نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه شنيسل روسي

آموزش و طرز تهيه شنيسل روسي

آشپزي

مواد لازم :

سينه مرغ متصل به کتف                        2 عدد
پنير پيتزا ورقه اي                                   4 عدد
کره گياهي                                          25 گرم
گشنيز خرد شده                                  2 قاشق غذا خوري
آرد سوخاري                                        به ميزان لازم
آرد زعفراني                                         به ميزان لازم
تخم مرغ                                             2 عدد
خامه                                                  1 قاشق غذا خوري
آبليمو                                                 به ميزان لازم
نمک و فلفل                                         به ميزان لازم

اين غذا با اين مواد اوليه براي 8 نفر مناسب مي باشد

طرز تهيه شنيسل روسي :

سينه مرغ را با آبليمو و نمک آغشته کرده.

 

سپس به دو نيم کرده طوري که بهم وصل باشد و روي آنرا نايلون بکشيد و با استيک کوب آنرا بکوبيد.

 

و روي ميز کار قرار داده و وسط ان 2 پنير ورقه گذاشته و نيمي از کره و گشنيز بريزيد و دوباره به هم وصل کنيد و کمي با استيک کوب بزنيد.

 

آرد سوخاري و آرد زعفراني را به ميزان آرد سوخاري دو برابر آرد زعفراني با هم مخلوط کنيد و مرغ را در آن بغلطانيد .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانيد و مجددا در آرد سوخاري و آرد زعفراني بزنيد و در روغن فراوان سرخ کنيد .ميتوانيد در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنيد و با آرد سوخاري مخلوط نماييد .حرارت را کم کنيد تا مغز پخت شود.

 

سپس روي دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و براي اطمينان بيشتر از پخت آن کيوسکي آماده را در ماکروفر براي 5 دقيقه حرارت دهيد . شنيسل روسي را با انواع سس مي توان سرو کرد .

 

طرز تهيه شنيسل روسي



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 30 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ساندويچ فلافل عربي
مواد لازم براي 4 نفر:
نخود=250 گرم
باقلا سبز خام=250 گرم
جعفري و تره=1 پيمانه
پياز يا پيازچه=4/1 پيمانه
نمک=به مقدار لازم
پودر زيره=2/1 قاشق غذاخوري
جوش شيرين=2/1 قاشق چايخوري
بيکينگ پودر=1 قاشق چايخوري
فلفل سياه،قرمز و زردچوبه=2/1 قاشق چايخوري
آرد سفيد=2 قاشق غذاخوري
روغن مايع=به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيه سس:
ارده=1 قاشق غذاخوري
ماست=2 قاشق غذاخوري
آبليمو=2/1 قاشق غذاخوري
نمک=2/1 قاشق چايخوري
مواد لازم براي تهيه ساندويچ:
نان ساندويچ=5 عدد
خيارشور خرد شده=3 عدد
گوجه فرنگي خرد شده=3 عدد
کاهوي خرد شده=2/1 پيمانه

( ساندويچ مرغ)

 

طرز تهيه:ساندويچ فلافل عربي
1.نخود را از 24 ساعت قبل در آب بخيسانيد و در اين مدت چند بار آب آن را عوض کنيد.
2.پس از 24 ساعت نخود را از آب در بياوريد و با باقلا،جعفري و تره،پياز يا پيازچه دو بار چرخ کنيد تا مخلوطي کاملا نرم و يکدست بدست آيد.
3.نمک،پودر زيره،جوش شيرين،بيکينگ پودر،فلفل سياه،فلفل قرمز،زردچوبه و آرد سفيد را به مخلوط چرخ شده،اضافه کنيد و آن را به مدت 1 ساعت در يخچال بگذاريد.
4.پس از 1 ساعت،مواد را از يخچال بيرون آورده به اندازه يک گردو از مايه برداريد و با دستگاه مخصوص يا در کف دست آن را به شکل حلقه هاي گرد درآوريد و آن را در روغن فراوان سرخ کنيد.
5.براي تهيه سس ارده لازم است ارده،ماست،آبليمو و نمک را با هم مخلوط کنيد تا سس غليظي به دست آيد.
6.داخل نان مخصوص ساندويچ،ابتدا يک قاشق غذاخوري سس ارده بريزيد و خوب آن را داخل نان پهن کنيد.
7.سپس تعدادي فلافل و مقداري کاهو،گوجه فرنگي و خيارشور خرد شده بگذاريد.

