نوشته شده توسط : atefeh

ليته مخلوط با تمرهندي و رب انار

مواد لازم
گل كلم 200 گرم
هويج 200 گرم
لوبيا سبز 100 گرم
كرفس 150 گرم

فلفل دلمه اي سبز 1 عدد

سير 6 حبه
رب انار
5 قاشق غذاخوري
فلفل سبز تند 5 عدد
بادمجان 200 گرم
نمک 1/2 قاشق غذاخوري
تمر هندي يک بسته 350 گرمي
پودر تخم گشنيز 1/2 قاشق غذاخوري
پودر گلپر 1/2 قاشق غذاخوري
سياه دانه 1 قاشق غذاخوري
سرکه انگور يک ليوان
آب 2 ليوان

طرز تهيه ليته مخلوط با تمرهندي و رب انار


تمام سبزيجات را با هم چرخ کرده سرکه و آب را روي تمر هندي ريخته بعد از خيس خوردن آنرا صاف مي کنيم داخل ظرف ريخته بعد از جوش آمدن تمام مواد چرخ شده را اضافه کرده تا10 دقيقه بجوشد بعد آنرا از روي شعله برداشته ادويه جات

نمک و رب را اضافه و مخلوط کرده داخل ظرف مورد نظر در يخچال نگهداري کرده تا بعد از يک هفته استفاده گردد.

آموزش رب انار



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

همبرگر شاتو بريان
ساندويچ همبرگر

مواد لازم

همبرگر          يك عدد
نان‌برگر          يك عدد
پنير پيتزا        يك ورق
تخم‌مرغ     يك عدد
كاهو          40 گرم
گوجه‌فرنگي        40 گرم
خيارشور            40گرم
سس مايونز          30 گرم

آشپزي

ساندويچ همبرگر

طرز تهيه همبرگر

ابتدا همبرگر را سرخ كرده و تخم‌مرغ را داخل آب نيمرو مي‌‌كنيم و روي همبرگر، پنير گذاشته تا كمي گرم شود ، تخم‌مرغ نيمرو شده را روي آن مي‌‌گذاريم بعد نان برگر را بريده و به يك طرف آن سس مي‌‌زنيم و روي آن خيارشور، كاهو و گوجه مي‌‌چينيم و همبرگر كه روي آن پنير و تخم‌مرغ نيمرو شده است را قرار مي‌‌دهيم و طرف نان ديگر را روي مواد مي‌‌گذاريم.

طرز تهيه ساندويچ همبرگر



:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش‌ گندم‌
آش رشته

مواد لازم‌


? حبوبات‌ (نخود و لوبيا): يك‌ ليوان‌
? سبزي‌ آش‌: 1 كيلو
? گندم‌: 1 ليوان‌
? عدس‌: 1 ليوان‌
? پياز: 2 عدد متوسط
? روغن‌: يك‌ قاشق‌ غذاخوري‌
? برنج‌: 1 ليوان‌
? نمك‌ و فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ مقدار كافي

آش گندم

آش رشته

طرز تهيه‌ آش


ابتدا حبوبات‌ و گندم‌ را از قبل‌ خيس‌ كنيد بعددر اين‌ فاصله‌ پياز را خرد كرده‌ و در روغن‌ سرخ‌كنيد زردچوبه‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ و دوباره‌ تفت‌دهيد در اين‌ هنگام‌ حبوبات‌ و گندم‌ را با مقداري‌نمك‌ و فلفل‌ و كمي‌ هم‌ آب‌ مي‌گذاريد تا خوب‌بپزد بعد برنج‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ و مرتب‌ مواد راهم‌ مي‌زنيد سبزي‌ آش‌ را خرد كرده‌ و به‌ پياز داغ‌اضافه‌ كرده‌ و با هم‌ داخل‌ آش‌ بريزيد براي‌خوشمزگي‌ بيشتر مقداري‌ عدس‌ هم‌ به‌ آش‌ اضافه‌كنيد بعد از پختن‌، آش‌ را داخل‌ ظرف‌ ريخته‌ و بامقداري‌ جعفري‌ تزيين‌ كنيد.
آموزش تهيه آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه کوکو لوبيا سبز | آشپزي | طرز تهيه کوکو

آموزش و طرز تهيه کوکو لوبيا سبز

 

مواد لازم براي کوکوي لوبياسبز

روغن                                        يک فنجان
تخم‌مرغ                                     شش عدد
نمک                                         به مقدار لازم
لوبياسبز                                    سه کاسه ماست‌خوري
زعفران                                      يک‌چهارم قاشق چاي‌خوري
فلفل دلمه‌اي                              نصف عدد

با اين مقدار مواد لازم به اندازه يک ماهيتابه بزرگ از «کوکو لوبيا سبز» خواهيم داشت.

