نوشته شده توسط : atefeh

ساندویچ پنیر و خامه
پنیر گرویر  :  ۱۵۰ گرم
خامه  :  ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  :  ۱ قاشق سوپخوری
ترخون  :  ۱ قاشق سوپخوری
نان سفید  :  ۳ عدد

( ساندویچ مرغ)

طرز تهیه ساندویچ پنیر و خامه

ابتدا پنیر گرویر یا لیقوان یا معمولی را رنده می‌کنیم، ترخان و جعفری را نیز خرد می‌کنیم.
سپس پنیر و خامه را مخلوط می‌کنیم و سبزی را می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا تمام مواد مخلوط شود، از مایه روی نان بریده شده می‌مالیم و روی آنرا با یکعدد بادام پوست گرفته بو داده تزیین میکنیم. این مایه را هم ممکن است با قیف روی نان بریزیم و با یک نصف بادام روی آن را تزئین کنیم.

طرز تهیه ساندویچ مرغ , آموزش ساندویچ مرغ

 



:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش گوشت

مواد لازم

براي شش نفر

گوشت گوسفند خرد شده - 300 گرم
عدس - نصف پيمانه
كوليس گوجه‌فرنگي - پيمانه
جعفري خرد شده - يك پيمانه
كرفس ريز خرد شده - يك پيمانه
پياز ريز خرد شده - 5/1 پيمانه
چوب دارچين - حدود هفت سانتي‌متر
پودر زنجبيل - نصف قاشق چايخوري
زعفران ساييده - حدود يك قاشق چايخوري
نخود خيس خورده - يك پيمانه
كره - يك قاشق غذاخوري
آرد - يك قاشق غذاخوري
رشته آش نازك يا رشته سوپي خرد شده - 100 گرم
تخم‌مرغ - يك عدد
آبليموي تازه - نصف عدد
نمك و فلفل - به ميزان لازم

آش گوشت

طرز تهيه

گوشت خورشي خرد شده، عدس، كوليس گوجه‌فرنگي، جعفري، گشنيز، كرفس، پياز، دارچين، زنجبيل و زعفران را در قابلمه بزرگي بريزيد و نخود را به آن بيفزاييد. هشت پيمانه آب در آن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا جوش بيايد. سپس حرارت را كم كنيد تا آش بجوشد و نخود بپزد.آرد را در يك پيمانه آب حل كنيد و در آش بريزيد. حرارت را زياد كنيد و وقتي آش جوش آمد رشته خرد شده را به آن اضافه كنيد.تخم‌مرغ را به همراه آبليمو خوب بزنيد و در سوپ بريزيد و هم بزنيد. حرارت را كم كنيد تا آش 15 دقيقه ديگر بپزد. سپس نمك و فلفل را به آن بيفزاييد.اين آش را مي‌توانيد به همراه سس تند سرو كنيد.


طرز تهيه كوليس گوجه‌ فرنگی

براي تهيه كوليس‌‌گوجه‌فرنگي چهار گوجه متوسط را شسته و با چاقوي تيزي در زير آن به شكل ضربدر برش بزنيد. يك قابلمه آب سرد را روي حرارت قرار دهيد و وقتي جوش آمد گوجه‌فرنگي‌ها را به مدت 15 دقيقه در آن بيندازيد و سپس آبكشي كنيد. پوست گوجه‌فرنگي‌ها را بگيريد و آنها را از وسط نصف كنيد.

آب و تخم آنها را در كاسه‌اي بريزيد و از صافي رد كنيد سپس آب را به همراه گوشت گوجه‌ها در مخلوط كن بريزيد تا به شكل پوره درآيد.

آموزش تهیه آش رشته , آش رشته , طرز تهیه آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهیه خورش فسنجان

مواد لازم

مرغ پاک کرده بدون استخوان آماده شده یک عدد (درحدود یک کیلو تا 5/1 کیلوگرم)

مغز گردو چرخ کرده نیم کیلوگرم

پیاز سرخ کرده 3تا 4 قاشق سوپخوری

آب انار 3تا 4  لیوان (می شود به جای آب انار 4 تا 5 قاشق سوپخوری رب انار مصرف کرد)

شکر به مقدار لازم (در صورتیکه آب انار یا رب انار ترش باشد)

نمک به میزان لازم



طرز تهیه خورش فسنجان

مرغ را با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب و گردوی چرخ کرده و کمی نمک و فلفل در ظرف مناسبی می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش آهسته بجوشد و آب انار یا رب انار را اضافه می کنیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد تا مرغ کاملا بپزد و خورش جا بیافتد .

