نوشته شده توسط : atefeh

خورش زرشک

 ( فسنجان )

 

مواد لازم خورش زرشک
– گوشت گوسفندي 500 گرم

– لپه 1 پيمانه

– زرشک 1 پيمانه

– نمک ، فلفل و پودر کاري به ميزان لازم

– رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري

– پوره گوجه فرنگي 2 الي 3 عدد معادل 1 پيمانه

– پياز 1 الي 2 عدد

چگونگي تهيه خورش زرشک
ابتدا پياز را با کمي روغن تفت مي دهيم و به همراه گوشت ، کمي آب اضافه مي کنيم و به مدت 45 دقيقه مي پزيم . لپه خيس را اضافه مي کنيم و بعد از پخت لپه زرشک تفت داده شده را با کمي شکر آماده مي کنيم و اضافه مي کنيم و به دنبال آن رب گوجه فرنگي ، پوره گوجه فرنگي ، نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه مي کنيم و بعد از آماده شده خورش پوره کاري را اضافه مي کنيم. اين غذا را با گوشت چرخ کرده و يا با تکه هاي مرغ هم مي توان تهيه کرد.


خورش فسنجان ,طرز تهيه خورش فسنجان , طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي

 



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و طرز تهيه سالاد

آموزش و طرز تهيه انواع سالاد رژيمي

 

سالاد ترش و شيرين اسفناج و پرتقال

مواد لازم براي 4 نفر

اسفناج تر و تازه            1 دسته ي کوچک
پياز سفيد                    1 عدد
پرتقال                         2 عدد
سرکه بالزاميک             1 قاشق غذاخوري
دانه ي کنجد                1 قاشق غذاخوري
آب ليموترش                1 عدد

طرز تهيه سالاد رژيمي
روش تهيه

مدت زمان آماده سازي: 5 دقيقه
زمان پخت: 3 دقيقه
پياز را پوست گرفته و سپس خرد کنيد. پرتقال ها را نيز پوست گرفته و پوست نازک و هسته ها را جدا و به چهار قسمت تقسيم کنيد. داخل يک ماهيتابه ي نچسب پرتقال ها را با حرارت بسيار ملايم با سرکه بالزاميک تفت دهيد. اسفناج هاي کوچک و تر و تازه را با آب ليموترش مخلوط کنيد. سپس آن ها را با مواد ديگر مخلوط کرده و روي آن دانه ي کنجد بريزيد و سرو کنيد.

 

طرز تهيه سالاد  ,آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي


:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش با به

آموزش آشپزي

مواد لازم

    گوشت بدون استخوان 750 گرم
    به 1 کيلوگرم
    پياز سرخ شده 4 قاشق سوپخوري
    روغن 150 گرم
    شکر (در صورت تمايل) 2 قاشق سوپخوري
    آبليمو نصف فنجان کوچک
    گوجه فرنگي يا رب
    زعفران ساييده يک قاشق مرباخوري
    نمک و فلفل

خورش با به

خورش با به

طرز تهيه

گوشت را قيمه اي خرد مي کنيم سپس آن را کوبيد و با پياز سرخ مي نماييم. آب به مقدار کافي درون قابلمه ريخته و مي گذاريم گوشت بپزد.

پوست به را گرفته و به چهار قسمت مي نماييم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سيب زميني قيمه به را خلالي کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت مي ريزيم.

در مرحله پاياني طبخ خورش به شکر - آبليمو و زعفران را اضافه کرده و بگذاريد خورش به جا بيافتد. دقت نماييد خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشيدن خورش خلال هاي به فرم و شکل خود را حفظ نمايد.خورش را با چلو ميل نماييد.

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

عکس جالب و جدید محمدرضا گلزار و گلشن گروور

عکس محمدرضا گلزار

عکس بازیگران :برای مشاهده عکس جالب و جدید محمدرضا گلزار و گلشن گروور به ادامه مطلب مراجعه کنید.

محمدرضا گلزار با انتشار عکس زیر نوشت:

تجربه اي تازه و به يادماندني در كنار اسطوره دوست داشتني گلشن گرور (اين عكس صحنه اي از فيلم نيست!)

