نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه شامی هویج

آموزش و طرز تهیه شامی هویج

 

مواد لازم شامی هویج

گوشت چرخ کرده                           ۵۰ گرم
سیب زمینی                                 ۳عدد متوسط
هویج                                          ۳ عدد بزرگ
پیاز                                            ۲عدد متوسط
تخم مرغ                                     ۱عدد
آرد گندم                                     ۱قاشق غذاخوری
نمک                                          به مقدار لازم
فلفل                                         به مقدار لازم
زردچوبه                                      به مقدار لازم
روغن                                         به مقدار لازم


طرز تهیه
شامی هویج

سیب زمینی و هویج و پیاز را رنده و یا چرخ می کنیم و با گوشت و آرد و تخم مرغ مخلوط می کنیم و به آن نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و روغن را داخل ظرف دلخواه که مناسب سرخ کردن است می ریزیم و وقتی داغ شد مواد را به شکل دلخواه داخل روغن قرار می دهیم.

 

وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را سرخ می کنیم.

 

می توانید گوجه را سرخ کنید و با این غذا سرو کنید.
برای تزیین این غذا می توانید از گوجه و فلفل دلمه استفاده کنید.

 

نکات:
میتوانید در تهیه این غذا از پودر سیر و زیره نیز استفاده کنید.
این غذا را می شود در زمان کوتاه (۱۰تا ۱۵) آماده کرد.
این غذا برای ۶ تا ۸ نفر می باشد.

آموزش و طرز تهیه شامی هویج

آموزش و طرز تهیه شامی هویج


منبع:میهن گرام



:: بازدید از این مطلب : 48
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهیه خورش قیمه مرغ

طرز تهیه و آماده سازی خورش قیمه مرغ


مواد لازم
خورش قیمه مرغ

۱- لپه                          ۱ پیمانه
۲- مرغ                        ۱عدد سینه مرغ یا ران مرغ
۳- آبلیمو                        به مقدار لازم
۴- رب گوجه                 ۲ قاشق غذاخوری
۵- نمک                       به مقدار لازم
۶- زردچوبه                  به مقدار لازم
۷- فلفل                        به مقدار لازم
۸- روغن                     به مقدار لازم

طرز تهیه و آماده سازی خورش قیمه مرغ

طرز تهیه قیمه مرغ

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و آنها را سرخ می کنیم و رب گوجه را تفت می دهیم و فلفل و زردچوبه و را به آن اضافه می کنبم بعد از آن لپه ها را داخل ظرف میریزیم و مرغ را نیز به آن اضافه می کنیم و اجاره می دهیم کمی تفت داده شود و یعد آب را به آن اضافه می کنیم وقتی آب به چوش آمد زیر شعله را کم می کنیم بعداز یک ساعت آلو خورشتی را به آن اضافه می کنیم زمانی که مرغ و لپه پخته شوند غذای شما آماده است ۱۵ دقیقه قبل از آماده شدن غذا به آن نمک اضافه می کنیم.


نکات:
۱-بجای آلو خورشتی می توانید آبلیمو و یا لیمو می توانید استفاده کنید.
۲-زمان پخت این غذا داخل قابلمه حدود ۲تا۳ ساعت طول می کشد.
۳-مقدار برخی مواد را می توانید بنابر سلیقه خود کم با زیاد کنید(مانند رب گوجه).
۴-می توانید از دیگر قسمت های مرغ هم استفاده کنید.


طرز تهیه و آماده سازی خورش قیمه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طبخ ماهي بدون استخوان


 (طرز تهيه سبزي پلو با ماهي )

? مواد لازم طبخ ماهي بدون استخوان

? ماهي قزل آلا 1عدد (به تعداد نفرات)
? گوجه فرنگي حلقه شده 2 عدد
? ليمو ترش تازه حلقه شده 1 عدد
? نمک به مقدار لازم
? پودر زنجبيل به مقدار لازم
? سير و شويد تازه به مقدار لازم

 