خورش فسنجان را می چشیم و در صورت ترش بودن خورش کمی شکر اضافه می کنیم . خورش باید بعد از آماده شدن کاملا به روغن بیافتد و آب نداشته باشد. و در صورتیکه مرغ پخته شد و خورش جا نیافتاد مرغ را خارج می کنیم و موقع کشیدن داخل خورش قرار می دهیم.

در خورش فسنجان آلو نیز می توان ریخت. و خورش فسنجان را با مرغابی نیز می توان تهیه نمود.

در صورتیکه رب انار مصرف کردیم یکی دو لیوان آب زیادتر می ریزیم زیرا فسنجان باید با آب بیشتر و مدت طولانی تر بجوشد تا به روغن بیافتد.

نکته:در صورتی که تمایل دارید فسنجان شما رنگ تیره به خود بگیرد آن را در ظرف مسی طبخ کرده یا در صورت نبودن دیگ مسی از یک قاشق مسی که داخل خورش فسنجان هنگام پخت قرار می دهید می توانید استفاده کنید.

فسنجان , طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی

 



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

قرمه سبزی پلو

 مواد لازم

برنج  :  ۱۰۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده  :  ۷۵۰ گرم
تره فرنگی  :  ۵۰۰ گرم
شنبلیله  :  ۵۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  :  ۵۰۰ گرم
روغن  :  ۲۵۰ گرم
لیمو عمانی  :  ۳ قاشق سوپخوری

( قرمه سبزی )

 

طرز تهیه قرمه سبزی پلو


ابتدا برنج را خیس می‌کنیم گوشت را تکه می‌کنیم می‌گذاریم بپزد به‌طوری که بعد از پختن یک لیوان آب داشته باشد و یا کوفته ریز را سرخ می‌کنیم، سبزی را به‌دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و داخل سبد می‌ریزیم تا آب آن برود آن را خرد می‌نمائیم با ۳ تا ۴ قاشق روغن سبزی را کمی سرخ می‌کنیم و داخل گوشت می‌ریزیم کمی نمک و گرد لیمو عمانی را داخل گوشت و سبزی می‌ریزیم می‌گذاریم چند جوش بزند به‌طوری که بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد، در صورتی‌که کوفته ریزه مصرف کردیم کوفته سرخ کرده را با سبزی سرخ کرده و یک لیوان آب و کمی گرد لیمو می‌گذاریم چند جوش بزند برنج را آبکش می‌کنیم مایه گوشت و سبزی را لای برنج می‌گذاریم و کمی گرد لیمو روی گوشت و سبزی می‌پاشیم کمی از آب گوشت و سبزی و کمی روغن را مخلوط می‌کنیم بعد از گرفتن عرق برنج، روی برنج می‌دهیم و برنج را دم می‌کنیم موقع کشیدن پلو روی دیس را مقداری روغن داغ کرده و کمی برنج زعفرانی می‌دهیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
● طرز خیس کردن برنج به طریق زیر انجام می‌شود:
برنج را به‌دقت تمیز می‌کنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم می‌شوئیم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم به حدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملاً محسوس باشد می‌ریزیم آب باید ۴ انگشت تقریباً بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد، بعد به نسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی می‌پیچیم روی برنج قرار می‌دهیم بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتی‌که برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود.
طرز تهیه قرمه سبزی, آموزشقرمه سبزی



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

پاستا میگو چیلی

آشپزی

مواد لازم

برای دو نفر

    پاستا 200 گرم
    کره1 قاشق سوپخوری
    روغن زیتون1 قاشق سوپخوری
    سیر خرد شده 4 حبه
    پودر چیلی 1 قاشق چایخوری
    میگو کوچک 10 الی 15 عدد
    آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
    پوره یا رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم



طرز تهیه

پاستا  را به همراه کمی نمک و روغن 8 تا 10 دقیقه در آب جوش ریخته تا پخته و نرم شود. تا زمانی که پاستا آماده شود، تابه‌ای را روی حرارت متوسط قرار داده، کره و روغن زیتون را درون آن ریخته و اجازه می‌دهیم تا کره ذوب شود. سپس سیر و پودر چیلی را افزوده و دو دقیقه با ترکیب روغن و کره تفت می‌دهیم. حالا میگوها را به مواد افزوده و می‌گذاریم تا سه دقیقه با مواد ترکیب شود تا بپزد. بعد پوره گوجه‌فرنگی، آبلیمو ، نمک و فلفل را افزوده و کاملا مواد را مخلوط می‌کنیم. پاستا را آبکش نموده و به همراه سس میگو گرم، سرو می‌کنیم.

