نوشته شده توسط : atefeh

آش رشته

مواد لازم

نخود                                       1 پيمانه
لوبيا چيتي                              1 پيمانه
عدس                                     1 پيمانه
سبزي آشي                            1 کيلو
رشته                                     1 بسته بزرگ
نمک                                      به مقدار لازم
فلفل                                      به مقدار لازم
زرچوبه                                   به مقدار لازم
پياز                                        2عدد بزرگ
نعنا خشک شده                      به مقدار لازم
روغن                                     به مقدار لازم
آرد                                        2 قاشق غذاخوري
آب                                        به مقدار لازم

آموزش تهيه آش رشته توسط عذرا يزديان ورجاني

طرز تهيه

براي تهيه آش رشته ابتدا نخود و لوبيا شسته شده را داخل ظرف مناسبي قرار مي دهيم و آن را روي شعله قرار مي دهيم و وقتي نيمه پخته شدند عدس را به آن اضافه مي کنيم و بعد ظرفي که قرار است در آن آش بپزيم را را حاوي آب مي کنيم و صبر مي کنيم تا آب به جوش آيد و بعد سبزي خورد شده را به آن اضافه مي کنيم در ادامه بعد از پخته شدن سبزي( که حدود 10 دقيقه طول مي کشد)رشته خورد شده را به آن اضافه مي کنيم زير شعله را کم کرده تا رشته ها به خوبي پخته شوند نمک و زردچوبه را به آن اضافه مي کنيم وقتي رشته ها به حالت نيمه پخت درآمدند آرد را با يک ليوان آب مخلوط کرده تا آرد داخل آش به شکل گوله شده در نيايد به آن اضافه مي کنيم حدود 5 دقيقه بعد حبوبات پخته شده را به آن ضافه مي کنيم
در مرحله بعد پياز را خرد کرد و آن ها را سرخ مي کنيم و نعنا را به پيار داغ اضافه کرده  مي توانبم مقداري زردچوبه به آن اضافه مي کنيم تا رنگ زيبايي به آن دهد و آن ها را نيز به آش اضافه ميکنيم و حالا آش آماده شده است

نکات
1-بهتر است حبوبات را از شب قبل خيس کنيم و اجازه دهيم که خيس بخورد
2-براي صرف کردن مي توانيد از کشک,آبغوره,رب انار,سرکه,قرقوروت و… استفاده کرد
3-در صورت دوست داشتن و مقدور بودن برايتان مي توانيد از سير داغ هم استفاده کنيد
4-مي توانيد مقداري نعنا داغ و پياز داغ براي سرو غذا روي ميز يا سفره بياوريد
5-مقدار لازم مي تواند ميزان دلخواه شما باشد و مقدار مواد را مي توانيد با سليقه خود کم و زياد کنيد

 

آموزش تهيه آش رشته



:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

رب انار

طرز تهيه

براي تهيه رب انار,به يک ديگ يا قابلمه اي نيازمند هستيم.به اندازه ي نيازمان انارها را مي شوييم مثلا10 کيلو و داخل سبدي قرار مي دهيم
انارها را داخل ظرف تميزي دون(دانه دانه)مي کنيم مقداري از آب آن را ميگيريم بعد مابقي دانه هاي انار را داخل ظرفمان مي ريزيم و بعد روي شعله گاز با آتش قرار مي دهيم تا به چوش بيايد و بايد در حين پختن رب انارمان آن را هم بزنيم تا ته نگيرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدي را درب قابلمه مناسب قرار مي دهيم و دانه هاي انار چوشيده شده را داخل آن سبد مي ريزيم و آنها را با وسيله مناسبي مانند گوش کوب که دستمان نسوزد آنها را له کرده تا تمامي گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله هاي آن باقي بماند و آب انار گرفته شده را روي آنها مي ريزيم تا مابقي گوشت دانه وارد ظرف زير سبد شوند ,بعد قابلمه زير سبد که حاوي گوشت و آب انار است را روي حرارت قرار مي دهيم تا چوشيده شود و سفت شود و رب انار شما آماده مي شود