? طرز تهيه طبخ ماهي بدون استخوان

بهترين روش براي طبخ ماهي قزل آلا به اين نحو است که ماهي را شسته و بعد از تميز کردن داخل شکم آن ، کمي سير تازه بماليد ، مقداري پودر زنجبيل و نمک به آن بزنيد و مقداري شويد تازه درون شکم قرار داده ، بگذاريد يک ساعت داخل يخچال بماند .
بعد از يک ساعت ماهي را از يخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمي روغن (حدود نصف قاشق غذاخوري روغن زيتون) روي آن بماليد.
روي کاغذ آلومينيوم چند حلقه گوجه فرنگي بگذاريد ، بعد چند حلقه ليمو ترش ، سپس ماهي را روي گوجه و ليمو ترش قرار دهيد و بعد دوباره چند حلقه ليمو ترش و گوجه فرنگي روي ماهي بچينيد و سپس کاغذ را محکم ببنديد و در فر روي ميله هاي وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتيگراد قرار دهيد ؛ در مدت نيم ساعت يا 45 دقيقه ماهي آماده مي شود ، عصاره گوجه و ليمو ترش به خورد ماهي مي رود که بسيار خوشمزه است .
? نکته قابل توجه :
افراد با کلسترول بالا نبايد پوست ماهي را استفاده کنند.

طرز تهيه سبزي پلو با ماهي , سبزي پلو با ماهي , آموزش سبزي پلو با ماهي



:: بازدید از این مطلب : 63
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh
آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي

سالاد ترش و شيرين کلم، هويج و سيب

مواد لازم براي 4 نفر

کلم سفيد                نصف عدد
هويج                       3 عدد
سيب کوچک             4 عدد
گردوي خرد شده        2 تا 3 قاشق غذاخوري
خردل                      1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون              1 قاشق غذاخوري
آب                          1 قاشق غذاخوري
ماست                    1 پياله
نمک و فلفل             به مقدار لازم

آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي
روش تهيه

مدت زمان آماده سازي: 25 دقيقه
هويج ها را شسته و رنده کنيد. کلم را نيز خرد کنيد. سيب ها را پوست گرفته و خرد کنيد. داخل يک ظرف روغن، آب، خردل و ماست را مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنيد. سپس سبزيجات رنده شده و سيب خرد شده را اضافه کنيد. مواد را مخلوط کنيد تا سس به خورد آن برود. گردوهاي خرد شده را روي سالاد بريزيد و سرو کنيد.

آموزش و طرز تهيه انواع سالاد رژيمي

طرز تهيه سالاد رژيمي ,آموزش و طرز تهيه سالاد رژيمي


:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

مذهبي(لطفا براي اطلاع از احکام ديني خود فقط به اين مطالب اکتفا نکنيد و به مرجع تقليد خود رجوع کنيد)

اين مطالب از پايگاه اطلاع‌رساني دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمي سيدعلي خامنه‌اي (مد‌ظله‌العالي) در اين پست قرار داده شده است.

