نوشته شده توسط : atefeh

مذهبي:در اينجا براي شما عزيزان آموزش نماز شب را قرار داده ايم.

نماز شب يازده رکعت مي باشد.

نماز نافله شب ←← هشت رکعت

نماز شفع ←← دو رکعت

نماز وتر ←← يک رکعت

قنوت نماز وتر ←← 40 مرتبه اَللّهُمَ اغْفِرْ لفلان بجاي فلان نام کسي که براي آن مي خواهيم دعا کنيم را مي گوييم

                          70 مرتبه استغفر الله ربي و اتوب اليه

                          7 مرتبه هم هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ النّارِ

                          300 مرتبه العفو

                          1 مرتبه رَبِّ اِغْفِرْلي وَارْحَمْني وَ تُبْ عَلَيَّ اِنَّکَ اَنْتَ التَّوّابُ الْغَفُورُ الرَّحيمِ

براي بدست آوردن اطلاعات بيشتر به مفاتيح الجنان مراجعه کنيد.


آموزش نماز شب



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

عکس محمدرضا گلزار و کارگردان فيلم سلام بمبئي

عکس محمدرضا گلزار

عکس بازيگران :براي مشاهده عکس محمدرضا گلزار و کارگردان فيلم سلام بمبئي به ادامه مطلب مراجعه فرماييد.

عکس محمدرضا گلزار و کارگردان فيلم سلام بمبئي

عکس محمدرضا گلزار و کارگردان فيلم سلام بمبئي



:: بازدید از این مطلب : 63
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

گمج کباب

مواد لازم

گوشت 200 گرم
گردو 50 گرم
سبزي ( تره، جعفري و گشنيز) يك پيمانه
پياز خلالي‌شده نصف پيمانه
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
رب انار دو قاشق غذاخوري
آب انار دو قاشق غذاخوري
آب نصف پيمانه



طرز تهيه

ابتدا گوشت‌ها را مربعي شكل خرد كنيد سپس گردو ساييده شده و سبزي خردشده را به همراه پياز،  رب انار، رب گوجه‌فرنگي و آب انار به گوشت اضافه كنيد و در آخر به مخلوط آب اضافه كرده و داخل قابلمه يا گمج (ديگ گِلي مخصوص استان گيلان) بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. بعد از دو ساعت غذا آماده مي‌شود.

رب انار، آماده سازي رب انار



:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش ميوه

مواد لازم


? گوشت چرخ‌کرده، 500 گرم
? لوبيا قرمز، 200 گرم [خواص لوبيا]
? نخود، 200 گرم
? سبزي آش پاک‌شده، يک کيلوگرم
? پياز متوسط، 4 عدد [خواص پياز]
? آلوي خورشي، 200 گرم
? گوجه برقاني، 200 گرم
? آلبالو خشکه، 200 گرم
? برگه زردآلو، 200 گرم
? قيسي، 200 گرم
? برنج، 100 گرم
? گندم پوست‌گرفته، 200 گرم
? نمک و فلفل به ميزان لازم
? پودر نعناخشک، 2 قاشق سوپ‌خوري سرخالي [خواص نعنا]