آموزش آشپزی



:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش نماز شب

آموزش نماز شب

مذهبی:در اینجا برای شما عزیزان آموزش نماز شب را قرار داده ایم.

نماز شب یازده رکعت می باشد.

که هشت رکعت آن به نیت نماز نافله شب و به صورت دو رکعتی خوانده می شود در دو رکعت اول از این هشت رکعت نماز در رکعت اول بعد از حمد شوره قل یا ایها الکافرون را بخوانید و در رکعت دوم سوره توحید خوانده شود

دو رکعت دیگر آن به نیت نماز شفع خوانده می شود که بهتر است در رکعت اول آن سوره ناس و در رکعت دوم آن سوره فلق خوانده شود و قنوت هم گرفته نشود تا اینجا ده رکعت شده است.

یک رکعت باقی مانده با تیت نماز وتر خوانده می شود در رکعت آخر می توان سه مرتبه سوره توحید و یکبار سوره ناس و یک مرتبه هم سور فلق خوانده می شود و یا اینکه در سه رکعت آخر بعد از حمد سوره توحید را بخوانید

در قنوت نماز وتر دعا برای چهل مومن می کنیم و به عنوان مثال می گوییم اَللّهُمَ اغْفِرْ لفلان و بحای کلمه فلان نام کسی را که می خواهید برایش دعا کنید را می بریم مثلا می گویید اللهم اغفر سید جواد نجفیان و هفتاد مرتبه استغفر الله ربی و اتوب الیه و و هفت مرتبه هم هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ النّارِ و سیصد مرتبه العفو گفته می شود و  در پایان هم بگویید رَبِّ اِغْفِرْلی وَارْحَمْنی وَ تُبْ عَلَیَّ اِنَّکَ اَنْتَ التَّوّابُ الْغَفُورُ الرَّحیمِ

برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر به مفاتیح الجنان مراجعه کنید.
دوستان ما را نیز از دعای خیرتان فراموش نکنید التماس دعا از همه شما عزیزان.


 نماز شب,آموزش نماز شب 

 



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

مذهبی | احکامی در رابطه با مسافت شرعی | احکام

احکامی در رابطه با مسافت شرعی

مذهبی:(لطفا برای اطلاع از احکام دینی خود فقط به این مطالب اکتفا نکنید و به مرجع تقلید خود رجوع کنید)
این مطالب از پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) در این پست قرار داده شده است.

