نوشته شده توسط : atefeh

رب گوجه فرنگي

رب انار )

طرز تهيه رب گوجه فرنگي

گوجه فرنگي‌ها را مي‌شوييم. از ماشين يا چرخ مخصوص آب گرفتن گوجه فرنگي رد كرده طوري‌كه پوست و تخم آن گرفته شود. آب گوجه فرنگي را در ظرف بزرگي مي‌ريزيم و روي حرارت مي‌گذاريم تا بجوشد و مايه غليظ شود. در جوش‌هاي آخر به اندازه كافي به آن نمك مي‌زنيم . پس از آنكه رب كاملاً غليظ شد از روي حرارت رب را بر مي‌داريم و مي‌گذاريم سرد شود. سپس رب را داخل شيشه مي‌ريزيم و درب شيشه را مي‌بنديم و در جاي خنك قرار مي‌دهيم. بهترين طريق براي تهيه رب گوجه فرنگي پختن آن است. ربهايي كه در آفتاب تهيه مي‌شوند مزه ترشيدگي پيدا مي‌كند و در هواي آزاد با مواد خارجي آلوده مي‌شوند. حرارت زير رب نبايد زياد باشد. رب را بايد مرتب هم بزنيم تا ته نگيرد.

رب انار ,طرز تهيه رب انار ,آماده سازي رب انار



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش گل کلم

(  قرمه سبزي )

مواد لازم خورش گل کلم


 گوشت ماهيچه يا سردست=500 گرم بدون استخوان يا 750 گرم با استخوان
 پياز سرخ کرده=3 قاشق سوپخوري
 گل کلم متوسط=1 عدد(در حدود يک کيلو گرم)
 آبليمو=3 تا 4 قاشق سوپخوري
 شکر=1 تا 2 قاشق سوپخوري
 زعفران سائيده=1 قاشق چاشخوري(يا رب گوجه فرنگي يک قاشق سوپخوري)
 نمک و فلفل=بقدر کافي


 طرز تهيه خورش گل کلم
 گوشت را به قطعات کوچک به اندازه يک گردو خرد کرده،مي شوئيم؛سپس آن را با پياز سرخ کرده، در ظرف مناسبي مي ريزيم و در ظرف را بسته روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. گاهي آنرا بهم مي زنيم تا آب گوشت کشيده شود. 2 ليوان آب داخل گوشت ريخته، صبر مي کنيم تا گوشت بپزد. در صورتي که آب گوشت کشيده شد و به اندازه کافي پخته نشد،به آن کمي آب گرم اضافه مي نماييم. شکر و آبليمو و زعفران حل شده در آب جوش و يا رب گوجه فرنگي و قدري نمک و فلفل به گوشت مي زنيم. گلهاي کلم را به قطعات کوچک و به اندازه يک گردو خرد مي کنيم. بعد آنها را شسته،داخل گوشت مي ريزيم و بهم مي زنيم. در ظرف را مي گذاريم تا گلهاي کلم با حرارت ملايم بپزد. چاشني و نمک آن را چشيده،اندازه مي کنيم. يعني هر کش مطابق ميل خود مي تواند اين خورش را ترش و شيرين کند؛و آبليمو و شکر آن را کم و زياد نمايد. خورش بعد از پختن نبايد زياد آب داشته باشد و کلمها زياد پخته و له شوند

 قرمه سبزي ,طرز تهيه قرمه سبزي, آموزش قرمه سبزي



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش گوشت با آب لبو

آشپزي
مواد لازم

گوشت براي 4 نفر 500 گرم
پياز خردشده يك عدد
هويج دو عدد
سيب‌زميني دو عدد
لوبياچيتي 3/1 پيمانه
گوجه‌فرنگي چهار عدد
روغن آفتابگردان به ميزان لازم
آب لبو يك پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
دارچين يك قاشق مرباخوري
هل ساييده شده يك قاشق مرباخوري
عسل يك قاشق غذاخوري

آشپزي
طرز تهيه

گوشت را بعد از گرفتن چربي به قطعات كوچك خرد كنيد و با پياز در روغن تفت دهيد تا رنگش تغيير كند. گوجه‌فرنگي‌ها را در دستگاه مخلوط‌كن به صورت پوره در آوريد يا رنده كرده و به گوشت‌ها بيفزاييد.