طرز تهيه و آماده سازي رب انار

تذکر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگيرد چرا که باعث تلخ شدن رب مي شود

منبع :مادربزرگ مدير سايت ميهن گرام

طرز تهيه و آماده سازي رب انار



:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آشپزی

کباب سینه مرغ ساتای یا چیکن ساتای یک غذای تایلندی بوده که در نوع خود بسیار لذیذ می باشد.این کباب را می توان در کنار آنانس کبابی سرو نمود که به آن chicken satay pineapple هم می گویند.

مواد لازم

  • خامه ترش  2/3 پیمانه 
  • ریحان تازه دو قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه‌ای 1 قاشق غذاخوری 
  • کره آب شده 1 قاشق غذاخوری 
  • ادویه تایلندی 1 قاشق چایخوری 
  • سیر رنده شده  1 حبه 
  • آناناس تازه 1 عدد
  • روغن 
  • سینه مرغ بدون استخوان 450 گرم
  • برنج پخته شده 2 پیمانه 
  • فلفل قرمز تازه

کباب چیکن ساتای

کباب چیکن ساتای


طرز تهیه

برای تهیه سس تایلندی مخصوص این کباب، در یک کاسه کوچک، خامه ترش، ریحان تازه خرد شده، شکر قهوه‌ای، کره، ادویه تایلندی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سر و ته آناناس را بگیرید. آن را از وسط دو نیم کنید و نیمه‌ها را به برش‌های کوچک تقسیم کند. روی آنها روغن بمالید و کنار بگذارید.
مرغ‌ها را خرد کنید و آنها را به سیخ‌های چوبی بکشید.
برای کباب کردن، کباب‌پز را با حرارت ملایم روشن کنید. مرغ‌ها را 10 تا 12 دقیقه روی آن کباب کنید تا کاملا مغزپخت شوند. البته باید در میانه مراحل پخت، روی هر دو طرف آنها سس بمالید.
آناناس‌ها را نیز 6 تا 8 دقیقه کباب کنید.
آنها را روی برنج پخته شده قرار دهید و سرو کنید. می‌توانیذ با فلفل قرمز و ریحان خرد شده تازه نیز روی آنها را تزئین کنید.

آشپزی



:: بازدید از این مطلب : 161
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

ساندویچ همبرگر

مواد لازم برای ساندویچ بزرگ همبرگر

گوجه فرنگی                        چهار عدد متوسط

نان ساندویچی                     پنج عدد بزرگ

همبرگر آماده طبخ                یک بسته پنج تایی

کاهو                                    ۱۵۰ گرم

روغن                                  نصف فنجان

با این مقدار مواد لازم به اندازه ۵ ساندویچ بزرگ از ”‌ ساندویچ همبرگر “خواهیم داشت.

چهار عدد گوجه فرنگی متوسط (معادل ۲۵۰ گرم)، نصف فنجان روغن(حدود ۵۰ گرم)

پنج عدد نان ساندویچی گرد بزرگ (مگ دونالد) جمعاً حدود ۳۵۰ گرم نان در یک بشقاب میوه خوری قرار دارد، یک بسته پنج تایی همبرگر آماده طبخ (جمعاً معادل ۵۰۰ گرم)

۱۵۰ گرم کاهو پاک کرده (معادل ده برگ کاهو) کاهو خرد شده در یک بشقاب خورش خوری قرار دارد.

طرز تهیه ساندویچ همبرگر

همبرگر آماده طبخ را در روغن داغ شده سرخ کرده، همراه کاهو خرد شده، و گوجه فرنگی رنده  شده، لای نان ساندویچی گرد بزرگ (مگ دونالد) قرار می‌دهیم. ساندویچ آماده می‌باشد.

