نوشته شده توسط : atefeh

خورش گوشت و لوبيا

(  قرمه سبزي )

مواد لازم خورش گوشت و لوبيا

گوشت سردست گوسفندي 500 گرم
لوبيا سفيد و سيب زميني و نعنا خشک از هر کدام 100 گرم
پياز متوسط دو عدد
شيره توت سفيد نصف پيمانه
زردچوبه يك قاشق سوپخوري
فلفل يك قاشق چايخوري
نمك به ميزان لازم


طرز تهيه خورش گوشت و لوبيا

ابتدا گوشت را به تكه‌هاي درشت خرد كرده و بشوييد. لوبيا سفيد را كه از شب قبل خيس كرده‌ايد همراه گوشت، پياز، سيب‌زميني، زردچوبه، نمك و فلفل بگذاريد مانند آبگوشت بپزد. وقتي خورش به جوش آمد شعله را ملايم كرده تا خوب پخته شود. به علت طبع سرد لوبيا سفيد، سيب‌زميني را از ابتدا درون خورش بريزيد تا له شود. در صورت تمايل مي‌توان در كنار اين خورش از شيره توت سفيد استفاده كرد. براي تزيين خورش از پياز داغ و نعنا داغ استفاده كنيد.

 قرمه سبزي ,طرز تهيه قرمه سبزي, آموزش قرمه سبزي

 



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي

سالاد ترش و شيرين اسفناج و پرتقال

مواد لازم براي 4 نفر

اسفناج تر و تازه            1 دسته ي کوچک
پياز سفيد                    1 عدد
پرتقال                         2 عدد
سرکه بالزاميک             1 قاشق غذاخوري
دانه ي کنجد                1 قاشق غذاخوري
آب ليموترش                1 عدد

طرز تهيه سالاد رژيمي
روش تهيه

مدت زمان آماده سازي: 5 دقيقه
زمان پخت: 3 دقيقه
پياز را پوست گرفته و سپس خرد کنيد. پرتقال ها را نيز پوست گرفته و پوست نازک و هسته ها را جدا و به چهار قسمت تقسيم کنيد. داخل يک ماهيتابه ي نچسب پرتقال ها را با حرارت بسيار ملايم با سرکه بالزاميک تفت دهيد. اسفناج هاي کوچک و تر و تازه را با آب ليموترش مخلوط کنيد. سپس آن ها را با مواد ديگر مخلوط کرده و روي آن دانه ي کنجد بريزيد و سرو کنيد.

آموزش و طرز تهيه انواع سالاد رژيمي

طرز تهيه سالاد رژيمي ,آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي


:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ليته مخلوط با تمرهندي و رب انار

مواد لازم
گل كلم 200 گرم
هويج 200 گرم
لوبيا سبز 100 گرم
كرفس 150 گرم
فلفل دلمه اي سبز 1 عدد
سير 6 حبه
فلفل سبز تند 5 عدد
بادمجان 200 گرم
نمک 1/2 قاشق غذاخوري
تمر هندي يک بسته 350 گرمي
رب انار 5 قاشق غذاخوري
پودر تخم گشنيز 1/2 قاشق غذاخوري
پودر گلپر 1/2 قاشق غذاخوري
سياه دانه 1 قاشق غذاخوري
سرکه انگور يک ليوان
آب 2 ليوان

 
طرز تهيه
تمام سبزيجات را با هم چرخ کرده سرکه و آب را روي تمر هندي ريخته بعد از خيس خوردن آنرا صاف مي کنيم داخل ظرف ريخته بعد از جوش آمدن تمام مواد چرخ شده را اضافه کرده تا10 دقيقه بجوشد بعد آنرا از روي شعله برداشته ادويه جات نمک و رب را اضافه و مخلوط کرده داخل ظرف مورد نظر در يخچال نگهداري کرده تا بعد از يک هفته استفاده گردد.

طرز تهيه رب انار ,آماده سازي رب انار



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

سبزي پلو با ماهي

مواد لازم‌


برنج‌، روغن‌، ماهي‌، تخم‌مرغ‌،سبزي‌پلو شامل‌: تره‌، جعفري‌، گشنيز، شنبليله‌،بابونه‌ (اگر موقعش‌ باشد و بتوان‌ فراهم‌ نمود.)،سير تازه‌، نمك‌، آرد گندم‌.


