نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن پاستا ميگو چيلي

آموزش و نحوه درست کردن پاستا ميگو چيلي

آموزش شپزي

مواد لازم

پاستا                                      200 گرم
کره                                        1 قاشق سوپخوري
روغن زيتون                               1 قاشق سوپخوري
سير خرد شده                          4 حبه
پودر چيلي                                1 قاشق چايخوري
ميگو کوچک                               10 الي 15 عدد
آبليمو                                      1 قاشق سوپخوري
پوره يا رب گوجه فرنگي                 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل                              به ميزان لازم

اين غذا با اين مواد اوليه براي 2 نفر مناسب مي باشد.

طرز تهيه

پاستا  را به همراه کمي نمک و روغن 8 تا 10 دقيقه در آب جوش ريخته تا پخته و نرم شود. تا زماني که پاستا آماده شود، تابه‌اي را روي حرارت متوسط قرار داده، کره و روغن زيتون را درون آن ريخته و اجازه مي‌دهيم تا کره ذوب شود. سپس سير و پودر چيلي را افزوده و دو دقيقه با ترکيب روغن و کره تفت مي‌دهيم. حالا ميگوها را به مواد افزوده و مي‌گذاريم تا سه دقيقه با مواد ترکيب شود تا بپزد. بعد پوره گوجه‌فرنگي، آبليمو ، نمک و فلفل را افزوده و کاملا مواد را مخلوط مي‌کنيم. پاستا را آبکش نموده و به همراه سس ميگو گرم، سرو مي‌کنيم.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-172.html

پاستا



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

سمبوسه با اسفناج(عربي)

( رب انار )

مواد لازم براي خمير:
آرد=4 پيمانه
خمير مايه=2 قاشق غذاخوري
شکر=1 قاشق غذاخوري
نمک=1 و 2/1 قاشق مرباخوري
روغن نباتي=4/1 ليوان
شير خشک=6 قاشق غذاخوري
آب داغ=1 و 4/1 ليوان
مواد لازم براي داخل سمبوسه:
اسفناج=1 و نيم کيلو(پخته و ريز شده)
پياز=5 عدد ردنده شده
سماق=1 قاشق مرباخوري
رب انار=2/1 قاشق مرباخوري
پودر دارچين=کمي
روغن زيتون=4/1 ليوان
آبليمو=4/1 ليوان
طرز تهيه خمير:
1- در ظرفي آرد،خمير مايه،نمک،شکر و شير خشک را با هم مخلوط کنيد.
2- آب داغ و روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنيد.
3- خمير را با دست خوب ورز داده تا خمير صاف و يکدستي بدست آيد.
4- خمير را در ظرف سربسته در جاي نسبتا گرمي به مدت 30 تا 40 دقيقه بگذاريد تا خمير به اصطلاح بيايد و حجم آن تقريبا دو برابر شود.
طرز تهيه مواد داخل خمير:
1. اسفناج+پياز+سماق+نمک+رب انار+دارچين را با هم مخلوط کنيد.
2- مخلوط را به مدت 5 دقيقه در يک صافي بريزيد.
3- مواد را بين دو دست فشار دهيد تا آب آن کاملا برود.
4- در آخر روغن زيتون را به مخلوط اضافه کرده بطوريکه کاملا جذب مواد شود.
5- براي تهيه سمبوسه روي يک سيني را آرد بپاشيد و با وردنه خمير را پهن کنيد(قطر خمير 1 سانتيمتر باشد).
6- روي خمير را يک ليوان از سر آن گذاشته و دور ليوان را با چاقو ببريد تا خمير گردي بدست آيد.
7- کمي از مواد را برداشته در وسط خمير بگذاريد.
8- اطراف خمير را به صورت مثلث برگردانيد بطوريکه روي مواد را بپوشاند.
9- سيني فر را چرب کرده آرد بپاشيد و سمبوسه ها را با فاصله در سيني بچينيد.
10- سيني را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده ايد گذاشته و سمبوسه ها را به مدت 30 تا 40 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد بپزيد تا زماني که سمبوسه ها درست شوند و روي آن طلايي رنگ شود.