طريقه خواندن نماز شب

س : وقت نماز عصر تا اذان مغرب است يا تا هنگام غروب آفتاب؟ نيمه شب شرعي براي نماز عشا و بيتوته در مني چه وقت است؟
ج: آخر وقت نماز عصر تا غروب آفتاب است، و براى محاسبه نيمه شب، شب را از اول غروب تا اذان صبح حساب کنند، بنا بر اين تقريباً يازده ساعت و يک ربع بعد از ظهر شرعى آخر وقت نماز مغرب و عشا است.
س : اگر کسي در بين نماز عصر متوجه شود که نماز ظهر را نخوانده است، چه تکليفي دارد؟
ج: اگر به خيال اين که نماز ظهر را خوانده است به نيت نماز عصر مشغول نماز شود و در بين نماز بفهمد که قبلاً نماز ظهر را نخوانده است، در صورتى که در وقت مشترک نماز ظهر و عصر است، بايد بلافاصله نيت خود را به نماز ظهر برگرداند و نماز را تمام کند و پس از آن، نماز عصر را بجا آورد، و اگر اين اتفاق در وقت مخصوص به نماز ظهر(
وقت نماز
س: براساس تقويم رصدخانه كشور سوئد فجر تا طلوع خورشيد در طول سال در سوئد بين حدود 45 الى 90 دقيقه در نوسان مى‌باشد (زمستان حدود 45 و تابستان حدود 90 دقيقه). آيا مى‌شود از اين مسئله استفاده كرد و براى بدست آوردن فجر مقدار اين زمان را از وقت طلوع خورشيد كم كرد؟
ج) اعتماد بر تقويم رصدخانه كشور محل سكونت اگر موجب حصول اطمينان شود اشكال ندارد.
س: اگر وقت اداى نماز كم باشد و نياز به رفع حاجت هم باشد تكليف شرعى چيست؟
ج: اگر بتواند در آن وقتِ کم با اکتفاى به واجبات نماز و حذف مستحبات، به وظيفه خود عمل کند، بايد نماز را با همين حال بخواند و اگر جلوگيرى از خروج حدث به هيچ وجه ممکن نباشد، چنانچه بتواند در وقت کم رفع حاجت کند و مقدارى از نماز را در وقت درک کند، بايد انجام دهد، در غير اين صورت لازم نيست.
س: من در روز سفر نماز صبح را در فرودگاه كراچى خواندم و سپس در همان روز قبل از فجر، در قاهره فرود آمدم. آيا بايد دوباره نماز صبح را در فرودگاه قاهره بخوانم.
ج) واجب نيست.
س: اگر کسى عمداً وقت نماز خود را به تأخير اندازد آيا حرام است؟ آيا عقاب اخروى دارد؟
ج) اگر عمداً تأخير بيندازد تا قضا شود، گناه کرده و بايد قضاى آن نماز را بجا آورد و از گناهش توبه کند.
س: شخصى در کانادا زندگى مى‏کند، و با اين‏که از قطب شمال فاصله زيادى دارد، امّا در زمستان، هنگام ظهر، که سايه‏ى شاخص به کوتاه‏ترين طول خود مى‏رسد باز هم طولش نسبتاً بلند است و بيش از طول خود شاخص است. در نتيجه در هيچ زمانى از روز سايه‏ى شاخص به دو هفتم يا چهار هفتم يا خود طول شاخص نمى‏رسد. با اين فرض، هنگام فضيلت نوافل عصر و خود نماز عصر را چگونه تعيين کند؟
ج)  مراد از دو هفتم يا چهار هفتم شاخص اين نيست که تمام سايه‌ى شاخص را در نظر بگيريم، بلکه مقدار سايه‌اى که پس از نهايت کوتاه شدن، شروع به بلند شدن کرده است در نظر گرفته مى‌شود لذا در فرض سؤال هم، تعيين زمان نماز عصر و فضيلت آن ممكن است.
س: دوستم در اروپاى شمالى كار مى‌كند كه شش ماه روز و شش ماه شب است، حكم شرعى عبادات او چيست؟
ج) نمازها را در وقت، به همان افق محل سكونت ـ كه صبح را در صبح آنجا و ظهر و عصر را، به همان وقت آنجا، و نماز مغرب و عشاء را در بعد از مغرب همانجا ـ‌ بايد بخواند. و روزه، به حساب اينكه روز خيلى طولانى است و تمكن از روزه ندارد، ساقط است.
س: اگر شخصى به اشتباه گمان برد که وقت نماز صبح تمام شده و نماز خود را به نيّت قضا بخواند و هنگام نماز ظهر بفهمد که نماز صبح قضا نشده بود، حکم نمازى که خوانده چيست؟
ج) اگر به قصد وظيفه فعليه و آنچه بر عهده او مى‌باشد نماز را خوانده، صحيح است.
س: آيا در پايان وقت شرعى نيمه شب، نماز عشا قضا مى‌‌شود؟
ج) واجب است نماز عشا را تا قبل از نيمه شب شرعى بخوانند و بعد از آن به قصد قربت بجا آورده و نيت ادا و قضا نكنند.
س: اگر در هنگام نماز صبح ندانى که آفتاب طلوع کرده يا نه به چه نيتى بايد نماز را خواند؟
ج) تا يقين نکرده‌ايد که آفتاب طلوع کرده باشد، نماز ادا است و در هر صورت مى‌توانيد به قصد وظيفه فعلى نماز را بجا آوريد.

آموزش نماز شب  , آموزش نماز شب



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه مرغ خوشمزه

آموزش و طرز تهیه مرغ خوشمزه

آشپزی:

 

مواد لازم

مرغ                                  ۱ عدد
پیاز                                   ۱ عدد
رب گوجه                            ۴ قاشق غذا خوری
روغن                                ۴ قاشق غذا خوری
آلو بخارا                             ۶ عدد
هویج                                 ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای                        ۱ عدد
آب                                   ۱ لیوان
نمک                                 به مقدار لازم
ادویه                                به مقدار لازم

 

توضیحاتی در رابطه با مواد اولیه

۱- مرغ را شسته و آن را به تکه های مناسب تقسیم می نماییم که در صورت تمایل می توانید به ۴ قسمت تقسیم کنید.
۲-هویج را گرد خرد نمایید و فلفل دلمه ای را به شکل نگینی خرد می کنیم.

 

طرز تهیه

پیاز را رنده می کنیم و روغن را به آن ضافه می کنیم و آن را تفت می دهیم سپس رب گوجه و ادویه و نمک را به آنها اضافه می کنیم و مقداری آنها را تفت می دهیم فلفل دلمه و هویج را اضافه کرده و آنها را نیز تفت می دهیم بعد مرغ را داخل این مواد قرار می دهیم سپس آب را اضافه می کنیم و آلو را به آن اضافه می کنیم درب قابلمه را می گذاریم و به مدت ۱ ساعت قابلمه را روی شعله کم قرار می دهیم تا مرغ کاملاً پخته شود.