طرز تهيه‌ سبزي پلو با ماهي


ابتدا بايد برنج‌ خيس‌ كرده‌ را كه‌ حداقل‌ 24ساعت‌ همراه‌ نمك‌ خيسانده‌ شود، جوشانده‌ وآبكش‌ كرده‌، سپس‌ آب‌ روغن‌ به‌ اندازه‌ درست‌نماييد ونصف‌ آن‌ را ته‌ ديگ‌ ريخته‌، برنج‌ آب‌كش‌كرده‌ را به‌ طور افشان‌ توي‌ ديگ‌ برگردانده‌لابلايش‌ سبزي‌ ساطوري‌ كرده‌ را كه‌ قبلا آماده‌كرده‌ايد پاشيده‌ و چند ساقه‌ سير تازه‌ وسطش‌گذارده‌، بقيه‌ برنج‌ و سبزي‌ را روي‌ آن‌ بريزيد ونصف‌ آب‌ روغن‌ مانده‌ را رويش‌ داده‌ و بر روي‌آن‌ دم‌كني‌ انداخته‌، حدود يكساعت‌ وزيادترروي‌ دم‌ بگذاريد.
? دستور آماده‌ كردن‌ سبزي‌
سبزي‌هاي‌ ذكر شده‌ را پاك‌ كرده‌، تميز بشوييد ودر آبكش‌ ريخته‌ بگذارندتا كاملا آبش‌ رفته‌ وخشك‌ بشود (و درصورت‌ عجله‌ در پارچه‌ پاكيزه‌ريخته‌ تكان‌ بدهيد) كه‌ آبش‌ گرفته‌ بشود و سپس‌آن‌ را روي‌ تخته‌ ساطوري‌ با كارد ريز كنيد. (بايددقت‌ كنيد كه‌ سبزي‌ پلو را با ساطور نبايد خردبكنيد كه‌ له‌ شود، چون‌ آب‌ مي‌اندازد و نباشدچون‌ برنج‌ را به‌ هم‌ مي‌چسباند.
پس‌ از اين‌ سبزي‌ را چنانچه‌ كه‌ گفته‌ شد زمان‌ دم‌كردن‌ به‌ لاي‌ برنج‌ بپاشيد و ميانش‌ سير تازه‌گذاشته‌ و دم‌ مي‌كنيد وهم‌ مي‌توانيد نزديك‌برداشتن‌ برنج‌ از روي‌ بار سبزي‌ را ريخته‌ و با برنج‌چند جوش‌ داده‌ و بعد آبكش‌ كنيد. ولي‌ نوع‌ اول‌كه‌ سبزي‌ خرد كرده‌ را زمان‌ دم‌ كردن‌ لاي‌ برنج‌بپاشيد بهتر است‌، از آنجا كه‌ هم‌ مزه‌ و خاصيت‌ وهم‌ عطر و بوي‌ سبزي‌ بجا مانده‌ و با جوشيدن‌ وآبكش‌ شدن‌ از بين‌ نمي‌رود، همچنين‌ سير تازه‌ راكه‌ هم‌ مي‌توان‌ با سبزي‌ خرد كرده‌ بكار برد و هم‌به‌ طور دسته‌اي‌ (به‌ شرط پاك‌ كردن‌ و شستن‌ و ته‌و سر ساقه‌ گرفتن‌) لاي‌ برنج‌ بگذاريد.

 (طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

 