( رب انار



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن توپک هاي شکلاتي

آموزش و نحوه درست کردن توپک هاي شکلاتي

آموزش آشپزي

توپک هاي شکلاتي فوري يکي از بهترين و سريع ترين دسرهايي است که مي توانيد براي پذيرايي از ميهمانان تان درست کنيد. با ما همراه شويد و طرز تهيه اين توپک هاي شکلاتي را ياد بگيريد.
توپک هاي شکلاتي فوري يکي از بهترين و سريع ترين دسرهايي است که مي توانيد براي پذيرايي از ميهمانان تان درست کنيد. با ما همراه شويد و طرز تهيه اين توپک هاي شکلاتي را ياد بگيريد.

مواد لازم براي توپک هاي شکلاتي فوري

کيک اسفنجي ساده                   يک عدد کوچک
خامه                                       به مقدار لازم
شکلات آب شده                        به مقدار لازم
پودر کاکائو و وانيل                       کمي

طرز تهيه توپک شکلاتي فوري

کيک اسفنجي ساده را پودر کرده و با خامه و شکلات آب شده مخلوط کنيد.
پودر کاکائو و وانيل را اضافه کرده و کاملا ورز دهيد.
خامه و شکلات آب شده را تا حدي بريزيد که کاملا به خورد کيک بروند و بتوانيد آن ها به صورت توپک هاي گرد درآوريد.
اين توپک ها را در پودر نارگيل، کنجد و ترافل هاي رنگي بغلطانيد.

منبع: مجله مراحم

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-173.html

توپک شکلاتي



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

کباب ايسليم

( کيک کشک بادمجان )

مواد لازم


براي 4 نفر

- گوشت گوساله 300 گرم

– بادمجان 500 گرم

– پياز 1 عدد بزرگ

– گوجه فرنگي 2 عدد متوسط

– رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري

– فلفل سبز کبابي 5-6 عدد

– مارگارين 2 قاشق غذاخوري

– روغن مايع (مخصوص سرخ کردن ) 1 ليوان

– آب 2 ليوان

– نمک فلفل و زرد چوبه به ميزان لازم

– خلال دندان 10 عدد

 
طرز تهيه


مارگارين را کمي داغ کنيد ، گوشت ها را که از قبل به اندازه اي يک سانتي بريده ايد داخل روغن سرخ کنيد . گوشت را برداريد . پياز ساطوري شده را تفت دهيد تا طلايي شود . رب گوجه ، نمک فلفل و زرد چوبه بريزيد ، چند دقيقه ديگر خوب هم بزنيد . آب را اضافه کنيد . بگذاريد گوشت خوب مغز پخت شود . بادمجان ها را راه راه پوست کنيد. هر کدام را به درازي به سه يا چهار قسمت تقسيم کنيد ،15 دقيقه داخل آب نمک بگذاريد تا تلخي آن ها از بين برود ، بعد خشکشان کنيد . داخل روغن مايع هر دو طرف آن ها را سرخ کنيد . دو تکه بادمجان را به صورت صليب روي هم گذاشته در وسط آن 2-3 تکه گوشت بچينيد و گوشه هاي بادمجان ها را يکي يکي روي گوشت جمع کنيد .گوجه فرنگي ها را حلقه حلقه و فلفل ها را نيز از وسط دو تکه ببريد . روي بادمجان و گوشت يک حلقه گوجه بعد فلفل را با کمک خلال دندان ثابت کنيد. آن ها را داخل يک سيني بچينيد. آب گوشت را اضافه کنيد ، داخل فر در دماي 160 درجه سانتيگراد ، به مدت 15 دقيقه طبخ بدهيد. اگر مي خواهيد بادمجانها کمتر روغن بکشند قبل از اين که سرخشان کنيد ، داخل ماست و آب ( 2 قاشق غذاخوري ماست و 4/1 ليوان آ ب ) بغلتانيد .

( کيک کشک بادمجان



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن مرغ اسپايسي

آموزش و نحوه درست کردن مرغ اسپايسي

آشپزي:

مواد لازم

فيله مرغ                                 هشت عدد
پودر سوخاري                            دو پيمانه
آرد گندم                                  يك پيمانه
ادويه سوخاري                          دو قاشق سوپخوري
آب‌يخ                                      يك ظرف بزرگ
آبليمو                                      دو قاشق سوپخوري
روغن‌ مايع                                يك و نيم پيمانه