هويج و سيب‌زميني‌ها را به قطعات ريز و يا حلقه‌اي برش بزنيد و به همراه لوبياچيتي از قبل خيس شده به گوشت اضافه كنيد و با آب لبو، هل ساييده شده و دارچين روي حرارت بگذاريد. پس از جوش آمدن به مدت يك و نيم ساعت روي حرارت ملايم قرار دهيد. تا گوشت‌ها و بقيه مواد كاملا پخته شوند. در نهايت نمك، فلفل و عسل را به غذا بيفزاييد. اين غذا طعم شيرين دارد كه شيريني آن طبيعي است.

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش قارچ با مرغ

مواد لازم

گوشت مرغ 500 گرم
پياز سرخ‌كرده نصف پيمانه
قارچ 600 گرم
زرده تخم‌مرغ دو عدد
روغن مايع سه قاشق سوپخوري
آبليمو چهار قاشق سوپخوري
زعفران آب‌كرده دو قاشق سوپخوري
آرد گندم يك قاشق سوپخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
پياز و هويج از هر کدام يك عدد

طرز تهيه مرغ  )
طرز تهيه مرغ

طرز تهيه

 مرغ را با پياز، هويج، نمك و دو پيمانه آب بپزيد. سپس قارچ‌ها را شسته و با كمي روغن و پيازداغ تفت دهيد، آرد را روي آن ريخته و به تفت دادن ادامه دهيد. سپس مرغ پخته شده را به آن اضافه كنيد. زعفران، نمك، فلفل، زرده تخم‌مرغ، زردچوبه، آبليمو و آب مرغ را افزوده، پس از چند جوش خورش آماده است.

 طرز تهيه مرغ ,آموزش و طرز تهيه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش کوفته ريزه با کاري

 ( فسنجان )

مواد لازم خورش کوفته ريزه با کاري


گوشت چرخ‌كرده 300 گرم
پياز يك عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
پودر كاري و آبليمو از هر کدام يك قاشق غذاخوري
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم

خورش فسنجان
طرز تهيه

گوشت، پياز رنده‌شده، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده به صورت كوفته به اندازه گردوي كوچك درست مي‌كنيم و در كمي روغن تفت داده سپس رب، نمک، زردچوبه و كاري را اضافه كرده و تفت مي‌‌دهيم. در آخر آبليمو را ريخته و برنج دم كرده را هم در كاسه كوچكي با قاشق فشرده كرده و در ظرف سرو بر مي‌‌گردانيم و در كنار خورش استفاده مي‌‌كنيم.

خورش فسنجان ,طرز تهيه خورش فسنجان , طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 23 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

شيرين پلو

آشپزي

مواد لازم

مرغ 1 کيلوگرم يا گوشت بدون استخوان پخته شده گوسفند 800 گرم

پياز متوسط 2 عدد

برنج 750 گرم

کره 100 گرم

خلال بادام 1 پيمانه

خلال پسته 1 پيمانه

خلال پوست پرتقال و پوست نارنج خشک 4/3 پيمانه

زعفران 1 قاشق چايخوري

شکر 1.5 پيمانه

آب 2 پيمانه

نمک و روغن به ميزان لازم


طرز تهيه شيرين پلو

ابتدا خلال پوست پرتقال و نارنج را دو بار در آب جوشانده و آن را به مدت 6 ساعت در آب خنک قرار داده و دو بار آب آنرا عوض کرده تا مزه تلخ آن گرفته شود.پس از آن خلال پوست پرتقال و نارنج را در سبد يا صافي ريخته تا آب آن گرفته شود.

دو پيمانه آب و شکر را مخلوط کرده و کمي بجوشانيد سپس خلال پوست پرتقال و نارنج که قبلا تلخي آن را گرفته ايد به شربت حاصل اضافه نماييد و مدتي صبر کنيد تا چند جوش بزند و طعم شيرين شربت به خلال ها نفوذ کند.

ظرف شربت و خلال پوست پرتقال را برداشته و بگذاريد تا خنک شود،خلال بادام و خلال پسته را آب بکشيد و داخل ظرف شربت و پوست پرتقال بريزيد.

برنج را در آب به مدت دو ساعت خيس نماييد.

