نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه اسکالپ میگو

آموزش و طرز تهیه اسکالپ میگو

آشپزی

مواد لازم اسکالپ میگو

میگو پوست کنده                  ۲۵۰ گرم
سیر                                   ۴ حبه
زنجبیل رنده شده                 ۱ قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده                      ۱ عدد
تخم مرغ                             ۲ عدد
پودر جوز هندی                    ۱ قاشق چایخوری
پودر سوخاری                      به میزان لازم
آرد سوخاری                        به میزان لازم
سویا سس                         ۳ قاشق غذاخوری
لیمو ترش                           ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل                        به میزان لازم
روغن مایع                          به میزان لازم

طرز تهیه اسکالپ میگو

ابتدا میگو ها را داخل زنجبیل – سیر – لیمو – پیاز رنده شده – جوز هندی و سویا سس مزه دار می کنیم. سه ساعت باید زمان بدهیم تا میگو ها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند.
سپس میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در پودر سوخاری می غلتانیم و دوباره در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در نهایت در روغن داغ سرخ می نماییم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.

طرز تهیه میگو



:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش قلقل


مواد لازم آش

سر دست گوساله 500 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

لپه باقالی 100 گرم

گندم پوست کنده  150 گرم

برنج 50 گرم

لوبیا قرمز  100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانید)

نخود 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانید)

لوبیا چشم بلبلی 100 گرم (12 ساعت در آب بخوابانید)

عدس  100 گرم (24 ساعت در آب بخوابانید)

نعنا و سیر داغ

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز

پیاز داغ

زردچوبه، پودر لیموعمانی یک قاشق سوپخوری

آش رشته
آموزش تهیه آش رشته

 

طرز تهیه آش قلقل

برنج و گندم را با مقداری آب روی حرارت قرار می ‏‏‌دهیم تا کاملا پخته و نرم شود.سپس گوشت را با 1 عدد پیاز خام و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شود.حبوبات را که از شب قبل خیس کرده‌‏اید به ترتیب پخت، اول نخود را بپزید کمی که نیم ‏پز شد لوبیا قرمز و لوبیا چشم ‏بلبلی را اضافه کنید و بعد از آن که نیم ‏پز شدند لپه باقالی را به همراه عدس اضافه کنید تا زمانی که کاملا پخته شوند.

گندم و برنج پخته شده را به حبوبات اضافه نموده و با گوشت کوب‌ یا هر وسیله‌ی دیگری که می‌توانید، کمی حبوبات را نرم کنید.در این زمان روغن را داغ کنید و زردچوبه و فلفل را تفت داده به آش اضافه کنید.

گوشت را از ظرف خارج کنید و آن را بکوبید یا ریش ریش کنید و داخل آش بریزید. آب گوشت را نیز به همراه پودر لیمو عمانی در آش ریخته و اجازه دهید تا آش شما کاملا جا افتاده و لعاب‌دار شود. روی آش را با فلفل و پودر لیمو عمانی و کمی نعنا داغ و پیاز داغ تزیین نمایید.

آموزش تهیه آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

کویی تره

مواد لازم

كدو حلوايي نصف عدد
سير سه حبه
گردو 150 گرم
رب انار و رب گوجه فرنگی و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادويه و آب به ميزان لازم


طرز تهيه

سير را له و با روغن سرخ كرده بعد كدوي پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آوريد و در همان روغن سرخ كنيد. گردوي ساييده‌شده، رب انار، رب گوجه‌فرنگي، آب، نمك، فلفل، زردچوبه و شكر را در قابلمه بريزيد و به مدت دو ساعت با حرارت ملايم بجوشانيد. كدو، سير، گلپر و ادويه را به آن اضافه كرده و هم بزنيد تا يك مخلوط غليظي به دست آيد.

طرز تهیه و آماده سازی رب انار



:: بازدید از این مطلب : 72
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 1 بهمن 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

مذهبیلطفا برای اطلاع از احکام دینی خود فقط به این مطالب اکتفا نکنید و به مرجع تقلید خود رجوع کنید)

این مطالب از پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی سيدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) در این پست قرار داده شده است.

 

احکام

س ۱۱۱۶: با توجه به اینکه در بیشتر مدارس بازی با شطرنج رواج دارد آیا بازی با آن و برگزاری دوره‏های آموزشی آن جایز است؟

ج: اگر به نظر مکلّف، شطرنج در حال حاضر از آلات قمار محسوب نشود در اين صورت بازى با آن بدون شرطبندى اشکال ندارد.

س ۱۱۱۷: بازی با وسایل سرگرمی از جمله پاسور چه حکمی دارد؟ و آیا بازی با آنها برای سرگرمی و بدون شرطبندی جایز است؟

ج: بازى با چيزى که عرفاً از آلات قمار محسوب مى‏شود، مطلقاً حرام است هرچند براى سرگرمى و بدون شرطبندى باشد.

