نوشته شده توسط : atefeh

خورش خلال کرمانشاهی



آموزش آشپزی

مواد لازم خورش خلال کرمانشاهی

▪ گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
▪ خلال بادام ۲۵۰ گرم
▪ زرشک سیاه دو قاشق غذاخوری
▪ پیاز سه عدد
▪ زعفران حل‌شده در آب دو قاشق غذاخوری
▪ رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
▪ زردچوبه یک‌دوم قاشق مرباخوری
▪ روغن به میزان لازم
▪ نمک و فلفل به میزان لازم

( خورش فسنجان با گوشت قلقلی)

 

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی


۱) پیازها را خلالی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود.
۲) گوشت را خرد کنید و به پیاز اضافه کرده کمی تفت دهید سپس زردچوبه را بیفزایید.
۳) مقداری آب بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت نیم‌پز شود.
۴) بادام‌ها را شسته کمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه کنید.
۵) رب گوجه‌فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و با نمک و فلفل به خورش اضافه کنید.
کمی که پخت زرشک را به عنوان ترشی به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد (برای پختن گوشت مدت دو ساعت کافی است).

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی



:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ته چین سبزی پلو ترش

 

آشپزی

مواد لازم

مرغ 750 گرم
سبزي‌پلو (تره، جعفري، گشنيز و شويد) يك كيلوگرم
برنج پنج پيمانه
گردغوره نصف پيمانه
نمك و فلفل‌سياه به ميزان لازم
پياز دو عدد
رب گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري
زعفران به ميزان لازم
گوجه‌فرنگي يك عدد
کرفس يك شاخه
سبزی پلو با ماهی

(طرز تهیه سبزی پلو با ماهی )

طرز تهیه ته چین سبزی پلو ترش

برنج را خيس، سبزي را خرد كرده و كنار مي‌‌گذاريم، بعد مرغ را به همراه پياز،کرفس، نمك و فلفل پخته تا نيم‌پز شود. برنج را آبكش كرده و سبزي را لابه‌لاي آن اضافه مي‌‌كنيم. سپس به مرغ نيم‌پز كمي رب تفت داده شده و زعفران زده، كنار مي‌‌گذاريم،  برنج آبكش‌شده را در قابلمه ريخته و مرغ‌ها را روي آن مي‌‌چينيم و روي مرغ‌ها را پياز خام خلال شده مي‌‌ريزيم. گوجه را هم حلقه كرده و روي آنها مي‌‌گذاريم و روي همه اين مواد را گرد غوره مي‌پاشيم و بقيه برنج را اضافه مي‌‌كنيم، اجازه مي‌‌دهيم تا دم بكشد. در انتهاي پخت روي برنج روغن يا كره داغ ريخته، برنج را درون ظرف كشيده و مرغ‌ها را روي برنج قرار مي‌‌دهيم و آن را سرو مي‌‌كنيم.

 نكته:اين پلو بايد با حرارت ملايم و در زمان طولاني‌تري پخته شود تا مرغ كاملا مزه‌دار و ترش شود.

 

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی



:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

زیتون پرورده


مواد لازم

زیتون 1کیلو
 سیر 1بوته
 مغز گردو ی چرخ شده 1 پیمانه
 اب انار 1پیمانه
 سبزی معطر (در گویش ما زندرانی زلنگ(در گویش گیلانی چو چاق) 2 بسته
رب انار 1 قاشق
 دانه انار ترش در صورت تمایل نصف پیمانه سایده شده
 گلپر 2قاشق چای خوری

طرز تهیه

اول زیتون ها  هسته آنرا جدا کرده می شوییم سبزی معطر را شسته خوب چرخ می کنیم معمولا باید سبزی ودانه انار را با هم بسابیم حالا چون وسایله برقی در دسترسمان هست از انها استفاده می کنیم وقتی سبزی را چرخ کریم اب زیتون را خالی کرده و گردوی چرخ شده و سبزی و رب انار گلپر سیر کوبیده رابا هم مخلوط می کنیم بعد مقداری از اب انار را میریزم باز مخلوط می کنیم اگر مزه وترشی ان خوب بود بقیه آب انار را نمی ریزیم در صورت تمایل می توان ترشی وسیر انرا بیشتر کرد واقعا خوش مزه است امید وارم که خوشتان بیاید .