? تهيه‌ كوكو
سبزي‌ كوكو را كه‌ همان‌ سبزي‌ پلو، شامل‌ تره‌،جعفري‌، گشنيز، شبت‌، شنبليله‌، سير تازه‌ است‌ راگرفته‌ و پاك‌ كرده‌ و بشوييد و سپس‌ ريز ساطوري‌ ويا چرخ‌ بكنيد و اگر مطبوع‌تر و مجلسي‌ بخواهيدآب‌ سبزي‌ را بكار نبريد. آنگاه‌ براي‌ هر نيم‌ كيلوسبزي‌ پاك‌ كرده‌ از هشت‌ تا ده‌تخم‌مرغ‌ و دوقاشق‌ غذاخوري‌ آرد گندم‌ و نيم‌ قاشق‌ نمك‌ ويك‌ قاشق‌ مرباخوري‌ ادويه‌ و زردچوبه‌ مخلوط برروي‌ آن‌ ريخته‌ و به‌ هم‌ بزنيد و در ماهي‌ تابه‌اي‌ كه‌خوب‌ داغ‌ شده‌ باشد بريزيد، براي‌ نيم‌ ساعت‌ درروي‌ شعله‌ ملايم‌ گاز يا آتش‌ گذارده‌، رويش‌ درديگ‌ يا سيني‌ انداخته‌، به‌ ياد داشته‌ باشيد كه‌روغن‌ كوكو تا داغ‌ نشده‌ است‌ مايه‌ را در آن‌نريزيد كه‌ به‌ ته‌ ظرف‌ چسبيده‌ و در زمان‌ پشت‌ و روكردن‌ خرد مي‌شود.
? تهيه‌ ماهي‌
ماهي‌ را سر و دمش‌ را گرفته‌، شكمش‌ را خالي‌كرده‌، كاملا بشوييد وقطعه‌ قطعه‌ نموده‌، اول‌ دردستمال‌ خشك‌ وسپس‌ در روغن‌ سرخ‌ بكنيد.ماهي‌ را به‌ دو نوع‌، بلكه‌ به‌ سه‌ نوع‌ مي‌شود سرخ‌كرده‌ و پخت‌: اول‌ با پوست‌ وفلس‌ كه‌ در اين‌صورت‌ خود ماهي‌ سالم‌تر مانده‌ و گوشت‌ آن‌ دراثر نسوختن‌ كمتر نفله‌ مي‌شود. دوم‌ بي‌پوست‌ كه‌پوست‌ و فلس‌ را از آن‌ جدا كرده‌ و در روغن‌سرخ‌ بكنيد. نوع‌ سوم‌ با كباب‌ كردن‌، كه‌ ماهي‌ راپس‌ از تميز نمودن‌ درفر يا تنور، يا كباب‌پز، كباب‌بكنيد (ماهي‌ جهت‌ كباب‌ كردن‌ به‌ نسبت‌ حجم‌ وضخامت‌ از نيم‌ تا يكساعت‌ در فر 200 درجه‌ ياكباب‌پز و تنور آماده‌ مي‌شود.)
? كشيدن‌ سبزي‌ پلو:
سبزي‌پلو را پس‌ از خوب‌ دم‌ كشيدن‌ كه‌ كمتر ازيك‌ ساعت‌ نبايد به‌ حالت‌ دم‌ كرده‌ بماند كشيده‌،اگر خواستيد مي‌توانيد رويش‌ كمي‌ برنج‌ زعفراني‌و روغن‌ حيواني‌ اعلا داده‌ و همراه‌ كوكو كه‌ درظرفي‌ جداگانه‌ و ماهي‌ سرخ‌ كرده‌ كه‌ نيز درظرفي‌ ديگر نهاده‌، كنارش‌ نارنج‌ بريده‌ قرار بدهيدو سرسفره‌ ببريد. اين‌ غذا را معمولا با دست‌مي‌خورند، از آن‌ جهت‌ كه‌ ماهي‌ جز با دست‌ ازتيغ‌ و استخوان‌ جدا نمي‌شود، مضافا بر اينكه‌ باگرفتن‌ كمي‌ نان‌، مخصوصا نان‌ لواش‌ در پشت‌ هرلقمه‌اش‌ مزه‌اش‌ زيادتر مي‌شود. نارنج‌ و در غيرآن‌ آب‌ ليمو از لازمات‌ اين‌ غذا بوده‌ و با دوغ‌ وماست‌ ميل‌ كنيد.