ساندویچ کوچک همبرگر

گوجه فرنگی                      دوعدد متوسط

نان ساندویچی                   پنج عدد کوچک

همبرگر آماده طبخ              یک بسته پنج تایی

کاهو                                  شش برگ

روغن                                 نصف فنجان

با این مقدار مواد لازم به اندازه ۵ ساندویچ کوچک از ”‌ ساندویچ همبرگر “خواهیم داشت.

دو عدد گوجه فرنگی متوسط (معادل ۱۲۰ گرم)، نصف فنجان روغن(حدود ۵۰ گرم)

پنج عدد نان ساندویچی کوچک (جمعاً حدود ۲۵۰ گرم) نان در یک بشقاب میوه خوری قرار دارد، یک بسته پنج تایی همبرگر آماده طبخ (جمعاً معادل ۵۰۰ گرم)

صد گرم کاهو پاک کرده (معادل شش برگ کاهو) کاهو خرد شده در یک بشقاب خورش خوری قرار دارد.

همبرگر آماده طبخ را در روغن داغ شده سرخ کرده، همراه کاهو خرد شده، و گوجه فرنگی رنده شده، لای نان ساندویچی گرد کوچک قرار می‌دهیم. ساندویچ آماده می‌باشد.

آموزش و طرز تهیه ساندویچ همبرگر



:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

رب پلو شیراز

مواد لازم :
برنج يک کيلو، رب انار يک ليوان، گردو يک ليوان، کشمش نصف ليوان، شکر به اندازه کافی (بستگی به ترشی مزه رب دارد )، پياز بزرگ دو عدد، روغن

طرز تهيه:
پيازها را خلال کرده سرخ می نمايند . بعد ازسرخ شدن، کشمش و گردو را با آن تفت می دهند. رب انار و شکر را جوشانده و دو قاشق روغن به آن اضافه می کنند.

مقداری آب را به جوش آورده و برنج ها را که از چند ساعت قبل خيس کرده اند در آب جوش می پزند و به صورت چلو دم می کنند. قبل از آن که برنج کاملاً دم بکشد آن را از روی اجاق برداشته با کفگير ( اسم ) کم کم به داخل چلو صافی (ترش باله ) ريخته ، از محلول رب و شکر کم کم به آن اضافه کرده، مخلوط می کنند. سپس برنج را در ديگ يا قابلمه ريخته، باقيمانده رب و شکر را به آن می افزايند . وقتی که بخار اطراف برنج را پوشاند ، کشمش و گردو و پياز داغ را وسط آن گذاشته ، دم می کنند . کمی بعد رب پلو حاضر و آماده است .

طرز تهیه و آماده سازی رب انار



:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

 

شامي ترش

مواد لازم

براي 6 تا 8 نفر:
?گوشت چرخ کرده بدون چربي: 500 گرم
? پياز متوسط رنده شده: 2 عدد
? آرد نخودچي: 200 گرم
? ريحان، جعفري، گشنيز ريز خرد شده: 3 قاشق سوپ خوري
? زرد چوبه: يک قاشق چايخوري
? پودر تخم گشنيز: يک قاشق چايخوري
? هويج متوسط: 5 عدد
? شکر: يک قاشق چايخوري
? آب: 2 ليوان
? رب گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپ خوري
? آبليمو: يک سوم ليوان
? دارچين: يک قاشق چايخوري
? سيب زميني ريز پخته: 200 گرم
? روغن مايع: 3 قاشق سوپ خوري
? نمک و فلفل: به مقدار لازم
? ليموترش: براي تزئين