طرز تهيه‌

ابتدا فيله‌مرغ‌ها را از طول به عرض به اندازه يك‌سانتي‌متر بريده و آنها را با آبليمو مزه‌دار كنيد، سپس آنها را يكي‌يكي به ادويه سوخاري آغشته كرده تا طعم‌دار شود و باقي‌مانده ادويه را به آرد سوخاري اضافه كنيد. پس از آن فيله‌ها را در ظرف دربسته‌اي به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد. بعد آنها را در آرد گندم بغلتانيد و درون ظرفي كه محتوي آب‌يخ است بريزيد، پس از آن كه آرد فيله‌ها گرفته شد آنها را از آب خارج كرده، با موادي كه شامل ادويه و آردسوخاري است، آغشته كرده تا فيله‌ها به اصطلاح پولكي شود. در تابه‌اي به اندازه يك‌ونيم پيمانه روغن بريزيد و روي حرارت ملايم گذاشته تا كاملا داغ شود آن گاه فيله‌ها را كه به صورت حلقه‌اي درآورده‌ايد درون روغن بريزيد تا به مدت پنج الي هفت دقيقه سرخ شود.
طرف ديگر فيله‌‌ها را نيز به همين شكل سرخ كنيد. اين غذا را مي‌توان با سس كچاپ سرو كرد.

نكته مهمي كه در پيچش فيله‌ها وجود دارد اين است كه شما قبل از اين كه فيله‌مرغ‌ها را سرخ كنيد با دو دست به صورت حلقه شده درآوريد.

مواد لازم ادويه سوخاري

پودر تخم گشنيز                      يك قاشق سوپخوري
پودر فلفل‌قرمز                        يك قاشق سوپخوري
پودر سير                              يك قاشق چايخوري
جوهر ليمو                             يك قاشق چايخوري
نمك                                    يك قاشق سوپخوري

طرز تهيه ادويه سوخاري

همه مواد لازم براي اين ادويه كه در بالا ذكر شده را با هم مخلوط مي‌‌كنيم.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-170.html

طرز تهيه مرغ



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

( آش رشته )

مواد لازم


? 600 گرم گوشت بدون استخوان گوسفند
? يک ليوان نخود
? يک ليوان لوبيا سفيد
? يک ليوان عدس
? يک ليوان برنج
? 150 گرم تره
? 150 گرم ترخون


طرز تهيه


حبوبات را شب قبل در آب سرد خيس کنيد از پختن نخود و لوبيا همراه گوشت خودداري کنيد.براي طبخ هميشه از شعله‌کم استفاده کنيد و مواد را به آرامي بجوشانيد از جوشش شديد جدا خودداري کنيد.گوشت، لوبيا و نخود را پخته تا اينکه آنها تقريبا پخته باشند و از حالت سفتي خارج شده باشند.گوشت را پس از پختن با مخلوط کن خرد مي‌کنيد تا به‌صورت کاملا خرد شده درآيد، سپس آن را با لوبيا و نخود دريک قابلمه بزرگ ريخته براي مرحله بعدي طبخ آماده کنيد، برنج را هم اضافه کرده به‌مدت کافي بجوشانيد تا دانه برنج تقريبا در آش محو شود، اگر از برنج آش استفاده کنيد اين مرحله زودتر انجام خواهد شد و همچنين ‌آش شما قوام بهتري خواهد يافت.در اين مرحله ترخون و تره را خرد کرده با عدس به ديگر مواد اضافه کنيد، نمک به اندازه دلخواه بزنيد و طبخ را روي شعله ملايم ادامه دهيد و مداوم آن را بهم بزنيد.

( آش رشته 



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن پودينگ ميوه

آموزش و نحوه درست کردن پودينگ ميوه

آشپزي
اين پودينگ را در صورت امکان مي توان با انواع مربا هاي ميوه (بدون شربت) به رنگ هاي مختلف که در خارج آماده فروش است ، تهيه کرد و يا انواع کمپوت خرد شده را مورد استفاده قرار داد.

