده ميگه واي خيس شديد





گفتم نه ديدم يه خانم محـترمي مثل شما رانندگي ياد گرفته
اينا اشک شوقه

اس ام اس خنده دار

فقط بـشين واسه مردم چرت و پرت بگو
تو يخـچال زهـــر مار هم نداريم





زن مدير گـروه

اس ام اس خنده دار

من و عشـقــم همين الان يهويي





البته الان عکسـشو ندارم
شـمارشم ندارم
نمـيدونم اصن کيه
ولي بلاخـره گيرش مييارم
شما فقط لايـک کنيد بگيد مبارکه مبارکه

اس ام اس خنده دار

ديشـب شوهرخالم رفته بود پمپ بنزين
بنزين بزنه انقد صـف طولاني بوده
يادش رفته تو صـفه وقتي راه باز شده
خوشـحال از اينکه از ترافيک فرار کرده
گازشـــــــــــــــو گرفـته رفـته

اس ام اس خنده دار



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

گريل  ساندويچ مرغ

مواد لازم

سينه‌ مرغ چهار عدد

زعفران دم كرده دو قاشق غذاخوري

پياز يك عدد

آبليمو يك قاشق مرباخوري

كلم بروكلي پخته شده دو پيمانه

قارچ تفت داده شده 100 گرم

گوجه گيلاسي يك پيمانه

ساقه رزماري و نان حجيم به ميزان لازم

نمك، فلفل، ادويه و روغن زيتون به ميزان لازم

طرز تهيه  ساندويچ مرغ

سينه‌ مرغ را با زعفران، پياز، آبليمو و كمي روغن زيتون و نمك مزه دار كرده و در يخچال سه ساعت استراحت دهيد. بعد از يخچال در آورده و سينه‌ها را كمي بكوبيد. تابه را داغ كرده اول نان‌هاي برش زده را كمي روغن زده و در تابه قرار دهيد وسپس سينه مرغ را درون تابه سرخ كرده بعد از 3 الي4 دقيقه برگردانده و طرف ديگر را كباب كرده آنها را اريب برش بزنيد. اول سبزي‌ها و سپس مرغ‌ها را قرار داده و با ساقه‌هايي از رزماري تزيين كنيد.

طرز تهيه ساندويچ مرغ , آموزش ساندويچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي

سالاد بوقلمون، قارچ و جوانه ي سويا

مواد لازم براي 4 نفر

جوانه ي سويا                       400 گرم
قارچ                                    200 گرم
سينه ي بوقلمون                   300 گرم
ساقه ي تره فرنگي يا پيازچه    4 عدد
سير له شده                         1 قاشق چايخوري
سس سويا                           2 قاشق غذا خوري
روغن کنجد                           1 قاشق غذاخوري
کنجد                                   1 قاشق غذاخوري

 

آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي
روش تهيه

مدت زمان آماده سازي: 10 دقيقه
زمان پخت: 5 دقيقه
جوانه هاي سويا را داخل ظرف حاوي آب نمک که به جوش رسيده است بريزيد و در ظرف را بگذاريد. اجازه دهيد به مدت 6 دقيقه با حرارت ملايم بپزند. سپس جوانه ها را آبکش کرده و زير آب سرد بگيريد.
قارچ ها را بشوييد و خرد کنيد. فيله ي بوقلمون را به قطعات کوچک تقسيم کنيد و داخل يک ماهيتابه ي نچسب به مدت چند دقيقه با يک قاشق سس سويا تفت دهيد.
سس را با ترکيب بقيه ي سس سويا، روغن کنجد، سير، ساقه ي تره فرنگي يا موسير يا پيازچه و کنجد تهيه کنيد.
بوقلمون ها را با جوانه ي سويا، قارچ و سسي که آماده کرده ايد مخلوط کرده و سرو کنيد.

