آموزش و طرز تهيه خورشت کرفس

مواد لازم براي تهيه خورش کرفس
گوشت خورشتي يک کاسه ماستخوري
سبزي و کرفس سرخشده دو کاسه ماستخوري
آرد گندم يک قاشق غذاخوري
ليمو عماني چهار عدد
روغن يک و نيم فنجان
نمک و فلفل به ميزان لازم
با اين مقدار مواد لازم به اندازه چهار بشقاب خورش خوري از «خورش کرفس» خواهيم داشت.
مواد لازم براي خورش کرفس
دو کاسه ماستخوري سبزي سرخشده؛ جمعاً معادل 500 الي 600 گرم سبزي سرخشده. يک فنجان روغن براي سرخ کردن کرفس و نصف فنجان روغن براي تهيه پياز داغ؛ جمعاً معادل يک و نيم فنجان روغن يا 150 گرم.
4 عدد ليمو عماني (معادل 20 گرم). يک کاسه ماستخوري گوشت گوساله خورشتي، معادل 300 الي 350 گرم.
نمک و فلفل به ميزان لازم. يک قاشق غذاخوري آرد گندم (معادل 15 گرم)
طرز تهيه خورش کرفس
يک عدد پياز را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمي زردچوبه و بعد يک کاسه ماستخوري گوشت خورشتي را اضافه کرده، تفت ميدهيم. سپس کمي نمک و فلفل و 5 ليوان آب اضافه کرده تا گوشت حدود 2 ساعت بپزد.
نيم کيلو نعناع جعفري (به نسبت يک به سه) و نيم کيلو کرفس را پاک ميکنيم. بعد سبزي را ريز و ساقه کرفس را درشت خرد ميکنيم. سپس سبزي و برگ کرفس را با يک فنجان روغن (100 گرم) حدود يک ساعت سرخ ميکنيم و بعد ساقه کرفس خردشده را اضافه کرده تا يک ربع ساعت ديگر سرخ شود. به اين ترتيب دو کاسه ماستخوري سبزي سرخشده (جمعاً معادل 500 الي 600 گرم سبزي سرخشده) خواهيم داشت.
دو کاسه ماستخوري کرفس سرخشده و چهار عدد ليمو عماني را به گوشت پختهشده اضافه ميکنيم. سپس يک قاشق آرد را کمکم در يک ليوان آب حل کرده، به خورش اضافه ميکنيم تا خورش حدود دو ساعت با شعله کم بپزد. در حين پخت چند مرتبه خورش را هم ميزنيم تا آرد به قابلمه نچسبد و خورش جا بيفتد.
آموزش و طرز تهيه خورشت کرفس
:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0