پيازها را خرد کرده و در ماهيتابه با روغن سرخ نماييد تا رنگ آن طلايي شود.تکه هاي مرغ را به پياز داغ اضافه نموده و کمي دو طرف آن را سرخ مي کنيم.نمک،فلفل و 50 گرم کره به همراه يک ليوان آب به مرغ اضافه کرده و مي گذاريم تازماني که نصف ليوان آب باقي بماند مرغ بپزد و بعد از آن استخوان هاي مرغ را جدا نماييد.به جاي مرغ مي توان از گوشت پخته شده بره استفاده نمود.

برنج خيس شده را طبخ کرده و سپس مانند پلوي ساده آبکش کرده، روغن در کف ديگ ريخته و ته ديگ را با چند کفگير برنج بوشانيد.سپس روي آن تکه هاي مرغ را بچينيد و با کفگير سوراخدار خلال ها را از شربت بگيريد و روي مرغ ها يا گوشت بپاشيد.

باقيمانده برنج را روي مواد بريزيد و 50 گرم کره را آب کرده به همراه آب مرغ باقيمانده و زعفران روي آن بدهيد و بگذاريد روي حرارت ملايم تا بپزد.

بعد از پخت شيرين پلو آن را در ديس کشيده و روي آن را با يک لايه برنج زعفراني بپوشانيد و با باقيمانده خلال ها ديس شيرين پلو را تزئين نماييد. در صورت لزوم مي توانيدکمي هم دارچين روي آن بپاشيد و يا از زرشک هم براي تزئين استفاده نماييد.

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 60
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش کوفته ريزه با کاري

 ( فسنجان )

مواد لازم خورش کوفته ريزه با کاري

گوشت چرخ‌كرده 300 گرم
پياز يك عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
پودر كاري و آبليمو از هر کدام يك قاشق غذاخوري
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم



طرز تهيه خورش کوفته ريزه با کاري

گوشت، پياز رنده‌شده، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده به صورت كوفته به اندازه گردوي كوچك درست مي‌كنيم و در كمي روغن تفت داده سپس رب، نمک، زردچوبه و كاري را اضافه كرده و تفت مي‌‌دهيم. در آخر آبليمو را ريخته و برنج دم كرده را هم در كاسه كوچكي با قاشق فشرده كرده و در ظرف سرو بر مي‌‌گردانيم و در كنار خورش استفاده مي‌‌كنيم

خورش فسنجان ,طرز تهيه خورش فسنجان , طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

اس ام اس خنده دار

امشـب ساعت 6 رفـتم خونه
همين که وارد اتـاق شدم
بابام يهو با جفـت پا اومد تو شکمم
از هوش رفـتم به هوش که اومدم
ميگم چرا آخـه همچين ميکنين




ميگه الکـي مثلا شب دير اومدي خونه

اس ام اس خنـده دار

يه سـوال بد جور ذهنـمو در گير کرده

تو قسمت جا تخم مرغـي و جا کره اي يخچال خونه شما هم

پر از پماد و قرص و شربـت و دارو هس يا فقط تو خونه ما اينطوريه

اس ام اس خنده دار

از يـارو مي پرسـن آرزوت چيه؟ ميگه: دکتربشم از اتاق عمل بيام بـيرون بگم: متاسفم

اس ام اس خـنده دار

 

اس ام اس عاشقـانه

اگر در راه عشــق گناهي داشته باشم
نيـاز به زنــــــــــدان نيســــــت
حسرت ديدار تو کافيست

اس ام اس عاشقانه

ديــــــــدار يار غايـــب دانــي چه ذوق دارد
ابري که در بيابان بر تشـنه اي ببارد

اس ام اس عاشـقانه

کـاش دفتــر خـــــــــــــــــــاطـراتـم چـــــــــــــــراغ جادو بود
تا هروقت از سر دلتنگي به رويش دست مي ‌کشيدم
تو از درونش با آرزوي من بيــرون مي آمدي

اس ام اس عاشـقانه

حـس خوبيــه وقتي که
يکـــــــــــــــــــي رو داري که
براش دلـت تنــــــــــــــــــگ ميشه

اس ام اس عاشقانه



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه دلمه بادمجان | آموزش آشپزي

آموزش و طرز تهيه دلمه بادمجان

آشپزي

مواد لازم

لپه                                               نصف فنجان
سبزي دلمه                                   يک کاسه ماست‌خوري
رب گوجه                                       سه قاشق غذاخوري
روغن                                            يک و نيم فنجان
برنج                                             نصف فنجان
نمک، فلفل و زردچوبه                      به ميزان لازم
بادمجان دلمه‌اي                              پنج عدد
سرکه                                           هشت قاشق غذاخوري
گوشت چرخ‌کرده                             يک کاسه ماست‌خوري
پياز                                              يک عدد
شکر                                            يک قاشق غذاخوري

با اين مقدار مواد لازم به اندازه پنج عدد از ”‌دلمه بادمجان “ خواهيم داشت.