طرز تهيه


1) از شب قبل، نخود و لوبيا و همچنين برنج را در ظرف‌هاي جداگانه خيس کنيد.
? نکته: خيس‌کردن حبوبات براي کاهش تاثير نفاخ‌بودن آنهاست.
2) 2 عدد پياز را به صورت خلالي خرد کنيد و در قابلمه موردنظر براي آش، مقداري روغن بريزيد و پياز خردشده را در روغن به اندازه‌اي سرخ کنيد که کمي طلايي‌رنگ شود، سپس گوشت چرخ‌کرده را همراه مقداري نمک و فلفل به پيازداغ اضافه کرده و آن‌را در روغن سرخ کنيد.
3 ) آب لوبيا و نخود را خالي کرده و حبوبات را داخل قابلمه بريزيد. مقدار 3 ليوان آب به آن بيفزاييد و بگذاريد تا نخود و لوبيا بپزد.
در اين فاصله، گندم را در کاسه‌اي حاوي آب خيس کرده و يکي دوبار آب آن را عوض کنيد. بعد از اينکه حبوبات پخته شد، گندم را اضافه کنيد.
4 ) زمان اضافه‌کردن برنج و سبزي هنگامي است که گندم نيم‌پز شده باشد. پس از ريختن سبزي و برنج، در ظرف را بگذاريد و مدتي حرارت‌دادن را ادامه دهيد تا سبزي هم کاملا بپزد.
ي نکته: اگر در طول پخت سبزي، آب آش کم شد، به آن آب جوشيده اضافه کنيد.
5 ) در اين فاصله، ميوه‌‌هاي خشک را داخل کاسه‌اي بريزيد و پس از اضافه‌کردن مقداري آب سرد به آن، بگذاريد حدود نيم‌ساعت خيس بخورد.
بعد از اين مدت، ميوه‌ها را داخل آش بريزيد و حرارت اجاق‌گاز را کم کرده و مدتي صبر کنيد تا همه مواد خوب پخته شود و آش جابيفتد.
? نکته: اگر شما يا ديگر اعضاي خانواده‌تان طبعي شيرين‌پسند داريد، مي‌توانيد يک يا دو قاشق شکر نيز به آش بيفزاييد.
? براي تزئين روي آش:
در يک تابه کوچک مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد سپس نعنا را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
از طرف ديگر 2 عدد پياز باقيمانده را به صورت خلالي خرد کرده و در مقداري روغن سرخ کنيد. بعد از آنکه آش را داخل کاسه ريختيد، ‌روي آن را با نعناداغ و پيازداغ تزئين کنيد.
? نکته: شما حتي مي‌توانيد مقداري از ميوه‌هاي خشک و حتي نخود و لوبياي پخته را به صورت جداگانه نگه داشته و براي تزئين روي آش از آنها هم استفاده کنيد.

آموزش تهيه آش رشته , آش رشته , طرز تهيه آش رشته

 



:: بازدید از این مطلب : 60
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

لبو پلو

آشپزي

 

مواد لازم

    مرغ پخته و ريز خرد شده 1 کيلوگرم
    لبو پخته و خرد شده 4 عدد
    اسفناج پخته شده: 100 گرم
    برنج آبکش شده 3 پيمانه
    پياز سرخ شده1 عدد
    زعفران ساييده شده 1 قاشق غذاخوري
    نمک، فلفل و روغن به ميزان لازم


 
آموزش آشپزي
طرز تهيه

مرغ را همراه پياز، نمک و فلفل کمي تفت مي‌دهيم و لبو‌ها را به صورت دلخواه خرد مي‌کنيم.

اسفناج‌ها را مي‌گذاريم کمي نرم شوند. اسفناج‌ها نيازي به پخت زياد ندارند .درون يک قابلمه تمام مواد را به صورت لايه‌ لايه به برنج آبکش شده افزوده، مقداري از برنج را زعفراني کرده و مي‌گذاريم تا برنج دم بکشد.

به خاطر اينکه لبو‌ها له نشوند، پس از اينکه مواد را لابه‌لاي برنج قرار داديم لبو را نيز روي آن اضافه مي‌کنيم، چون موقع مخلوط کردن لبو له مي‌شود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.



:: بازدید از این مطلب : 63
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

اس ام اس خنده دار

ديشب رفتم تو اتاق داداشـم
چند ثانيه نگاش کردم اومدم بيرون
از تو اتاق داد مـيزنه ميگه





حس يخـچال بودن بهم دست داده

اس ام اس خنده دار

از يارو مي پرســـــن مي توني پيانو بزني
ميگه: نــه ولــي يه داداش دارم

اونــم نه

اس ام اس خنده دار

 

اس ام اس عاشقانه

دلتنگ تو امروز شـدم تا فردا
فردا شد و باز هم تو گـفتي فردا
امروز دلم مـانده و يه دنيا حرف
يک هيچ به نفـع دل تو تا فردا

اس ام اس عاشقانه

هميشـه رفتن بهترين نيست
گاهي ميان رفتن وماندن هيـچ فرقي نيست
چه قهر باشيم چه آشـتي
اصل درست اين اسـت که عزيزان ما در خانه ي دل ما جـاي دارند

اس ام اس عاشقانه



:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 15 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

کوکو پسته

آشپزي

مواد لازم

پسته 500 گرم

تخم مرغ 6 عدد

شير 2 قاشق غذاخوري

روغن و کره 150 گرم

نمک و فلفل کمي

کوکو پسته

کوکو پسته

طرز تهيه

تخم مرغ را با شير و شکم مي زنيم آنقدر که تخم مرغ ها از هم باز شوند. پسته پودر شده را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه مي کنيم. در تابه روغن مي ريزيم و کمي که داغ شد مايه کوکو را درون آن مي ريزيم. . زمان مي دهيم تا هر دو طرف کوکو پسته سرخ شوند. سپس آن را سرو مي کنيم.

آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh


کرفس پلو

آشپزي

مواد لازم

براي چهار نفر

    برنج 4 پيمانه
    کرفس پاک کرده 400 گرم
    گوشت چرخ کرده 300 گرم
    پياز رنده شده 1 عدد
    سير له شده 2 حبه
    ادويه، نمک و فلــفل به ميزان لازم
    رب گوجه فرنگي 3 قاشق غذاخوري
    پودر ليــمو اماني 1 قاشق مرباخوري
    کره محلي 50 گرم
    زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوري

کرفس پلو

کرفس پلو


طرز تهيه

گوشت چرخ ‌کرده را به همراه پياز، سير و ادويه مخلوط نموده، سپس آنها را به شکل کوفته ريزه در آورده و درون کمي کره سرخ مي‌نماييم. گوشت‌ها را از تابه در آورده و کرفس‌ را افزوده و تفت مي‌دهيم تا مقداري نرم شود. رب گوجه فرنگي و کوفته ريزه‌ها را به کرفس اضافه کرده، يک پيمانه آب جوش ريخته و اجازه مي‌دهيم با هم بپزند. برنج خيس کرده را پخته و آبکش مي‌نماييم.

از کرفس و گوشت لابه‌لاي پلو ريخته و کمي پودر ليمو اماني نيز مي‌پاشيم. در پايان زعفران را با باقي کره مخلوط کرده، روي برنج ريخته و پلو را دم مي‌کنيم.
آموزش آشپزي



:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش فسنجان با رب ازگيل

مواد لازم

رب ازگيل يك پيمانه
گردوي چرخ‌شده يك و نيم پيمانه
گوشت چرخ‌شده بوقلمون 500 گرم
پياز رنده‌شده دو عدد
زعفران و نمک و فلفل و شکر به ميزان لازم
آلو خورشي 10 عدد

خورش فسنجان با رب ازگيل

خورش فسنجان با رب ازگيل

طرز تهيه

پياز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوي چرخ‌شده اضافه مي‌كنيم و آن را هم كمي تفت مي‌دهيم. رب را اضافه كرده و مقداري آب ريخته و مي‌گذاريم كاملا به روغن بيفتد. وقتي كه خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پياز رنده شده، نمك و فلفل اضافه كرده و آن را به صورت قلقلي يا توپي در آورده، سرخ مي‌كنيم و درون خورش مي‌ريزيم. نيم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه مي‌كنيم.

نكته: توجه داشته باشيد رب ازگيل تقريبا شيرين است اگر تمايل به خورش شيرين نداريد مقداري آبليمو استفاده كنيد. براي به روغن افتادن بيشتر خورش هر از چند گاهي به آن خرده‌هاي يخ اضافه كنيد تا كاملا به روغن بيفتد.

خورش فسنجان ,طرز تهيه خورش فسنجان , طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش گندم شير

مواد لازم

? نخود يک ليوان
? گوشت با استخوان نيم کيلو
? نمک، زرد‌چوبه و فلفل به ميزان لازم
? کشک ساييده شده به مقدار کافي
? گندم شير دوليوان
? رشته آش مقداري
? سير و نعنا داغ
? پياز يک عدد

طرز تهيه

گوشت و نخود را همراه پياز، زردچوبه و فلفل بپزيد. گوشت‌ها را له کرده سپس گندم شير را اضافه کرده و پس از پخت آن مقداري کشک به آن بيفزاييد. رشته آش را به ديگر مواد اضافه کنيد و در آخر نعنا داغ و سيرداغ را درون قابلمه بريزيد و صبر کنيد تا کاملاً بپزد.

طرز تهيه گندم شير

ابتدا گندم‌ها را با آسياب به صورت بلغور درآوريد و به وسيله الک کردن آرد آن را کاملاً جدا کنيد. پس از آن گندم‌ها را با شير، سياهدانه، زنجبيل، فلفل، زردچوبه، زيره و نمک بپزيد و روي پارچه‌اي داخل قابلمه ريخته تا کاملاً خشک شود. گندم شير بسيار مقوي است و در چند آش سنتي استان کرمان مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

آموزش تهيه آش رشته , آش رشته , طرز تهيه آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 13 بهمن 1394 | نظرات ()