آماده سازی رب انار



:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش شلغم


 مواد لازم

شلغم  :  ۱۵۰۰ گرم
برنج  :  ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی  :  ۳ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده  :  ۵۰۰ گرم
عدس  :  ۷۵ گرم
زردچوبه  :  ۱ قاشق مربا خوری
روغن  :  ۱۵۰ گرم
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری

آش رشته

آموزش تهیه آش رشته

 

طرز تهیه آش شلغم


در صورتی که گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط می‌کنیم و کوفته ریزه درست می‌کنیم و در کمی روغن سرخ می‌نمائیم در صورتی‌که گوشت مغز ران باشد آن را به‌ شکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت می‌دهیم و مقداری آب می‌ریزیم عدس را نیز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم با حرارت ملایم گوشت و عدس بپزد (بدیهی است در صورتی‌که کوفته ریزه تهیه کرده باشیم مدت طبخ آن کوتاه‌تر خواهد بود)، بعد شلغم را پوست می‌کنیم و خرد می‌کنیم داخل گوشت می‌ریزیم برنج را نیز می‌شوئیم و با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه می‌نمائیم و حرارت را ملایم می‌کنیم و گاهی نیز آش را به‌هم می‌زنیم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملاً جا بیافتد. موقع کشیدن کمی نعناع داغ نیز روی آن می‌دهیم‌.
‌در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.

آموزش تهیه آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 10 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh


پاستا با سس انار


مواد لازم

– پاستا 500 گرم

– پیاز بزرگ 1 عدد

– سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1 عدد متوسط

– نمک و فلفل به اندازه لازم

– آب انار یک فنجان ( 150 میلی لیتر )

– گردوی ریزخرد شده 150 گرم

رب انار 1 فنجان ( 150 میلی لیتر ) کره 30 گرم

 
طرز تهیه
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم.سینه مرغ را ژولین خرد کرده به پیاز اضافه می کنیم و سرخ می کنیم . نمک و فلفل زده بآن اضافه کرده و می گذاریم که آب آن گرفته شود .گردورا خرد کرده در ماهی تابه ای بدون روغن تفت می دهیم. گردو و سپس رب انار را به گوشت میافزائیم و حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم میپزیم . پاستا را روی قالب ریخته و با سس آنرا میپوشانیم .با گردو ی سالم و دانه انار تزئین می کنیم

آماده سازی رب انار



:: بازدید از این مطلب : 60
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه دلمه فلفل

آموزش و طرز تهیه دلمه فلفل

آشپزی

مواد لازم

لپه                                    یک و نیم فنجان
روغن                                 نصف فنجان
سبزی دلمه                        یک کاسه ماست‌خوری
رب گوجه                            یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه                    به میزان لازم
شکر                                 یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای                      پنج عدد
سرکه                               شش قاشق غذاخوری
گوشت چرخ‌کرده                  یک کاسه ماست‌خوری
پیاز                                   یک عدد

با این مقدار مواد لازم به اندازه پنج عدد از «دلمه فلفل» خواهیم داشت.

مواد لازم برای دلمه فلفل

یک و نیم فنجان لپه، معادل ۱۵۰ گرم. یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، معادل ۴۰ گرم.
پنج عدد فلفل دلمه‌ای متوسط ، حدود نیم کیلو. یک قاشق غذاخوری شکر، معادل ۱۵ گرم.

 

یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده، معادل ۲۵۰ گرم. نمک و زردچوبه به میزان لازم
شش قاشق غذاخوری سرکه، معادل هفتاد گرم. یک کاسه ماست‌خوری سبزی دلمه خردشده (صد گرم) شامل: تره، جعفری، گشنیز، شبت، ریحان، پیازچه، نعناع، تر خان و مرزه، حدود دویست گرم سبزی پاک نکرده نیاز می‌باشد.
نصف فنجان روغن، معادل پنجاه گرم. یک عدد پیاز متوسط، معادل صد گرم.

طرز تهیه دلمه فلفل

یک و نیم فنجان لپه را با مقداری آب و کمی نمک می‌پزیم تا لپه پخته‌شده و آب آن نیز تبخیر شود. سپس آن را کمی با گوشت‌کوب می‌کوبیم.

 

یک عدد پیاز را با نصف فنجان روغن سرخ‌کرده، کمی زردچوبه اضافه می‌کنیم سپس یک کاسه ماست‌خوری گوشت چرخ‌کرده و یک قاشق غذاخوری رب گوجه را در پیاز داغ تفت می‌دهیم.


لپه پخته و یک کاسه ماست‌خوری سبزی دلمه خردشده را اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس شش قاشق غذاخوری سرکه، یک قاشق شکر و کمی نمک را اضافه کرده، شعله را خاموش می‌کنیم تا مایه دلمه آماده شود.

 

فلفل دلمه‌ای‌های سبز یا رنگی را شسته، وسط آن‌ها را خالی می‌کنیم. سپس کمی نمک به داخل فلفل‌ها زده و با مایه دلمه وسط آن‌ها را پر می‌کنیم. در نهایت ته یک ظرف را کمی چرب کرده، دلمه‌های پر شده را در آن می‌چینیم.

