نوشته شده توسط : atefeh

رب گوجه سبز

 

رب انار )

ابتدا گوجه سبز ها را شسته و درون قابله مي ريزيم.سپس يک ليوان آب به آن اضافه نموده و روي شعله با حرارت ملايم مي گذاريم تا گوجه سبزها کاملا پخته شود به طوري که بتوان به راحتي هسته گوجه سبز را جدا نمود.

در مرحله بعدي گوجه سبز ها را درون يک آبکش يا سبد ريخته و زير آن ظرفي قرار دهيد سپس با دست گوجه سبزهاي پخته شده رانرم نماييد .تمام هسته ها را در همين مرحله از رب گوجه سبز جدا نماييد.

گوجه سبز هاي نرم شده را با مواد داخل ظرف زير آبکش مخلوط نموده و به مقدار دلخواه به آن نمک بزنيد.رب گوجه سبز را بر روي شعله ملايم گذاشته و صبر نماييد تا غلظت مطلوب را به دست آورد.

رب گوجه سبز را بعد از خنک شدن داخل شيشه ريخته و در يخچال نگهداري نماييد.

طرز تهيه  رب انار , رب انار ,آماده سازي رب انار



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

 ساندويچ مرغ و سبزيجات

مواد لازم


? يک فنجان گوشت خرد شده مرغ يا بوقلمون
? يک چهارم فنجان پياز خردشده
? يک چهارم فنجان ساقه کرفس
? يک چهارم قاشق چايخوري فلفل
? يک قاشق غذاخوري جعفري يا گشنيز خرد شده
? يک چهارم فنجان سس مايونز
? نمک و فلفل به ميزان دلخواه
? نصف قاشق چايخوري آويشن


طرز تهيه ساندويچ مرغو سبزيجات


آويشن را درون سس مايونز بريزيد. گوشت مرغ را پس از پخته‌شدن بخوبي خرد کرده و همراه با پياز و ساقه کرفس خرد شده درون ظرف مناسبي ريخته و سپس به ميزان دلخواه به آن فلفل و نمک بپاشيد.
جعفري يا گشنيز خرد شده را به مواد درون کاسه اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنيد. از اين مخلوط داخل نان بريزيد و به‌عنوان عصرانه سرو کنيد.

طرز تهيه ساندويچ مرغ , آموزش ساندويچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش قلقل



مواد لازم آش قلقل

سر دست گوساله 500 گرم

پياز متوسط 1 عدد

لپه باقالي 100 گرم

گندم پوست کنده  150 گرم

برنج 50 گرم

لوبيا قرمز  100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانيد)

نخود 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانيد)

لوبيا چشم بلبلي 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانيد)

عدس  100 گرم (24 ساعت در آب بخوابانيد)

نعنا و سير داغ

نمک، فلفل سياه، فلفل قرمز

پياز داغ

زردچوبه، پودر ليموعماني يک قاشق سوپخوري

(طرز تهيه آش رشته )



آش رشته

 

طرز تهيه  آش قلقل

برنج و گندم را با مقداري آب روي حرارت قرار مي ‏‏‌دهيم تا کاملا پخته و نرم شود.سپس گوشت را با 1 عدد پياز خام و مقداري آب روي حرارت قرار دهيد تا کاملا پخته شود.حبوبات را که از شب قبل خيس کرده‌‏ايد به ترتيب پخت، اول نخود را بپزيد کمي که نيم ‏پز شد لوبيا قرمز و لوبيا چشم ‏بلبلي را اضافه کنيد و بعد از آن که نيم ‏پز شدند لپه باقالي را به همراه عدس اضافه کنيد تا زماني که کاملا پخته شوند.

گندم و برنج پخته شده را به حبوبات اضافه نموده و با گوشت کوب‌ يا هر وسيله‌ي ديگري که مي‌توانيد، کمي حبوبات را نرم کنيد.در اين زمان روغن را داغ کنيد و زردچوبه و فلفل را تفت داده به آش اضافه کنيد.