مواد لازم براي کوکو لوبيا سبز

سه کاسه ماست‌خوري لوبيا سبز خردشده جمعاً نيم کيلو لوبيا سبز. يک‌چهارم قاشق چاي‌خوري زعفران.
6 عدد تخم‌مرغ. نمک به ميزان کافي.

يک فنجان روغن حدود 100 گرم. نصف فلفل دلمه‌اي قرمز حدود 80 گرم.

طرز تهيه‌ي کوکوي لوبيا سبز

سه کاسه ماست‌خوري لوبيا سبز را با کمي نمک و آب مي‌پزيم تا آب آن کاملاً تبخير شود.

 

يک‌چهارم قاشق چاي‌خوري زعفران را با کمي آب جوش دم مي‌کنيم.

 

لوبيا پخته، فلفل قرمز خردشده، شش عدد تخم‌مرغ، زعفران آب کرده و نمک را مخلوط مي‌کنيم (ولي مواد را زياد هم نمي‌زنيم) تا مايه کوکو آماده شود. اگر تخم‌مرغ‌ها زياد هم بخورند، بعد از پخته شدن، تخم‌مرغ از مواد ديگر جدا مي‌شود.

 

کوکو را برش مي‌دهيم و در ظرف را مي‌گذاريم. بعد از کمي پخت، دوباره روي محل برش قبلي را برش مي‌زنيم ولي در ظرف را نمي‌گذاريم تا لبه‌هاي برش خورده ي کوکو سرخ و برشته شود.


کوکو را برگردانده، تا طرف ديگر آن نيز حدود 5 دقيقه سرخ شود. اکنون کوکو لوبيا سبز آماده پذيرايي مي‌باشد. مي‌توان آن را با برش‌هايي از خيار و پوست گوجه‌فرنگي که به شکل گل رز درآمده، تزئين کرد.

آموزش و طرز تهيه کوکو لوبيا سبز

آموزش و طرز تهيه کوکو لوبيا سبز



:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

کباب دو رنگ چوبي

کباب ماهيتابه

مواد لازم

فيله گوساله - 300 گرم
فيله مرغ - 300 گرم
فلفل كبابي - 100 گرم
سيخ چوبي - شش عدد
پياز - يك عدد
زعفران آب‌كرده - دو قاشق سوپخوري
آبليمو - دو قاشق سوپخوري
روغن مايع - 30 گرم
گوجه‌فرنگي و ليمو تازه هر كدام - دو عدد
نمك و فلفل - به ميزان لازم

کباب تابه اي
کباب ماهيتابه

کباب دو رنگ چوبي

طرز تهيه

گوشت گوساله و مرغ را به اندازه‌هاي دو سانتي‌متري خرد كرده و داخل پياز، آبليمو، زعفران، فلفل و نمك به مدت دو ساعت يا بيشتر مي‌خوابانيم و بعد سيخ مي‌زنيم طوري كه يك تكه گوشت گوساله، يك عدد فلفل و يك عدد گوشت مرغ قرار بگيرد. اين كار را تا جايي كه سيخ پر شود ادامه مي‌دهيم. سيخ‌هاي پر شده را داخل ماهي‌تابه (بهتر است از جنس چدن باشد) درون كمي روغن با شعله ملايم سرخ مي‌كنيم و بعد از آماده شدن با گوجه‌فرنگي و ليمو تفت مي‌دهيم.
طرز تهيه کباب ماهيتابه



:: بازدید از این مطلب : 62
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهيه دسر توت فرنگي با ژله

آموزش و طرز تهيه دسر توت فرنگي با ژله

آشپزي

مواد لازم براي دسر

خامه                                                     250 گرم
پودر شکر                                                6 قاشق غذاخوري
توت‌فرنگي                                               400 گرم
پودر ژله توت‌فرنگي                                     2 بسته
وانيل                                                     يک چهارم قاشق چاي‌خوري
توت‌فرنگي براي تزئين                                 چند عدد

با اين مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه ده کاسه ماست‌خوري از « دسر توت‌فرنگي با ژله» خواهيم داشت.