س ۱۱۱۸: شطرنج در موارد زیر چه حکمی دارد؟

۱ ـ ساخت و خرید و فروش آن؛

۲ ـ بازی شطرنج با شرطبندی و بدون آن؛

۳ ـ ایجاد مراکزی در محافل عمومی و غیر آن برای آموزش شطرنج و بازی با آن و تشویق مردم به آن.‏

ج:   اگر مکلّف تشخيص دهد که در حال حاضر شطرنج از آلات قمار محسوب نمى‏شود،

ساخت و خريد و فروش و بازى با آن بدون شرطبندى، اشکال ندارد، همچنين با فرض

مذکور، آموزش آن هم بدون اشکال است.

 

مذهبی



:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

نماز شب یازده رکعت می باشد.

که هشت رکعت آن به نیت نماز نافله شب و به صورت دو رکعتی خوانده می شود در دو رکعت اول از این هشت رکعت نماز در رکعت اول بعد از حمد شوره قل یا ایها الکافرون را بخوانید و در رکعت دوم سوره توحید خوانده شود

دو رکعت دیگر آن به نیت نماز شفع خوانده می شود که بهتر است در رکعت اول آن سوره ناس و در رکعت دوم آن سوره فلق خوانده شود و قنوت هم گرفته نشود تا اینجا ده رکعت شده است.

یک رکعت باقی مانده با تیت نماز وتر خوانده می شود در رکعت آخر می توان سه مرتبه سوره توحید و یکبار سوره ناس و یک مرتبه هم سور فلق خوانده می شود و یا اینکه در سه رکعت آخر بعد از حمد سوره توحید را بخوانید

در قنوت نماز وتر دعا برای چهل مومن می کنیم و به عنوان مثال می گوییم اَللّهُمَ اغْفِرْ لفلان و بحای کلمه فلان نام کسی را که می خواهید برایش دعا کنید را می بریم مثلا می گویید اللهم اغفر سید جواد نجفیان و هفتاد مرتبه استغفر الله ربی و اتوب الیه و و هفت مرتبه هم هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ النّارِ و سیصد مرتبه العفو گفته می شود و  در پایان هم بگویید رَبِّ اِغْفِرْلی وَارْحَمْنی وَ تُبْ عَلَیَّ اِنَّکَ اَنْتَ التَّوّابُ الْغَفُورُ الرَّحیمِ

نماز نافله شب ←← هشت رکعت

نماز شفع ←← دو رکعت

نماز وتر ←← یک رکعت

قنوت نماز وتر ←← ۴۰ مرتبه اَللّهُمَ اغْفِرْ لفلان بجای فلان نام کسی که برای آن می خواهیم دعا کنیم را می گوییم

                          ۷۰ مرتبه استغفر الله ربی و اتوب الیه

                          ۷ مرتبه هم هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ النّارِ

                          ۳۰۰ مرتبه العفو

                          ۱ مرتبه رَبِّ اِغْفِرْلی وَارْحَمْنی وَ تُبْ عَلَیَّ اِنَّکَ اَنْتَ التَّوّابُ الْغَفُورُ الرَّحیمِ

برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر از  نماز شب مفاتیح الجنان مراجعه کنید.
دوستان ما را نیز از دعای خیرتان فراموش نکنید التماس دعا از همه شما عزیزان.
دعا برای ظهور آقامون, امام زمان (ع) را در هیچ زمانی فراموش نکنید.

اَللّهُمَ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ اْلفَرَج

آموزش نماز شب



:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

 آش رشته

آموزش آش اماج

 

مواد لازم آش اماج


▪ حبوبات (نخود ، لوبیاقرمز ، لوبیا چیتی ، عدس) : ۱ کیلو
▪ سبزی آش : ۲ کیلو
▪ آرد : ۳ قاشق سوپخوری
▪ روغن : ۵۰ گرم
▪ پیاز : ۱ عدد
▪ نمک وفلفل به مقدار لازم


طرز تهیه آشاماج


حبوبات را قبلا خیس کرده و می پزیم سبزی را پاک کرده و خرد می نماییم و می گذاریم تا با چهار لیوان آب بپزد زمانی که آب سبزی در حال جوش بود آرد را با کمی آب خمیر کرده از آن کوفته های کوچک و ریز درست نموده به آرامی داخل آش میریزیم پیاز را در روغن سرخ کرده نمک فلفل و زرد چوبه بهآن زده و آنرا داخل آش میریزیم حبوبات پخته شده را در این مرحله به آش افزوده و می گذاریم تا آش چند جوش دیگر بزند تا جا بیافتد .

