خورش قرمه سبزي
مواد لازم
سبزي قرمه خرد شده ( شامل تره – جعفري – کمي شنبليله- اسفناج کمي) يک کيلوگرم
گوشت ماهيچه يا مغز ران بدون استخوان 500 گرم و يا مغز ران با استخوان 750 گرم
لوبياي قرمز يا چشم بلبلي 2/1 پيمانه (100گرم)
ليمو عماني درسته 3 تا 4 عدد
گرد ليمو يک قاشق سوپخوري
پياز داغ 3 قاشق سوپخوري
روغن 150 گرم (يک پيمانه)
زعفران سائيده 1 قاشق چايخوري
نمک به مقدار لازم
طرز تهيهقرمه سبزي
گوشت را تکه تکه مي کنيم و با پياز داغ ، لوبيا،ليمو عماني و سه چهار ليوان آب مي گذاريم نيم پز شود, سپس سبزي را به دقت تميز مي کنيم و مي شوئيم , آب سبزي که کاملا گرفته شد ريز خرد مي کنيم (مي شود تره را جداگانه خرد کرد) بعد سبزي را با روغن کمي سرخ مي کنيم و داخل گوشت مي ريزيم و کمي نمک و فلفل و گرد ليمو به آن اضافه مي کنيم و مي گذاريم خورش آهسته بجوشد و به روغن بيافتد.مي شود به جاي گرد ليمو 2 تا 3 قاشق سوپ خوري آب ليمو به خورش بزنيم و در پايان زعفران و نمک را اضافه نموده و با چلو سرو مي کنيم.
اگر مي خواهيد رنگ خورش قرمه سبزي کدر نشود، لوبيا را جدا طبخ نماييد و آب آن را خالي نموده و لوبياي پخته شده را به خورش قرمه سبزي اضافه نماييد.
طرز تهيه قرمه سبزي, آموزش قرمه سبزي
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0