نوشته شده توسط : atefeh

آموزش لازانيا

در اينجا آموزش لازانيا قرار داده شده است اين غذا از در تهيه اش از لازانيا استفاده شده است
مواد لازم


? لازانيا يک بسته
? سوسيس يا کالباس نيم کيلو
? گوشت چرخ کرده ربع کيلو
? پنير پيتزا رنده شده سه بسته !
(مي شه از پنير ورقه اي هم استفاده کرد که خيلي بهتر و پرتر درمياد) سه بسته !
قارچ دو پيمانه
? فلفل دلمه اي يک عدد بزرگ
? پياز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق سوپخوري
? سس گوجه فرنگي به مقدار کافي
? کره 100 گرم
? نمک و فلفل و آويشن بقدر کافي

طرز تهيه لازانيا


سوسيس يا کالباس را ريز خرد مي کنيم با پياز سرخ کرده کمي تفت مي دهيم . کمي نمک و فلفل هم به آن ها مي زنيم. گوشت چرخ کرده را هم با دارچين و نمک فلفل کمي تفت مي دهيم. در ظرفي آب مي ريزيم يک قاشق روغن و يک قاشق نمک به آب اضافه کرده مي گذاريم بجوشد. لازانيا را داخل آب مي ريزيم تا جوش آيد و کاملا نرم شود ( زياد له نشه ) بعد آنرا در صافي مي ريزيم و روي آن را آب سرد مي ريزيم تا بهم نچسبند. ته ظرف نسوز و مستطيل شکلي را چرب مي کنيم ، يک ورقه لازانيا ته آن مي چينيم يک لايه سس گوجه مي ريزيم، مقداري از مايه ي گوشتي که قبلا آماده کرده ايم روي آن مي ريزيم و بعد قارچ و فلفل دلمه اي را مي پاشيم و حالا کمي پنير يا اگر پنيرمان ورقه اي است يک رديف روي مايه مي چينيم . يک رديف ديگر خمير لازانيا ، سس گوجه ، قارچ و فلفل دلمه اي و بقيه گوشت را روي آن مي ريزيم و باز کمي پنير رويش مي پاشيم با چند ورقه خمير لازانيا روي آن را مي پوشانيم . توجه کنيد که بعد از چيدن لازانيا حتماً اول يک لايه سس گوجه روي آن بريزيد تا مواد حسابي به هم بچسبد. بعد بقيه ي مايه را روي خمير لازانيا قرار دهيد. دست آخر هم بقيه ي پنير را رويش مي پاشيم و کره را قطعه قطعه کرده روي آن قرار مي دهيم و بعد هم آويشن را و با حرارت 400 درجه فارنهايت نيم ساعت تا سه ربع ساعت داخل فر طبخ مي نماييم تا روي آن طلايي شود.

طرز تهيه لازانيا



:: بازدید از این مطلب : 72
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش فیله ماهی شیر

در اینجا آموزش فیله ماهی شیر قرار داده شده است این غذا از در تهیه اش از فیله ماهی شیر استفاده شده است

سبزی پلو با ماهی

مواد لازم برای 2 نفر فیله ماهی شیر
فیله ماهی شیر 500 گ

زعفران ( ترجیحاً نسائیده ) مقداری

مرزه و ترخان و رزماری یا سبزی معطر به دلخواه خرد و ساطوری شده نصف فنجان

نمک و فلفل تازه آسیاب شده به میزان لازم

روغن زیتون بکر یا روغن کنجد بکر 50 سی سی ( نصف فنجان )

سرکه بالزامیک یا سرکه خرمای شیرین شده با یک قاشق مرباخوری عسل 50 سی سی ( نصف فنجان )