طرز تهيه

هويج‌ها را به صورت حلقه حلقه خرد مي‌کنيم و در قابلمه‌اي با کمي آب، شکر، آبليمو، روغن مايع و کمي نمک مي‌پزيم. گوشت چرخ کرده، پياز رنده شده، آرد نخودچي، 2 قاشق سوپ خوري از سبزي ها، زردچوبه، پودر تخم گشنيز، پودر پوست ليموترش، نمک و فلفل را با هم مخلوط مي‌کنيم و خوب ورز مي‌دهيم. از مواد به اندازه يک گردو برمي‌داريم و در ماهيتابه‌اي سرخ مي‌کنيم. شامي‌ها را پس از سرخ کردن به ماهيتابه بر مي‌گردانيم و اجازه مي‌دهيم تا همراه با 2 ليوان آب، هويج‌هاي پخته ، رب گوجه فرنگي، آبليمو و دارچين به مدت 20 دقيقه روي حرارت ملايم و با درپوش بپزد.

آموزش و طرز تهیه شامی هویج



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورشت کرفس

مواد لازم

گوشت ماهيچه بدون استخوان نيم کيلوگرم

کرفس 3 تا 4 عدد

پياز سرخ کرده 3 تا 4 قاشق سوپ خوري

روغن 3 تا 4 قاشق سوپ خوري

آبليمو يک استکان

زعفران سائيده 1 قاشق مرباخوري

نمک و فلفل

خورش کرفس

طرز تهيه

گوشت را تکه تکه خرد مي کنيم و مي شوييم و با پياز سرخ کرده و 3 تا 4 ليوان آب مي گذاريم بپزد بعد ساقه هاي سفت کرفس را با برگ هاي سبز آن جدا مي کنيم و کنار مي گذاريم. سپس ساقه هاي ترد کرفس را به طول دو بند انگشت ميبريم و مي شوييم و با 3 تا 4 قاشق روغن کمي سرخ مي کنيم و داخل گوشت مي ريزيم تا کرفس نيز پخته شود ولي زياد له نشود .

نمک و فلفل و آبليمو و زعفران ساييده را در خورش مي ريزيم و مي گذاريم خورش آهسته بجوشد و جا بيافتد.

مي شود خورش کرفس را مانند عکس با نعناع و جعفري آماده کرد که در اين صورت 2 عدد کرفس درشت و نيم کيلو نعناع و جعفري کافي است.

نعناع و جعفري را بايد خرد کرد و کمي سرخ نمود و با کرفس داخل خورش ريخت . و به جاي زعفران مي شود کمي رب مصرف نمود .

در صورت مصرف نعناع و جعفري به زعفران يا رب گوجه فرنگي احتياج نيست . فقط آبليمو بايد به خورش زد.

آموزش و طرز تهیه خورشت کرفس



:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورشت بامیه

مواد لازم

گوشت با استخوان - 750 گرم
باميه - 750 گرم
رب گوجه فرنگي - دو قاشق سوپخوري
آبليموي تازه - دو تا سه قاشق سوپخوري
پياز سرخ كرده - دو قاشق سوپخوري
نمك و فلفل - به ميزان لازم

خورشت باميه

خورشت باميه

طرز تهيه

پياز داغ را آماده كرده و گوشت را به آن اضافه مي‌كنيم حدود سه دقيقه تفت داده، سپس دو تا سه ليوان آب به آن اضافه كرده و مي‌گذاريم گوشت بپزد.

 باميه‌ها را پس از تميز كردن و شستن (نبايد زياد باميه‌ها را كوتاه كرد، كافي است كمي چوب‌هاي ته آن را بگيريم) در ظرفي حاوي آب جوش كه كمي نمك به آن اضافه كرده‌ايم ريخته و پنج دقيقه مي‌جوشانيم، سپس در صافي ريخته تا آب اضافه آن برود.

 پس از اين كه گوشت پخت رب، آبليمو، نمك و فلفل را به خورش اضافه كرد، باميه‌ها را در خورش ريخته و مي‌گذاريم پنج دقيقه ديگر بجوشد تا خورش آماده شود.

