خورش ميگو
آشپزي
مواد لازم
يک قاشق غذاخوري روغن زيتون
يک عدد پياز متوسط
دو حبه سير
40 گرم گوجه فرنگي خردشده
يک چهارم فنجان جعفري خردشده
يک قاشق غذاخوري شويد خردشده
450 گرم ميگو
کمي نمک کمي فلفل
80 گرم پنير فتا
طرز تهيه
روغن را در تابهاي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد، سپس پياز خردشده را براي سه دقيقه در آن تفت دهيد. بعد سير را به آن اضافه کنيد. پس از 30 ثانيه گوجهفرنگيهاي خرد شده را اضافه کرده و براي 5 تا 10 دقيقه آنها را تفت دهيد. جعفري و شويد را به مواد اضافه کنيد و پس از يک دقيقه ميگوها را به آن بيفزاييد و براي 10 تا 12 دقيقه مواد را با هم حرارت دهيد تا ميگوها پخته شوند. اين خورشت را ميتوان با نان، برنج يا ماکاروني سرو کرد.
آموزش آشپزي
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0