سبزی پلو با ماهی

 
طرز تهیه فیله ماهی شیر
روغن را ( ترجیحاً روغن زیتون بودار و بکر ) در ماهیتابه می ریزیم و کمی حرارت می دهیم توجه شود میزان حرارت دهی زیاد نباشد چون روغن زیتون در صورت حرارت دهی زیاد خواص خود را از دست می دهد و خاصیت غذایی چندانی ندارد فیله های ماهی شیر را به آرامی در ماهیتابه قرار می دهیم و نمک و فلفل را به همراه کمی زعفران ، به آن اضافه می کنیم در همین حال سبزی معطر خرد و ساطوری شده به همراه سکه بالزامیک راهم اضافه می کنیم . ماهی شیر گوشتی بسیار لطیف دارد و این نوع طبخ به آن امکان ترد، لطیف و لذیذ بودن را می دهد . مزایای این دستور پخت : ماهی در جهان به شیوه های مختلفی طبخ می شود این دستور تنها طعمی بومی و ایرانی به ماهی می بخشد علاوه بر اینکه ترکیب زیبایی از رنگهای متنوع به غذا می بخشد . رنگهایی شامل سفید ( ماهی ) زرد ( زعفران ) سبز ( سبزی و روغن زیتون ) به همراه دانه های سیاه و قهوه ای و قرمز فلفل . این نوع ماهی نه سرخ می شود و نه آب پز بلکه در درجه ای میان این دو نوع ، پخت و آماده می گردد و به همین علت لطافت و طعمی خاص به ماهی می بخشد . حرارت ظرف و روغن نبایست زیاد باشد چرا که روغن نباید حرارت زیاد ببیند و سرکه بالزامیک می بایست آرام آرام بجوشد و تبخیر گردد تا طعم خود را به گوشت ترد ماهی ببخشد. و تمامی رنگدانه های افزوده به ماهی آرام آرام رنگ و عطر خود را به غذا بدهند. ترجیح به این است که از مرزه و ترخان و یا رزماری به عنوان سبزی معطر استفاده شود چرا که این نوع سبزی ها طعمی پرتر و تندتر دارند و زمانی که این مزه به گوشت اضافه گردد گواراتر خواهد بود. اگر از سرکه خرما که به همراه یک قاشق مرباخوری عسل شیرین شده باشد استفاده شود بالطبع طعمی بومی به غذا می بخشد که البته امضای ایرانی بودن آن پیش از هر چیز زعفران ایرانی با رنگ و طعمی بی نظیر است . اگر از روغن کنجد ( بکر و بودار) استفاده شود طعمی دودی به غذا می بخشد با این اوصاف که میزان حرارت پذیری روغن کنجد از زیتون بیشتر است و امکان سرخ کردن آن فراهم تر .

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی



:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش خوراک بال بوقلمون

در اينجا آموزش خوراک بال بوقلمون قرار داده شده است اين غذا از در تهيه اش از بال بوقلمون استفاده شده است

خورش بوقلمون

مواد لازم

کره يا روغن مايع - 100 گرم

نخود سبز که از پوست در آمده باشد - 1 ليوان

بادام پوست گرفته بو داده - 1 فنجان

بال بوقلمون که قسمت نوک آن گرفته شده است - 500 گرم

نعناع و ترخان تازه خرد شده - 2 قاشق سوپخوري

خردل - 1 قاشق مرباخوري

پاپريکا (فلفل قرمز شيرين) - 1 قاشق مرباخوري يا کمي زعفران

نمک و فلفل به قدر کافي

طرز تهيه خورش بوقلمون

طرز تهيهخوراک بال بوقلمون


کره يا روغن را گرم مي کنيم، قطعات بال را با پاپريکا يا زعفران آغشته کرده ، کمي به آنها نمک مي زنيم و در روغني که قدري داغ شده باشد ، مي اندازيم ، دو طرف بال ها را به حدي که زياد خشک نشود ، در روغن سرخ مي کنيم.

يک ليوان آب جوش آهسته از کنار ظرف به داخل آن مي ريزيم و خردل را در کمي آب حل کرده ، به آن اضافه مي کنيم ، بعد نخود را در دو گوشه ظرف ريخته ، در ظرف را مي بنديم. حرارت را ملايم مي کنيم تا نخود و بال ها پخته شود. بعد به طور منظم بال ها را در ديس مي کشيم.

سس آن را مي چشيم و نمک و فلفل و ترشي آن را اندازه مي کنيم و بعد از يکي دو جوش سس را روي آن مي ريزيم و بادام بو داده را روي آن مي پاشيم. اين خوراک را مي توانيم با برنج زعفراني که به آن کمي فلفل قرمز کوبيده شده و کاري زده ايم، سر ميز ببريم.

