نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

آشپزی

مواد لازم

فلفل دلمه‌ای یا جعفری خردشده                  سه قاشق غذاخوری
روغن                                                    چهار فنجان
پیاز                                                       دو عدد
گوشت چرخ‌کرده                                       یک کاسه ماست‌خوری
رب گوجه‌فرنگی                                        سه قاشق غذاخوری
نان لواش نرم                                           ۳۰۰ گرم
سیب‌زمینی                                             ۸۰۰ گرم
نمک، زردچوبه و فلفل                                 به مقدار لازم

با این مقدار مواد لازم به اندازه سیزده عدد «سمبوسه» خواهیم داشت.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه

دو عدد پیاز متوسط، معادل ۲۰۰ گرم. هشتصد گرم سیب‌زمینی، معادل چهار عدد سیب‌زمینی متوسط.
سه قاشق غذاخوری فلفل دلمه‌ای خردشده یا سه الی چهار قاشق غذاخوری جعفری تازه خردشده.

آموزش و طرز تهیه سمبوسه
حدود ۳۰۰ گرم نان لواش نرم (نان‌ها ترد نباشند)، برای تهیه ۱۳ تکه نان، تقریباً به ابعاد ۱۲ در ۳۰ سانتی‌متر. یک کاسه ماست‌خوری سر پر گوشت چرخ‌کرده، حدود ۳۰۰ گرم.
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم. یک فنجان (صد گرم) روغن برای تهیه مایه سمبوسه، سه فنجان (۳۰۰ گرم) روغن برای سرخ کردن سمبوسه‌ها نیاز می‌باشد که نصف آن جذب سمبوسه‌ها می‌شود و بقیه باقی می‌ماند.
سه قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، معادل ۱۲۰ گرم.

طرز تهیه سمبوسه

چهار عدد سیب‌زمینی متوسط را نگینی خرد کرده، با یک فنجان روغن و کمی نمک سرخ می‌کنیم. برای رنگ بهتر، کمی زردچوبه نیز اضافه می‌کنیم.

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

سیب‌زمینی‌ها را کنار گذاشته، با روغن باقیمانده از آن، دو عدد پیاز را سرخ می‌کنیم. سپس سه قاشق رب گوجه و بعد گوشت چرخ‌کرده را همراه کمی نمک و مقدار زیادی فلفل اضافه کرده، تفت می‌دهیم. در آخر فلفل دلمه‌ای یا جعفری خردشده را نیز اضافه می‌کنیم.

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

سیب‌زمینی سرخ‌شده را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه سمبوسه آماده شود. شعله را خاموش می‌کنیم.

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

نان لواش نرم (و یا خمیر نازک بست بندی شده موجود در بازار) را به صورت مستطیل (به ابعاد حدود ۱۲ در ۳۰ سانتی‌متر) می‌بریم و دو قاشق مایه سمبوسه در یک
گوشه آن می‌گذاریم.

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

سمبوسه‌ها را مطابق شکل به صورت سه گوش می‌پیچیم.

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

سه فنجان روغن را در یک ماهیتابه داغ کرده، دو طرف سمبوسه‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

آموزش و طرز تهیه سمبوسه

آموزش و طرز تهیه سمبوسه



:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

شولی (یک آش محلی سبک- یزدی)

مواد لازم


▪ چغندر با برگ (به جای برگ چغندر که در تهران یافت نمی شود می توان از اسفناج استفاده کرد)
▪ کمی شوید تازه یا خشک
▪ عدس
▪ نخود
▪ پیاز داغ و نعناع داغ فراوان
▪ در صورت تمایل سیرداغ
▪ آرد
▪ سرکه و نمک و فلفل و زردچوبه


طرز تهیه آش


ابتدا چغندرها را مکعبی خرد کرده همچنین برگ های اون یا اسفناج را نیز خرد کرده با شویدهای خرد شده می گذاریم بپزد. در صورت تمایل می توان کمی سبزی آش هم استفاده کرد ولی اصل شولی با اسفناج و چغندر و شوید است. عدس و نخود را هم جداگانه پخته و وقتی سبزی ها پخته شد به آن اضافه می کنیم. سپس پیازداغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه تفت داده و همراه با نعناع داغ به مواد اضافه می کنیم. سپس آرد را با آب مخلوط کرده و کم کم به آش در حال جوشیدن اضافه می کنیم. این آش از آش رشته غلظت کمتری دارد. در آخر سرکه را اضافه می کنیم. می توان به عنوان چاشنی به آن کمی شکر هم اضافه کرد. مقدار سرکه و شکر بستگی به ذائقه دارد. برخی شولی را ترش و بعضی ترش و شیرین دوست دارند. برخی نیز از قره قوروت به جای سرکه استفاده می کنند.
در قدیم یزدیها (و هم اینک پیروان خوش اشتهای آنها) شولی را به عنوان عصرانه استفاده کرده و بعد از آن نیز مقدار متنابهی چای نبات یا چای و باقلوا یزدی میل می کردند تا طبع سرد شولی را خنثی نمایند

آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه ساندویچ همبرگر

آموزش و طرز تهیه ساندویچ همبرگر
آشپزی

مواد لازم برای ساندویچ بزرگ همبرگر

گوجه فرنگی                        چهار عدد متوسط

نان ساندویچی                     پنج عدد بزرگ

همبرگر آماده طبخ                یک بسته پنج تایی

کاهو                                    ۱۵۰ گرم

روغن                                  نصف فنجان

با این مقدار مواد لازم به اندازه ۵ ساندویچ بزرگ از ”‌ ساندویچ همبرگر “خواهیم داشت.

چهار عدد گوجه فرنگی متوسط (معادل ۲۵۰ گرم)، نصف فنجان روغن(حدود ۵۰ گرم)

پنج عدد نان ساندویچی گرد بزرگ (مگ دونالد) جمعاً حدود ۳۵۰ گرم نان در یک بشقاب میوه خوری قرار دارد، یک بسته پنج تایی همبرگر آماده طبخ (جمعاً معادل ۵۰۰ گرم)

۱۵۰ گرم کاهو پاک کرده (معادل ده برگ کاهو) کاهو خرد شده در یک بشقاب خورش خوری قرار دارد.

طرز تهیه

همبرگر آماده طبخ را در روغن داغ شده سرخ کرده، همراه کاهو خرد شده، و گوجه فرنگی رنده  شده، لای نان ساندویچی گرد بزرگ (مگ دونالد) قرار می‌دهیم. ساندویچ آماده می‌باشد.

ساندویچ کوچک همبرگر

گوجه فرنگی                      دوعدد متوسط

نان ساندویچی                   پنج عدد کوچک

همبرگر آماده طبخ              یک بسته پنج تایی

کاهو                                  شش برگ

روغن                                 نصف فنجان

با این مقدار مواد لازم به اندازه ۵ ساندویچ کوچک از ”‌ ساندویچ همبرگر “خواهیم داشت.

دو عدد گوجه فرنگی متوسط (معادل ۱۲۰ گرم)، نصف فنجان روغن(حدود ۵۰ گرم)

پنج عدد نان ساندویچی کوچک (جمعاً حدود ۲۵۰ گرم) نان در یک بشقاب میوه خوری قرار دارد، یک بسته پنج تایی همبرگر آماده طبخ (جمعاً معادل ۵۰۰ گرم)

صد گرم کاهو پاک کرده (معادل شش برگ کاهو) کاهو خرد شده در یک بشقاب خورش خوری قرار دارد.

همبرگر آماده طبخ را در روغن داغ شده سرخ کرده، همراه کاهو خرد شده، و گوجه فرنگی رنده شده، لای نان ساندویچی گرد کوچک قرار می‌دهیم. ساندویچ آماده می‌باشد.

آموزش و طرز تهیه ساندویچ همبرگر



:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

مــرغ تـرش
● مواد‌ لازم
▪ یک عد‌د‌ مرغ،
▪ ۴۰۰ گرم گرد‌وی چرخ شد‌ه،
▪ نیم کیلوگرم سبزی پاک شد‌ه و خرد‌ شد‌ه (نعناع به مقد‌ار کم، جعفری و گشنیز ( د‌رصورتی که سبزی محلی به نام «چوقان» که مخصوص بعضی شهرهای شمال است د‌اشته باشیم به مقد‌ار ۱۰۰ گرم))،
▪ سیر رند‌ه شد‌ه د‌و قاشق غذا خوری،
▪ د‌و عد‌د‌ پیاز متوسط رند‌ه شد‌ه،
▪ رب آلوچه به مقد‌ار ۴ قاشق یا بیشتر (د‌ر صورتی که رب آلوچه د‌راختیار ند‌اشته باشیم،
▪ آلوی خشک و ترش را می‌ریزیم و هستهٔ آن را می‌گیریم و به صورت رب استفاد‌ه می کنیم،
▪ نمک و فلفل به مقد‌ار لازم، روغن.
● روش پخت
مرغ را پس از پاک کرد‌ن و شستن تکه تکه می‌کنیم و د‌ر روغن سرخ می‌کـنیم. سبزی، گرد‌و، سیر و پیاز را با هم مخلوط می‌کنیم و به صورت نیمه سرخ د‌ر می‌آوریم و آن را با مرغ سرخ شد‌ه مخلوط می‌کنیم و رب آلوچه و نمک و فلفل و آب را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد‌ تا مثل فسنجان جا بیفتد‌ غذا آماد‌ه است آن را با پلو صرف کنید‌
رب انار