مواد لازم
دسر توت فرنگي

دو کاسه ماست‌خوري توت‌فرنگي پاک کرده براي تهيه دسر، حدود 400 گرم. يک بسته خامه پاستوريزه 250 گرمي.

 

شش قاشق غذاخوري پودر شکر، جمعاً معادل 120 گرم. يک چهارم قاشق چاي‌خوري وانيل.
دو بسته پودر ژله توت‌فرنگي، جمعاً معادل 200 گرم. چند عدد توت‌فرنگي براي تزئين به دلخواه حدود 60 عدد (300 الي 500 گرم).

طرز تهيه دسر توت‌فرنگي با ژله

دو کاسه ماست‌خوري توت‌فرنگي پاک کرده را با 3 قاشق غذاخوري شکر در مخلوط کن ريخته تا 2 پيمانه پوره توت‌فرنگي به دست آيد.

 

يک بسته پودر ژله را به تدريج در يک پيمانه آب جوش حل مي‌کنيم.
نصف پيمانه از ژله سرد شده را آرام‌آرام در پوره توت فرنگي مي‌ريزيم و هم مي‌زنيم.

 

250 گرم خامه پاستوريزه را 2 ساعت در فريزر مي‌گذاريم (اگر کنار خامه کمي از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بريزيد تا خامه بهتر فرم بگيرد) سپس آن را از فريزر درآورده و با 3 قاشق غذاخوري پودر شکر و يک چهارم قاشق چاي‌خوري وانيل مخلوط مي‌کنيم.

 

آن را با همزن برقي حدود 5 دقيقه هم مي‌زنيم تا خامه فرم بگيرد.

 

مخلوط پوره توت‌فرنگي و ژله را کم‌کم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم مي‌زنيم تا دسر آماده شود.

 

دسر آماده شده را در ظرف مي‌کشيم.

 

براي تزئين، يک يا چند عدد توت‌فرنگي را مي‌توان روي دسر قرار داد. سپس ظرف‌هاي دسر را 2 الي 3 ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا دسر بسته شود.

 

1/5 پيمانه آب به بقيه ژله اضافه کرده، روي دسر تزئين شده مي‌ريزيم. در صورت نياز يک بسته پودر ژله ديگر را نيز در 3 پيمانه آب حل مي‌کنيم و روي دسرهاي تزئين شده  مي‌ريزيم سپس آن‌ها را 5 الي 6 ساعت در يخچال مي‌گذاريم تا ژله بسته شود.

آموزش و طرز تهيه دسر توت فرنگي با ژله

آموزش و طرز تهيه دسر توت فرنگي با ژله



:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

احکامي در مورد انواع نجاست خون

احکامي در مورد انواع نجاست خون

مذهبي(لطفا براي اطلاع از احکام ديني خود فقط به اين مطالب اکتفا نکنيد و به مرجع تقليد خود رجوع کنيد)

اين مطالب از پايگاه اطلاع‌رساني دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمي سيدعلي خامنه‌اي (مد‌ظله‌العالي) در اين پست قرار داده شده است.

 