طرز تهيه خورش بوقلمون



:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش خورش کنجد

در اينجا آموزش خورش کنجد قرار داده شده است اين غذا از در تهيه اش از کنجد آسياب شده استفاده شده است

رب انار

خورش کنجد با مرغ

مواد لازم

کنجد آسياب شده 2 پيمانه
فيله سينه مرغ 300 گرم
کدو حلوايي پخته شده 1 پيمانه
پياز داغ 1 پيمانه
رب انار 3/1 پيمانه
شکر 2/1 پيمانه
کره به ميزان لازم
نمک و زردچوبه به ميزان لازم
آب 4 پيمانه

طرز تهيه

فيله مرغ را با کره تفت مي دهيم. زردچوبه اضافه مي کنيم و بعد کنجد را اضافه کرده و خيلي کم تفت مي دهيم (اگر زياد تفت دهيم مي سوزد و تلخ مي شود) بعد آب را هم اضافه مي کنيم به همراه کدو حلوايي و مي گذاريم خورش به جوش آيد. بعد زير آنرا کم مي کنيم و مي گذاريم تا حدودا" 5/1 ساعت ريز بجوشد. در آخر نمک و شکر و رب انار را اضافه مي کنيم و مي گذاريم مجددا" حدود نيم ساعت تا خورش جا بيافتد.



رب انار

آموزش رب انار

خورش کنجد با گوشت

مواد لازم  

پياز متوسط  2 عدد
روغن  به ميزان لازم
گوشت گوسفند 500 گرم
زردچوبه  1 قاشق غذا خوري
آب  3-4 پيمانه
کنجد آسياب کرده و بو داده 500 گرم
رب انار 500 گرم
نمک به ميزان لازم
شکر در صورت دلخواه 1 قاشق سوپخوري

طرز تهيه

ابتدا پيازها را خرد کنيد و در روغن کمي تفت دهيد. سپس گوشت و زردچوبه را به آن بيفزائيد. بعد از تفت دادن، آب در آن بريزيد و بگذاريد بپزد. وقتي گوشت نيمه پز شد، کنجد را به آن اضافه کنيد تا همراه با گوشت و پياز بپزد و جا بيفتد. اين خورش مانند خورش فسنجان، بايد به روغن بيفتد. در پايان، رب انار و نمک را به آن بيافزائيد و بگذاريد قدري بجوشد و جا بيفتد. اين خورش را همراه با چلو ميل کنيد.در صورت دلخواه، مي توان شکر هم به اين خورش افزود.

طرز تهيه رب انار



:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش ميرزا کدو

در اينجا آموزش ميرزا کدو قرار داده شده است اين غذا از در تهيه اش از کدو سبز استفاده شده است
آشپزي
 مواد لازم

    کدو سبز500 گرم
    تخم مرغ دو عدد
    سير 1 بوته
    روغن
    رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
    زردچوبه 1 قاشق چاي‌خوري
    نمک
    فلفل

 

 آشپزي

آشپزي
آموزش آشپزي

طرز تهيه

ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لايه بسيار نازکي از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده مي‌کنيم. سيرها را پوست گرفته، آنها را کوبيده و در روغن فراوان و با حرارت بسيار کم تفت مي‌دهيم. پس از آن سيرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف مي‌ريزيم.

تخم‌مرغ‌ها را نيز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ مي‌کنيم. درون باقيمانده روغن، کدوهاي رنده شده را سرخ کرده و مدام هم مي‌زنيم تا ته نگيرد. دقت نماييد کدو را زياد سرخ نکنيد. در مرحله آخر رب گوجه فرنگي وسير و تخم‌مرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدوها اضافه مي‌کنيم.
آشپزي ايراني



:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش حلیم بادنجان
در اینجا آموزش حلیم بادمجان قرار داده شده است این غذا از در تهیه اش از بادمجان استفاده شده است

طرز تهیه کشک بادمجان

مواد لازم حلیم بادنجان

بادنجان قلمي - پنج عدد
عدس - دو پيمانه
پيازدرشت - يك عدد
سير درشت - ده حبه
گوشت - 250 گرم
گردو آسياب شده - 200 گرم
نعنا خشك - يك قاشق غذاخوري
كشك - 500 گرم
نمك و فلفل - به ميزان لازم
روغن مايع براي سرخ كردن - به ميزان لازم

طرز تهیه کشک بادمجان



طرز تهيه حلیم بادنجان


ابتدا بادنجان‌ها را سرخ كرده و كنار بگذاريد، با كاغذ روغني روغن اضافه آن را بگيريد. پياز و سير را رنده كرده و با روغن سرخ كنيد. گوشت را بگذاريد بپزد و بعد از گرفتن كف آن عدس، بادنجان سرخ‌شده، پياز، سير و گردو را اضافه كرده و حرارت را كم مي‌كنيم ، هر چند دقيقه يك‌بار آن را هم مي‌زنيم تا گوشت و عدس كاملا بپزد، وقتي كاملا مواد پخت با گوشت‌كوب آن را كاملا كوبيده و مخلوط كنيد و دوباره روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد. بعد از نيم ساعت غذا آماده است (مواظب ته گرفتن حليم باشيد) خوراك را در ظرف ريخته و با نعناداغ و كشك تزئين كرده و ميل كنيد.