گوشت را از ظرف خارج کنيد و آن را بکوبيد يا ريش ريش کنيد و داخل آش بريزيد. آب گوشت را نيز به همراه پودر ليمو عماني در آش ريخته و اجازه دهيد تا آش شما کاملا جا افتاده و لعاب‌دار شود. روي آش را با فلفل و پودر ليمو عماني و کمي نعنا داغ و پياز داغ تزيين نماييد.

 آش رشته , طرز تهيه آش رشته

 



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ساندويچ مرغ در فر
مواد لازم:
مرغ پخته شده=1 عدد
گوجه فرنگي=1 عدد بزرگ
پياز=1 عدد
فلفل سبز تند=1 عدد
فلفل سياه،نمک و زردچوبه=1 قاشق مرباخوري
کره يا روغن=2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ=1 عدد
مايونز=بمقدار لازم
نان تست=1 بسته
سس بشامل

طرز تهيه ساندويچ مرغ

ابتدا استخوانهاي مرغ را مي گيريم و به قطعات کوچک تقسيم مي کنيم. پياز را خورد مي کنيم و در روغن سرخ مي کنيم تا طلايي رنگ شود. گوجه فرنگي را به تکه هاي کوچک خرد مي کنيم و همراه با پياز کمي تفت مي دهيم تا گوجه فرنگي ذوب شود. بعد مرغ را به آن اضافه مي کنيم وکمي تفت مي دهيم تا طلايي رنگ شود و ادويه مي زنيم. نان هاي تست را از داخل چرب مي کنيم و سپس در فر مي گذاريم طوريکه بين نانها فاصله نباشد. سپس مخلوط مرغ را روي آن مي ريزيم. سپس يک طرف نانهاي باقيمانده را به سس مايونز آغشته کرده و طرف سسي را روي مخلوط مرغ مي گذاريم تا تمام سطح آنرا بپوشاند. بشامل را روي آن بريزيد و با قاشق روي آن را صاف کنيد طوريکه تمام سطح نانها را بپوشاند. تخم مرغ زده شده را هم روي آن بريزيد. سيني را در فر که قبلا گرم کرده ايم با 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه مي گذاريم تا روي آن طلايي رنگ شود. سپس آن را به صورت مربع هاي کوچک خرد مي کنيم.
طرز تهيه سس بشامل:
مواد لازم:
آب=3 ليوان
پودر شير=4 قاشق غذاخوري
نشاسته=1 قاشق غذاخوري
آرد سفيد=3 قاشق غذاخوري
روغن=3 قاشق غذاخوري
طعم دهنده مگي=1 مکعب
پنير مثلثي=2 عدد
پنير چدار=کمي
روغن غذا=1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
تمام مواد را در مخلوط کن مي ريزيم و با هم مخلوط مي کنيم. سپس مواد بدست آمده را در ماهيتابه مي ريزيم و روي اجاق گاز با حرارت ملايم مي گذاريم و هم مي زنيم تا مواد کمي غليظ شود. غلظت سس بدست آمده بايد مثل سس مايونز باشد.

طرز تهيه ساندويچ مرغ , آموزش ساندويچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

برنج مخلوط با سبزيجات

 

(طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

مواد لازم

ذرت يك پيمانه
نخودفرنگي يك پيمانه
هويج خردشده يك پيمانه
فيله مرغ خردشده 10 عدد
پياز يك عدد
عصاره مرغ دو عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
برنج سه پيمانه
زعفران، روغن و كره به ميزان لازم



طرز تهيه برنج مخلوط با سبزيجات


ذرت پخته‌شده را به همراه نخودفرنگي پخته و هويج، در تابه ريخته و با كره تفت مي‌دهيم. در تابه ديگر فيله مرغ را به همراه پيازي كه به صورت درشت خردشده، نمك و فلفل مي‌گذاريم كمي تفت بخورد. بعد از اين‌كه احساس كرديم فيله‌ها پخته شد (چون فيله مرغ زود پخته مي‌شود) پيازها را از داخل مرغ برداشته و به سبزي‌هاي بالا اضافه مي‌كنيم به جاي نمک مي‌توانيم به آن عصاره مرغ اضافه ‌كنيم چون عصاره‌ها كاملا شور مي‌باشند. سپس برنج خيس شده را آبكش كرده در قابلمه‌اي مواد را همراه با برنج لايه به لايه مي‌ريزيم (يك لايه برنج، زعفران و بعد مواد پخته شده) و آن را دم مي‌كنيم.