 

برای تزئین می‌توان، چند سیب‌زمینی را پخته، با دنده ریز رنده کرده، کمی نمک به آن اضافه کنیم. سپس آن را در خامه پاش بریزیم و روی دلمه‌ها را با آن تزئین کنیم.

 

دلمه‌ها را حدود یک ساعت در طبقه وسط فر با شعله متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) قرار می‌دهیم تا دلمه‌ها پخته و بوی دلمه در بیاید.

 

می‌توان دلمه را به جای فر در قابلمه درست کرد (که شکل ظاهری آن کمی به هم می‌ریزد ولی کمی خوشمزه‌تر می‌شود):
یک عدد پیاز را با سه قاشق روغن سرخ می‌کنیم. کمی زردچوبه، نمک، چند تا آلو یا سه قاشق سرکه و یک لیوان آب اضافه می‌کنیم تا به جوش آید. سپس دلمه‌ها را در قابلمه چین ده و آن را با شعله کم یک ساعت می‌پزیم
بعد از پخت دلمه، حدود نیم ساعت صبر می‌کنیم تا دلمه‌ها کمی خنک و سفت شوند. اکنون آن‌ها آماده پذیرایی می‌باشند.

آموزش و طرز تهیه دلمه فلفل

آموزش و طرز تهیه دلمه فلفل



:: بازدید از این مطلب : 58
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

اس ام اس خنده دار

ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮﻡ ﺑﻪ ﺩﺭﺟﻪﺍﯼ ﺍﺯ ﮐُﻨﺪﯼ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﮐﻪ

ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺍﺑﻞ ﮐﻠﯿـﮏ ﻣﯽﮐﻨﻢ ﺭﻭ ﻣﺎﯼ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ﺑﻌﺪ ۵ ﺩـﻗﯿﻘﻪ ﭘﯿﻐﺎﻡ ﻣﯿﺪﻩ

ﺩﺍﺩﺍﺵ ﮐﺠﺎ ﺭُ ﮐﻠﯿـﮏ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﯼ

اس ام اس خنده دار

یه ﺳﻮﺍﻝ ﺑﺪ ﺟﻮﺭ ﺫﻫﻨـﻤﻮ ﺩﺭ ﮔﻴﺮ ﮐﺮﺩﻩ

ﺗﻮ ﻗﺴﻤﺖ ﺟﺎ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏـﻲ ﻭ ﺟﺎ ﮐﺮﻩ ﺍﻱ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺧﻮﻧﻪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ

ﭘﺮ ﺍﺯ ﭘﻤﺎﺩ ﻭ ﻗﺮﺹ ﻭ ﺷﺮﺑـﺖ ﻭ ﺩﺍﺭﻭ ﻫﺲ ﻳﺎ ﻓﻘﻂ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﺎ ﺍﻳﻨﻄﻮﺭﻳﻪ

اس ام اس خنده دار

از یارو می پرسـن آرزوت چیه؟ میگه: دکتربشم از اتاق عمل بیام بـیرون بگم: متاسفم

اس ام اس خنده دار

 

اس ام اس عاشقانه

اگر در راه عشـق گناهی داشته باشم
نیـاز به زنــــــــــدان نیســــــت
حسرت دیدار تو کافیست

اس ام اس عاشقانه

دیـــــــدار یار غایــب دانــی چه ذوق دارد
ابری که در بیابان بر تشـنه ای ببارد

اس ام اس عاشقانه

کاش دفتــر خـــــــــــــــــــاطـراتـم چـــــــــــــــراغ جادو بود
تا هروقت از سر دلتنگی به رویش دست می ‌کشیدم
تو از درونش با آرزوی من بیــرون می آمدی

اس ام اس عاشقانه

حس خوبیــه وقتی که
یکـــــــــــــــــــی رو داری که
براش دلـت تنــــــــــــــــــگ میشه

اس ام اس عاشقانه



:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

مذهبی(لطفا برای اطلاع از احکام دینی خود فقط به این مطالب اکتفا نکنید و به مرجع تقلید خود رجوع کنید)
این مطالب از پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) در این پست قرار داده شده است.