آموزش و طرز تهيه انواع سالاد رژيمي

طرز تهيه سالاد رژيمي ,آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي


:: بازدید از این مطلب : 32
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خطبه شماره 193 نهج البلاغه خطبه هنگام دفن سرور زنان جهان حضرت فاطمه (سلام الله عليها)

خطبه شماره 193 نهج البلاغه

مذهبي

“متن خطبه 193 نهج البلاغه با ترجمه استاد حسين انصاريان”

193

وَ مِنْ كَلام لَهُ عَلَيْهِ السَّلامُ

از سخنان آن حضرت است

رُوِىَ عَنْهُ اَنَّهُ قالَهُ عِندَ دَفنِ سَيّدةِ النِّساءِ فاطمةَ عَلَيهَا السّلام كَالْمُناجى بِهِ

اين سخن را به هنگام دفن سرور زنان جهان حضرت فاطمه عليهاسلام گفت

رَسُولَ اللّهِ صَلّى اللّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ عِنْدَ قَبْـرِهِ.

گويى با پيامبر صلّى اللّه عليه وآله بر سر قبرش درد دل مى كرد

السَّلامُ عَلَيْكَ يا رَسُولَ اللّهِ عَنّى وَ عَنِ ابْنَتِكَ النّازِلَةِ فى
اى رسول خدا، از من و دخترت بر تو سلام باد كه در جوار
جِوارِكَ، وَالسَّريعَةِ اللَّحاقِ بِكَ. قَلَّ يا رَسُولَ اللّهِ عَنْ صَفِيَّتِكَ
تو آمد، و به سرعت به تو ملحق شد. اى رسول حق، از دورى دختر برگزيده ات شكيبايى ام
صَبْرى، وَ رَقَّ عَنْها تَجَلُّدى، اِلاّ اَنَّ لى فِى التَّاَسّى بِعَظيمِ فُرْقَتِكَ،
كم شد، و طاقتم از دست رفت، جز آنكه مرا در فراق عظيم تو،
وَ فادِح  ِ مُصيبَتِكَ مَوْضِعَ تَعَزٍّ. فَلَقَدْ وَسَّدْتُكَ فى مَلْحُودَةِ
و سنگينى مصيبتت جاى تسليت (در مصيبت فاطمه) است. زيرا من بودم كه با دست خود تو را در آغوش خاك
قَبْرِكَ، وَ فاضَتْ بَيْنَ نَحْرى وَ صَدْرى نَفْسُكَ. فَاِنّا لِلّهِ وَ اِنّا اِلَيْهِ
جاى دادم، و سرت بر سينه من بود كه روح پاكت از قفس تن پريد. ما از خداييم و به خدا
راجِعُونَ. فَلَقَدِ اسْتُرْجِعَتِ الْوَديعَةُ، وَ اُخِذَتِ الرَّهينَةُ. اَمّا حُزْنى
بازمى گرديم. راستى كه امانت بازگردانده شد، و گروگان دريافت گرديد. اما غصه من
فَسَرْمَدٌ، وَ اَمّا لَيْلى فَمُسَهَّدٌ، اِلى اَنْ يَخْتارَ اللّهُ لى دارَكَ الَّتى اَنْتَ
ابدى است، و شبم قرين بيدارى است تازمانى كه خداوند براى من جايگاهى راكه تو درآن اقامت دارى
بِها مُقيمٌ. وَ سَتُنَبِّئُكَ ابْنَتُكَ بِتَضافُرِ اُمَّتِكَ عَلى هَضْمِها، فَاَحْفِهَا
اختيار كند. به زودى دخترت از همدستى امت براى ستم بر او به تو خبر خواهد داد، در پرسيدن از او
السُّؤالَ، وَاسْتَخْبِرْهَا الْحالَ; هذا وَ لَمْ يَطُلِ الْعَهْدُ، وَ لَمْ يَخْلُ
اصرار كن، و خبر اوضاع را از او بخواه; در حالى كه بين ما و تو فاصله زيادى نشده و زمانه از يادت
مِنْكَ الذِّكْرُ. وَالسَّلامُ عَلَيْكُما سَلامَ مُوَدِّع  ، لا قال وَ لا سَئِم.
خالى نگشته اين همه ستم به ما شد. به هر دو نفر شما سلام باد سلام وداع كننده نه سلام رنجيده خاطر دلتنگ.
فَاِنْ اَنْصَرِفْ فَلا عَنْ مَلالة، وَ اِنْ اُقِمْ فَلا عَنْ سُوءِ ظَنٍّ بِما وَعَدَ اللّهُ
اگر از كنار مرقدت بروم نه از باب ملالت است، و اگر بمانم نه از جهت بدگمانى به آنچه خداوند
الصّــابِــريــنَ .
به صابران وعده داده است.