آموزش تهیه آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ساندویچ همبرگر |ساندویچ مرغ


آموزش ساندویچ فلفل و گوشت

 

● مواد لازم
▪ یک قاشق غذاخوری سس مایونز،
▪ یک قاشق غذاخوری سس خردل،
▪ یک تا دو قاشق ترب کوهی،
▪ خمیر ۱۴ سانتیمتری نان،
▪ ۳۰۰ گرم گوشت چر خ کرده سرخ شده با پیاز داغ،
▪ یک چهارم فنجان فلفل قرمز سرخ شده،
▪ ۶۰۰ گرم پنیر،
▪ دوفنجان شاهی تازه.
● طرز تهیه ساندویچ فلفل و گوشت
سس مایونز و خردل و ترب کوهی را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید و خمیرنان را با یک چاقوی تیز به قطعات مختلف تقسیم کنید و روی آن مخلوط سس، گوشت، پنیر، فلفل قرمز و شاهی را بریزید و گوشه های خمیر را روی هم بیاورید و ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. ساندویچ خوشمزه شما آماده است.

طرز تهیه ساندویچ همبرگر | طرز تهیه ساندویچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش شنبلیله و لپه

آشپزی

مواد لازم

لپه آب پز شده یک چهارم لیوان
شنبلیله تازه خرد شده دو لیوان
زیره نصف قاشق مرباخوری
پیاز خرد شده یک چهارم لیوان
سیر رنده شده ۲ حبه
فلفل سبز خرد شده ۲ عدد
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
آرد نخود یک قاشق مرباخوری
روغن ۲ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه

روغن را در ماهی تابه داغ کنید و زیره به آن بیفزایید. پس از کمی تفت دادن، پیاز، سیر و فلفل سبز را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.در این مرحله زردچوبه، شنبلیله، لپه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.آرد نخود را روی مواد بپاشید و بگذارید کمی بپزد و خشک شود.این خورشت را با پلو و یا نان سرو کنید.

آموزش آشپزی



:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش طلا کوله

آشپزی


مواد لازم

مرغ  یا گوشت 1.5 کیلوگرم

آرد برنج 1 قاشق غذاخوری

آب 3 لیوان

جعفری خرد شده 150 گرم

گردو 300 گرم

نعنا 150 گرم

گشنیز 150 گرم

آبغوره 1 پیمانه

روغن 4 قاشق غذاخوری

پیاز داغ 4 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

آشپزی

طرز تهیه

خورشت طلا کوله را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه نمود ،اگر از مرغ استفاده نمایید به زبان محلی به آن خورش طلا کوله غورابه می گویند.خورشت طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار دلچسب می باشد.

اگر از گوشت استفاده می نمایید گوشت بدون اسنخوان باشد بهتر است.گوشت یا مرغ را به خوبی شسته و به همراه پیاز داغ و 3 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا بپزد.

سبزی ها(جعفری،نعناع،گشنیز) را خوب خرد نمایید و با 4 قاشق غذاخوری روغن سبزی های معطر را کمی سرخ نمایید و داخل قابلمه گوشت بریزید.

مغز گردو را چرخ کرده و به خورش اضافه کنید ،سپس با نمک و فلفل و آبغوره طعم خورش طلاکوله را مطلوب ذائقه خود نمایید.

آرد برنج را با کمی آب خنک رقیق نموده و آرام آرام به خورشت بیافزایید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا خورش طلا کوبه جا بیافتد و با برنج سفید میل نمایید.

آموزش آشپزی



:: بازدید از این مطلب : 85
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش کنجد

خورش کنجد با مرغ

مواد لازم

کنجد آسیاب شده 2 پیمانه
فیله سینه مرغ 300 گرم
کدو حلوایی پخته شده 1 پیمانه
پیاز داغ 1 پیمانه
رب انار 3/1 پیمانه
شکر 2/1 پیمانه
کره به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
آب 4 پیمانه

طرز تهیه

فیله مرغ را با کره تفت می دهیم. زردچوبه اضافه می کنیم و بعد کنجد را اضافه کرده و خیلی کم تفت می دهیم (اگر زیاد تفت دهیم می سوزد و تلخ می شود) بعد آب را هم اضافه می کنیم به همراه کدو حلوایی و می گذاریم خورش به جوش آید. بعد زیر آنرا کم می کنیم و می گذاریم تا حدودا" 5/1 ساعت ریز بجوشد. در آخر نمک و شکر و رب انار را اضافه می کنیم و می گذاریم مجددا" حدود نیم ساعت تا خورش جا بیافتد.

طرز تهیه و آماده سازی رب انار



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 دی 1394 | نظرات ()