آموزش و طرز تهیه خورشت کرفس

آشپزی
مواد لازم برای تهیه خورش کرفس
گوشت خورشتی یک کاسه ماستخوری
سبزی و کرفس سرخشده دو کاسه ماستخوری
آرد گندم یک قاشق غذاخوری
لیمو عمانی چهار عدد
روغن یک و نیم فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
با این مقدار مواد لازم به اندازه چهار بشقاب خورش خوری از «خورش کرفس» خواهیم داشت.
مواد لازم برای خورش کرفس
دو کاسه ماستخوری سبزی سرخشده؛ جمعاً معادل ۵۰۰ الی ۶۰۰ گرم سبزی سرخشده. یک فنجان روغن برای سرخ کردن کرفس و نصف فنجان روغن برای تهیه پیاز داغ؛ جمعاً معادل یک و نیم فنجان روغن یا ۱۵۰ گرم.
۴ عدد لیمو عمانی (معادل ۲۰ گرم). یک کاسه ماستخوری گوشت گوساله خورشتی، معادل ۳۰۰ الی ۳۵۰ گرم.
نمک و فلفل به میزان لازم. یک قاشق غذاخوری آرد گندم (معادل ۱۵ گرم)
طرز تهیه خورش کرفس
یک عدد پیاز را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه و بعد یک کاسه ماستخوری گوشت خورشتی را اضافه کرده، تفت میدهیم. سپس کمی نمک و فلفل و ۵ لیوان آب اضافه کرده تا گوشت حدود ۲ ساعت بپزد.

نیم کیلو نعناع جعفری (به نسبت یک به سه) و نیم کیلو کرفس را پاک میکنیم. بعد سبزی را ریز و ساقه کرفس را درشت خرد میکنیم. سپس سبزی و برگ کرفس را با یک فنجان روغن (۱۰۰ گرم) حدود یک ساعت سرخ میکنیم و بعد ساقه کرفس خردشده را اضافه کرده تا یک ربع ساعت دیگر سرخ شود. به این ترتیب دو کاسه ماستخوری سبزی سرخشده (جمعاً معادل ۵۰۰ الی ۶۰۰ گرم سبزی سرخشده) خواهیم داشت.

دو کاسه ماستخوری کرفس سرخشده و چهار عدد لیمو عمانی را به گوشت پختهشده اضافه میکنیم. سپس یک قاشق آرد را کمکم در یک لیوان آب حل کرده، به خورش اضافه میکنیم تا خورش حدود دو ساعت با شعله کم بپزد. در حین پخت چند مرتبه خورش را هم میزنیم تا آرد به قابلمه نچسبد و خورش جا بیفتد.

آموزش و طرز تهیه خورشت کرفس
:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0