احکام سفر

س۱۵٫ ابتدای مسافت شرعی کجاست؟ آیا از محله‌ای است که انسان در آن‌جا ساکن است یا از آخر شهر و روستا؟ و پایان مسافت شرعی كجاست؟ آیا ابتدای شهر است یا مكان و مقصد داخل شهر؟
ج) مسافت شرعی از آخر شهر مبدأ تا اول شهر مقصد محاسبه می‌شود.
س۱۶٫ با توجه به فتوای امام خمینی(ره) مبنی بر وجوب قصر نماز و افطار هنگام سفر به هشت فرسخی، اگر مقدار رفتن کمتر از چهار فرسخ باشد، ولی در بازگشت، به علت مشکلات راه و نبودن ماشین، مجبور به پیمودن مسافتی بیش از شش فرسخ شود، آیا باید نماز را شکسته خواند و روزه را افطار کرد؟
ج) اگر رفتن کمتر از چهار فرسخ باشد و مسير بازگشت هم به مقدار مسافت شرعی نباشد، نماز تمام و روزه صحيح است.
س۱۷٫ من از اهالی اصفهان هستم و مدتی است که در دانشگاهی در شاهین شهرکه از توابع اصفهان است مشغول به کارم، و فاصله بین اصفهان و شاهین شهر کمتر از مسافت شرعی (در حدود بیست کیلومتر) است، ولی تا دانشگاه که در اطراف شاهین شهر واقع شده، بیشتر از مسافت شرعی (در حدود بیست و پنج کیلومتر) است. با توجه به این‌که دانشگاه در شاهین شهر است و راه من از وسط شهر عبور می‏‌کند، ولی مقصد اصلی من دانشگاه است، آیا مسافر محسوب می‏‌شوم یا خیر؟
ج) اگر فاصله بين دو شهر کمتر از چهار فرسخ شرعی باشد، حکم سفر مترتّب نمی‏‌شود.
س۱۸٫ اگر شخصی برای چندین سال در چهار کیلومتری وطنش باشد و هر هفته به خانه‏اش برود، هنگامی که این شخص به محلی مسافرت کند که فاصله آن با وطنش بیست و پنج کیلومتر و با مکانی که چندین سال در آن درس خوانده است، بیست و دو کیلومتر است، نماز او چه حکمی دارد؟
ج) اگر از وطنش به آن‌جا مسافرت کند، نماز قصر است.
س۱۹٫ تقریباً پایان هر هفته، همسر و دو دخترم را برای تحصیل به مدرسه‌ای در خارج از لندن می‌برم؛ وطن من داخل لندن است؛ از خانه تا محدوده شهر لندن ۵/ ۷ مایل [تقریباً ۱۲ كیلومتر] است، ولی قبل از خارج شدن از محدوده شهر ۵/ ۱۳ مایل دیگر دور شهر می‌گردیم و سپس از محدوده شهر خارج می‌شویم، بعد از آن ۵/ ۴ مایل باید به سمت مقصد برویم و لذا از خانه تا محل مدرسه ۵/ ۲۵ مایل مسیر دارد. آیا نماز من در آن‌جا قصر است و یا باید احتیاطاً هم قصر و هم كامل بخوانم؟
ج) حرکت در داخل شهر لندن و يا خارج شهر در داخل محدوده ما بين شهر و حدّ ترخّص آن، جزو مسافت حساب نمیشود و مسافت ۵/ ۴ مايل از محدوده شهر تا مقصد، مقدار مسافت شرعی نيست؛ بنابراين نماز شما تمام است.
س۲۰٫ کسی که از محل سکونت خود به محل دیگری که کمتر از مسافت شرعی است، سفر کند و در خلال ایام هفته چندین بار از آن محل به محله‌‏های دیگر برود، به‌طوری که مجموع مسافت بیش از هشت فرسخ شود، چه وظیفه‏‌ای دارد؟
ج) اگر هنگام خارج شدن از منزل قصد پيمودن مسافت شرعی را نداشته و فاصله بين مقصد اول و محله‌‏های ديگر هم به مقدار مسافت شرعی نباشد، حکم مسافر را ندارد.
س۲۱٫  چه مقدار مسافتی را شخص در داخل شهر(محل زندگی) خود باید طی کند تا موجب افطار روزه شود؟
ج) رفت و آمد داخل شهر ـ هرچند خيلی بزرگ باشد ـ سفر شرعی محسوب نمی‌شود كه موجب شکسته‌شدن نماز و افطار روزه شود. سفری که حکم مزبور بر آن مترتب است، سفر از شهری به شهر ديگر است، در صورتی که مسافت آن به مقدار هشت فرسخ (۴۵ کيلومتر) هرچند به صورت رفت و برگشت باشد البته رفت آن نبايد کمتر از ۵/ ۲۲ کيلومتر باشد.
س۲۲٫ مسافری قصد رفتن به سه فرسخی را دارد، ولی از ابتدا در نظر دارد که در بین راه از راه فرعی برای انجام کار معیّنی به یک فرسخی برود و سپس به مسیر اصلی برگشته و به سفر خود ادامه دهد، نماز و روزه این مسافر چه حکمی دارد؟
ج) حکم مسافر را ندارد و ضميمه کردن مقدار راهی که با خروج از مسير اصلی و بازگشت به آن پيموده، برای تکميل مسافت شرعی کافی نيست.
س۲۳٫ اگر انسان به قصد رفتن به مکان معیّنی از شهر خود خارج شود و در آن‌جا به گردش بپردازد، آیا این گردش جزو مسافتی که از منزل پیموده، محسوب می‏‌شود؟
ج) گردش در مقصد جزو مسافت محسوب نمی‏‌شود.