طرز تهيه ساندويچ مرغ , آموزش ساندويچ مرغ

 

 



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 30 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

اسلامبولي پلو

رب انار )


مواد لازم اسلامبولي پلو

براي 6 تا 8 نفر
برنج يک کيلو
گوجه فرنگي سه کيلو
گوشت مغز ران بدون استخوان 750گرم
پياز سرخ کرده 3 تا 4 قاشق سوپخوري
روغن 100 تا 150گرم
رب گوجه فرنگي يک قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به مقدار کافي
( طرز تهيه  رب انار )

طرز تهيه اسلامبولي پلو


برنج را تميز کرده با آب نيم گرم چندين بار مي شوييم. گوجه فرنگي را آب گرفته با دو سه ليوان آب مخلوط مي کنيم و روي برنج مي ريزيم بطوريکه تقريبا چهار انگشت از سطح برنج بالاتر بايستد در صورتيکه کمتر بود کمي آب اضافه مي کنيم. يک قاشق سوپخوري نمک داخل آب برنج مي ريزيم سه چهار قاشق روغن اضافه مي کنيم مي گذاريم برنج در آب يکساعت بماند تا کمي خيس بخورد .

گوشت را قيمه اي خرد مي کنيم با پياز سرخ کرده مخلوط مي نماييم و روي آتش ملايم مي گذاريم تا آب گوشت کشيده شود و بعد دو سه ليوان آب در گوشت مي ريزيم و مي گذاريم گوشت بپزد. رب گوجه فرنگي و کمي نمک را به گوشت اضافه مي کنيم و مي گذاريم آب گوشت تبخير شود(بايد قيمه را قبل از آماده کردن برنج تهيه کرد)بعد ظرف برنج را روي حرارت ملايم مي گذاريم تا جوش بيايد و آب آن تبخير شود. در صورتي که مغز برنج کمي خام بود مقدار يکي دو ليوان آب گوجه فرنگي يا آب ساده به آن اضافه مي نماييم و بعد از اينکه اين آب هم تبخير شد وسط برنج را باز مي کنيم و قيمه را لاي آن مي ريزيم و روي قيمه را با برنج مي پوشانيم در ظرف را محکم مي کنيم روي آتش يا در فر نيمساعت حرارت را 350 درجه و يکساعت 300 درجه تنظيم مي کنيم.

اسلامبولي پلو را مي توانيم با گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگي تهيه کنيم. بديهي است که اسلامبولي پلو با آب گوجه فرنگي تازه و قيمه خيلي بهتر مي شود ولي در صورت مصرف گوجه فرنگي بايد رب خوشرنگ و خوش طعم باشد و مقدار آن در حدود يک ليوان باشد. بايد برنج را پيمانه کرد و براي هر پيمانه برنج دو پيمانه آب در نظر گرفت. دو سه قاشق از رب را با قيمه مخلوط مي نماييم و در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده گوشت را با پياز سرخ کرده کمي سرخ مي کنيم و يک قاشق رب را با يک ليوان آب داخل آن مي ريزيم و در حرارت ملايم مي گذاريم تا آب آن کشيده شود و بعد از آن استفاده مي کنيم.

طرز تهيه  رب انار , رب انار ,آماده سازي رب انار

 



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 30 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش عدس

مواد لازم آش عدس


? عدس 1 پيمانه
? برنج 2/1 پيمانه
? پياز 2 عدد
? شلغم 2 عدد
? گوشت چرخ کرده 150 گرم
? سبزي آش (گشنيز، جعفري، اسفناج) 300 گرم
? نعناع خشک به ميزان لازم
? نمک، فلفل، ادويه به ميزان لازم،
? پياز داغ 2 ق س، ماست براي تزئين

(طرز تهيه آش رشته )


طرز تهيه آش عدس


ابتدا عدس و برنج را همراه پياز خام خرد شده با 3 پيمانه آب مي پزيم بعد از پخت حبوبات؛ شلغم را پوست گرفته و خرد مي کنيم و به آش اضافه کرده گوشت چرخ کرده را به همراه 1 پياز و نمک و فلفل و زردچوبه ترکيب کرده از آن کوفته هاي قلقلي (سرگنجشکي) درست کرده در روغن تفت مي دهيم و به آش اضافه مي کنيم. بعد ازچند جوش سبزي آش را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه مي کنيم بعد از پخت کامل مواد آش را در ظرف کشيده و روي آن را با ماست، پياز داغ و نعنا داغ تزئين مي کنيم
مي توان چند تکه شلغم نيز براي روي آش گذاشت.