? پاك‌ كردن‌ ماهي‌
تاكنون‌ بارها شده‌ كه‌ زنان‌ خانه‌دار براي‌ پاك‌كردن‌ ماهي‌ با مشكلات‌ جدي‌ مواجه‌ مي‌شوند، به‌خصوص‌ اينكه‌ براي‌ پاك‌ كردن‌ ماهي‌، ماهي‌ ازروي‌ تخته‌ ليز مي‌خورد، براي‌ اين‌ مشكل‌ شمامي‌توانيد از دو روش‌ استفاده‌ كنيد:
1) ابتدا كمي‌ نمك‌ روي‌ تخته‌اي‌ كه‌ زير ماهي‌گذاشته‌ايد، بپاشيد، اين‌ حركت‌ باعث‌ مي‌شود،ماهي‌ ليز نخورد و به‌ نمك‌ بچسبد... آن‌ گاه‌ به‌راحتي‌ مي‌توانيد ماهي‌ را پاك‌ كنيد.
2) مي‌توانيد يك‌ روزنامه‌ زير ماهي‌ بگذاريد، امابايد حساب‌ اين‌ را هم‌ كنيد كه‌ سپس‌ بايد روزنامه‌را از ماهي‌ جدا كنيد.
اما بهترين‌ كار اين‌ است‌ كه‌ خودفروشنده‌ ماهي‌برايتان‌، ماهي‌ را قطعه‌ قطعه‌ و يا پاك‌ كند...
? مراقب‌ تيغ‌ ماهي‌ باشيد
درخيلي‌ از خانواده‌ها ديده‌ مي‌شود كه‌ در روزاول‌ عيد، هنگام‌ خوردن‌ سبزي‌ پلو با ماهي‌،تيغ‌هاي‌ ماهي‌ در گلويشان‌ گير مي‌كند و باعث‌ناراحتي‌ مي‌شود و حتي‌ كار بعضي‌ها را به‌بيمارستان‌ مي‌كشاند، به‌ سه‌ نكته‌ اشاره‌ مي‌كنيم‌ كه‌در زمان‌ خوردن‌ ماهي‌ بايد آن‌ را رعايت‌ كنيد كه‌اگر خداي‌ ناكرده‌ تيغ‌ آن‌ در گلويتان‌ گير كرد،راهكاري‌ براي‌ شما باشد:
1) در زمان‌ خوردن‌ ماهي‌، تيغ‌هاي‌ ريز را به‌خوبي‌ از هم‌ جدا كنيد و در اين‌ كار، صبر و حوصله‌به‌ خرج‌ دهيد تا تيغ‌ ماهي‌ در گلويتان‌ گير نكند.
2) اگر يكبار تيغ‌ ماهي‌ در گلويتان‌ گير كرد، تكه‌اي‌سيب‌ زميني‌ پخته‌ با يك‌ تكه‌ نان‌ خمير بماليد، پس‌چه‌ بهتر كه‌ خانم‌هاي‌ خانه‌دار براي‌ ايمني‌ بيشتراين‌ دو خوراكي‌ را روي‌ سفره‌ غذا داشته‌ باشند.
3) و سرانجام‌ براي‌ تسكين‌ درد و ناراحتي‌ ناشي‌از خراش‌ تيغ‌ ماهي‌ درگلو، يك‌ ليمو ترش‌ را ازوسط به‌ دو نيم‌ كنيد و به‌ آرامي‌آب‌ ليمو رابمكيد... اگر مشكل‌ بسيار حاد بود، بايد سريعا خودرا به‌ پزشك‌ برسانيد.

