سالاد بوقلمون، قارچ و جوانه ي سويا
مواد لازم براي 4 نفر
جوانه ي سويا 400 گرم
قارچ 200 گرم
سينه ي بوقلمون 300 گرم
ساقه ي تره فرنگي يا پيازچه 4 عدد
سير له شده 1 قاشق چايخوري
سس سويا 2 قاشق غذا خوري
روغن کنجد 1 قاشق غذاخوري
کنجد 1 قاشق غذاخوري
روش تهيه
مدت زمان آماده سازي: 10 دقيقه
زمان پخت: 5 دقيقه
جوانه هاي سويا را داخل ظرف حاوي آب نمک که به جوش رسيده است بريزيد و در ظرف را بگذاريد. اجازه دهيد به مدت 6 دقيقه با حرارت ملايم بپزند. سپس جوانه ها را آبکش کرده و زير آب سرد بگيريد.
قارچ ها را بشوييد و خرد کنيد. فيله ي بوقلمون را به قطعات کوچک تقسيم کنيد و داخل يک ماهيتابه ي نچسب به مدت چند دقيقه با يک قاشق سس سويا تفت دهيد.
سس را با ترکيب بقيه ي سس سويا، روغن کنجد، سير، ساقه ي تره فرنگي يا موسير يا پيازچه و کنجد تهيه کنيد.
بوقلمون ها را با جوانه ي سويا، قارچ و سسي که آماده کرده ايد مخلوط کرده و سرو کنيد.

:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0