طرز تهيه سبزي پلو با ماهي , سبزي پلو با ماهي , آموزش سبزي پلو با ماهي

 



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش گندم‌

مواد لازم‌



? حبوبات‌ (نخود و لوبيا): يك‌ ليوان‌
? سبزي‌ آش‌: 1 كيلو
? گندم‌: 1 ليوان‌
? عدس‌: 1 ليوان‌
? پياز: 2 عدد متوسط
? روغن‌: يك‌ قاشق‌ غذاخوري‌
? برنج‌: 1 ليوان‌
? نمك‌ و فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ مقدار كافي

(طرز تهيه آش رشته )

 

طرز تهيه‌ آش‌ گندم‌



ابتدا حبوبات‌ و گندم‌ را از قبل‌ خيس‌ كنيد بعددر اين‌ فاصله‌ پياز را خرد كرده‌ و در روغن‌ سرخ‌كنيد زردچوبه‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ و دوباره‌ تفت‌دهيد در اين‌ هنگام‌ حبوبات‌ و گندم‌ را با مقداري‌نمك‌ و فلفل‌ و كمي‌ هم‌ آب‌ مي‌گذاريد تا خوب‌بپزد بعد برنج‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ و مرتب‌ مواد راهم‌ مي‌زنيد سبزي‌ آش‌ را خرد كرده‌ و به‌ پياز داغ‌اضافه‌ كرده‌ و با هم‌ داخل‌ آش‌ بريزيد براي‌خوشمزگي‌ بيشتر مقداري‌ عدس‌ هم‌ به‌ آش‌ اضافه‌كنيد بعد از پختن‌، آش‌ را داخل‌ ظرف‌ ريخته‌ و بامقداري‌ جعفري‌ تزيين‌ كنيد.

 آش رشته , طرز تهيه آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ديزي

 

رب انار )

مواد لازم براي چهار نفر : ديزي


 

نخود – لوبياي سفيد --------------------  روي هم يك ليوان پاك شده

گوجه فرنگي -----------------------------  دو عدد بزرگ

پياز پوست گرفته شده ------------------ دو عدد متوسط

فلفل سبز تازه ---------------------------  دو – سه عدد

نمك ، فلفل سياه ، آبليمو --------------  به مقدار لازم

گوشت گوسفند با استخوان و چربي----  500 گرم

سيب زميني شسته شده با پوست --  4-5 عدد متوسط

رب گوجه در صورت نياز -----------------  يك قاشق غذا خوري

سير ( به دلخواه ) ----------------------  2 - 3 حبه 

 
(طرز تهيه رب انار )
 

طرز تهيه :ديزي


نخود و لوبيا را از شب قبل در مقداري آب ( سه برابر حجم خيس نخورده نخود و لوبيا ) خيس كنيد .

گوشت را همراه چربي و استخوان به همراه نخود و لوبيا، يك عدد از پيازها، يك حبه سير و گوجه فرنگي ها که هرکدام را پوست گرفته و به دو نيم کرده ايد در ظرف مناسبي بريزيد و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشيده سرد به آنها اضافه كنيد . ( دقت كنيد هنگامي كه گوشت را ميپزيد از ابتدا به آن نمك و ادويه نزنيد چون باعث ديرپز شدن گوشت ميشود )

اگر از ديزي گلي استفاده ميكنيد ، توجه داشته باشيد كه حتما از شعله پخش كن بين شعله مستقيم و ظرف ديزي استفاده كنيد . اين ظرف زمان پخت را طولاني تر و درعوض طعم غذا را خيلي بهتر و غذا را جا افتاده تر ميكند .