 (طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ساندويچ فيله مرغ با پنير

مواد لازم

فيله مرغ - 140 گرم
پياز - 15 گرم
قارچ خرد‌شده - 60 گرم
عصاره مرغ - يك عدد
پنير پيتزا - 70 گرم
نان باگت - يك عدد
روغن - به ميزان لازم
گوجه و خيارشور - براي تزئين

( ساندويچ مرغ)

طرز تهيه ساندويچ فيله مرغ با پنير

ابتدا پياز را تفت مي‌دهيم تا كمي طلايي شود، سپس فيله مرغ قطعه‌قطعه شده را با آن تفت مي‌دهيم تا گوشت فيله سرخ شود.

بعد از سرخ شدن فيله مرغ به آن قارچ و عصاره مرغ را اضافه مي‌كنيم تا عصاره مرغ در آب قارچ حل شود سپس پنير پيتزا را به آن مي‌افزاييم و خوب هم مي‌زنيم كه خمير نرم شده و كل مواد را در برگيرد.

نان باگت را خالي كرده و مواد را داخل آن مي‌ريزيم و گوجه و خيار شور را به آن مي‌افزاييم.

طرز تهيه ساندويچ مرغ , آموزش ساندويچ مرغ

 



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش ميوه

مواد لازم


? گوشت چرخ‌کرده، 500 گرم
? لوبيا قرمز، 200 گرم [خواص لوبيا]
? نخود، 200 گرم
? سبزي آش پاک‌شده، يک کيلوگرم
? پياز متوسط، 4 عدد [خواص پياز]
? آلوي خورشي، 200 گرم
? گوجه برقاني، 200 گرم
? آلبالو خشکه، 200 گرم
? برگه زردآلو، 200 گرم
? قيسي، 200 گرم
? برنج، 100 گرم
? گندم پوست‌گرفته، 200 گرم
? نمک و فلفل به ميزان لازم
? پودر نعناخشک، 2 قاشق سوپ‌خوري سرخالي [خواص نعنا]

(آموزش تهيه آش رشته  )

 

طرز تهيه آش ميوه


1) از شب قبل، نخود و لوبيا و همچنين برنج را در ظرف‌هاي جداگانه خيس کنيد.
? نکته: خيس‌کردن حبوبات براي کاهش تاثير نفاخ‌بودن آنهاست.
2) 2 عدد پياز را به صورت خلالي خرد کنيد و در قابلمه موردنظر براي آش، مقداري روغن بريزيد و پياز خردشده را در روغن به اندازه‌اي سرخ کنيد که کمي طلايي‌رنگ شود، سپس گوشت چرخ‌کرده را همراه مقداري نمک و فلفل به پيازداغ اضافه کرده و آن‌را در روغن سرخ کنيد.
3 ) آب لوبيا و نخود را خالي کرده و حبوبات را داخل قابلمه بريزيد. مقدار 3 ليوان آب به آن بيفزاييد و بگذاريد تا نخود و لوبيا بپزد.
در اين فاصله، گندم را در کاسه‌اي حاوي آب خيس کرده و يکي دوبار آب آن را عوض کنيد. بعد از اينکه حبوبات پخته شد، گندم را اضافه کنيد.
4 ) زمان اضافه‌کردن برنج و سبزي هنگامي است که گندم نيم‌پز شده باشد. پس از ريختن سبزي و برنج، در ظرف را بگذاريد و مدتي حرارت‌دادن را ادامه دهيد تا سبزي هم کاملا بپزد.
ي نکته: اگر در طول پخت سبزي، آب آش کم شد، به آن آب جوشيده اضافه کنيد.
5 ) در اين فاصله، ميوه‌‌هاي خشک را داخل کاسه‌اي بريزيد و پس از اضافه‌کردن مقداري آب سرد به آن، بگذاريد حدود نيم‌ساعت خيس بخورد.
بعد از اين مدت، ميوه‌ها را داخل آش بريزيد و حرارت اجاق‌گاز را کم کرده و مدتي صبر کنيد تا همه مواد خوب پخته شود و آش جابيفتد.
? نکته: اگر شما يا ديگر اعضاي خانواده‌تان طبعي شيرين‌پسند داريد، مي‌توانيد يک يا دو قاشق شکر نيز به آش بيفزاييد.
? براي تزئين روي آش:
در يک تابه کوچک مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد سپس نعنا را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
از طرف ديگر 2 عدد پياز باقيمانده را به صورت خلالي خرد کرده و در مقداري روغن سرخ کنيد. بعد از آنکه آش را داخل کاسه ريختيد، ‌روي آن را با نعناداغ و پيازداغ تزئين کنيد.
? نکته: شما حتي مي‌توانيد مقداري از ميوه‌هاي خشک و حتي نخود و لوبياي پخته را به صورت جداگانه نگه داشته و براي تزئين روي آش از آنها هم استفاده کنيد.

 آش رشته , طرز تهيه آش رشته

 



:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

نماز شب يازده رکعت مي باشد.

نماز نافله شب ←← هشت رکعت

نماز شفع ←← دو رکعت

نماز وتر ←← يک رکعت

قنوت نماز وتر ←← 40 مرتبه اَللّهُمَ اغْفِرْ لفلان بجاي فلان نام کسي که براي آن مي خواهيم دعا کنيم را مي گوييم

                          70 مرتبه استغفر الله ربي و اتوب اليه

                          7 مرتبه هم هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ النّارِ

                          300 مرتبه العفو

                          1 مرتبه رَبِّ اِغْفِرْلي وَارْحَمْني وَ تُبْ عَلَيَّ اِنَّکَ اَنْتَ التَّوّابُ الْغَفُورُ الرَّحيمِ

 

آموزش نماز شب

براي بدست آوردن اطلاعات بيشتر به مفاتيح الجنان مراجعه کنيد.
دوستان ما را نيز از دعاي خيرتان فراموش نکنيد التماس دعا از همه شما عزيزان.