مواد لازم

ميوه هاي مختلف مربا شده            250 گرم و يا کمپوت ميوه خرد شده – 2 پيمانه (هلو ، آناناس ، موز ، مرباي پوست پرتقال و خيار سبز)
شير                                           نيم ليتر (دو و نيم پيمانه)
شکر                                          200 گرم (1 پيمانه)
زرده تخم مرغ                               7 تا 8 عدد
وانيل                                          1 قاشق چايخوري
ژلاتين                                         5 ورق (در حدود 15 گرم)

طرز تهيه

زرده تخم مرغ را با شکر و وانيل مخلوط کرده ، با چرخ برقي آنقدر مي زنيم که کاملا سفيد و کشدار شود . شير را مي جوشانيم و به حالت داغ کم کم روي زرده ريخته ، هم مي زنيم تا مخلوط شود. ژلاتين را خرد کرده ، کمي آب جوش روي آن ميريزيم ، ظرف ژلاتين را در ظرفي ديگر محتوي آب جوش قرار مي دهيم و حرارت را ملايم مي کنيم .
ژلاتين را هم مي زنيم تا ذرات آن کاملا حل شود و بعد آن را با شير که کمي سرد شده ، مخلوط مي کنيم . مايه را در قالب فلزي کمي گود که متناسب با مواد باشد مي ريزيم و در يخچال مي گذاريم تا کمي غليظ و بسته شود. ميوه هاي خرد شده را با آن مخلوط مي نما ئيم و هم مي زنيم .
دوباره قالب را در يخچال مي گذاريم تا کرم کاملا بسته شود . بعد قالب را در ظرف آب نيم گرم قرار مي دهيم (آب بايد تا لبه قالب برسد) يک لحظه قالب بايد در آب نيم گرم بماند ، به طوري که فقط از قالب جدا شود ، ولي آب نشود . ديس گرد قشنگي را روي دهانه قالب مي گذاريم و پودينگ را در ظرف برگردانده ، روي آن را با چند تکه کمپوت و مربا تزئين مي نمائيم.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-171.html

پودينگ



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش و نحوه درست کردن کلم پلو کلم قرمز

آموزش و نحوه درست کردن کلم پلو کلم قرمز

آموزش آشپزي

مواد لازم

سينه مرغ                                   يك عدد
كلم قرمز متوسط                           يك عدد
برنج                                           پنج پيمانه
نمك                                          به ميزان لازم
فلفل                                         به ميزان لازم
زعفران                                       به ميزان لازم
آبليمو                                         نصف پيمانه
شكر                                          به ميزان لازم
پودر گل‌سرخ                                دو قاشق سوپخوري
پودر دارچين                                  دو قاشق سوپخوري

طرزتهيه

برنج را با مقداري نمك خيس کرده و مرغ را با كمي روغن، پياز و زعفران سرخ مي‌‌كنيم و با سه پيمانه آب مي‌‌گذاريم تا بپزد و آب آن كشيده شود. كلم‌ها را خرد كرده و با روغن سرخ مي‌‌كنيم كمي كه نرم شد آبليمو و شكر را به آن افزوده و كنار مي‌‌گذاريم و بعد به مخلوط مرغ و كلم ادويه زده لابه لاي برنج آبكشي شده مي‌‌ريزيم و آب و روغن اضافه كرده و دم مي‌‌كنيم.روي برنج را با كلم سرخ شده، بادام، پسته و زعفران تزئين مي‌‌كنيم.

لينک مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-167.html

عدس پلو



:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

آش ماست تبريز

( آش رشته )

مواد لازم براي 4 – 6  نفر

 

پياز ------------------------------------------------------------ 2 عدد متوسط

عدس --------------------------------------------------------- 1 ليوان

برنج ----------------------------------------------------------- 1 استكان

سبزي آش ( تره، جعفري، اسفناج، كمي گشنيز ) ---------- 1 كيلو

آب گوشت ---------------------------------------------------- 4 ليوان

كوفته ريزه * -------------------------------------------------- 10 – 15 عدد

سيب زميني ------------------------------------------------- 1 عدد متوسط

ماست -------------------------------------------------------- به مقدار لازم

نمك ، فلفل ، زرد چوبه --------------------------------------- به مقدار لازم

 

 

طرز تهيه :

 

برنج را از يك ساعت قبل با مقداري آب و نمك خيس كنيد و كنار بگذاريد .

عدس را بشوئيد و به مدت 5 دقيقه در آب جوش خيس كنيد . ( داخل يك ظرف با درب بسته )

در قابلمه اي مناسب با گنجايش كل مواد آش ، كمي روغن بريزيد و پياز خلال شده را همراه كمي زردچوبه در آن سرخ كنيد تا طلايي شود . آب عدس را خالي كنيد و آن را به پياز اضافه كنيد و كمي تفت دهيد . دو ليوان از آب گوشت را به عدس بيفزائيد و حرارت زير قابلمه را كمي زياد كنيد تا آب گوشت بجوشد بعد درب ظرف را بگذاريد و يك ساعت صبر كنيد تا عدس ( با حرارت ملايم ) تقريبا نيم پز شود .