طرز تهیه کشک بادمجان



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ماکارونی با سینه مرغ

مواد لازم

برای 4 نفر

ماکارونی - 400 گرم

سینه مرغ کوچک بدون استخوان - 4 قطعه

قارچ سیاه مخصوص چین 300 گرم (از قارچ معمولی هم می توان استفاده کرد)

سبزی های معطر نظیر گشنیز، نعناع و ترخان - 1 دسته کوچک

سیر - 2 تا 3 عدد

کره - 50 گرم

روغن زیتون یا روغن مایع - 1 استکان

نمک بقدر کافی

طرز تهیه ماکارونی

هر یک از قطعات مرغ را از طول به دو قسمت تقسیم می کنیم . بدین ترتیب 8 قطعه مرغ در اختیار داریم. نیمی از روغن را در تابه ریخته آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود ولی دود نکند. کمی نمک به اطراف قطعات مرغ زده آن ها را در تابه با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا روی آن ها زرین شده و پخته شوند.

سیر را پس از پوست کندن کوبیده کنار ظرف مرغ می ریزیم و کمی سرخ می نماییم ، در ظرف را گذاشته تابه را از روی آتش بر میداریم و کنار حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم بماند.

ظرف متناسب با مقدار ماکارونیرا آب ریخته روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید ، ماکارونی را در آب جوشان میریزیم . نصف قاشق سوپخوری نمک و 1 تا 2 قاشق روغن مایع در ظرف ریخته می گذاریم ماکارونی آهسته بجوشد و مغز آن نرم شود . سبزی را تمیز کرده می شوئیم و کمی درشت تر خرد می نمائیم . بهتر است برگ ترخان را بدون خرد کردن استفاده نمائیم. قارچ های چینی کمی نازک است و درسته مصرف می شود ولی انواع دیگر قارچ ها را باید کمی درشت تر ورقه نمود. به هر حال قارچ ها را با نیمی از کره سرخ می کنیم. قدری نمک به آن می زنیم . ماکارونی را در صافی می ریزیم ، کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم و می گذاریم آب آن کاملا گرفته شود .

تمام مواد را مخلوط نموده بقیه کره و روغن را داخل ظرف محتوی مواد می ریزیم و ظرف را یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا تمام مواد با هم گرم شوند . غذا را در ظرف مناسبی کشیده سبزی ها را روی آن می پاشیم.ماکارونی با سینه مرغ یک غذای چینی می باشد.

طرز تهیه ماکارونی



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش نماز شب

آموزش نماز شب

مذهبي 

نماز شب يازده رکعت مي باشد.

که هشت رکعت آن به نيت نماز نافله شب و به صورت دو رکعتي خوانده مي شود در دو رکعت اول از اين هشت رکعت نماز در رکعت اول بعد از حمد شوره قل يا ايها الکافرون را بخوانيد و در رکعت دوم سوره توحيد خوانده شود

دو رکعت ديگر آن به نيت نماز شفع خوانده مي شود که بهتر است در رکعت اول آن سوره ناس و در رکعت دوم آن سوره فلق خوانده شود و قنوت هم گرفته نشود تا اينجا ده رکعت شده است.

يک رکعت باقي مانده با تيت نماز وتر خوانده مي شود در رکعت آخر مي توان سه مرتبه سوره توحيد و يکبار سوره ناس و يک مرتبه هم سور فلق خوانده مي شود و يا اينکه در سه رکعت آخر بعد از حمد سوره توحيد را بخوانيد

در قنوت نماز وتر دعا براي چهل مومن مي کنيم و به عنوان مثال مي گوييم اَللّهُمَ اغْفِرْ لفلان و بحاي کلمه فلان نام کسي را که مي خواهيد برايش دعا کنيد را مي بريم مثلا مي گوييد اللهم اغفر سيد جواد نجفيان و هفتاد مرتبه استغفر الله ربي و اتوب اليه و و هفت مرتبه هم هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ النّارِ و سيصد مرتبه العفو گفته مي شود و  در پايان هم بگوييد رَبِّ اِغْفِرْلي وَارْحَمْني وَ تُبْ عَلَيَّ اِنَّکَ اَنْتَ التَّوّابُ الْغَفُورُ الرَّحيمِ