 نماز شب,آموزش نماز شب



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش قارچ با مرغ

مواد لازم

گوشت مرغ 500 گرم
پياز سرخ‌كرده نصف پيمانه
قارچ 600 گرم
زرده تخم‌مرغ دو عدد
روغن مايع سه قاشق سوپخوري
آبليمو چهار قاشق سوپخوري
زعفران آب‌كرده دو قاشق سوپخوري
آرد گندم يك قاشق سوپخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
پياز و هويج از هر کدام يك عدد

 طرز تهيه مرغ

طرز تهيه خورش قارچ با مرغ

 مرغ را با پياز، هويج، نمك و دو پيمانه آب بپزيد. سپس قارچ‌ها را شسته و با كمي روغن و پيازداغ تفت دهيد، آرد را روي آن ريخته و به تفت دادن ادامه دهيد. سپس مرغ پخته شده را به آن اضافه كنيد. زعفران، نمك، فلفل، زرده تخم‌مرغ، زردچوبه، آبليمو و آب مرغ را افزوده، پس از چند جوش خورش آماده است.

 طرز تهيه مرغ ,آموزش و طرز تهيه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش شلغم

 مواد لازم

شلغم  :  1500 گرم
برنج  :  200 گرم
پياز داغ عسلي  :  3 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ کرده  :  500 گرم
عدس  :  75 گرم
زردچوبه  :  1 قاشق مربا خوري
روغن  :  150 گرم
فلفل  :   قدري
نمک  :   قدري

آش شلغم

طرز تهيه


در صورتي که گوشت چرخ شده باشد با کمي نمک و يک عدد پياز رنده کرده مخلوط مي‌کنيم و کوفته ريزه درست مي‌کنيم و در کمي روغن سرخ مي‌نمائيم در صورتي‌که گوشت مغز ران باشد آن را به‌ شکل قيمه خرد کرده با پياز سرخ کرده تفت مي‌دهيم و مقداري آب مي‌ريزيم عدس را نيز اضافه مي‌کنيم و مي‌گذاريم با حرارت ملايم گوشت و عدس بپزد (بديهي است در صورتي‌که کوفته ريزه تهيه کرده باشيم مدت طبخ آن کوتاه‌تر خواهد بود)، بعد شلغم را پوست مي‌کنيم و خرد مي‌کنيم داخل گوشت مي‌ريزيم برنج را نيز مي‌شوئيم و با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه مي‌نمائيم و حرارت را ملايم مي‌کنيم و گاهي نيز آش را به‌هم مي‌زنيم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملاً جا بيافتد. موقع کشيدن کمي نعناع داغ نيز روي آن مي‌دهيم‌.
‌در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 10 تا 12 نفر کافي است.

آموزش تهيه آش رشته , آش رشته , طرز تهيه آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 63
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

تره اسفناج

مواد لازم

اسفناج پخته شده نيم كيلوگرم
پياز يك عدد
سير دو حبه
لپه يك و نيم پيمانه
رب انار دو قاشق غذاخوري
كره 30 گرم
روغن دو قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
تخم‌مرغ يك عدد
غذاي محلي استان اردبيل


طرز تهيه

لپه را مي‌گذاريم با مقداري آب نيم پز شود ، آب آن‌كه تمام شد با رب انار و كره كمي تفت مي‌دهيم، سپس در تابه مقداري روغن ريخته و پياز را درون آن سرخ مي كنيم، آن‌گاه سير، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه مي‌كنيم سپس اسفناج پخته شده را با اين مواد مخلوط مي كنيم و در اين لحظه لپه را به آن اضافه كرده و مي‌گذاريم با نصف استكان آب كمي جوش بزند. در آخر يك عدد تخم‌مرغ را در ظرفي جداگانه زده و به مواد اضافه مي‌كنيم. وقتي تخم‌مرغ خودش را گرفت از روي گاز آن را برداشته و در ظرف ريخته و با سبزي‌هاي مختلف تزئين مي‌كنيم.

طبخ تره اسفناج در استان اردبيل رواج دارد.

طرز تهيه رب انار ,آماده سازي رب انار



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1394 | نظرات ()