 

نکات پایانی

• استفاده از آلو بخارا و هویج و فلفل دلمه ای به صورت اختیاری می باشد.
• در صورت عدم استفاده از آلو از ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو استفاده نمایید.
• در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید از مقداری نخود سبز و همین طور نصف یک شاخه کرفس (به صورت خرد ) شده استفاده کنید و همراه هویج به غدا اضافه نمایید.
• این غذا در زودپز حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آماده می شود.
• برای تزئین این غذا می توانید از سیب زمینی سرخ کرده نیز استفاده کنید.
• در صورت داشتن سوال می توانید در قسمت نظرات سوال خود را مطرح نمایید.
• امیدوار هستیم که این غذا مورد علاقه شما قرار بگیرد.

آموزش و طرز تهیه مرغ خوشمزه

آموزش و طرز تهیه مرغ خوشمزه

منبع:میهن گرام



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ساندويچ گوشت بره

 
? مواد لازم براي براي 6 نفر:
? حدود نيم کيلو گوشت بره،
? 4 قطعه نان باگت گرد،
? 2 عدد گوجه فرنگي ورقه شده،
? 1 عدد پياز قرمز متوسط ورقه شده،
? يک دوم خيار پوست کنده ورقه شده،
? برگ کاهو، 4 ق.س سس خيار(ماست و خيار و نعناع)

( ساندويچ مرغ)

? طرز تهيه:ساندويچ گوشت بره
گوشت بره را در تابه بدون روغن آهسته به مدت 5 دقيقه تفت دهيد. بعد 1 ق.س از سس خيار نعناي داخل نان باگت گرد پخش نماييد و چند ورقه از گوشت ها را اضافه کرده و روي آن گوجه فرنگي، پياز، خيار و کاهو بگذاريد. مي توانيد اين ساندويچ را هم بپيچيد و هم با کارد و چنگال سرو نماييد.

طرز تهيه ساندويچ مرغ , آموزش ساندويچ مرغ

 



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

اس ام اس عاشقانه

 

حواسم را هر کجا که پرت مي کنم

باز کنار تو مي افتد




اس ام اس عاشقانه




امروز نبودي ، اما خيلي چيزها بود

من بودم

باران بود

چتر بود

بغض بود

همراه هميشگي ام هم بود

جاي خاليت را مي گويم


اس ام اس عاشقانه






ايــــــن اشکــــــــهــــا از قلبيستــــــــ که شبيــــــه دخترکـــــــــے لجبـــــــاز

فقطـــ تــــو را مے خواهـــد و از بـــــازے با خاطراتـــــــــــ خسته شـــــــده








اس ام اس عاشقانه




کاش مي شد نوشت

تمام حرف هايي را که بغض شدند

ولي بر گونه جاري نشدند

کاش مي شد



اس ام اس عاشقانه




هنوز هم دلم تنگ مي شود

براي محض حرف زدنت

و براي تکيه کلام هايت

که نمي دانستي

فقط کلام تو نبود

من هم به آنها تکيه داده بودم




اس ام اس عاشقانه

آنچنان سوزانم!

که نگاهم هر احساسي را به آتش مي کشد!

آنچنان محزون ، آنچنان غمگين

که صدايم بغض سنگ را مي شکند




اس ام اس عاشقانه














از حساب و کتاب بازار عشق هيچ گاه سر در نياوردم !

و هنوز نمي دانم چگونه مي شود

هر بار که تو بي دليل ترکم مي کني من بدهکارت مي شوم




اس ام اس عاشقانه



بگذار بگويم عزيزم

بغض که مي کني نازنين

گريه ام مي گيرد

خنده ات که بگيرد

حالم از هميشه بهتر است

مي بيني زندگي ام را !

