برنج شيرازي
ته ديگ زعفراني
مواد لازم برنج شيرازي
برنج دو پيمانه
مرغ 250 گرم
بادنجان دو عدد
پياز متوسط دو عدد
زرده تخممرغ دو عدد
زرشك پلويي پنج قاشق غذاخوري
ماست پنج قاشق غذاخوري
شكر دو قاشق غذاخوري
روغن مايع 100 گرم
سيبزميني دو عدد
زعفران به ميزان لازم

ته ديگ زعفراني مرغ
طرز تهيه برنج شيرازي
پياز را نگيني خرد كرده و كمي تفت ميدهيم. مرغ را با آب ميپزيم و آن را تكه تكه كرده و استخوانهايش را ميگيريم.
سپس، بادنجان و سيبزميني را بعد از پوست كندن حلقهحلقه بريده و در روغن مايع سرخ ميكنيم و زرشك را با شكر تفت ميدهيم. زعفران را با آب گرم مخلوط كرده و در يك ظرف دردار ريخته و در جاي نسبتا گرم به مدت نيم ساعت قرار ميدهيم تا خوب رنگ بگيرد.
برنج را آبكش كرده زرده تخممرغ، ماست و كمي زعفران را مخلوط ميكنيم و ته قابلمه ميريزيم و بادنجانها را روي آن چيده، سپس مرغ تكهتكه شده را روي بادنجان ميگذاريم و زرشك را نيز با پياز داغ مخلوط كرده روي آنها ميپاشيم و مابقي برنج را روي مخلوط ريخته و سطح برنج را صاف كرده و مابقي زعفران و روغن را روي آن ميريزيم و مي گذاريم تا پلو دم بکشد و ته ديگ بزند، حالا غذاي ما حاضر است.
طرز تهيه ته ديگ زعفراني مرغ
:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0