عکس جالب و جدید محمدرضا گلزار و گلشن گروور

عکس جالب و جدید محمدرضا گلزار و گلشن گروور



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

اس ام اس خنده دار

تو کوچه راه ميرم
يه خانـمه با ماشين رفت تو چاله آب پاشيد
همه صورتم و لباسام خيس شد
وايـساده ميگه واي خيس شديد





گفتم نه ديدم يه خانم محـترمي مثل شما رانندگي ياد گرفته
اينا اشک شوقه

اس ام اس خنده دار

فقط بـشين واسه مردم چرت و پرت بگو
تو يخـچال زهـــر مار هم نداريم





زن مدير گـروه

اس ام اس خنده دار

 

 

اس ام اس عاشقانه


وقتي مـي گـويي حالَــت چگونه است،
حالَـــم خـوب مي شـود


اس ام اس عاشقانه


مــــــن
بـلـد نيــستم
دوســتـت نـداشتـه بـاشـم
ســوادم
تـا دوسـت داشـتــنت
قــد مــيدهد


اس ام اس عاشقانه


غـم که نوشتن ندارد
نفوذ مي کـند در استخوان هايت
جاسـوس مي شود در قلبت
و آرام آرام از چـشم هايت مي ريزد بيرون


اس ام اس عاشقانه



:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش نماز شب

آموزش نماز شب

مذهبي:

نماز شب يازده رکعت مي باشد.

که هشت رکعت آن به نيت نماز نافله شب و به صورت دو رکعتي خوانده مي شود در دو رکعت اول از اين هشت رکعت نماز در رکعت اول بعد از حمد شوره قل يا ايها الکافرون را بخوانيد و در رکعت دوم سوره توحيد خوانده شود

دو رکعت ديگر آن به نيت نماز شفع خوانده مي شود که بهتر است در رکعت اول آن سوره ناس و در رکعت دوم آن سوره فلق خوانده شود و قنوت هم گرفته نشود تا اينجا ده رکعت شده است.

يک رکعت باقي مانده با تيت نماز وتر خوانده مي شود در رکعت آخر مي توان سه مرتبه سوره توحيد و يکبار سوره ناس و يک مرتبه هم سور فلق خوانده مي شود و يا اينکه در سه رکعت آخر بعد از حمد سوره توحيد را بخوانيد

در قنوت نماز وتر دعا براي چهل مومن مي کنيم و به عنوان مثال مي گوييم اَللّهُمَ اغْفِرْ لفلان و بحاي کلمه فلان نام کسي را که مي خواهيد برايش دعا کنيد را مي بريم مثلا مي گوييد اللهم اغفر سيد جواد نجفيان و هفتاد مرتبه استغفر الله ربي و اتوب اليه و و هفت مرتبه هم هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ النّارِ و سيصد مرتبه العفو گفته مي شود و  در پايان هم بگوييد رَبِّ اِغْفِرْلي وَارْحَمْني وَ تُبْ عَلَيَّ اِنَّکَ اَنْتَ التَّوّابُ الْغَفُورُ الرَّحيمِ

براي بدست آوردن اطلاعات بيشتر به مفاتيح الجنان مراجعه کنيد.
دوستان ما را نيز از دعاي خيرتان فراموش نکنيد التماس دعا از همه شما عزيزان.

 
 نماز شب,آموزش نماز شب



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه سالاد توپي

آموزش و طرز تهيه سالاد توپي

آشپزي

مواد اوليه

شکر                                           به ميزان لازم
ماست                                        به ميزان لازم
سيب زميني (متوسط)                  4عدد
ژامبون مرغ                                  1ليوان
خيارشور                                     5عدد
فلفل دلمه اي                              1عدد
کلم (سفيد و بنفش)                    به ميزان لازم
کاهو                                          به ميزان لازم
هويج                                         به ميزان لازم
سس مايونز                                به ميزان لازم
آبليمو                                        به ميزان لازم

اين سالاد با اين مواد اوليه براي 6 نفر مناسب مي باشد

طرز تهيه

در ابتدا سيب زميني ها را شسته و آبپز کنيد و بعد کاملا بکوبيد تا يکدست شود. خيارشورها را ريز رنده کنيد، فلفل دلمه اي را نيز ريزخرد کنيد و با ژامبون خرد شده مخلوط نماييد.سس مايونز،ماست،آبليمو و نمک و شکر را مخلوط کرده و سس دلخواه را تهيه کنيد(سس نبايد شل باشد). مقداري از مايه سيب زميني برداريد و کف دست تان پهن کنيد و مقداري از مخلوط کالباس و خيارشور و فلفل دلمه اي را داخل آن قرار دهيد و از اطراف مانند يک توپ گرد کنيد.

