آموزش و طرز تهيه دسر توت فرنگي با ژله

آشپزي
مواد لازم براي دسر
خامه 250 گرم
پودر شکر 6 قاشق غذاخوري
توتفرنگي 400 گرم
پودر ژله توتفرنگي 2 بسته
وانيل يک چهارم قاشق چايخوري
توتفرنگي براي تزئين چند عدد
با اين مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه ده کاسه ماستخوري از « دسر توتفرنگي با ژله» خواهيم داشت.
مواد لازم
دسر توت فرنگي
دو کاسه ماستخوري توتفرنگي پاک کرده براي تهيه دسر، حدود 400 گرم. يک بسته خامه پاستوريزه 250 گرمي.
شش قاشق غذاخوري پودر شکر، جمعاً معادل 120 گرم. يک چهارم قاشق چايخوري وانيل.
دو بسته پودر ژله توتفرنگي، جمعاً معادل 200 گرم. چند عدد توتفرنگي براي تزئين به دلخواه حدود 60 عدد (300 الي 500 گرم).
طرز تهيه دسر توتفرنگي با ژله
دو کاسه ماستخوري توتفرنگي پاک کرده را با 3 قاشق غذاخوري شکر در مخلوط کن ريخته تا 2 پيمانه پوره توتفرنگي به دست آيد.
يک بسته پودر ژله را به تدريج در يک پيمانه آب جوش حل ميکنيم.
نصف پيمانه از ژله سرد شده را آرامآرام در پوره توت فرنگي ميريزيم و هم ميزنيم.
250 گرم خامه پاستوريزه را 2 ساعت در فريزر ميگذاريم (اگر کنار خامه کمي از آب آن جدا شده است حتماً آن را دور بريزيد تا خامه بهتر فرم بگيرد) سپس آن را از فريزر درآورده و با 3 قاشق غذاخوري پودر شکر و يک چهارم قاشق چايخوري وانيل مخلوط ميکنيم.
آن را با همزن برقي حدود 5 دقيقه هم ميزنيم تا خامه فرم بگيرد.
مخلوط پوره توتفرنگي و ژله را کمکم به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم ميزنيم تا دسر آماده شود.
دسر آماده شده را در ظرف ميکشيم.
براي تزئين، يک يا چند عدد توتفرنگي را ميتوان روي دسر قرار داد. سپس ظرفهاي دسر را 2 الي 3 ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا دسر بسته شود.
1/5 پيمانه آب به بقيه ژله اضافه کرده، روي دسر تزئين شده ميريزيم. در صورت نياز يک بسته پودر ژله ديگر را نيز در 3 پيمانه آب حل ميکنيم و روي دسرهاي تزئين شده ميريزيم سپس آنها را 5 الي 6 ساعت در يخچال ميگذاريم تا ژله بسته شود.

آموزش و طرز تهيه دسر توت فرنگي با ژله
:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0