نماز نافله شب ←← هشت رکعت

نماز شفع ←← دو رکعت

نماز وتر ←← يک رکعت

قنوت نماز وتر ←← 40 مرتبه اَللّهُمَ اغْفِرْ لفلان بجاي فلان نام کسي که براي آن مي خواهيم دعا کنيم را مي گوييم

                          70 مرتبه استغفر الله ربي و اتوب اليه

                          7 مرتبه هم هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ النّارِ

                          300 مرتبه العفو

                          1 مرتبه رَبِّ اِغْفِرْلي وَارْحَمْني وَ تُبْ عَلَيَّ اِنَّکَ اَنْتَ التَّوّابُ الْغَفُورُ الرَّحيمِ

براي بدست آوردن اطلاعات بيشتر به مفاتيح الجنان مراجعه کنيد.
دوستان ما را نيز از دعاي خيرتان فراموش نکنيد التماس دعا از همه شما عزيزان.
دوستاني که تمايل دارند مي توانند در سايت mihangram.com در قسمت مذهبي آموزش نماز شب نام هاي خود را قرار دهيد تا انشاالله همديگر را در نماز شب دعا کنيم اگر توفيق خواندن اين نماز با ارزش را بدست آورديم
دعا براي ظهور آقامون, امام زمان (ع) را در هيچ زماني فراموش نکنيد.

اَللّهُمَ عَجِّلْ لِوَليِّکَ اْلفَرَج

آموزش نماز شب



:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش کوفته قلقلی
آشپزی

مواد لازم

گوشت چرخ‌كرده 500 كيلوگرم
پياز دو عدد
هويج 200 كيلوگرم
سيب‌زميني يك عدد
گوجه‌فرنگي يك عدد
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق سوپخوري
عصاره گوشت يك بسته
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

آموزش آشپزی

آشپزی

آشپزی

طرز تهيه

ابتدا گوشت‌ها را با نمك، فلفل، زردچوبه و يك عدد پياز رنده‌شده مخلوط كرده و كاملا ورز دهيد سپس به صورت گلوله‌هاي كوچك در آورده و در روغن سرخ كنيد. آن‌گاه يك عدد پياز ديگر را خرد كرده و در روغن تفت دهيد سپس هويج را نگيني خرد كرده و به همراه سيب‌زميني، گوجه‌فرنگي و مقداري رب گوجه‌فرنگي به مواد بيافزاييد و در پايان عصاره گوشت را در دو ليوان آب جوش حل كرده و به مواد اضافه كنيد. در اين لحظه در ظرف را بگذاريد تا مواد كمي بپزند و مزه بگيرد بعد از اين‌كه سيب‌زميني و هويج كمي پخته شد كوفته قلقلي‌ها را به همراه نمك و فلفل اضافه كنيد و كمي صبر كنيد تا خورش جا بيافتد در آن وقت حرارت را خاموش كرده و با نارنج تازه سرو كنيد.

آشپزی ایرانی



:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

کباب تابه اي با مايکروفر

 

مواد لازم : کباب تابه اي 

گوشت چرخ كرده  300 گرم
پياز  2 عدد
گوجه فرنگي  2 عدد
كره  25 گرم
زعفران  قدري
فلفل  قدري
نمك  قدري

کباب ماهيتابه

طرز تهيه :

ابتدا پيازها را رنده کنيد و گوشت را با مقداري نمک و فلفل و زعفراني که قبلا در آب جوش حل کرده ايد، مخلوط کنيد و خوب مايه را مالش دهيد. سپس مخلوط را در يک ديس گرد مناسب پهن کنيد و آن را به شکل قطعات مستطيل شکل ببريد . کره را روي آن بگذاريد و به مدت 5 دقيقه با قدرت 100% بدون درب داخل مايکروفر قرار دهيد.
گوجه فرنگي ها را پوست گرفته آن را بصورت حلقه اي ببريد و روي گوشت و دور ديس بچينيد و ظرف را بدون درب به مدت 10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد.
بدين ترتيب غذا آماده است .

طرز تهيه کباب ماهيتابه اي



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 دی 1394 | نظرات ()