خطبه 193 نهج البلاغه



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

گشنيز پلو

 

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

مواد لازم گشنيز پلو

برنج يك كيلوگرم
گوشت قلقلي سرخ‌شده نيم كيلوگرم
گشنيز خرد شده يك كيلوگرم
روغن و نمك و برگ کاهو به ميزان لازم
تخم گشنيز آسياب‌شده دو قاشق غذاخوري

سبزي پلو با ماهي

طرز تهيه گشنيز پلو

برنج را خيس كرده، آبكش مي‌‌كنيم. ته قابلمه برگ‌هاي كاهو گذاشته، سپس لابه‌‌لاي برنج، گشنيز و گوشت قلقلي ريخته (مقداري از گوشت را براي تزئين نگه‌ مي‌‌داريم) و برنج را دم مي‌كنيم و در اواخر طبخ برنج كمي گشنيز خشك كوبيده ريخته تا پلو خوش‌طعم شده و عطر خوبي داشته باشد.

طرز تهيه سبزي پلو با ماهي , سبزي پلو با ماهي , آموزش سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش گوشت و لوبيا
آشپزي
مواد لازم

گوشت سردست گوسفندي 500 گرم
لوبيا سفيد و سيب زميني و نعنا خشک از هر کدام 100 گرم
پياز متوسط دو عدد
شيره توت سفيد نصف پيمانه
زردچوبه يك قاشق سوپخوري
فلفل يك قاشق چايخوري
نمك به ميزان لازم

آشپزي

طرز تهيه

ابتدا گوشت را به تكه‌هاي درشت خرد كرده و بشوييد. لوبيا سفيد را كه از شب قبل خيس كرده‌ايد همراه گوشت، پياز، سيب‌زميني، زردچوبه، نمك و فلفل بگذاريد مانند آبگوشت بپزد. وقتي خورش به جوش آمد شعله را ملايم كرده تا خوب پخته شود. به علت طبع سرد لوبيا سفيد، سيب‌زميني را از ابتدا درون خورش بريزيد تا له شود. در صورت تمايل مي‌توان در كنار اين خورش از شيره توت سفيد استفاده كرد. براي تزيين خورش از پياز داغ و نعنا داغ استفاده كنيد.
آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش مرغ مکزيکي
مواد لازم


روغن نباتي=2/1 ليوان
مرغ=8 قطعه (1 و نيم کيلو)
فلفل دلمه سبز،قرمز و زرد=از هر کدام 1 عدد ريز شده
پيازچه=3 دسته ريز شده
گشنيز تازه=3/1 ليوان(ريز شده)
سس گوجه فرنگي=1 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي=400 گرم
پياز=1 عدد ريز رنده شده
ادويه مخلوط=به مقدار لازم
نمک و فلفل قرمز=به مقدار لازم
پودر آويشن=به مقدار لازم

 طرز تهيه مرغ  )