س ۶۵۲: دانشجویانی که هر هفته حداقل دو روز برای تحصیل مسافرت می‏کنند و یا کارمندانی که هر هفته برای کارشان سفر می‏کنند، چه حکمی دارند؟

با توجه به اینکه آنها هر هفته مسافرت می‏نمایند، ولی امکان دارد به خاطر تعطیلی دانشگاه یا کارشان به مدت یک ماه در وطن اصلی خود بمانند و در خلال آن مدت مسافرتی نمی‏کنند، آیا بعد از گذشت یک ماه که سفر خود را دوباره آغاز می‏کنند، نمازشان در سفر اول طبق قاعده شکسته و بعد از آن تمام است؟
ج: در سفر برای تحصیل علم، حکم نماز و روزه مبنی بر احتیاط است(۱). اعم از اینکه سفرشان هفتگی باشد یا روزانه. ولی کسی که برای کار آزاد یا اداری، مسافرت می‏کند، اگر بین وطن یا محل سکونت و محل کارش هر ده روز حداقل یک مرتبه رفت و آمد نماید، باید از سفر سوم به بعد نماز خود را تمام بخواند و روزه او هم صحیح است، و اگر بین دو سفری که برای کار کردن می‏‌رود، ده روز در وطن یا جای دیگری بماند، در سفر اولی که بعد از اقامت ده روزه برای کار کردن می‏رود، نمازش شکسته است و نمی‏‌تواند روزه بگیرد.

(۱): افرادی که چنین وضعیتی دارند، با مراعات شرایط می‌توانند به فتوای مجتهد دیگر رجوع کنند و در صورت عدم رجوع، مقتضای احتیاط جمع است.

آموزش نماز شب

 

س ۶۵۳: دبیر شاغل در شهرستان رفسنجان می‏باشم با توجه به پذیرفته شدن در مرکز عالی ضمن خدمت و مأموریت به تحصیلی آموزش و پرورش، سه روز ابتدای هفته را در شهرستان کرمان اشتغال به تحصیل دارم و بقیه ایّام هفته را در شهرستان خود به خدمت مشغولم، نظر حضرتعالی در مورد احکام نماز و روزه اینجانب چه می‏باشد، آیا حکم دانشجو بودن بر ما جاری است یا خیر؟
ج: اگر مأمور به تحصیل هستید نماز شما تمام و روزه صحیح است.
س ۶۵۴: اگر یکی از طلاب علوم دینی قصد داشته باشد تبلیغ را شغل خود قرار دهد، آیا با این فرض می‏تواند در سفر نماز خود را تمام بخواند و روزه هم بگیرد؟ اگر شخصی برای کاری غیر از تبلیغ و ارشاد یا امر به معروف و نهی از منکر مسافرت نماید، نماز و روزه‏اش چه حکمی دارد؟
ج: اگر عرفاً تبليغ و ارشاد يا امر به معروف و نهى از منکر شغل و کار او محسوب شود، در سفر براى انجام آن کارها حکم مسافرى را دارد که به خاطر شغل و کارش سفر مى‏کند، و اگر زمانى براى کارى غير از ارشاد و تبليغ مسافرت کرد، در آن سفر مانند ساير مسافران نمازش شکسته است و روزه او صحيح نيست.

آموزش نماز شب



:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

 

آش رشته

مواد لازم

رشته آماده شده مخصوص آش ۷۵۰ گرم

سبزی آش ۲ کیلوگرم (تره-جعفری-اسفناج-شبت-گشنیز)

نخود و لوبیا و عدس (مجموعا به تساوی) ۷۵۰ گرم

پیاز سرخ کرده ۴ تا ۵ قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل به اندازه مورد نیاز

کشک سائیده غلیظ ۴ تا ۵ قاشق

آش رشته

آش رشته


طرز تهیه


حبوبات را که قبلا خیس کرده‌ایم با پیاز سرخ کرده (که می شود کمی زردچوبه به آن زده باشیم) می گذاریم کاملا بپزد.

سبزی آش را تمیز و خرد می‌کنیم و داخل حبوبات پخته شده می‌ریزیم و می‌گذاریم سبزیها بپزند. سپس دو قاشق سوپ‌خوری آرد را در کمی آب سرد حل می‌کنیم داخل آش می‌ریزیم و مرتبا بهم‌میزنیم.

رشته را در آش می‌ریزیم و می‌گذاریم آهسته بپزد. ولی رشته نباید خرد شود. بعد آش را از روی آتش برمی‌داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم در سوپ‌ خوری می‌کشیم و روی آن را با کمی کشک و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ تزئین می‌کنیم.

آموزش تهیه آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 60
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهیه ساندویچ مرغ با مایونز

مواد لازم:
سینه مرغ پخته=یک عدد
پیاز خرد شده=4/1 لیوان
آبلیمو و نمک و فلفل=به مقدار لازم
گشنیز و جعفری خرد شده=نصف فنجان
سس مایونز=2 قاشق غذاخوری
نان مخصوص ساندویچ=به مقدار لازم

طرز تهیه:

 

مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید.سپس مرغ های خرد شده را در یک کاسه با سبزی ها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید

طرز تهیه ساندویچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 9 بهمن 1394 | نظرات ()