توضيحي در رابطه با مواد اوليه

يک کاسه ماست‌خوري سبزي دلمه خردشده (صد گرم) شامل: تره، جعفري، گشنيز، شبت، ريحان، پيازچه، نعناع، تر خان و مرزه. حدود دويست گرم سبزي پاک نکرده نياز مي‌باشد.

طرز تهيه دلمه بادمجان

نصف فنجان لپه را با مقداري آب و کمي نمک مي‌پزيم تا لپه پخته شده و آب آن نيز تبخير شود. سپس آن را با گوشت‌کوب مي‌کوبيم.

 

نصف فنجان برنج را با مقداري آب و کمي نمک مي‌پزيم تا برنج پخته شده و يک کته شل به دست آيد.

 

بادمجان دلمه‌اي‌ها را شسته، دور آن را راه‌راه پوست مي‌کنيم و وسط آن‌ها را با چاقو و قاشق چاي‌خوري خالي مي‌کنيم. سپس کمي نمک به داخل و بيرون بادمجان‌ها زده، آن‌ها را براي يکي دو ساعت، سر و ته در يک آبکش مي‌گذاريم تا تلخي آن برود.

 

يک و نيم فنجان روغن را در يک قابلمه کوچک داغ کرده، بادمجان‌ها را در آن سرخ مي‌کنيم.

 

با نصف روغن باقيمانده از بادمجان‌هاي سرخ‌شده، پياز داغ درست مي‌کنيم. سپس کمي زردچوبه و دو قاشق رب گوجه اضافه مي‌کنيم.

 

برنج و لپه پخته، يک کاسه ماست‌خوري سبزي دلمه خردشده و يک کاسه ماست‌خوري گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده، هم مي‌زنيم. سپس چهار قاشق غذاخوري سرکه، نصف قاشق شکر و کمي نمک و فلفل اضافه کرده، شعله را خاموش مي‌کنيم تا مايه دلمه آماده شود.

 

داخل بادمجان‌ها را با مايه دلمه پر مي‌کنيم. بقيه روغن باقيمانده از بادمجان‌هاي سرخ‌شده را در يک قابلمه متوسط ريخته، يک قاشق رب گوجه، چهار قاشق سرکه، نصف قاشق شکر، کمي نمک و فلفل و نصف ليوان آب اضافه کرده، دلمه‌ها را در آن مي‌چينيم تا حدود يک ساعت با شعله کم بپزد و جا بيفتد.
بعد از پخت دلمه، حدود نيم ساعت صبر مي‌کنيم تا دلمه‌ها کمي خنک و سفت شوند. اکنون آن‌ها آماده پذيرايي مي‌باشند.

 

آموزش و طرز تهيه دلمه



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

چلو مرغ

مواد لازم

ران مرغ يك عدد
نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم
پيازداغ يك قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي و آبليمو يك قاشق چايخوري
زعفران حل شده نصف قاشق چايخوري
 آب 3/4 پيمانه

طرز تهيه مرغ  )

طرز تهيه چلو مرغ

نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كرده، مرغ را كاملا به اين ادويه‌ها آغشته مي‌‌كنيم. سپس در روغن سرخ كرده و در روغن باقي ‌مانده رب را تفت مي‌دهيم. بعد آب، پياز داغ، آبليمو، زعفران و مرغ را به رب اضافه كرده در ظرف را بسته و حرارت را ملايم مي‌كنيم تا مرغ بپزد. پس از آماده شدن غذا اطراف خوراك مرغ را با سيب‌زميني و هويج سرخ کرده تزيين كرده و با چلو سفيد سرو مي‌كنيم.

 طرز تهيه مرغ ,آموزش و طرز تهيه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 بهمن 1394 | نظرات ()