بعد از حدود يك ساعت و نيم فلفل سبز ها را به ديزي بيفزائيد .

در تمام مراحل پخت دقت كنيد كه شعله زير ظرف ملايم باشد تا غذا جا بيفتد . يك ساعت بعد از اضافه كردن فلفل ، سيب زميني ها را با پوست داخل غذا بريزيد .

پيازي كه اول به غذا اضافه كرديد از ظرف خارج كنيد و دور بيندازيد . چربي گوشت را نيز از ظرف خارج كنيد . به همراه يك عدد پياز باقيمانده خوب بكوبيد ؛ ( ميتوانيد اول پياز باقيمانده را ريز رنده كنيد بعد چربي را بكوبيد و با هم مخلوط كنيد ) و داخل غذا بريزيد . در اين مرحله كه گوشت و نخود – لوبيا نرم و پخته شده اند، نمك و فلفل سياه را به ميزان دلخواه به غذا اضافه كنيد .

در صورتي كه غذاي شما رنگ دلخواهتان را نداشت ميتوانيد از يك قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي سرخ شده در كمي روغن ، داخل غذا استفاده كنيد . ( سرخ كردن رب قبل از مصرف داخل غذا به جهت از بين بردن بوي خامي رب و همچنين بهتر كردن رنگ رب است اگر هنگام سرخ كردن رب يك قاشق چايخوري زعفران دم كرده هم به آن بيفزايئد نتيجه بهتري ميگيريد )

 

اين غذا هر چه زمان پختش طولاني تر باشد جا افتاده تر و خوش مزه و خوش رنگ تر ميشود .

 

معمولا اين غذا را با آب زياد درست ميكنند . و بهتر است اول كار به اندازه كافي در ظرف آب بريزيد كه مزه غذا در اثر اضافه كردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثير قرار نگيرد .

 

فراموش نكنيد كه آبليمو را هنگام سرو  غذا ، داخل ظرف بريزيد ؛ در غير اينطورت طعم غذا در اثر جوشيدن آبليمو تلخ ميشود .

رب انار ,آماده سازي رب انار

 



:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

کاري قيمه

 

آشپزي

مواد لازم

گوشت خردشده بدون چربي 750 گرم
پياز يك عدد
نخودفرنگي يك پيمانه
رب گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري
ادويه‌كاري يك قاشق غذاخوري
آب، نمك، زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
تخم گشنيز نصف قاشق چايخوري
فلفل قرمزكوبيده نصف قاشق چايخوري
ماست يکسوم پيمانه



طرز تهيه

پياز را رنده كرده و در روغن با زردچوبه سرخ مي‌كنيم سپس گوشت را اضافه كرده و به همراه رب گوجه‌فرنگي در پياز سرخ مي‌كنيم بعد آب ريخته و مي‌گذاريم گوشت بپزد وقتي گوشت پخته شد، نخودفرنگي، تخم گشنيز، ادويه‌كاري، نمك و فلفل را اضافه كرده و مي‌گذاريم 35 دقيقه ديگر با شعله ملايم بپزد، سپس ماست را اضافه مي‌كنيم و ده دقيقه ديگر مي‌پزيم. (اين غذا را بايد دائما هم بزنيد تا ته نگيرد) پس از اين ده دقيقه غذا آماده سرو است.

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش فسنجان

مواد لازم

مرغ پاک کرده بدون استخوان آماده شده يک عدد (درحدود يک کيلو تا 5/1 کيلوگرم)

مغز گردو چرخ کرده نيم کيلوگرم

پياز سرخ کرده 3تا 4 قاشق سوپخوري

آب انار 3تا 4  ليوان (مي شود به جاي آب انار 4 تا 5 قاشق سوپخوري رب انار مصرف کرد)

شکر به مقدار لازم (در صورتيکه آب انار يا رب انار ترش باشد)

نمک به ميزان لازم


طرز تهيه خورش فسنجان

مرغ را با پياز و 3 تا 4 ليوان آب و گردوي چرخ کرده و کمي نمک و فلفل در ظرف مناسبي مي ريزيم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا خورش آهسته بجوشد و آب انار يا رب انار را اضافه مي کنيم و مي گذاريم خورش آهسته بجوشد تا مرغ کاملا بپزد و خورش جا بيافتد .

