
سالاد بوقلمون، قارچ و جوانه ی سویا
مواد لازم برای ٤ نفر
جوانه ی سویا ۴۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
سینه ی بوقلمون ۳۰۰ گرم
ساقه ی تره فرنگی یا پیازچه ۴ عدد
سیر له شده ۱ قاشق چایخوری
سس سویا ۲ قاشق غذا خوری
روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری
کنجد ۱ قاشق غذاخوری
روش تهیه
مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۵ دقیقه
جوانه های سویا را داخل ظرف حاوی آب نمک که به جوش رسیده است بریزید و در ظرف را بگذارید. اجازه دهید به مدت ۶ دقیقه با حرارت ملایم بپزند. سپس جوانه ها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید.
قارچ ها را بشویید و خرد کنید. فیله ی بوقلمون را به قطعات کوچک تقسیم کنید و داخل یک ماهیتابه ی نچسب به مدت چند دقیقه با یک قاشق سس سویا تفت دهید.
سس را با ترکیب بقیه ی سس سویا، روغن کنجد، سیر، ساقه ی تره فرنگی یا موسیر یا پیازچه و کنجد تهیه کنید.
بوقلمون ها را با جوانه ی سویا، قارچ و سسی که آماده کرده اید مخلوط کرده و سرو کنید.

:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0