احکام

س: خونى که همراه گوشت و مرغى که از قصابى يا مرغ فروشى مى‌خريم چه حكمى دارد؟
ج) اگر ندانيد از نوع خون پاک يا نجس است، محکوم به طهارت است.
س: اگر دهان انسان به واسطه خون داخل دهان و يا خارج از آن و يا حتى هر گونه نجس ديگر مثل شراب نجس شود ولى نجاسات مذکور با آب دهان مخلوط شود و از بين برود آيا آب دهان محکوم به طهارت است يا خير؟ و حکم فرو بردن آن چيست؟
ج) محکوم به طهارت است و فرو بردن آن مانع ندارد.
س1: بعد از كشيدن دندان اگر از آن محل خون جارى نباشد ولى اثر خون آن دستمال را آغشته کند، حال حكم غذا و آب دهانى كه از فضاى دهان خارج مى‌‌شود، چيست؟ با اين توضيح كه غذا و آب دهان خارج شده خونى نباشد و ضمناً اگر برخى از دندان‌هاى اين شخص ترميم شده يا قاب گرفته شده باشد، حكم چيست؟
س2: اگر داخل بينى شخص خون منجمد شده باشد حكم ترشحات داخل بينى كه با اين خون منجمد شده ملاقات داشته و از بينى خارج مى‌‌شود چيست؟
ج1و2) به طور كلى ملاقات در باطن موجب تنجس نمى‌‌شود، بنابراين غذا، آب دهان و ترشحات بينى كه خارج مى‌‌شود در صورتى كه آغشته به خون نباشد، پاك است.
س: آيا آب کشيدن داخل دهان بعد از خونريزى کم لثه و پس از پر کردن دندان لازم است؟
ج) لازم نيست.
س) بعضى اوقات روى صورت جوش‌هاى چرکى ظاهر مى‌شود آيا اين آبى که در اثر ترکاندن آنها بيرون مى‌آيد نجس است؟ اگر نجس باشد تکليف نمازهاى خوانده شده و مکانهايى که با دستم در ارتباط بوده چيست؟
ج) اگر با خون همراه نباشد، نجس نيست.
س: خونى که پس از کشيدن دندان در محل آن باقى مى‌ماند و روى دستمال اثر مى‌گذارد ولى آب دهان را رنگين نمى‌کند چه حکمى دارد؟ آيا غذا خوردن در اين صورت اشکال دارد؟ يا ظرفى که با آن غذا مى‌خوريم نجس مى‌شود؟
ج) در فرض سؤال غذا خوردن اشكال ندارد و ظرف غذا هم مادامى كه به خون آلوده نشده است، پاک است.
س: حکم عفونت‌هايى که از جوشها خارج مى‌شوند چه حکمى دارند؟
ج) اگر همراه با خون نباشد، پاک است

برخي از احکام خون



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ساندويچ مرغ و بادام
نان سفيد  :  2 عدد
کره  :   قدري
گوشت مرغ  :  1 فنجان
بادام  :  0.5 فنجان
سس مايونز  :  4 قاشق سوپخوري
آب ليموترش  :  3 قاشق سوپخوري
کرفس خرد شده  :  1.5 قاشق سوپخوري
جعفري ساطوري شده  :  1.5 قاشق سوپخوري
فلفل  :   قدري
نمک  :   قدري

آشپزي

 
نان ظريف کوچک را به هر شکل که ميل داريم قالب مي‌زنيم يا مي‌بريم و روي نان کمي کره مي‌ماليم و مقداري از مايه اردور مرغ و بادام (در زير نحوه درست کردن آن آمده) مي‌ماليم و با خلال يا حلقه‌هاي خيار شور روي آن را تزئين مي‌کنيم، البته اين مايه را نيز ممکن است با قيف رو نان ريخت.

آموزش آشپزي

 

? طرز درست کردن اردور مرغ و بادام:
سس مايونز و آب ليمو، نمک و فلفل را مخلوط مي‌کنيم و روي مرغ و بادام مي‌ريزيم و به‌هم ميزنيم، بعد کرفس يا جعفري خرد شده را اضافه و مخلوط مي‌کنيم ، آنگاه مايه را در اردور خوري يا ظرف کوچک مي‌ريزيم و اطراف آن را با چند ساقه کرفس و حلقه‌هاي ليموترش تزئين مي‌کنيم.
طرز تهيه ساندويچ مرغ



:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

كئي‌ انار ( مازندران )

آشپزي

مواد لازم
    كدو حلوايي‌ پوست‌ كنده‌ و خرد شده: 1/5 كيلو
    لوبيا چيتي: يك‌ دوم‌ پيمانه‌
    لوبيا سفيد: يك‌ دوم‌ پيمانه‌
    عدس: يك‌ پيمانه‌
    پياز سرخ‌ شده: يك‌ دوم‌ پيمانه‌
    ناردون‌ خشك‌ شده‌ (دانه‌ انار:) دو قاشق‌ غذاخوري‌
    رب انار: يك‌ قاشق‌ غذاخوري‌
    سير: دوحبه‌ (خرد شده)
    نمك، فلفل‌ و زردچوبه: به‌ مقدار لازم‌
  