 آش رشته , طرز تهيه آش رشته

 



:: بازدید از این مطلب : 48
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 30 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش قارچ

مواد لازم خورش قارچ

آموزش آشپزي

? روغن مايع: 100 گرم
? پياز 2 عدد
? فلفل دلمه‌اي: 3 عدد
? پودر کاري: يک قاش چايخوري
? رب گوجه‌فرنگي: 2 قاشق غذاخوري
? آب: 500 ميلي‌ليتر
? قارچ: 750 گرم
? آب‌ليموي ترش: 3 قاشق غذاخوري
? نمک: نصف قاشق چايخوري
? زرده تخم‌مرغ: 2 عدد
? فلفل: يک قاشق چايخوري

طرز تهيه خورش قارچ


روغن را حرارت داده و پياز ريز خرد شده را در روغن تفت ‌دهيد تا طلايي شود. فلفل دلمه‌اي را به قطعات متوسط برش داده، به پياز اضافه کنيد و 5 دقيقه تفت دهيد.
رب گوجه‌فرنگي، پودر کاري و خردل را اضافه کنيد. آب را اضافه کنيد. قارچ‌ها را 4 قسمت کرده و جداگانه در روغن با آب ليموترش و نمک به مدت 10 دقيقه تفت دهيد.
قارچ‌ها را به پياز و فلفل دلمه‌اي اضافه کنيد و 15 دقيقه تفت دهيد. زرده‌هاي تخم‌مرغ را با چنگال باز کرده و فلفل را اضافه کنيد. ظرف را از روي شعله برداشته، زرده‌هاي تخم‌مرغ را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. خورش را چشيده و در صورت نياز، نمک اضافه کنيد. اجازه بدهيد خورش 5 تا 10 دقيقه بجوشد تا به خوبي جا بيفتد.

آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 30 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش خلال بادام

مواد لازم خورش خلال بادام

 ( فسنجان )
? گوشت گوساله:700 گرم
،? بادام خلال شده:
? 100 گرم،
? پياز:1 عدد متوسط،
? ليمو عماني :به مقدار دلخواه،
? زرشک سياه:3/1 فنخان،
? زعفران و نمک : به ميزان دلخواه،
? رب گوجه فرنگي : 2 قاشق

طرز تهيه خورش خلال بادام


گوشت را به قطعات ريز خرد ميکنيم. خلال بادام را چند ساعت قبل در يک ظرف آب خيس ميکنيم.
پياز ها را هم ريز خرد کرده ودر کمي روغن تفت ميدهيم.بعد از چند دقيقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقيقه ديگر تفت ميدهيم.زعفران آب کرده را به اين مخلوط ميافزاييم.سپس سه ليوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و مي گذاريم تا گوشتها و بادام تقريبا بپزند.
1ربع قبل از اتمام پخت زرشکها و رب را با کمي روغن تفت داده و به خورش ميافزاييم و همين طور ليمو عماني.
اين خورش بومي شهر کرمانشاه است که در مجالس در اين شهر مصرف ميشود.

خورش فسنجان ,طرز تهيه خورش فسنجان , طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي

 



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 30 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورشت‌ آلو با مرغ

مواد لازم‌ خورشت‌ آلو با مرغ‌


? آلو: 250 گرم‌
? مرغ‌: يك‌ كيلو
? لپه‌: 70 گرم‌
? پياز: يك‌ عدد
? نمك‌ و فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ ميزان‌ لازم‌

 طرز تهيه مرغ  )

طرز تهيه‌ خورشت‌ آلو با مرغ‌


ابتدا پياز را در روغن‌ سرخ‌ كنيد و لپه‌ را هم‌ به‌ آن‌اضافه‌ نموده‌ و كمي‌ تفت‌ دهيد.
سپس‌ مرغ‌ را نيز كه‌ قطعه‌ قطعه‌ كرده‌ايد به‌ آن‌اضافه‌ كنيد، نمك‌ و فلفل‌ و زردچوبه‌ را هم‌ درموادتان‌ بريزيد و اجازه‌ دهيد تا مرغ‌ بپزد. پس‌ ازآنكه‌ مرغ‌ پخت‌، آلوها را نيز به‌ آن‌ اضافه‌ كنيد وبگذاريد تا خورشت‌ جا بيفتد.


 طرز تهيه مرغ ,آموزش و طرز تهيه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 30 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

جعفرى قورمه

(  قرمه سبزي )

مواد لازم جعفرى قورمه

براي 7 نفر:
گوشت چرخ كرده =نيم كيلو
سبزى(تره و جعفرى)=750 گرم
بادنجان قلمى ريز=4 عدد
آب انار يا آبغوره =يك فنجان
پياز =1 بته
نمك و فلفل=به اندازه كافى