طرز تهيه


1. قطعات مرغ را خوب شسته وآبکشي کنيد.سپس روي حرارت ملايم گذاشته همراه با آب بگذاريد تا به مدت 20 دقيقه بپزد. در هنگام پخت به آن کمي نمک و فلفل سياه و زردچوبه بزنيد و يک عدد پياز همراه با يک عدد سير روي آن خرد کنيد تا مرغ طعم بهتري بگيرد.
2. قطعات مرغ را در صافي انداخته و آب مرغ را کنار مي گذاريم.
3. روغن را در ماهيتابه ريخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ مي کنيم سپس در صافي مي ريزيم تا روغن اضافي آن برود.
4. پياز رنده شده را در روغن درون ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم هم مي زنيم تا طلايي رنگ شود.
5. گشنيز تازه و پيازچه را به آن اضافه کرده هم مي زنيم.
6. رب گوجه فرنگي را به آن اضافه کرده هم مي زنيم و مي گذاريم مواد به مدت 3 الي 4 دقيقه روي حرارت ملايم بماند.
7. فلفل دلمه ها را به مواد اضافه مي کنيم.
8. 2 ليوان از آب مرغ را به مواد اضافه مي کنيم سپس سس گوجه فرنگي را نيز به مخلوط اضافه کرده هم مي زنيم.
9. قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت 15 تا 20 دقيقه روي حرارت ملايم مي گذاريم.
10. در آخر نمک،فلفل قرمز،ادويه و پودر آويشن را به مواد اضافه کرده و کمي هم مي زنيم.
11. اين خورش را همراه با برنج سرو کنيد.

طرز تهيه مرغ ,آموزش و طرز تهيه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش ريحان

(  قرمه سبزي )

مواد لازم خورش ريحان


گوشت بي استخوان=500 گرم
سبزي ريحان،نعناع،گشنيز،تره و جعفري=750 گرم(بايد ريحان آن بيشتر باشد)
بادنجان قلمي و کوچک يک اندازه=6 تا 8 عدد
روغن=250 گرم
آبليمو=2 قاشق غذاخوري
زردچوبه يا رب گوجه فرنگي=بمقدار کم
پياز سرخ شده=2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل=بقدر کافي

طرز تهيه خورش ريحان


گوشت را کمي درشت تر از گردو خرد کرده،مي شوئيم و در ظرف مناسبي مي ريزيم. پياز سرخ کرده را داخل گوشت ريخته،ظرف را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. در ظرف را مي گذاريم،گاهي هم مي زنيم تا آب گوشت کشيده شده،پياز له شود. 3 تا 4 ليوان آب مي ريزيم،حرارت را ملايم مي کنيم تا گوشت نيمه ز شود. سبزي را تميز کرده،مي شوئيم و در آبکش مي ريزيم تا آب آن کاملا کشيده شود. سبزي را هم خرد مي کنيم و با دو سه قاشق روغن کمي سرخ مي نمائيم. زردچوبه را با سبزي يک تفت مي دهيم و آن را در گوشت مي ريزيم،کمي نمک و فلفل به گوشت مي زنيم. ترشي آن را اندازه مي کنيم؛در صورت مصرف رب به جاي زردچوبه،رب را هم داخل ساير مواد مي ريزيم. مي گذاريم گوشت و سبزي پخته شده ، خورش جا بيفتد. بادنجانها را پوست کنده،يک چاک به آنها مي دهيم و کمي نمک مي پاشيم. بقيه روغن را در تابه ريخته،تابه را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. وقتي روغن داغ شد، اطراف بادنجانها را در حرارت ملايم سرخ مي کنيم تا طلايي شود. بعد بادنجانها را در صافي مي چينيم تا روغن اضافي آنها گرفته شود و آنها را در يک رديف روي خورش مي چينيم. بادنجانها بايد در موقع سرخ شدن با حرارت ملايم بپزد و با خورش زياد نجوشد که له گردد و شکل خودش را از دست بدهد. کافي است که ترشي و طعم سبزي به خورد آن برود. موقع کشيدن، سبزي و گوشت را در ديس مي کشيم و بادنجانها را اطراف ديس ديس مي چينيم. ممکن است در اواخر طبخ يکي دو عدد گوجه فرنگي را خرد کنيم و روي خورش براي زيبايي آن بريزيم.کافي است که گوجه فرنگي کمي بجوشد ولي له نشود و در خورش نمايان باشد.