احکامی در رابطه با مسافت شرعی



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش اماج

مواد لازم


▪ حبوبات (نخود ، لوبیاقرمز ، لوبیا چیتی ، عدس) : ۱ کیلو
▪ سبزی آش : ۲ کیلو
▪ آرد : ۳ قاشق سوپخوری
▪ روغن : ۵۰ گرم
▪ پیاز : ۱ عدد
▪ نمک وفلفل به مقدار لازم


طرز تهیه


حبوبات را قبلا خیس کرده و می پزیم سبزی را پاک کرده و خرد می نماییم و می گذاریم تا با چهار لیوان آب بپزد زمانی که آب سبزی در حال جوش بود آرد را با کمی آب خمیر کرده از آن کوفته های کوچک و ریز درست نموده به آرامی داخل آش میریزیم پیاز را در روغن سرخ کرده نمک فلفل و زرد چوبه بهآن زده و آنرا داخل آش میریزیم حبوبات پخته شده را در این مرحله به آش افزوده و می گذاریم تا آش چند جوش دیگر بزند تا جا بیافتد .

آموزش تهیه آش رشته , آش رشته , طرز تهیه آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

بادنجان كباب - گیلانی

مواد لازم

1_ بادنجان قلمى غيرتخمى _ 8 عدد

2_ مغزگردو _ نيم كيلو

3_ سبزى: گشنيز, جعفرى, نعناع, ريحان _ مجموعا 200 تا 250 گرم

4_ پياز متوسط _ 2 عدد

5_ سير _ 3 حبه

6_ رب انار ترش _ يك ونيم قاشق غذاخورى

7_ نمك و فلفل و دارچين _ به اندازه كافى

طرز تهيه

مغزگردو و سبزى و سير را مىسائيم, پياز را رنده مىكنيم و نمك و فلفل و دارچين زده و رب انار را اضافه كرده همه را با هم مخلوط مىكنيم. بادنجانها را شسته و پوست گرفته و به آنها سه چاك از پهلو مىدهيم, به نحوى كه سر و دم  بادنجان پاره نشده و ازهم باز نشود. درون بادنجان را با مايه اى كه درست كرديم پر مىكنيم. به انداز كافى داخل تابه اى روغن ريخته و بادنجان ها را در آن مىچينيم. در تابه را نيم باز گذاشته و مىگذاريم با حرارت ملايم بادنجان سرخ (و پخته) شود. گاها بادنجان را برمىگردانيم تا طرف ديگر آن هم سرخ شود, بعد ازاينكه كاملا سرخ و به رنگ طلايى كمىتيره رنگ درآمد, براى صرف آماده مىباشد. درصورتيكه ازمايع خورش چيزى باقى مانده باشد مى توان سه تا چهار گوجه فرنگى را شسته و با ايجاد دو چاك بزرگ( به نحوى كه ته گوجه فرنگى از هم جدا نشود) درون گوجه فرنگى را با مايع پر كرده و لبه چاكها را با دست به هم نزديك كرده و آنها را در تابه ديگرى با روغن سرخ مىكنيم. تا زمانى كه آب گوجه فرنگى گرفته نشده, دو سه بار لبه چاكها را با دست به هم نزديك مىكنيم تا از هم باز نشده و مايع بيرون نريزد. بادنجانها را در ديس چيده و گوجه فرنگىها را دور آن مىچينيم

رب انار، طرز تهیه رب انار ,آماده سازی رب انار



:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ساندویچ سه طبقه

● مواد لازم برای دو نفر
▪ ۱۶ برگ اسفناج
▪ چهار عدد گوجه فرنگی
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
▪ یک قاشق چای خوری آویشن
▪ هشت عدد نان تست
▪ ۲۵۰ گرم پنیر سفید

 

( ساندویچ مرغ)

● طرز تهیه ساندویچ سه طبقه

ابتدا یک نان تست را در ظرف قرار داده و روی آن دو برگ اسفناج بگذارید، سپس دو حلقه گوجه فرنگی روی برگ اسفناج قرار داده و به میزان دلخواه نمک و فلفل روی آن بپاشید. یک ورقه از پنیر را به ارتفاع یک سانتیمتر برش داده و روی گوجه فرنگی ها قرار دهید. کمی آویشن روی پنیر پاشیده و سپس نان تست دیگری روی پنیر قرار دهید. همین مراحل را دو بار دیگر تکرار کنید تا یک ساندویچ سه طبقه درست کنید.هر کدام از این ساندویچ های سه طبقه عصرانه کاملی برای شما خواهد بود.

طرز تهیه ساندویچ مرغ , آموزش ساندویچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 بهمن 1394 | نظرات ()