  

  طرز تهيه:


    ابتدا حبوبات‌ را كه‌ از يك‌ روز قبل‌ خيس‌ كرده‌ايم، آب‌ آن‌ را عوض‌ كرده‌ و جداگانه‌ مي‌پزيم. آنگاه‌ در ظرفي‌ ديگر كدوي‌ خرد شده‌ را با يك‌ ليوان‌ آب، به‌ جوش‌ آورده‌ وحرارت‌ راكم‌ مي‌كنيم‌ تا بپزد. پس‌ از پخته‌ شدن‌ كدو، با پشت‌ كف‌ گير آن‌ را روي‌ حرارت، له‌ كرده‌ وهم‌ مي‌زنيم.
     سپس‌ پياز سرخ‌ شده، سير خام‌ خرد شده، ناردون، رب انار و نمك‌ و ادويه‌ را اضافه‌ مي‌كنيم‌ تا بپزد و كاملا جا بيفتد. 10 دقيقه‌ قبل‌ از برداشتن‌ مواد از روي‌ اجاق، حبوبات‌ پخته‌ شده‌ را اضافه‌ مي‌كنيم.
     (لازم‌ به‌ توضيح‌ است‌ كه‌ از انار تازه‌ هم‌ مي‌توان‌ به‌ جاي‌ انار خشك‌ كرده‌ استفاده‌ كرد و اگر دانه‌ اناري‌ كه‌ استفاده‌ مي‌كنيد، ترش‌ است، در صورت‌ تمايل‌ براي‌ ملس‌ شدن، مي‌توانيد يك‌ قاشق‌ شكر اضافه‌ كنيد.)

طرز تهيه رب انار



:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش تهیه آش رشته توسط عذرا یزدیان ورجانی

مواد لازم

نخود                                       ۱ پیمانه
لوبیا چیتی                              ۱ پیمانه
عدس                                     ۱ پیمانه
سبزی آشی                            ۱ کیلو
رشته                                     ۱ بسته بزرگ
نمک                                      به مقدار لازم
فلفل                                      به مقدار لازم
زرچوبه                                   به مقدار لازم
پیاز                                        ۲عدد بزرگ
نعنا خشک شده                      به مقدار لازم
روغن                                     به مقدار لازم
آرد                                        ۲ قاشق غذاخوری
آب                                        به مقدار لازم

آشپزی

طرز تهیه

برای تهیه آش رشته ابتدا نخود و لوبیا شسته شده را داخل ظرف مناسبی قرار می دهیم و آن را روی شعله قرار می دهیم و وقتی نیمه پخته شدند عدس را به آن اضافه می کنیم و بعد ظرفی که قرار است در آن آش بپزیم را را حاوی آب می کنیم و صبر می کنیم تا آب به جوش آید و بعد سبزی خورد شده را به آن اضافه می کنیم در ادامه بعد از پخته شدن سبزی( که حدود ۱۰ دقیقه طول می کشد)رشته خورد شده را به آن اضافه می کنیم زیر شعله را کم کرده تا رشته ها به خوبی پخته شوند نمک و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم وقتی رشته ها به حالت نیمه پخت درآمدند آرد را با یک لیوان آب مخلوط کرده تا آرد داخل آش به شکل گوله شده در نیاید به آن اضافه می کنیم حدود ۵ دقیقه بعد حبوبات پخته شده را به آن ضافه می کنیم
در مرحله بعد پیاز را خرد کرد و آن ها را سرخ می کنیم و نعنا را به پیار داغ اضافه کرده  می توانبم مقداری زردچوبه به آن اضافه می کنیم تا رنگ زیبایی به آن دهد و آن ها را نیز به آش اضافه میکنیم و حالا آش آماده شده است

آش رشته

آموزش تهیه آش رشته توسط عذرا یزدیان ورجانی

آموزش تهیه آش رشته
منبع
:مادربزرگ مدیر میهن گرام



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 18 دی 1394 | نظرات ()