خورش فسنجان
را مي چشيم و در صورت ترش بودن خورش کمي شکر اضافه مي کنيم . خورش بايد بعد از آماده شدن کاملا به روغن بيافتد و آب نداشته باشد. و در صورتيکه مرغ پخته شد و خورش جا نيافتاد مرغ را خارج مي کنيم و موقع کشيدن داخل خورش قرار مي دهيم.

در فسنجان آلو نيز مي توان ريخت. و خورش فسنجان را با مرغابي نيز مي توان تهيه نمود.

در صورتيکه رب انار مصرف کرديم يکي دو ليوان آب زيادتر مي ريزيم زيرا فسنجان بايد با آب بيشتر و مدت طولاني تر بجوشد تا به روغن بيافتد.

نکته:در صورتي که تمايل داريد فسنجان شما رنگ تيره به خود بگيرد آن را در ظرف مسي طبخ کرده يا در صورت نبودن ديگ مسي از يک قاشق مسي که داخل خورش فسنجان هنگام پخت قرار مي دهيد مي توانيد استفاده کنيد.

طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

تاس كباب

آشپزي

مواد لازم

پياز درشت 2 کيلوگرم

گوشت سردست يا ران بدون استخوان 750 گرم

سيب زميني پشندي نيم کيلوگرم

به نيم کيلوگرم

آلو خشک نيم کيلوگرم

روغن 150گرم

رب گوجه فرنگي يک قاشق سوپخوري

گرد غوره ( در صورت تمايل ) 2تا3 قاشق سوپخوري

نمک و فلفل و ادويه به مقدار کافي

طرز تهيه

آلو را مي شوئيم و خيس مي کنيم و پياز را پوست مي کنيم و به صورت حلقه هاي نازک مي بريم .

پوست به را نيز مي کنيم و به اندازه پرهاي پرتقال ورقه ورقه مي بريم ، سيب زميني را نيز پوست مي کنيم و حلقه حلقه مي کنيم و گوشت را نيز به شکل ورقه تکه تکه مي نمائيم ( تقريباً به طول و عرض دو بند انگشت )

قابلمه اي که گنجايش تمام اين مواد را داشته باشد آماده مي سازيم و دو قاشق روغن ته آن مي ريزيم و دو رديف پياز ته قابلمه و يک رديف گوشت روي آن مي چينيم و کمي آلو روي آن مي ريزيم و چند تکه به مي گذاريم ، در صورت مصرف گرد غوره آن را با کمي نمک و فلفل و ادويه مخلوط مي کنيم و کمي روي اين مواد مي پاشيم و يکي دو قاشق روغن مي ريزيم و به همين ترتيب بار ديگر رديف هاي پياز و گوشت و ساير مواد را در ظرف قرار مي دهيم بدون اينکه سيب زميني را داخل مواد بچينيم ،آنگاه نصف ليوان آب در قابلمه مي ريزيم و در آن را مي بنديم و ظرف را روي حرارت ملايم مي گذاريم تا تمام مواد کاملاً بپزد .

 سيب زميني را در آخر کار روي تاس کباب مي ريزيم و رب گوجه فرنگي را نيز در نصف ليوان آب حل مي کنيم و داخل تاس کباب مي ريزيم و مي گذاريم تا سيب زميني نيز با حرارت ملايم بپزد ولي له نشود . بايد تاس کباب بعد از پخته شدن آب نداشته باشد به روغن بيافتد . در موقع کشيدن در ديس دقت مي کنيم تاس کباب را با کفگير پهني که مواد مخلوط و له نکند بکشيم .

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 بهمن 1394 | نظرات ()