ماهي كبابي
آشپزي
مواد لازم (براي 4 نفر)
ماهي درشت= 1 عدد
آب ليمو تازه= نيم پيمانه
روغن زيتون= نيم پيمانه
گشنيز =50 گرم
جعفري =50 گرم ن
عناع 50 گرم
زعفران 2/1= قاشق مربا خوري ن
نمک و فلفل سياه
آشپزي
طرز تهيه:
تخم داخل شکم ماهي را بعد از خالي کردن و شستن جدا مي نماييم و با 2 تا 3 قاشق سوپخوري پياز کمي سرخ مي کنيم بعد سبزي را بدقت تميز و ريز خرد مي کنيم و با تخم ماهي مخلوط مي کنيم و باز هم کمي سرخ مي کنيم و کمي نمک و فلفل به مايه مي زنيم آنگاه گردو و زرشک را داخل اين مايه ميريزيم و ظرف را از روي آتش بر مي داريم (سپس شکم ماهي را چاک کوچکي ميدهيم محتويات داخل آنرا خارج کرده تميز مي شوييم ) و داخل شکم ماهي را با مايه فوق پر مي کنيم بعد ته سيني را کمي چرب مي کنيم و ماهي را بهمان حالتي که در آب شنا مي کند در سيني قرار مي دهيم و با حرارت 400 درجه در فر قرار ميدهيم و بعد از يک ربع بيرون مي آوريم پوست آنرا مي کنيم و روغن زيتون و آب ليمو و نمک و فلفل را مخلوط ميکنيم و به ماهي مي زنيم و در حدود يکساعت ماهي را طبخ ميکنيم وقتي پخته و آماده شد ماهي را از فر خارج مي کنيم و از سيني برمي داريم و در ديس قرار مي دهيم و اطراف آنرا با جعفري و حلقه هاي ليمو ترش تزيين مي کنيم . مقدء ?ري ا ز سس را روي ماهي ميدهيم و بقيه را درسس خوري بر سر ميز ميبريم . ماهي معمو? با سبزي پلو در روز اول عيد در ايران صرف مي شود
آموزش آشپزي
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0