به دلت بند است بند دلم


اس ام اس عاشقانه



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

اس ام اس خنده دار

يه لحظه تصور کن
عشق من باشي



ديدي چ حالي داد؟
خب بـسه ديگه گفتم
فـقــــــــــــط ي لحظع

اس ام اس خنده دار

اين چند روزه بس که با کامپـيوتر کار ميکنم قاط زدم
امروز قوري از دستم افـتاد کف آشپزخونه کثيف شد
داشـــــــــــــتم دنبال ctrl+z ميگشـــــــــــــتم

اس ام اس خنده دار

بعضي وقتا بد نيـســـــــــــــت
لب بالاييت رو با لب پايينت آشنا کني
و دهن گرامــيتو ببـــــــــــندي
قابل توجــــــــــــه بعضــــــي ها

اس ام اس خنده دار

دليل اينکه من خلبـان نشدم
ايـنه که از خون ميترسم




درسته ربطي نداره
ولي به تو ام ربـطي نداره
ياد بگير بابا
تو زندگـي کسي دخالت نکني

اس ام اس خنده دار

از والدين محترم تقاضـا دارم
وقتي توي يه محيط پر رفت و آمد
بچه تون رو به صورت افقي بغل ميکـنين
حتــــــــــما کفشـــــــــــاشو دربـــــــــــــيارين

اس ام اس خنده دار

 

يه بازي جديد کشـف کردم




من شماره حـساب ميدم
بعد هر کي پول نريزه ميبازه
مسخره بازي درنيارينا
بذاريد قـشنگ بازي کنيم

اس ام اس خنده دار

داداشم يه گوشـه خونه لاتي نشسته بود
همه بهـــــــــــش خـنديديم
بعد پسر داييم بـهش ميگه بيا
از دور خودتو ببين خيلي خنده دار شدي

اس ام اس خنده دار



:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش چاغاله ‌بادام

آموزش آشپزي
مواد لازم

- 500 گرم چاغاله بادام
-500 تا 700 گرم گوشت خورشي
- 150 گرم نعناي تازه
- 350 گرم جعفري تازه
- 2 عدد پياز بزرگ
- يك قاشق چايخوري زردچوبه
- نصف فنجان آب ليموترش و آب‌غوره
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- روغن مايع مخصوص سرخ كردني به مقدار لازم

طرز تهيه


قابلمه‌اي آماده كرده و روي اجاق گاز قرار دهيد. مقداري روغن مايع سرخ كردني در آن بريزيد.
پيازهايي را كه از پيش شسته و به صورت خلالي خرد كرده‌ايد را در داخل روغن بريزيد و سرخ كنيد. هنگام درست كردن پيازداغ، زردچوبه را هم اضافه كنيد.
قطعات گوشت خورشي را نيز به همراه چاغاله‌ها كه چوب انتهاي آنها گرفته شده است، به پياز داغ اضافه كنيد و با هم تفت دهيد. بعد از مرحله تفت دادن،4 ليوان آب در قابلمه بريزيد. نمك و فلفل را نيز به مقدار لازم اضافه كنيد.
حالا شعله اجاق گاز را كم كرده و بگذاريد تا مواد خورش آرام‌آرام بپزند. پخت چاغاله نيز مانند پخت گوشت به زمان زيادي نياز دارد پس هنگام درست كردن اين خورش، مانند ديگر خورش‌هاي قديمي ايراني زودتر دست به كار شويد. در ضمن، هرچه چاغاله‌ها درشت‌تر باشند، اين زمان طولاني‌تر خواهد بود.
در فاصله پخت گوشت و چاغاله، نعنا و جعفري را خرد كرده و در مقداري روغن تفت دهيد. بعد از آنكه گوشت خورش نيم‌پز شد، مخلوط نعنا و جعفري سرخ شده را به آن اضافه كنيد و بگذاريد خورش جا بيفتد.
سپس زماني تقريبا حدود يك ربع تا نيم ساعت پيش از سرو غذا چاشني ترشي را اضافه كنيد. اين چاشني با توجه به ذائقه شما مي‌تواند آب ليموترش يا آب‌غوره باشد. پس از آنكه ترشي آب‌ليمو يا آب‌غوره خورش را مزه‌دار كرد، آن را به همراه پلو سرو كنيد.
? چند نكته مهم:
- توجه داشته باشيد كه اگر در مواد لازم، ميزان نعنا از جعفري بيشتر باشد يا حتي هر دو به يك مقدار مورد استفاده قرار گيرند، خورش تلخ خواهد شد.
- چاغاله‌ها را حتما ريز انتخاب كنيد؛ به اين ترتيب هم سرعت پخت آنها بالاتر مي‌رود و هم خورش ظاهر زيباتري پيدا خواهد كرد. در صورتي كه مجبور بوديد از چاغاله‌هاي درشت استفاده كنيد، آنها را مانند باقالا به صورت طولي با چاقو به دو نيم قسمت كنيد.
- چاغاله‌ها را ابتدا خوب شسته و سپس چوب انتهاي آنها را بكنيد.
آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 بهمن 1394 | نظرات ()