شامي
مواد لازم
300 گرم گوشت قيمهاي
300 گرم لپه
يک عدد پياز
يک تا دو عدد تخممرغ
يک فنجان آردنخودچي
به مقدار لازم نمک و فلفل
به مقدار لازم روغن
طرز تهيه شامي
کمي روغن در قابلمه ريخته و پياز را به صورت خلالي در آن خرد کنيد. پيازها را سرخ کنيد تا طلايي شود و سپس گوشت را به آن اضافه کرده و کمي تفت دهيد تا آب آن گرفته شود. دو ليوان آب به گوشت اضافه کرده و بگذاريد تا گوشت کاملاً بپزد. لپه رانيز جداگانه با آب و کمي نمک پخته و سپس همراه گوشت پخته آن را چرخ کنيد. تخممرغ، آرد نخودچي و نمک و فلفل را به مخلوط گوشت و لپه افزوده و خوب مخلوط کنيد. روغن را در ماهيتابه بريزيد تا داغ شود. سپس کمي از مايه را به شکل شامي در آورده و با انگشت وسط آن را حفره کوچکي ايجاد کنيد، شاميها را در روغن داغ سرخ کرده و در ظرف بچينيد.
طرز تهيه شامي هويج
:: بازدید از این مطلب : 95
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0