برنج ليمو ترش
( فسنجان )
مواد لازم برنج ليمو ترش
برنج خام 200 گرم
روغن زيتون يک قاشق غذاخوري
برگ بو شش عدد
چوب دارچين دو عدد کوچک
ميخک 2 تا 3 عدد *هل 4 عدد
زيره سياه 2 قاشق مرباخوري
پودر زردچوبه يک چهارم قاشق مرباخوري
ليمو تازه يک عدد درشت
آب 450 ميلي ليتر
کمي نمک و جعفري براي تزئين

طرز تهيه برنج ليمو ترش
برنج خيس شده را آب کش کنيد و کنار بگذاريد.روغن را در قابلمه نچسب گرم کنيد و سپس برگ بو، دارچين، ميخک، هل، زيره و زردچوبه را به آن اضافه کنيد و به مدت 30 ثانيه تفت دهيد، سپس برنج را به مواد اضافه کنيد.
آب ليمو ترش، نمک و آب را به برنج اضافه کنيد و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنيد و آن را با دمکش بپوشانيد و بگذاريد بپزد. برنج آماده را با جعفري خرد شده تزئين و سرو کنيد.
خورش فسنجان ,طرز تهيه خورش فسنجان , طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي
:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0