:: بازدید از این مطلب : 62
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

 

مواد لازم:
سبزی پلو با ماهی

ماهی قزل آلا ۲ عدد

برنج ۲ پیمانه

آرد ۳ قاشق غذا خوری

سبزی (تره-جعفری-گشنیز-شوید-سیر)۲۵۰ گرم

ادویه مخصوص ماهی-نمک-زردچوبه به میزان لازم

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

طرز تهیه:

۱- آب را به جوش می آوریم و برنج را داخل آن میریزیم

۲-وقتی برنج جوش زد سبزی را اضافه میکنیم(نمک+روغن)

۳-برنج که کمی نرم شد آبکش میکنیم و برنج را دم میکنیم

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی۴- ماهی ها را در آرد و زردچوبه و ادویه می غلطانیم

۵-روغن را داغ کرده و ماهی را درون تابه قرار میدهیم

۶- وقتی یک سمت ماهی سرخ شد آن را بر میگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهینکات:

۱) برنج از شب قبل شسته و با نمک خیس کنید.
۲) سبزی را شسته و در آبکش بریزید تا آب آن کاملا” گرفته شود و سپس آن را کاملا” خرد نمائید.
۳) سیر تازه را بعد از گرفتن ساقه های آن خرد نموده وداخل سبزی می ریزیم.
۴)میتوانید سیر را بصورت درسته در روی برنج دم کرده بگذارید که فقط از عطر آن استفاده نمائید.

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

آموزش و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی



:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان

آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان

 

مواد لازم برای کشک بادمجان

بادمجان                                            یک کیلو
کشک غلیظ                                       یک فنجان سرخالی
روغن                                               یک و نیم فنجان
زعفران                                             یک چهارم قاشق چای‌خوری
پیاز                                                  یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه                             به مقدار لازم
نعناع                                               یک قاشق غذاخوری

با این مقدار مواد لازم به اندازه دو بشقاب میوه‌خوری از «کشک بادمجان» خواهیم داشت.

آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان

مواد لازم

یک و نیم فنجان روغن (معادل ۱۵۰ گرم). یک عدد پیاز متوسط معادل ۱۰۰ گرم.
یک چهارم قاشق چای‌خوری زعفران. نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم.
یک کیلو بادمجان، معادل ۸ الی ۱۰ عدد بادمجان متوسط یا کوچک. یک قاشق غذاخوری نعناع آسیاب شده.
یک فنجان سرخالی کشک غلیظ، معادل ۱۰۰ گرم.

 
طرز تهیه کشک بادمجان

بادمجان‌ها را شسته، پوست‌کنده، وسط آن را برش می‌دهیم و با یک و نیم فنجان روغن سرخ می‌کنیم.
آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان
بادمجان‌های سرخ‌شده را با کمی نمک و فلفل با گوشت‌کوب می‌کوبیم. نصف فنجان کشک را به آن اضافه می‌کنیم و آن را برای مدت یک ربع تا نیم ساعت روی شعله گذاشته، هم می‌زنیم تا جا بیفتد.
آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان
با روغن باقیمانده از بادمجان، پیاز داغ درست می‌کنیم و کمی زردچوبه به آن می‌زنیم. سپس روغن پیاز داغ را از صافی رد می‌کنیم و با آن نعناع داغ درست می‌کنیم.
آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان
کشک بادمجان را در یک بشقاب میوه‌خوری کشیده، روی آن را صاف می‌کنیم. مقداری از کشک غلیظ را با زعفران آب کرده مخلوط می‌کنیم و مقدار دیگری از آن را با آب ترشی کلم قرمز مخلوط می‌کنیم تا کشک زرد و بنفش به دست آید سپس آن‌ها را در قیف خامه پاش ریخته و روی کشک بادمجان را تزئین می‌کنیم. در تزئین، پیاز داغ و نعناع داغ نیز به کار می‌بریم.

