
آشپزی
مواد لازم
برنج ۷۵۰ گرم
مرغ پخته و خردشده يك پيمانه
فلفل دلمهاي سبز و قرمز يك پيمانه
آب مرغ دو ليتر
نخود پخته شده ۲۵۰ گرم
روغن ۱۵۰ گرم
ذرت ۲۵۰ گرم
پياز دو عدد
زعفران دمكرده نصف پيمانه
قارچ پخته شده يك پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
كره ۱۰۰ گرم
طرز تهيه
پياز را خلال كرده و با روغن سرخ ميكنيم. برنج خيس شده را با پياز تفت ميدهيم. آب مرغ، زعفران، نمك و فلفل را داخل برنج ميريزيم و با حرارت ملايم ميپزيم، زماني كه آب آن كشيده شد دمكني را روي برنج ميگذاريم تا به مدت يك ساعت دم بكشد بعد از دم كشيدن كليه مواد را به آن اضافه كرده، كره آب شده را روي برنج مي ريزيم.
شما می توانید این غذا را با سلیقه خودتا تزیین کنید در اینجا با استفاده از خیار شور و کلم بروکلی و فلفل دلمه ای تزیین شده است.
آموزش آشپزی
:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0