آموزش و طرز تهيه قارچ سوخاري

آشپزي
مواد لازم
آرد گندم 1 قاشق غذاخوري
آرد سوخاري 5 قاشق غذاخوري
تخم مرغ 1 عدد
قارچ 250 گرم
پودر سير نصف قاشق چاي خوري
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
توضيحاتي در رابطه با مواد اوليه
1- شما مي توانيد در مواد اوليه خود از ادويه مورد علاقه خودتان به مقدار لازم استفاده کنيد.
2- شما مي توانيد از فلفل استفاده نکنيد.
3- مواد اوليه را مي توانيد به دلخواه کم و زياد کنيد.
4- اگر ترکيب آرد شما اضافه آمد از آن براي سري بعد استفاده نماييد.
طرز تهيه
قارچ ها را به خوبي مي شوييم و پوست آنها را مي گيريم و آنها را به اندازه مناسب خرد مي کنيم و بعد آنها را روي حرارت مي گذاريم تا مقداري نرم شوند قارچ ها را داخل سبدي مي ريزيم تا آب آن گرفته شود.
تخم مرغ را داخل ظرف مناسب مي شکنيم و به قدري هم مي زنيم تا زرده و سفيده آن کاملاً با هم ترکيب شود و کاملاً روان شوند. در ظرف مناسب آرد سوخاري و آرد گندم و پودر سير و نمک و فلفل با هم ترکيب مي کنيم.
قارچ ها که مقداري خنک شدند داخل ترکيب آردها مي زنيم و بعد داخل تخم مرغ مي گذاريم سپس دوباره داخل ترکيب آرد مي زنيم روغن را داخل ظرف مناسب مي ريزيم بعد از اينکه روغن داغ شد قارچ ها را داخل روغن قرار مي دهيم تا سرخ شوند.

نکات پاياني
•در صورت تمايل مي توانيد قارچ ها را با سس قرمز ميل نماييد و يا سس سير آنها را ميل نماييد.
•مي توانيد قارچ ها را به صورت خام در ترکيب آرد و تخم مرغ قرار دهيد و آنها را سرخ کنيد.
•اگر قارچ ها در اندازه کوچک باشند مي توانيد آن ها را به صورت درسته استفاده نماييد
آموزش آشپزي
:: بازدید از این مطلب : 130
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0