نكته:

موقع سرخ كردن بادمجانها براي اينكه نياز به روغن كمتري داشته باشيد ، درب تابه را ببنديد تا بادمجانها هنگام سرخ شدن ، با بخار داخل تابه كاملا بپزند و نرم شوند .
كوبيدن بادمجانها صرفا براي يكدست شدن ظاهر غذاست و انسجام بيشتر بافت كشك و بادمجان .
اگر از سیر استفاده کردین بعد از اضافه كردن سير دقت كنيد تا زمان زيادي سير را تفت ندهيد . چون ممكن است در اثر حرارت سيرها سفت شوند .
بهتر است نعناع خشك را در چند مرحله به غذا بيفزائيد تا عطر و طعم و رنگ خود را از دست ندهد .
اگر از كمي ترخان خشك شده نيز داخل خوراك استفاده كنيد ، در عطر و طعم غذا بسيار موثر خواهد بود .
اگر آب گوشت در دسترس داريد به جاي آب جوش ، از آب گوشت استفاده كنيد . در اين صورت مزه خوراك بسيار لذيذ تر خواهد شد.

آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان

آموزش و طرز تهیه کشک بادمجان



:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و طرز تهیه رولت گوشت

آموزش و طرز تهیه رولت گوشت

آشپزی

مواد لازم

جعفری خردکرده                       یک الی دو قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی                         دو قاشق غذاخوری

گوشت چرخ‌کرده                        یک کاسه ماست‌خوری

پنیر پیتزا                                   یک کاسه ماست‌خوری

تخم‌مرغ                                    سه عدد

روغن                                       نصف فنجان

نمک و فلفل و زعفران                    کمی

پیاز                                          یک عدد

با این مقدار مواد لازم به اندازه هشت تکه از «رولت گوشت» خواهیم داشت.

طرز تهیه رولت گوشت

یک عدد پیاز را در نصف فنجان روغن سرخ‌کرده، گوشت چرخ‌کرده، رب و کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا مایه گوشتی به دست آید.

سه عدد تخم‌مرغ، یک الی دو قاشق جعفری خردکرده، زعفران آب کرده و کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا مایه تخم‌مرغی به دست آید.

برای اینکه رولت‌ها شکل بهتری پیدا کنند، می‌توان یک قاشق آرد به مواد اخیر اضافه کرد.

بقیه روغن را در یک ماهیتابه ریخته، آن را کاملاً داغ می‌کنیم. حال، مایه تخم‌مرغی را یکباره در روغن ریخته، شعله را کم می‌کنیم.

مایه گوشتی را روی مایه تخم‌مرغی ریخته، پخش می‌کنیم.

پنیر پیتزا را روی مواد ریخته، در ظرف را می‌گذاریم تا پنیر ذوب شود.

وقتی پنیر ذوب شد، شعله را خاموش می‌کنیم.

رولت گوشت اگر زیاد روی شعله بماند، مایه تخم‌مرغی برشته می‌شود لذا قابل لوله کردن نخواهد بود.

به منظور تهیه رولت، مواد را لوله می‌کنیم.

لبه‌های مواد را می‌بریم.

رولت را ۲ الی ۳ ساعت در یخچال می‌گذاریم و بعد برش می‌دهیم.

برش‌ها را در ظرف می‌چینیم و روی آن را با سس گوجه تزئین می‌کنیم.