آموزش و طرز تهیه خورشت بامیه



:: بازدید از این مطلب : 101
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

خورش فسنجان با رب ازگيل

مواد لازم

رب ازگيل يك پيمانه
گردوي چرخ‌شده يك و نيم پيمانه
گوشت چرخ‌شده بوقلمون 500 گرم
پياز رنده‌شده دو عدد
زعفران و نمک و فلفل و شکر به ميزان لازم
آلو خورشي 10 عدد

خورش فسنجان با رب ازگيل

خورش فسنجان با رب ازگيل

طرز تهيه

پياز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوي چرخ‌شده اضافه مي‌كنيم و آن را هم كمي تفت مي‌دهيم. رب را اضافه كرده و مقداري آب ريخته و مي‌گذاريم كاملا به روغن بيفتد. وقتي كه خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پياز رنده شده، نمك و فلفل اضافه كرده و آن را به صورت قلقلي يا توپي در آورده، سرخ مي‌كنيم و درون خورش مي‌ريزيم. نيم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه مي‌كنيم.

نكته: توجه داشته باشيد رب ازگيل تقريبا شيرين است اگر تمايل به خورش شيرين نداريد مقداري آبليمو استفاده كنيد. براي به روغن افتادن بيشتر خورش هر از چند گاهي به آن خرده‌هاي يخ اضافه كنيد تا كاملا به روغن بيفتد.

آموزش و طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی



:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 آذر 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آشپزی

 

ته‌چين مرغ

مواد لازم
برنج: يک کيلوگرم
مرغ: متوسط يک عدد
ماست: 750 گرم (معادل يک ليوان)
روغن: 350 گرم
زرده تخم‌مرغ: چهار عدد
زعفران ساييده: دو قاشق چايخوري
نمک و ادويه به مقدار مورد نياز

طرز تهيه


گوشت مرغ را با مقداري آب و نمک و ادويه بپزيد. هنگامي که مرغ پخت و حدود يک استکان آب آن باقي ماند، آب مرغ را جدا کنيد و پس از درآوردن استخوان‌هاي آن، مرغ را به قطعات کوچک‌تر تقسيم کنيد. زعفران را در مقدار کمي آب گرم حل کنيد و آن را با دو زرده تخم‌مرغ، تمام ماست و مقدار کمي نمک و فلفل مخلوط کنيد و مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل يخچال بگذاريد. برنجي را که از قبل خيس کرده‌ايد بجوشانيد و آبکش کنيد. دو عدد زرده تخم‌مرغ، 150 گرم روغن (ذوب شده) و نصف مخلوط ماستي را که مرغ را در آن خوابانده بوديد با دو تا سه کفگير برنج مخلوط کنيد و در ته ديگ يا قابلمه بريزيد و با ته قاشق آن را صاف کنيد. مقداري مرغ به صورت يک لايه نازک روي ته ديگ بچينيد و نيمي از پلو را روي آن بريزيد. بقيه مرغ را روي برنج بچينيد و بقيه برنج را نيز روي مرغ بريزيد و سطح مرغ را با برنج بپوشانيد.
آب مرغ را با يک قاشق چايخوري زعفران مخلوط کنيد و روي برنج بريزيد. سطح برنج را با کفگير کمي فشار دهيد تا برنج کمي فشرده شود. باقيمانده مخلوط ماست را روي برنج بريزيد و سه تا چهار قاشق غذاخوري روغن را ذوب کنيد و روي برنج بريزيد و آن را دم کنيد. بعد از يک ساعت و نيم ته‌چين آماده است. پس از دم کشيدن، به سرعت قابلمه را در ديس وارونه کنيد تا ته‌چين به شکل قالبي خارج شود. اگر ته‌چين به شکل قالبي در نيامد، مي‌توانيد ابتدا آن را با چاقو به چهار قسمت تقسيم کنيد و سپس در ديس بگذاريد.

آموزش و طرز تهیه ته دیگ زعفرانی مرغ



:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 آذر 1394 | نظرات ()