طرز تهيه


سبزى را شسته, ساطورى ريز كرده با روغن سرخ مىكنيم و با دو سه ليوان آب مىگذاريم نيمه پز شود. پياز را در گوشت چرخ كرده رنده كرده, نمك و فلفل زده هم مىزنيم. از اين گوشت كوفته هايى به اندازه يك گردوى كوچك آماده كرده و با كمى روغن تفت داده به سبزى نيمه پز شده اضافه مىكنيم. ترشى را مىريزيم تا با هم بجوشد. وقتى كه سبزى و گوشت كاملا پخت و خورش به روغن افتاد, بادنجان ها را كه پوست كنده و سرخ نموده ايم روى خورش چيده, بعداز آنكه يكى دو جوش زد برمىداريم. بادنجان نبايد له شود (اين خورش را با گوشت تكه اى قطعه قطعه شده هم مىتوان تهيه نمود)

 قرمه سبزي ,طرز تهيه قرمه سبزي, آموزش قرمه سبزي



:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 30 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ته چين سبزي پلو ترش

 

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

مواد لازم ته چين سبزي پلو ترش

مرغ 750 گرم
سبزي‌پلو (تره، جعفري، گشنيز و شويد) يك كيلوگرم
برنج پنج پيمانه
گردغوره نصف پيمانه
نمك و فلفل‌سياه به ميزان لازم
پياز دو عدد
رب گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري
زعفران به ميزان لازم
گوجه‌فرنگي يك عدد
کرفس يك شاخه


آشپزي

 

طرز تهيه ته چين سبزي پلو ترش


برنج را خيس، سبزي را خرد كرده و كنار مي‌‌گذاريم، بعد مرغ را به همراه پياز،کرفس، نمك و فلفل پخته تا نيم‌پز شود. برنج را آبكش كرده و سبزي را لابه‌لاي آن اضافه مي‌‌كنيم. سپس به مرغ نيم‌پز كمي رب تفت داده شده و زعفران زده، كنار مي‌‌گذاريم،  برنج آبكش‌شده را در قابلمه ريخته و مرغ‌ها را روي آن مي‌‌چينيم و روي مرغ‌ها را پياز خام خلال شده مي‌‌ريزيم. گوجه را هم حلقه كرده و روي آنها مي‌‌گذاريم و روي همه اين مواد را گرد غوره مي‌پاشيم و بقيه برنج را اضافه مي‌‌كنيم، اجازه مي‌‌دهيم تا دم بكشد. در انتهاي پخت روي برنج روغن يا كره داغ ريخته، برنج را درون ظرف كشيده و مرغ‌ها را روي برنج قرار مي‌‌دهيم و آن را سرو مي‌‌كنيم.

 نكته:اين پلو بايد با حرارت ملايم و در زمان طولاني‌تري پخته شود تا مرغ كاملا مزه‌دار و ترش شود.

طرز تهيه سبزي پلو با ماهي , سبزي پلو با ماهي , آموزش سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 30 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش گل کلم

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

مواد لازم خورش گل کلم


 گوشت ماهيچه يا سردست=500 گرم بدون استخوان يا 750 گرم با استخوان
 پياز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوري
 گل کلم متوسط=1 عدد(در حدود يک کيلو گرم)
 آبليمو=3 تا 4 قاشق سوپخوري
 شکر=1 تا 2 قاشق سوپخوري
 زعفران سائيده=1 قاشق چاشخوري(يا رب گوجه فرنگي يک قاشق سوپخوري)
 نمک و فلفل=بقدر کافي


 طرز تهيه خورش گل کلم
 گوشت را به قطعات کوچک به اندازه يک گردو خرد کرده،مي شوئيم؛سپس آن را با پياز سرخ کرده، در ظرف مناسبي مي ريزيم و در ظرف را بسته روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. گاهي آنرا بهم مي زنيم تا آب گوشت کشيده شود. 2 ليوان آب داخل گوشت ريخته، صبر مي کنيم تا گوشت بپزد. در صورتي که آب گوشت کشيده شد و به اندازه کافي پخته نشد،به آن کمي آب گرم اضافه مي نماييم. شکر و آبليمو و زعفران حل شده در آب جوش و يا رب گوجه فرنگي و قدري نمک و فلفل به گوشت مي زنيم. گلهاي کلم را به قطعات کوچک و به اندازه يک گردو خرد مي کنيم. بعد آنها را شسته،داخل گوشت مي ريزيم و بهم مي زنيم. در ظرف را مي گذاريم تا گلهاي کلم با حرارت ملايم بپزد. چاشني و نمک آن را چشيده،اندازه مي کنيم. يعني هر کش مطابق ميل خود مي تواند اين خورش را ترش و شيرين کند؛و آبليمو و شکر آن را کم و زياد نمايد. خورش بعد از پختن نبايد زياد آب داشته باشد و کلمها زياد پخته و له شوند

 سبزي پلو با ماهي , آموزش سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 بهمن 1394 | نظرات ()