آموزش و طرز تهیه رولت گوشت

آموزش و طرز تهیه رولت



:: بازدید از این مطلب : 60
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

سخنان رهبر انقلاب در مورد شهادت شیخ نمر عالم شیعه

سخنان رهبر انقلاب در مورد شهادت شیخ نمر عالم شیعه

مذهبی

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در جلسه‌ی درس خارج فقه، جنایت بزرگ عربستان سعودی در به شهادت رساندن عالم مؤمن و مظلوم، شیخ نمر باقر النمر را به‌شدت محکوم کردند و با تأکید بر لزوم احساس مسئولیت دنیا در قبال این جنایت و جنایات مشابه سعودی در یمن و بحرین، خاطرنشان کردند: بدون تردید خون به ناحق ریخته‌ی این شهید مظلوم به سرعت اثر خواهد کرد و دست انتقام الهی گریبان سیاستمداران سعودی را خواهد گرفت.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: این عالمِ مظلوم نه مردم را به حرکت مسلحانه تشویق می‌کرد و نه به صورت پنهانی اقدام به توطئه کرده بود، بلکه تنها کار او، انتقاد علنی و امر به معروف و نهی از منکرِ برخاسته از تعصب و غیرت دینی بود.
رهبر انقلاب، شهادت شیخ نمر و ریختن به ناحق خون او را خطای سیاسی دولت سعودی خواندند و افزودند: خداوند متعال از خون بی‌گناه نمی‌گذرد و خون به ناحق ریخته، بسیارسریع دامان سیاستمداران و مجریان این رژیم را خواهد گرفت.
ایشان با انتقاد شدید از سکوت مدعیان آزادی، دموکراسی و حقوق بشر و حمایت آنان از رژیم سعودی که خون بی‌گناه را تنها به خاطر انتقاد و اعتراض به زمین‌ می‌ریزد، تأکید کردند: جهان اسلام و همه‌ی دنیا باید نسبت به این قضیه احساس مسئولیت کنند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای آزار و شکنجه‌ی مردم بحرین توسط نظامیان سعودی و تخریب مساجد و خانه‌های آنان و همچنین بیش از ۱۰ ماه بمباران مردم یمن را نمونه‌های دیگری از جنایات رژیم سعودی خواندند و تأکید کردند: کسانی که صادقانه به سرنوشت بشریت و سرنوشت حقوق بشر و عدالت علاقه‌مند هستند، باید این قضایا را دنبال کنند و نباید نسبت به این وضعیت بی‌تفاوت باشند.
رهبر انقلاب همچنین افزودند: یقیناً شهید شیخ نمر مورد تفضل خداوند خواهد بود و بدون شک دست انتقام الهی گریبان ظالمانی را که به جان او تعدّی کردند خواهد گرفت و این همان چیزی است که مایه‌ی تسلّی است.

سخنان رهبر انقلاب در مورد شهادت شیخ نمر عالم شیعه



:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورشت سیب

آشپزی

مواد لازم

گوشت نيم كيلوگرم
پياز دو عدد
سيب شيرين چهار عدد
لپه يك پيمانه
رب گوجه‌فرنگي يك قاشق غذاخوري
گوجه‌فرنگي رنده شده دو عدد
ليموعماني پنج عدد
زعفران نصف قاشق چايخوري
دارچين، روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه 

ابتدا پيازها را رنده كرده با زردچوبه و روغن سرخ مي‌كنيم، سپس گوشت‌ها را قيمه‌اي خرد كرده و در پياز سرخ مي‌كنيم و دارچين و فلفل را مي‌افزاييم. بعد گوجه‌فرنگي‌ها و رب گوجه‌فرنگي را داخل مواد مي‌ريزيم. آن‌گاه لپه را كه از قبل خيس كرده‌ايم آبكش كرده و داخل مايه سرخ مي‌كنيم (براي جلوگيري از وا رفتن لپه) آب ريخته و مي‌گذاريم بپزد بعد از 5/1 ساعت ليموعماني، زعفران و نمك را اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم خورش جا بيفتد 45 دقيقه قبل از سرو، سيب‌هاي خرد شده را اضافه مي‌كنيم (به اين دليل كه سيب زرد له مي‌شود.)

آموزش آشپزی



:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 دی 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

طرز تهیه و آماده سازی رب انار

طرز تهیه و آماده سازی رب انار

 

طرز تهیه و آماده سازی رب انار

طرز تهیه

برای تهیه رب انار,به یک دیگ یا قابلمه ای نیازمند هستیم.به اندازه ی نیازمان انارها را می شوییم مثلا۱۰ کیلو و داخل سبدی قرار می دهیم
انارها را داخل ظرف تمیزی دون(دانه دانه)می کنیم مقداری از آب آن را میگیریم بعد مابقی دانه های انار را داخل ظرفمان می ریزیم و بعد روی شعله گاز با آتش قرار می دهیم تا به چوش بیاید و باید در حین پختن رب انارمان آن را هم بزنیم تا ته نگیرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدی را درب قابلمه مناسب قرار می دهیم و دانه های انار چوشیده شده را داخل آن سبد می ریزیم و آنها را با وسیله مناسبی مانند گوش کوب که دستمان نسوزد آنها را له کرده تا تمامی گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله های آن باقی بماند و آب انار گرفته شده را روی آنها می ریزیم تا مابقی گوشت دانه وارد ظرف زیر سبد شوند ,بعد قابلمه زیر سبد که حاوی گوشت و آب انار است را روی حرارت قرار می دهیم تا چوشیده شود و سفت شود و رب انار شما آماده می شود

طرز تهیه و آماده سازی رب انار

تذکر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگیرد چرا که باعث تلخ شدن رب می شود
در صورت داشتن سوال و یا مشکلی و یا نظر لطفا از طریق بخش نظرات سایت میهن گرام با ما در میان بگذارید.

منبع :مادربزرگ مدیر سایت میهن گرام

طرز تهیه و آماده سازی رب انار



:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 دی 1394 | نظرات ()