 

توپ را داخل سس بگردانيد و داخل ظرفي قرار دهيد. کلم سفيد ، کلم قرمز ، جعفري و هويج را رنده کنيد سپس به نوبت هر توپ سيب زميني را داخل اين سبزيجات بچرخانيد تا تمام سطح آن به سبزيجات آغشته شود . براي سرو سالاد کاهوها را خرد کنيد و داخل ظرف سالاد قرار دهيد و سالادهاي توپي را روي کاهوها بگذاريد سپس روي توپ ها را با سس تزيين کنيد.

نکات:

1)در صورت تمايل مغز دلخواه مثل تخم مرغ آبپز را داخل سيب زميني قرار دهيد.
2)ميتوانيد با اضافه کردن آب لبو يا زعفران به سس مايونز رنگ هاي جالبي از سس داشته باشيد ، همچنين ميتوانيد علاوه بر کلم و جعفري و هويج از لبوي پخته ساطوري شده هم براي پوشش اطراف توپ ها استفاده کنيد.

 

آموزش و طرز تهيه سالاد



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه شويد پلو با ماهي قزل آلا

 

آشپزي

 

مواد لازم

ماهي قزل آلا                      2 عدد
آرد گندم                             4 قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل                        1 قاشق غذاخوري
پودر سير                           1 قاشق چاي خوري
آرد سوخاري                       2 قاشق غذاخوري
نمک                                 به مقدار لازم
روعن                                 به مقدار لازم
برنج ايراني                         4 پيمانه
شويد خشک                      2 قاشق غذاخوري

اين غذا با اين مواد اوليه براي 4 نفر مناسب مي باشد

آموزش ماهي قزل آلا

توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه

1-از پودر زجبيل به علت سردي ماهي استفاده مي کنيم.
2-پودر سير باعث مي شود تا بوي بد ماهي را گرفته شود.
3-اگر از شويد تازه استفاده شود حدود 250 گرم شويد لازم است.

طرز تهيه

آرد گندم و آرد سوخاري را به همراه نمک و پودر سير و زنجبيل باهم ترکيب مي کنيم و ماهي ها را داخل آنها غلت مي دهيم تا تمام قسمت هاي ماهي به اين مواد آغشته شوند.روغن را داخل ماهيتابه ميريزيم بعد از داغ شدن روغن ماهي ها را داخل ماهيتابه قرار مي دهيم تا کاملاً سرخ شوند.

براي تهيه شويد پلو

برنج را مي شوييم و به مدت 30 دقيقه با آب ولرم و نمک خيس مي کنيم بعد از آن يک قابلمه مناسب را به مقدار مناسب آب مي کنيم و مي گذاريم تا آب به جوش بيايد.برنج خيس خورده(بدون آبي که برنج را داخل آن خيس کرديم) را داخل قابمه مي ريزيم مقدار شعله را کم مي کنيم و مي گذاريم تا برنج 10 دقيقه بجوشد سپس آن را داخل آبکش مي ريزيم و بعد يک استکان آب سرد روي برنج موجود در سبد مي ريزيم. به مقدار لازم روغن را داخل قابلمه مي ريزيم بعد برنج ها را با کفگير داخل قابلمه مي ريزيم و شويد را نيز لابلاي آنها مي ريزيم و زير قابلمه را کم مي کنيم و نصف استکان آب را روي آن مي ريزيم و دم کني را درب قابلمه قرار مي دهيم به مدت 10 تا 15 دقيقه صبر مي کنيم تا برنج آماده شود.

طرز تهيه ماهي قزل آلا

نکات پاياني

• برنج را حدوداً با 2 قاشق غذاخوري نمک خيس مي کنيم.
• مقدار آب داخل قابلمه بايد به اندازه اي باشد که حدود 2 بند انگشت روي برنج را بگيرد.
• تمام سعي خود را کرده ايم تا به شکل ساده و کامل آموزش اين غدا را برايتان قرار دهيم.
• در صورت داشتن سوال مي توانيد در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نماييد.
• اميدوار هستيم که اين غذا مورد علاقه شما قرار بگيرد.

