پلاف
( رب انار )
مواد لازم پلاف
براي چهار نفر
نخودفرنگي نصف پيمانه
هويج سه عدد
سير دو حبه
پياز سفيد چهار عدد
گوشت گوساله ريز و قيمهاي شده 400 گرم
برنج سه پيمانه
روغنزيتون يا روغن كانولا به ميزان لازم
زعفران، نمك، ادويه و فلفلسياه به ميزان لازم
طرز تهيه پلاف
پيازها را نگيني خرد كرده و در روغن سرخ كنيد. سپس هويج را خلالي كنيد و به همراه پياز تفت دهيد.
آنگاه گوشت خردشده را به پياز و هويج بيفزاييد و تفت دهيد. نخودفرنگي را از قبل در يك ليوان آب بپزيد و به گوشت اضافه كنيد، سير را رنده و به همراه دو ليوان آب با گوشت و هويج بگذاريد پخته شود، وقتي گوشت پخته شد به آن نمك و فلفل بزنيد. آنگاه برنج را كه از قبل خيس كرده بوديد آبكش كنيد و در قابلمه لابهلاي برنج، مواد فوق را بريزيد، زعفران آب كرده و ادويه پلويي را هم بيفزاييد تا برنج كاملا رنگ بگيرد.
كمي آب و روغن كنار برنج ريخته و برنج را دم كنيد. ميتوانيد برنج را جداگانه دم كرده و هنگام كشيدن غذا در سيني مخلوط گوشت و هويج را لابهلاي برنج ريخته و در پايان زعفران و ادويه پلويي را درون مخلوط گوشت و هويج بريزيد.
طرز تهيه رب انار , رب انار ,آماده سازي رب انار
:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0