 

طي اين يك ساعت ، سيب زميني را نگيني خرد كنيد و در مقداري روغن سرخ كنيد .

كوفته ريزه را هم آماده كنيد ، كمي سرخ كنيد و كنار بگذاريد .

 

بعد از اينكه عدس نيم پز شد ، برنج را به عدس اضافه كنيد . و صبر كنيد تا برنج كمي باز شود .

 

يك عدد پياز باقي مانده را ريز رنده كنيد و در يك كاسه ، كمي فلفل سياه و نمك و زردچوبه به آن بيفزائيد وهمراه سبزي ( كه بهتر است اسفناج آن كمي بيشتر باشد ) و باقيمانده آب گوشت به آش اضافه كنيد .

 

( دقت كنيد كه آب داخل آش كم نباشد . هرجا نياز به اضافه كردن آب بود ، از آب جوش استفاده كنيد )

 

حدودا يك ساعت بعد از اضافه كردن سبزي ، سيب زميني هاي سرخ شده را داخل آش بريزيد و چند دقيقه بعد كوفته ريزه ها را داخل آش بيندازيد. 15 – 20 دقيقه بعد از ريختن كوفته ريزه ها ، آش آماده سرو است .

 

ماست به دو صورت همراه اين آش سرو ميشود :

 

1 – حدود يك الي دو ليوان از ماست را قبل از سرو داخل آش بريزد و كاملا مخلوط كنيد و بعد سرو كنيد و باقيمانده ماست را موقع ميل كردن غذا روي آن بريزيد .

 

2 - ماست را بدون اينكه داخل آش بريزيد ، در ظرف جداگانه كنار آش سرو كنيد . موقع صرف آش ، هركس بسته به ذائقه خود به مقدار دلخواه ، ماست به غذا اضافه خواهد كرد .

 
( آش رشته )
 

* مواد لازم جهت تهيه كوفته ريزه براي 10 – 15 عدد :

 

گوشت چرخ كرده --------------------------- 100 گرم

پياز ------------------------------------------ 1 عدد كوچك

آرد ذرت -------------------------------------- 1 قاشق غذا خوري

نمك ، فلفل ، زردچوبه ----------------------- روي هم نصف قاشق غذا خوري

 

 

طرز تهيه :

 

پياز را ريز رنده كنيد و همراه نمك و فلفل ، زردچوبه و آرد ذرت به گوشت چرخ كرده اضافه كنيد . حدود 15 دقيقه كاملا مخلوط را ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا كند و كاملا يكدست شود .

به اندازه يك گردو  از مواد برداريد و به شكل كوفته هاي كوچك درست كنيد و بعد كوفته ها را در مقداري روغن از قبل داغ شده سرخ كنيد .

 

البته ! اگر خيلي عجله داريد، بدون كوفته ريزه هم ميتوانيد اين آش را تهيه كنيد .

( آش رشته 



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 مرداد 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : atefeh

زيتون پرورده

( رب انار )

مواد لازم

زيتون 1کيلو
 سير 1بوته
 مغز گردو ي چرخ شده 1 پيمانه
 اب انار 1پيمانه
 سبزي معطر (در گويش ما زندراني زلنگ(در گويش گيلاني چو چاق) 2 بسته
 رب انار 1 قاشق
 دانه انار ترش در صورت تمايل نصف پيمانه سايده شده
 گلپر 2قاشق چاي خوري

طرز تهيه

اول زيتون ها  هسته آنرا جدا کرده مي شوييم سبزي معطر را شسته خوب چرخ مي کنيم معمولا بايد سبزي ودانه انار را با هم بسابيم حالا چون وسايله برقي در دسترسمان هست از انها استفاده مي کنيم وقتي سبزي را چرخ کريم اب زيتون را خالي کرده و گردوي چرخ شده و سبزي ورب انار گلپر سير کوبيده رابا هم مخلوط مي کنيم بعد مقداري از اب انار را ميريزم باز مخلوط مي کنيم اگر مزه وترشي ان خوب بود بقيه آب انار را نمي ريزيم در صورت تمايل مي توان ترشي وسير انرا بيشتر کرد واقعا خوش مزه است اميد وارم که خوشتان بيايد .

( رب انار



:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 مرداد 1395 | نظرات ()