 

آموزش و طرز تهيه سبزي پلو با ماهي

منبع:ميهن گرام



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش آلبالو

(طرز تهيه قرمه سبزي )

 

 

مواد لازم براي 4 نفر :خورش آلبالو

 

آلبالو پاک کرده بدون هسته ------------------ 500 گرم

مرغ ------------------------------------------- 300 گرم ( بدون استخوان )

شکر ------------------------------------------ 200 گرم

پياز ------------------------------------------- 1 عدد متوسط

نمک ، فلفل ---------------------------------- به مقدار لازم

آبليمو يا نارنج -------------------------------- به مقدار لازم

 
,(طرز تهيه قرمه سبزي ) 
 

 

طرز تهيه :خورش آلبالو

 

آلبالو را بعد از پاک کردن داخل يک قابلمه لعابي بريزيد ، لا به لا شکر بپاشيد و به مدت 3-4 ساعت داخل يخچال بگذاريد .

مرغ را همراه پياز و 3-4 ليوان آب بپزيد .

بعد از پختن مرغ، پياز را بيرون بياوريد و دور بيندازيد . آب مرغ را صاف کنيد و کنار بگذاريد.

مرغ را به صورت ژولين ( کبريتي بلند ) خرد کنيد و در مقداري روغن به مدت 6-10 دقيقه تفت دهيد تا طلايي شود . مقداري نمک و فلفل به مرغ بزنيد تا مزه دار شود . بعد از سرخ شدن مرغ نيمي از آب مرغ را روي آن بريزيد و اجازه دهيد با حرارت ملايم و درب بسته کمي غليظ شود .

 

آلبالو را با همان قابلمه لعابي روي حرارت بگذاريد و بقيه آب مرغ را به آن اضافه کنيد . ترشي يا شيريني آلبالو را اندازه کنيد و در صورت لزوم از چاشني مورد نظر ( آبليمو يا آب نارنج ) استفاده کنيد، با درب باز و حرارت متوسط بگذاريد تا آلبالو داخل آب مرغ به مدت 30 دقيقه بپزد تا آب آن چيده شود .

بعد از چيده شدن آب آلبالو ، آلبالو را به مرغ اضافه کنيد و خورش را به آرامي هم بزنيد .

درب قابلمه خورش را ببنيد و 30-40 دقيقه زمان دهيد تا خورش به آرامي جابيفتد .

 

هنگام سرو در صورت نياز مقداري آبليمو يا آب نارج به خورش اضافه کنيد و خورش را در ظرف مناسب سرو کنيد.

( آموزش قرمه سبزي )

 

نکته :

 

اين خورش با اين مقدار مواد، طعم نسبتا ترشي دارد . در صورت تمايل به ترش تر يا شيرين تر شدن خورش مقدار شکر يا چاشني ترش را به دلخواه تغيير دهيد .

 

از آلبالوي سفت و تازه براي اين خورش استفاده کنيد تا ظاهر خورش زيبا تر باشد .

هنگام در آوردن هسته آلبالو ها توجه کنيد که آلبالو ها له نشوند .

 

بهتر است اين خورش با گوشت مرغ تهيه شود ولي ميتوانيد به جاي مرغ از گوشت خورشي خرد شده به صورت برونواز ( مکعبي ) نيز استفاده کنيد . در اين صورت قدري رنگ خورش تيره خواهد شد .

 قرمه سبزي

 



:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش پرتقال

 

 مرغ  )

مواد لازم : خورش پرتقال

پرتقال  6 عدد
مرغ  1عدد متوسط
كره  50 گرم
شكر   2 قاشق سوپخوري
زعفران  به مقدار كم
خلال پسته   2 تا 3 قاشق سوپخوري
نمك  به مقدار لازم

 طرز تهيه مرغ  )


طرز تهيه: خورش پرتقال


مرغ را در قطعات كوچك ببريد و كمي در كره تفت دهيد. سپس پوست يك پرتقال  را كه خلال كرده و تلخي اش را گرفته ايد با يك تا دو ليوان آب  و نمك  به مرغ اضافه كنيد و بگذاريد بپزد. پوست 6 عدد پرتقال را بگيريد و حتي پوست نازك پره هاي پرتقال را نيز گرفته و قسمت هاي گوشتي پرتقال را به مرغ پخته اضافه كنيد. شكر و زعفران  را نيز اضافه كنيد چند دقيقه بپزيد تا پرتقال ها له نشوند وقتي در ظرف خورش را كشيديد، خلال پسته را روي آن بريزيد.

 طرز تهيه مرغ ,آموزش و طرز تهيه مرغ,

 



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 بهمن 1394 | نظرات ()