 قرمه سبزي ,طرز تهيه قرمه سبزي, آموزش قرمه سبزي



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh


 خوراک سيرابي

رب انار )

مواد لازم: خوراک سيرابي
سيرابي گوسفند =يک عدد
پياز= يک عدد
سير =دو حبه
سيب زميني متوسط 3= عدد
لوبيا چيتي =نيم پيمانه
نمک و ادويه و زردچوبه =به ميزان کافي
روغن مخصوص سرخ کردن=به مقدار لازم
رب گوجه فرنگي =دو قاشق سوپخوري
طرز تهيه: خوراک سيرابي
سيرابي را به خوبي مي شوئيم و روي آنراچاقو ميکشيم تا کاملاً تميز شود. سپس با پياز و سير و کمي ادويه و زردچوبه مي گذاريم کاملاً بپزد تا به راحتي قابل خوردن باشد و در آخر پخت حدود 4 تا 5 قاشق غذاخوري آب داشته باشد. لوبيا چيتي را هم مي گذاريم تا کاملاً بپزد و در نهايت يک قاشق آب داشته باشد.
سپس سيب زميني ها را به صورت کبريتي خرد کرده و سرخ مي کنيم، رب را هم جداگانه کمي تفت مي دهيم.
به سيب زميني ها ادويه و نمک و زردچوبه اضافه کرده و کمي آنها را با سيب زميني سرخ شده تفت ميدهيم.سپس سيرابي پخته شده و رب را به آن اضافه مي کنيم و با هم مخلوط مي کنيم.
اين غذا علاوه بر اينکه خواص سيرابي را دارا مي باشد اصلاًبوي بد سيرابي را ندارد.

طرز تهيه  رب انار , رب انار ,آماده سازي رب انار

 



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورشت باقلاقاتق

 ( فسنجان )

مواد لازم خورشت باقلاقاتق


? 3 کيلو گرم باقلاي رشتي سبز و تازه يا 500 گرم باقلاي رشتي خشک
? 4 قاشق غذاخوري شويد (خشک يا تر)
? 3 عدد تخم مرغ
? يک و نيم بته سير
? نصف قاشق چايخوري زردچوبه
? 250 گرم روغن يا کره
? فلفل و نمک به مقدار کافي

طرز تهيه:خورشت باقلاقاتق

يکي از معروفترين خورشتهاي گيلان، باقلاقاتوق است. باقلاي رشتي دو پوسته است که بايد هر دو پوست آنرا گرفت. امروزه ميتوان اين باقلا را بصورت پوست گرفته و آماده در ميدان تجريش تهران يافت. نمونه خشک آن که داراي يک پوست ميباشد و بسيار شبيه لوبيا ميباشد در مغازه هاي ايراني خارج از کشور نيز فروخته ميشود که بايد آنرا يک شب در آب ولرم خيس نموده و سپس پوست آنرا گرفت.
باقلاي رشتي را با سير ريز شده و زردچوبه و شويد و روغن مخلوط نموده و تفت ميدهيم. آنگاه بدان آب اضافه مينماييم تا روي باقلا را بگيرد. حرارت را کم مينماييم تا آهسته بجوشد و باقلا بپزد. مراقب باشيد باقلا له نشود. سپس تخم مرغ را در آن شکسته و در ظرف را ميگذاريم تا تخم مرغ بسته شود. نمک و فلفل زده و سرو مينماييم. اين خورشت با برنج، ماهي دودي يا شور، زيتون پرورده صرف ميشود.

خورش فسنجان ,طرز تهيه خورش فسنجان , طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 اسفند 1394 | نظرات ()