خورش کدو حلوایی با آلو
آشپزی
مواد لازم
▪ گوشت مغز ران یا ماهیچه، نیم کیلو بدون استخوان یا ۷۵۰ گرم با استخوان
▪ پیاز سرخ کرده، ۳ قاشق سوپخوری
▪ کدو حلوایی، ۵/۱ کیلوگرم
▪ آلوی خشک، ۲۰۰ گرم
▪ آبلیمو، ۳ قاشق سوپخوری
▪ شکر، ۴ قاشق سوپخوری
▪ زعفران و رب گوجهفرنگی، به مقدار کم
▪ روغن، به مقدار لازم
▪ نمک و فلفل، به مقدار لازم
روش تهیه
گوشت را پس از شستن تکهتکه میکنیم و با پیاز سرخ شده تفت میدهیم. بعد ۴ لیوان آب در آن میریزیم و میگذاریم تا با حرارت ملایم بپزد. آلو را میشوییم و در ظرف قبلی میریزیم تا بپزد.
نمک، فلفل، آبلیمو، شکر، زعفران حل شده و ربگوجهفرنگی را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا خورش خوب جا بیفتد. کدو را پس از شستن به قطعات منظم خرد میکنیم، دو طرف آن را در روغن سرخ میکنیم و آن را روی خورش میچینیم یا در ظرف جداگانه روی آتش میگذاریم. کمی از سس خورش را روی آن میریزیم تا چند جوش بزند ولی کدو له نشود.
آموزش آشپزی
:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0